Kad album ima ~5 dobrih pjesama, smatra se uspjehom, dakle uspješan album!

Sve su mi dobre osim Casualty, ali mogu i nju slušati.
Svidja mi se sto imaju pjesama sa starim soundom, imaju i novog, a posebno mi se sviđa i što malo rizikuju sa takvim eskperimentima kao Casualty, gdje je sound totalno nesto drugo.
Super mi je i što se tačno vidi (u spotovima i intervjuima) i čuje (u pjesmama), da svi prisutni baš uživaju u muzici. Najviše se to primjeti na Mike-u i Mr. Hahn-u, a naravno i Emily.
Colinovi bubnjevi su mi veliki napredak u odnosu na stare pjesme. Lik je kralj.
Emptiness Machine je definitivno nosilac albuma, što se moglo pretpostaviti čim je izašao single.
Heavy is the Crown mi na prvu nije skroz sjela, međtuim sad mi evo već dva dana stalno u glavi.
Over each other isto, na prvu sam mislio meh... Sutra ujutro žena i ja kroz kuću pjevamo
Od ostalih, Good Things Go je onako fina, a Cut the Bridge mi je baš dobra.
Danas preslušao album nekih 7-8 puta, a imam osjećaj da ćemo u narednom periodu na loop po čitav dan

Jedinu zamjerku što imam je što je album nekako kratak. Začas ga preslušah.
Ipak, više to volim nego one albume od 20+ pjesama.
Niko ne može zamijeniti Chestera, a iskreno i ne sviđa mi se Emily kao osoba nešto previše, ali pjesme koje su izbacili su mi super i drago mi je da LP nastavlja. Nadam se da ćemo uspjeti doći do prilike da odemo na koncert. A nikad sebi nećemo oprostiti što nismo kad je još Chester bio živ