leškarenje wrote: Ali se ubio za putovanje
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
pOZz
#526 Re: FK Sarajevo - Europa League
- Obuca9
#527 Re: FK Sarajevo - Europa League
Oooo, ko se to nama vratio na forum.s3d4m wrote:Mirza vrati seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)))))
Nego pusti zalizanog, de ti nama Džemilice reci šta kažu tvoje kašikice, u kojem kolu nam je raspad ove sezone, jel' opet u sedmom?
-
Sa_u_srcu
#528 Re: FK Sarajevo - Europa League
7 autobus je pun....
ocekujem invaziju na Bugarsku... 
- Baltazar_khan
#529 Re: FK Sarajevo - Europa League
dakle gotovo je sa prijavama u everest travel. siguran sam da je ostalo još ljudi koji ne mogu nažalost prijaviti i uplatiti put preko njih. ništa drugo ne preostaje nego centrotrans 
- Mračajski proto
#530 Re: FK Sarajevo - Europa League
Oko 500 će nas biti, možda i više, što je solidno. 
-
dobar,ti?
#531 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ide prvi autobus, ide drugi autobus, ide treci autobus, cetvrti i peti, ide sesti autobus, ide sedmi autobus... 
- Logovan
#532 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pošto ja ne idem nažalost i nisam upućen baš najbolje, je li to ukupno 7 buseva ili je samo iz jedne agencije ?Sa_u_srcu wrote:7 autobus je pun....ocekujem invaziju na Bugarsku...
Inače, užasno mi je krivo što ja ne idem.
-
fizzlo
#533 Re: FK Sarajevo - Europa League
E momci znate li koliko je karta za utakmicu posto ona nije ukljucena u tu sa prijevozom?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#534 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kada smo mi uplaćivali, pretorian nam je rekao da će biti ili 6 ili 10 ojra, prije 6.fizzlo wrote:E momci znate li koliko je karta za utakmicu posto ona nije ukljucena u tu sa prijevozom?
- Mračajski proto
#535 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bugarski mediji: Horde će "zapaliti" Sofiju
Bugarski mediji prenose kako je pomoćni trener Levskog, Nikolay Mitov, na Malti posmatrao ekipu Dragana Jovića.
Fudbaleri FK Sarajevo gostivat će 19. jula u Sofiji, gdje će se sa Levskim boriti za plasman u treće pretkolo Evropske lige.
Bugarski mediji prenose da je pomoćni trener Levskog, Nikolay Mitov, na Malti posmatrao ekipu Dragana Jovića i kako nije iznenađen utakmicom sa mnogo golova (4:4), te da ga to neće zavarati.
Također, livesport.bg prenosi kako su svi u Sofiji uvjereni da navijači Sarajeva neće odustati od podrške svom timu. Bugari smatraju da će popularne "Horde Zla" napraviti sjajnu atmosferu u obje utakmice i kako su velika prednost igračima ekipe sa Koševa.
Bugarski mediji prenose kako je pomoćni trener Levskog, Nikolay Mitov, na Malti posmatrao ekipu Dragana Jovića.
Fudbaleri FK Sarajevo gostivat će 19. jula u Sofiji, gdje će se sa Levskim boriti za plasman u treće pretkolo Evropske lige.
Bugarski mediji prenose da je pomoćni trener Levskog, Nikolay Mitov, na Malti posmatrao ekipu Dragana Jovića i kako nije iznenađen utakmicom sa mnogo golova (4:4), te da ga to neće zavarati.
Također, livesport.bg prenosi kako su svi u Sofiji uvjereni da navijači Sarajeva neće odustati od podrške svom timu. Bugari smatraju da će popularne "Horde Zla" napraviti sjajnu atmosferu u obje utakmice i kako su velika prednost igračima ekipe sa Koševa.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#536 Re: FK Sarajevo - Europa League
Vidis kako su nas Bugarska braca ispostovala do krajaSarajevo_Grad wrote:
A taj sto nas je spijunirao na Malti, garant mu poslije te utakmice nista nije jasno. Velika je mogucnost da nas i shvate olako, sto na kraju samo nama moze pomoci
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#537 Re: FK Sarajevo - Europa League
Što se više bliži tekma, više sam i uvjeren da ćemo im jebat' majku bugarsku.
Još kada uplatim listić na Levski, prolaz je zagarantovan..
