Šta jedna udavača treba da zna?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

kritichar

#526 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by kritichar »

zelenashica wrote:
sanabe wrote:sok od zove..................mljac :D
mljac,mljac....šuti 3h sam hodala po njivama i livadama berući zovu ali se isplatilo :-D
Livada livada sa njima se budi.....
:D
Last edited by kritichar on 12/04/2013 13:44, edited 1 time in total.
MrAldo

#527 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by MrAldo »

Zna se... nema tu previse suplje i filozofiranja:

1) DAMA u drustvu
2) DOMACICA u kuci
3) KURVA u krevetu

Sto prije ova tri zlatna pravila shvatite i prihvatite... kao jednu iskrenu i duboko-podsvjesno skrivenu zelju vecine muskaraca... to bolje za VAS ( a i za NAS naravno :D ). Broj ponudjaca brakova bi se u tom slucaju neminovno povecalo, bilo bi ih ko salate :D
ljubav_aha

#528 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by ljubav_aha »

MrAldo wrote:Zna se... nema tu previse suplje i filozofiranja:

1) DAMA u drustvu
2) DOMACICA u kuci
3) KURVA u krevetu

Sto prije ova tri zlatna pravila shvatite i prihvatite... kao jednu iskrenu i duboko-podsvjesno skrivenu zelju vecine muskaraca... to bolje za VAS ( a i za NAS naravno :D ). Broj ponudjaca brakova bi se u tom slucaju neminovno povecalo, bilo bi ih ko salate :D

Deset savjeta Fate za uspješan brak iz njenog provjerenog bracnog iskustva s Mujom:

1. Tri puta tjedno vodi me na burek da me razveseli. Ja ga napravim i ispecem, a on mi kaže: hajd' izadi iz kuhinje i pojedi i ti malo.

2. Popodne nikad ne spavamo zajedno: on spava sam na kaucu u dnevnom boravku, a ja brišem prašinu i perem sude.

3. Svakog mjeseca, cim dobije placu, vodi me da mi kupi razne poklone:
- deterdžent za sude da se ne mucim i perem na suho, wc sanitar da ne moram samo cetkom i vodom trljati kadu i plocice.

4. Rodena sam u studenom pa mi za rodenadan kupi cetiri metra drva i onda gleda kako uživam u poklonu dok ja unosim drva u podrum. Tu vecer uživamo kraj vatre u peci iako znam da ga živcira što ja odmah spominjem da bih za Novu godinu volila dobiti na poklon dvije tone cumura. Vidim da u njemu kuha od bijesa, da se suzdržava da me ne odalami i da u sebi roji:
- Tek je jedan poklon otvorila, a vec misli o drugom.
Ali takve smo mi žene. Što se tu može.

5. On vodi racuna o mom izgledu i kao dobar muž pazi na moju liniju i tjera me da držim dijetu kako bi dobro izgledala. Stavio je kljuc na frižider da ne bih mogla doruckovati. Ako napravim batake za rucak, on pojede sve, a meni, duša moja, ostavi samo krumpir, a onda ja kažem:
- Pa nisu djeca na dijeti.
- Jesu li ženska djeca u nas? - pita.
- Jesu. - odgovorim.
- E pa, moraju na dijetu k'o i majka. - kaže on.
Takav ti je moj Mujo, pravi moderni domacin koji vodi racuna da žene izgledaju moderno. Procit'o je negdje da je jabucni ocat dobar za dijetu, pa mi je prošli tjedan zabranio da jedem i samo mi davao po cašu jabucnog octa tri puta dnevno, sve dok se nisam zasrala i dobila proljev.

6. Posebno vodi racuna o mom tenu i održavanju kože. Moj Mujo je tako dobar muž da me svako vecer natjera da stavim masku na lice tako da mi nije vidio lice za vrijeme seksa ima deset godina. Cim dode s posla, odmah me opet natjera da stavim masku na lice da bi mi koža bila mekana. Subotom i nedeljom ne da mi nikako da skidam masku s lica i moram da je držim cijeli vikend. Ja ga molim da mi je skine makar dok Arsenal igra protiv Liverpula.

7. Kad se šetamo robnom kucom izgledamo kao zaljubljeni par jer me on drži za ruku, tj. zavrne mi ruku da ne mogu ništa da pipam.

8. Po noci me istjera iz spavace sobe da ne bih morala slušati njegovo hrkanje.

9. Što jest - jest: ne da mi da ništa radim po kuci sama. Uvijek natjera i mene i moju majku da zajedno radimo.

10. Nikad se ne kupa brez mene.. Svaki mjesec kad se nakani okupati, fino me zamoli da mu ugrijem vodu i naspem u kadu pa da mu istrljam leda i uvijek place i šamar mi zvekne ako ga, nedaj Bože, ujede za oci, pa pazim jako, a ako budem dobra i ne ujede ga nikako za oci, onda me pusti da se i ja okupam u onoj istoj vodi kad on izade iz kade...

