BH klubovi u Evropi 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nemam_ideje

#526 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by nemam_ideje »

Gdje je ona 51 ćelija koja je napisala da je lakše i jeftinije doći u Tiraspol nego u Orebro ?

Laže lik da ima 51 ćeliju, evo glave ako ima dvije funkcionalne.
smoki_choko

#527 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by smoki_choko »

van Basten wrote:
smoki_choko wrote:a mi mislil listica ce najdalje dogurati.:-) valjda ce ostali dalje da doguraju :dance:
da osvijetlamo obraz drzave :bih:
pa ostali su već dogurali dalje 8) :evil:
jesu al malo sutra kad pobijede nekog onda ce dogurati :skoljka:
1pajdo wrote:Pa ako će klubu poput Širokoga i Dudelange biti prepreka onda ne mogu mi zamisliti kako će biti ostalima, jednostavno gaženje nad njima :mrgreen:
ma jel ti krivo sto je olimpija odrala siroki, samo se isplaci sad ce mamic par tisuca da posalje u listicu da se malo pajdasi oraspoloze :D

cyprus wrote:
smoki_choko wrote:a mi mislil listica ce najdalje dogurati.:-)
Ko je mislio? Ja nisam :oops: Doduše ja sam mislio (i još mislim) da će svi naši predstavnici ispast na prvoj prepreci. Nadam se da griješim, ali ako je Široki koji je imao najviše šansi ovako prošao... :cry:
jesi i ti si mislio da ce siroki dogurati najdalje, nema sad izvlacenja
ultima_palabra

#528 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by ultima_palabra »

Ma kažem samo žali Bože onakvog žrijeba, neko drugi bi dogurao do 4.kola preko Olimpije i Bohemiansa :roll:
El_comadante

#529 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by El_comadante »

ovaj široki je katastrofa realno nije ni imao šanse da prođe. a Željo ako ove pobjedi je nosioc u trečem jer je izvlačenje 15.7. a ovi (Šreif) je nositelj.
Charuga
Globalni moderator

#530 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by Charuga »

Image
cyprus

#531 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by cyprus »

ultima_palabra wrote:Ma kažem samo žali Bože onakvog žrijeba, neko drugi bi dogurao do 4.kola preko Olimpije i Bohemiansa :roll:
Ali Olimpija je bila najteži mogući protivnik za Široki u prvom kolu... Ja to ne bih nazvao dobrim žrijebom. U kombinaciji sa Bohemiansom u drugom, to je u principu prosječan žrijeb...
elSaik

#532 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by elSaik »

Jest qrac prosječan žrijeb. Isto kao da između 10, 20 i 30 cm ti dobiješ ovaj posljednji za preskočiti i govoriš "meni je bilo najteže"...
cyprus

#533 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by cyprus »

elSaik wrote:Jest qrac prosječan žrijeb. Isto kao da između 10, 20 i 30 cm ti dobiješ ovaj posljednji za preskočiti i govoriš "meni je bilo najteže"...
Pa i ne baš... kada između 10, 20 i 30 cm (San Marino, Malta, Andora, Farska Ostrva, Armenija, Luksemburg...) ti dobiješ prepreku približno svoje visine... to više priliči ovoj situaciji
1pajdo
Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE

#534 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by 1pajdo »

ČikaJosip wrote:
1pajdo wrote: Misli što hoćeš, Široki je među par ponajboljih klubova u PL uz sarajevske i Borac. Sve je to u pet deka. :)

A Zrinjski???
Podrazumjeva se. Nisam ga naveo samo zato što je ove godine rezultatski pao, ali svakako je među najuspješnijim klubovima od kad se igra zajednička liga, ako ne i najuspješniji. ;-)
1pajdo
Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE

#535 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by 1pajdo »

smoki_choko wrote:
ma jel ti krivo sto je olimpija odrala siroki, samo se isplaci sad ce mamic par tisuca da posalje u listicu da se malo pajdasi oraspoloze :D
Nema mi što biti krivo, jučer su Slovenci bolje odigrali i zasluženo prošli. Jedino krivim bandu koja vodi klub, lopova Jelića i Bevandu. Potjerat Baku, koji je uveo ŠB u Europu, s kojim je ekipa igrala poprilično furiozno, napadački, efikasno, dijametralno suprotno od igre u prvom dijelu sezone, i dovesti retardiranog Ćutuka, koji se jednom prije toga već proslavio u Širokom, je lo stile Mamić i Vaha.

Zanimljivo, po hrvatskim forumima (iz Hrvatske) se prati i navija za Široki, dok se na najposjećenijem BH portalu naslađuju porazu jednog BH kluba. :mrgreen:
Last edited by 1pajdo on 08/07/2011 20:03, edited 2 times in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#536 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by Velkoski »

1pajdo wrote:
smoki_choko wrote:
Nema mi što biti krivo, jučer su Slovenci bolje odigrali i zasluženo prošli. Jedino krivim bandu koja vodi klub, lopova Jelića i Bevandu. Potjerat Baku, koji je uveo ŠB u Europu, s kojim je ekipa igrala poprilično furiozno, napadački, efikasno, dijametralno suprotno od igre u prvom dijelu sezone, i dovesti retardiranog Ćutuka, koji se jednom prije toga već proslavio u Širokom, je lo stile Mamić i Vaha.