Na Bwinu je bila 1.7 kvota na Levski al' su sklonili par
Na Bwinu je bila 1.7 kvota na Levski al' su sklonili par
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#538 Re: FK Sarajevo - Europa League
Evo nova kvota:
bwin 1(1.55 ) x ( 3.60) 2 ( 5.60)
Prolaz dalje:
bwin 1 (1.30) 2 (3.25)
Tako da ono....

bwin 1(1.55 ) x ( 3.60) 2 ( 5.60)
Prolaz dalje:
bwin 1 (1.30) 2 (3.25)
Tako da ono....
- amoninan
#539 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jovićeva varka na Malti nije uspjelaMitov: Napad Sarajeva je strašan, imaju odlične pojedince
Nikolay Mitov, pomoćni trener Levskog iz Sofije, špijunirao je FK Sarajevo na Malti.
Pomoćnik Iliana Ilieva pohvalio je ofanzivne igrače bordo tima, te smatra da su izabranici Dragana Jovića mnogo kvaliteniji, nego su to pokazali na Malti.
"Sarajevo prema mom mišljenju ima klasnu momčad i zasluženo ide dalje. Čini mi se da su malo potcijenili Hibernians, ali pokazali su svu snagu u ofanzivi. Istina, imali su u odbrani dosta grešaka, ali mislim da su olako shvatili protivnika", rekao je Mitov, dodavši:
"Mi se moramo dobro pripremiti. Siguran sam da nam neće biti lako, ali očekujem sjajnu atmosferu u dvije utakmice. Čast navijačima Hiberniansa, ali Sarajevo i Sofija su gradovi u kojem se fudbal mnogo više cijeni. Nadam se da će nam naši navijači u četvrtak pomoći i da će u što većem broju doći na stadion."
Susret između Levskog i Sarajeva na rasporedu je 19. jula, dok će se utakmica u Sarajevu igrati sedam dana kasnije.
- Mračajski proto
#540 Re: FK Sarajevo - Europa League
Najebali smo. 
-
seyonii
#541 Re: FK Sarajevo - Europa League
7 autobusa mozda sa centrotransom sve ukupno..sto se tice travela nije tacno da ih ima 7,,Sa_u_srcu wrote:7 autobus je pun....ocekujem invaziju na Bugarsku...
-
north
#542 Re: FK Sarajevo - Europa League
Svaka čast svima koji idu dole, respect, još ako je tačna brojka oko 7 buseva, to je sasvim fina brojka i odlično gostovanje za takvu destinaciju....ne sumnjam da će se svi koji idu dole dobro provesti, samo upamet i drž te se zajedno..Još jednom aferim
Rado bih se pridružio, ali poso me jebe u mozak, i šta da se radi
...biće aBd prilike, možda i brže nego što se mogu nadati
Što se tekme tiče, vidim situacija oko mišljenja se mijenja, odjednom se povećava optimizam, i ja nekako imam šuhu da se nećemo izblamirati i da ćemo odigrati muški, pa šta dragi bog da.....da je kako iščupati kakav povoljan rezulatat, a to je sve ispod poraza od 2 razlike, pa čak i 3-1 ne bi bila tragedija, u revanšu bi dernek bio zagarantovan....
Pomozi bože
!!!
Što se tekme tiče, vidim situacija oko mišljenja se mijenja, odjednom se povećava optimizam, i ja nekako imam šuhu da se nećemo izblamirati i da ćemo odigrati muški, pa šta dragi bog da.....da je kako iščupati kakav povoljan rezulatat, a to je sve ispod poraza od 2 razlike, pa čak i 3-1 ne bi bila tragedija, u revanšu bi dernek bio zagarantovan....