Eto kako je pažljiv i štedljiv moj Mujo, duša moja...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mujo,jes'to ti :D
MrAldo

#529 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by MrAldo »

ljubav_aha wrote:

1) DAMA u drustvu
2) DOMACICA u kuci
3) KURVA u krevetu

Deset savjeta Fate za uspješan brak iz njenog provjerenog bracnog iskustva s Mujom:

1. Tri puta tjedno vodi me na burek da me razveseli. Ja ga napravim i ispecem, a on mi kaže: hajd' izadi iz kuhinje i pojedi i ti malo.

2. Popodne nikad ne spavamo zajedno: on spava sam na kaucu u dnevnom boravku, a ja brišem prašinu i perem sude.

3. Svakog mjeseca, cim dobije placu, vodi me da mi kupi razne poklone:
- deterdžent za sude da se ne mucim i perem na suho, wc sanitar da ne moram samo cetkom i vodom trljati kadu i plocice.

4. Rodena sam u studenom pa mi za rodenadan kupi cetiri metra drva i onda gleda kako uživam u poklonu dok ja unosim drva u podrum. Tu vecer uživamo kraj vatre u peci iako znam da ga živcira što ja odmah spominjem da bih za Novu godinu volila dobiti na poklon dvije tone cumura. Vidim da u njemu kuha od bijesa, da se suzdržava da me ne odalami i da u sebi roji:
- Tek je jedan poklon otvorila, a vec misli o drugom.
Ali takve smo mi žene. Što se tu može.

5. On vodi racuna o mom izgledu i kao dobar muž pazi na moju liniju i tjera me da držim dijetu kako bi dobro izgledala. Stavio je kljuc na frižider da ne bih mogla doruckovati. Ako napravim batake za rucak, on pojede sve, a meni, duša moja, ostavi samo krumpir, a onda ja kažem:
- Pa nisu djeca na dijeti.
- Jesu li ženska djeca u nas? - pita.
- Jesu. - odgovorim.
- E pa, moraju na dijetu k'o i majka. - kaže on.
Takav ti je moj Mujo, pravi moderni domacin koji vodi racuna da žene izgledaju moderno. Procit'o je negdje da je jabucni ocat dobar za dijetu, pa mi je prošli tjedan zabranio da jedem i samo mi davao po cašu jabucnog octa tri puta dnevno, sve dok se nisam zasrala i dobila proljev.

6. Posebno vodi racuna o mom tenu i održavanju kože. Moj Mujo je tako dobar muž da me svako vecer natjera da stavim masku na lice tako da mi nije vidio lice za vrijeme seksa ima deset godina. Cim dode s posla, odmah me opet natjera da stavim masku na lice da bi mi koža bila mekana. Subotom i nedeljom ne da mi nikako da skidam masku s lica i moram da je držim cijeli vikend. Ja ga molim da mi je skine makar dok Arsenal igra protiv Liverpula.

7. Kad se šetamo robnom kucom izgledamo kao zaljubljeni par jer me on drži za ruku, tj. zavrne mi ruku da ne mogu ništa da pipam.

8. Po noci me istjera iz spavace sobe da ne bih morala slušati njegovo hrkanje.

9. Što jest - jest: ne da mi da ništa radim po kuci sama. Uvijek natjera i mene i moju majku da zajedno radimo.

10. Nikad se ne kupa brez mene.. Svaki mjesec kad se nakani okupati, fino me zamoli da mu ugrijem vodu i naspem u kadu pa da mu istrljam leda i uvijek place i šamar mi zvekne ako ga, nedaj Bože, ujede za oci, pa pazim jako, a ako budem dobra i ne ujede ga nikako za oci, onda me pusti da se i ja okupam u onoj istoj vodi kad on izade iz kade...

Eto kako je pažljiv i štedljiv moj Mujo, duša moja...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:lol: :lol: Ne boj se, ljubavi :D, bit' ce ba sve u redu... Mujaga je u medjuvremenu postao malo moderniji :D

Ovo gore jest' shega, al' trenutno san vecine muskaraca koji bi dali jedan bubreg kad bi mogli biti kao ovaj Mujaga iz ove price i da ima ovakvu Super-Fatu, koja ga voli do smrti, bez obzira na njegove "vrline"... :D
ljubav_aha

#530 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by ljubav_aha »

MrAldo wrote:
ljubav_aha wrote:

:lol: :lol: Ne boj se, ljubavi :D, bit' ce ba sve u redu... Mujaga je u medjuvremenu postao malo moderniji :D

Ovo gore jest' shega, al' trenutno san vecine muskaraca koji bi dali jedan bubreg kad bi mogli biti kao ovaj Mujaga iz ove price i da ima ovakvu Super-Fatu, koja ga voli do smrti, bez obzira na njegove "vrline"... :D
sve je manje Fati koje ovise o muji ;-) :D vrijeme je da se mujo promjeni :lol:
zelenashica

#531 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by zelenashica »

kritichar wrote:
zelenashica wrote:
sanabe wrote:sok od zove..................mljac :D
mljac,mljac....šuti 3h sam hodala po njivama i livadama berući zovu ali se isplatilo :-D
Livada livada sa njima se budi, mali mrav se kreće niz zelene.....
nisu zelene.... :oops:
samo malo reloaded