Pomozi bože
-
todd_smith
#543 Re: FK Sarajevo - Europa League
jbg nisam stigao da ugrabim, stizem tek sutra nevecer u Sa
Sretno svima koji putuju
na ovo northovo, sto se utakmice tice i dalje mislim da cemo 4-5 komada zijaniti, ali hajde daj Boze da bude da sam totalno progrijesio sa prognozom
Sretno svima koji putuju
na ovo northovo, sto se utakmice tice i dalje mislim da cemo 4-5 komada zijaniti, ali hajde daj Boze da bude da sam totalno progrijesio sa prognozom
-
north
#544 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jebi ga prijatelju, ti ideš ono jednostavnom logikom ako smo od maltežana primili toliko golova, šta će nam tek uraditi puno jači protivnik...i ja sam samo na prvu tako pomislio, ali mi to izgleda previše jednostavno da bi baš tako bilo...ali sam nekako optimističan da ćemo sad zapet ko nikad do sad i da se može izbjeći blamaža.....Da sam na mjestu treneratodd_smith wrote:jbg nisam stigao da ugrabim, stizem tek sutra nevecer u Sa![]()
Sretno svima koji putuju![]()
-
todd_smith
#545 Re: FK Sarajevo - Europa League
to je bas i glavni razlog sto mislim da cemo pravo dobro najebati, Jovic evo skoro godinu dana igra 3 igraca na sredini gdje je jedini Sesar koji igra loptenorth wrote:Jebi ga prijatelju, ti ideš ono jednostavnom logikom ako smo od maltežana primili toliko golova, šta će nam tek uraditi puno jači protivnik...i ja sam samo na prvu tako pomislio, ali mi to izgleda previše jednostavno da bi baš tako bilo...ali sam nekako optimističan da ćemo sad zapet ko nikad do sad i da se može izbjeći blamaža.....Da sam na mjestu treneratodd_smith wrote:jbg nisam stigao da ugrabim, stizem tek sutra nevecer u Sa![]()
Sretno svima koji putuju![]()
na ovo northovo, sto se utakmice tice i dalje mislim da cemo 4-5 komada zijaniti, ali hajde daj Boze da bude da sam totalno progrijesio sa prognozom, pokušao bih zatvoriti tekmu, ne možemo se mi sa njima nadigravati pogotovo na sredini, ubili bi nas ako bismo kretali previše naprijed i ostavljali prostora nazad, prvih pola sata zatvoriti sve prilaze, čuvati nulu, ako treba ne moramo ni centra preći, ali onda kako tekma bude odmicala i oni će se više otvoriti, pa će biti prilike za poneku kontru....Znam da je lako palamuditi preko tastature, ali eto, meni se čini da je to jedini način da se nešto napravi...sve zavisi kako ćemo nazad odigrati i hoće li golman barem se malo odazvati pameti i početi na dubinske lopte istrčavati i fatati ili ih barem boksati....
O golmanu i odbrani tj lijevoj strani ne treba ni trositi vrijeme
kao sto rekoh, daj Boze da bude suprotno od ovog mog, ali od Januara se isto igra, tako da ne vidim da ce se sta mijenjati za 1 utakmicu
-
north
#546 Re: FK Sarajevo - Europa League
Igrao je, ali u domaćoj ligi, jer je želio nešto novo uvesti, ofanzivni fudbal, ideja nije bila nimalo loša, samo što ekipa koja je bila ranije nije imala kapaciteta da tome odgovori, to je njih bila misaona imenica....Nije valjda idiot da sve isto igra i u četvrtak, to bi bio harakiri, jedino ispravno je formacija 4-5-1...
-
BEHAba
- SmokingMan
#548 Re: FK Sarajevo - Europa League
Biće dobro ako rajvoSa ne primi više od 2 gola,ali kako su igrali protvi onih amatera Boga mi mogli bi nekih 6 komada popiti od Levskog,još kada se sjetim komšija kako su pukli sa sedmicom,moglo bi se opet ponoviti,al eto vidjet ćemo...
- Oligarh
#549 Re: FK Sarajevo - Europa League
Uplate u agenciji Everest Travel ce se primati i cijeli ponedeljak do 20:00, tako da svi koji nisu se prijavili i uplatili jos imaju sanse dobiti svoje mjesto u bordo konvoju za Sofiju!
Sent from my LG-P990 using Tapatalk
Sent from my LG-P990 using Tapatalk
- NeZatvaramPastu
#550 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ali smo dali 9. Kako svi pricate koliko smo dobili.Fudbale je igra u kojom najcesce prolazi ekipa koja daje vise golova.z1xter wrote:Biće dobro ako rajvoSa ne primi više od 2 gola,ali kako su igrali protvi onih amatera Boga mi mogli bi nekih 6 komada popiti od Levskog,još kada se sjetim komšija kako su pukli sa sedmicom,moglo bi se opet ponoviti,al eto vidjet ćemo...