#532 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by samo malo reloaded »

kritichar wrote: Livada livada sa njima se budi, mali mrav se kreće niz zelene.....
Sanjiva :wink:
zovemsecrveni

#533 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by zovemsecrveni »

:sax:
Last edited by zovemsecrveni on 09/11/2011 23:05, edited 1 time in total.
zelenashica

#534 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by zelenashica »

zovemsecrveni wrote:70 stvari:

- da kuha
- 69

:D :D :D
prepisuješ :roll: :oops:

sjedi 1 :razz:
samo malo reloaded

#535 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by samo malo reloaded »

zovemsecrveni wrote:70 stvari:

- da kuha
- 69

:D :D :D
Nemoj se ljutiti, ali ovo me podsjeti na onaj vic o Muji i jajima
MrAldo

#536 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by MrAldo »

ljubav_aha wrote:
MrAldo wrote:
ljubav_aha wrote:

Zato i kazem: "...trenutno san vecine muskaraca..." Proslost o kojoj vjerovatno mozemo sada sanjati, al' uvijek ima tu i tamo negdje Super-Fata :D ... al' je izumiruca vrsta :D.
Dosta ba vise da se Mujo promjeni... Muju je emancipacija handrila ev' vec nekoliko decenija :roll: ... vrijeme je za promjene ;)... ustavne promjene "emancipejshn" :D , pocnimo sa ona tri zlatna pravila:

1) DAMA u drustvu
2) DOMACICA u kuci
3) KURVA u krevetu

Naravno, mozemo se tu dogovoriti uvijek, da se zajednickim snagama dodje do neke zlatne sredine... :D
ljubav_aha

#537 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by ljubav_aha »

MrAldo wrote:
ljubav_aha wrote:
Zato i kazem: "...trenutno san vecine muskaraca..." Proslost o kojoj vjerovatno mozemo sada sanjati, al' uvijek ima tu i tamo negdje Super-Fata :D ... al' je izumiruca vrsta :D.
Dosta ba vise da se Mujo promjeni... Muju je emancipacija handrila ev' vec nekoliko decenija :roll: ... vrijeme je za promjene ;)... ustavne promjene "emancipejshn" :D , pocnimo sa ona tri zlatna pravila:

1) DAMA u drustvu
2) DOMACICA u kuci
3) KURVA u krevetu

Naravno, mozemo se tu dogovoriti uvijek, da se zajednickim snagama dodje do neke zlatne sredine... :D

ma dobro,vama je bilo normlano ugnjetavati zene :D
Mis mekinjas

#538 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Mis mekinjas »

1) DAMA u drustvu
2) DOMACICA u kuci
3) KURVA u krevetu

E nek si nam rek'o......
MrAldo

#539 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by MrAldo »

Mis mekinjas wrote:

1) DAMA u drustvu
2) DOMACICA u kuci
3) KURVA u krevetu

E nek si nam rek'o......
E nek' sam ti naglasio... da slucajno ne zaboravis :D
XOptimisticna

#540 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by XOptimisticna »

vdivna wrote:pa napraviti pitu..joj tebe :lol: :lol: :lol:
:lol: Ispravno!
hocunecu

#541 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by hocunecu »

ovi zadrti ce dobiti:
DAMA u kuci
DOMACICA u krevetu
KURVA u drustvu

:skoljka: :lol:
LieToMe

#542 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by LieToMe »

hocunecu wrote:ovi zadrti ce dobiti:
DAMA u kuci
DOMACICA u krevetu
KURVA u drustvu

:lol: :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#543 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Truba »

skonto sam ko se u društvu najprije oženi i uda

oni koji pljuju po instituciji braka i govore protiv zajedničkog života

probajte :D
Visoki napon

#544 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Visoki napon »

komi wrote:skonto sam ko se u društvu najprije oženi i uda

oni koji pljuju po instituciji braka i govore protiv zajedničkog života

probajte :D
Jesi li i ti tako? :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#545 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by Truba »

nisam ja
ja sam konzervativni
tradicionalist i
idealista koji cijeni instituciju i svetost braka kao osnovne ćelije za društvo i napredak ljudskog roda

jedno je jasno ništa ne može na silu
vicious2

#546 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by vicious2 »

sto manje zna sretnija je :mrgreen:
madner

#547 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by madner »

DAMA u kuci
DOMACICA u krevetu
KURVA u drustvu

Iskustvo je to :( :run:
hocunecu

#548 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by hocunecu »

madner wrote:
DAMA u kuci
DOMACICA u krevetu
KURVA u drustvu

Iskustvo je to :( :run:
ti se ne sekiraj,tebi ce reis naci pravu :lol:

:kiss:
madner

#549 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by madner »

Ma no sikiriki, dok nam je drug reis tu bice i laganih razvoda :D
hocunecu

#550 Re: Šta jedna udavača treba da zna?

Post by hocunecu »

madner wrote:Ma no sikiriki, dok nam je drug reis tu bice i laganih razvoda :D

:thumbup: :D
Post Reply