Zanimljivo, po hrvatskim forumima (iz Hrvatske) se prati i navija za Široki, dok se na najposjećenijem BH portalu naslađuju porazu jednog BH kluba. :mrgreen:
boli nas q za listicu, (bold) mojne trolat' vise Image
1pajdo

#537 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by 1pajdo »

leet wrote:
1pajdo wrote:
smoki_choko wrote:

boli nas q za listicu, (bold) mojne trolat' vise Image
Koji si ti as. :mrgreen:
ganjeta

#538 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by ganjeta »

1pajdo wrote: Zanimljivo, po hrvatskim forumima (iz Hrvatske) se prati i navija za Široki, dok se na najposjećenijem BH portalu naslađuju porazu jednog BH kluba. :mrgreen:
Zanimljivo. :-)Na hercegovackim portalima se prati i navija za Dinamo i Hajduk,dok se nasladjuju porazima ostalih BH klubova.
1pajdo

#539 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by 1pajdo »

ganjeta wrote:
1pajdo wrote: Zanimljivo, po hrvatskim forumima (iz Hrvatske) se prati i navija za Široki, dok se na najposjećenijem BH portalu naslađuju porazu jednog BH kluba. :mrgreen:
Zanimljivo. :-)Na hercegovackim portalima se prati i navija za Dinamo i Hajduk,dok se nasladjuju porazima ostalih BH klubova.
Još jedan. :mrgreen: Kojim to portalima, nađi link ako možeš (šuplja priča)... :mrgreen: :mrgreen:

A slušaj drago mi je kad Hajduk pobijedi, drag mi je klub, vezan sam i za Split, zašto bi ti to smetalo? :?
Last edited by 1pajdo on 08/07/2011 20:18, edited 1 time in total.
smoki_choko

#540 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by smoki_choko »

1pajdo wrote:
smoki_choko wrote:

ma naravno da ti nije krivo, idi sad kad nema hrvatskih predstavnika iz BiH u evropi gledaj hajduk, dinamo i ostalu buraniju. pa taj isti klub kao da nije iz BiH jer zive i treniraju u zajednici u kojoj se smatraju kao da su u hrvatskoj ili kao da su dio hrvatske sto bi im bilo najdraze. al jbg ne moze. i sad bih ja trebao da navijam za njih :-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#541 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by bordo gandalf »

ganjeta wrote:
Jos navijaju za Hrvatsku kad igra protiv BiH
1pajdo

#542 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by 1pajdo »

smoki_choko wrote:
1pajdo wrote:
smoki_choko wrote:

ma naravno da ti nije krivo, idi sad kad nema hrvatskih predstavnika iz BiH u evropi gledaj hajduk, dinamo i ostalu buraniju. pa taj isti klub kao da nije iz BiH jer zive i treniraju u zajednici u kojoj se smatraju kao da su u hrvatskoj ili kao da su dio hrvatske sto bi im bilo najdraze. al jbg ne moze. i sad bih ja trebao da navijam za njih :-)
Znači ŠB je hrvatski predstavnik... :mrgreen:

Hajduk i Dinamo boranija, a Sarajevo i Željo su... :mrgreen: Što sve neću pročitati... :mrgreen:

I zašto ne bih smio gledati Hajduk, objasni mi to... Pratim ja sve klubove iz ex yu kad igraju u Europi, osim možda Makedonije. :mrgreen: Dvije rečenice si napisao, ali si me nasmijao, svaka ti čast... :thumbup:
Last edited by 1pajdo on 08/07/2011 20:26, edited 1 time in total.
ganjeta

#543 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by ganjeta »

1pajdo wrote:
ganjeta wrote:
Još jedan. :mrgreen: Kojim to portalima, nađi link ako možeš (šuplja priča)... :mrgreen: :mrgreen:

A slušaj drago mi je kad Hajduk pobijedi, drag mi je klub, vezan sam i za Split, zašto bi ti to smetalo? :?
I nama je draga Olimpija vezani smo za Ljubljanu .:dance:
Mozda nam i stadion naprave 8-)
1pajdo

#544 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by 1pajdo »

ganjeta wrote:
1pajdo wrote:
ganjeta wrote: Zanimljivo. :-)Na hercegovackim portalima se prati i navija za Dinamo i Hajduk,dok se nasladjuju porazima ostalih BH klubova.

I nama je draga Olimpija vezani smo za Ljubljanu .:dance:
Mozda nam i stadion naprave 8-)
Da, gastrabajteri, kako se toga nisam prije sjetio... :mrgreen:
jeza u ledja

#545 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by jeza u ledja »

Frajeru ti ne kontas da ljudi mrze taj NK Siroki Brijeg?

Ne mrze Zrinjski, ne mrze GOSK, mrze NKSB. Taj klub je ovaplocenje institucionaliziranog kriminala. Nemamo mi sta navijati za taj tim u Evropi, jer je taj klub dobrinjeo losem stanju u nasem fudbalu svojom kriminalnom politikom u Savezu i guranjem politicki podobnih i korumpiranih ljudi u Savez, a i protivljenjem za bilo kakvom saradnjom sa ostalim klubovima PL (udruzenje premijerligasa i slicno).

Da ne govorim o drugim stvarima koje nemaju veze sa fudbalom, a imaju vise veze sa fasizmom, nasiljem i ubistvima, i ovo gore je dovoljno.

Tebi je to sve zajebancija, pa zato i ne shvatas.
smoki_choko

#546 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by smoki_choko »

1pajdo wrote:Znači ŠB je hrvatski predstavnik... :mrgreen:

Hajduk i Dinamo boranija, a Sarajevo i Željo su... :mrgreen: Što sve neću pročitati... :mrgreen:

I zašto ne bih smio gledati Hajduk, objasni mi to... Pratim ja sve klubove iz ex yu kad igraju u Europi, osim možda Makedonije. :mrgreen: Dvije rečenice si napisao, ali si me nasmijao, svaka ti čast... :thumbup:
pa jel u bosni zive hrvati, ako oni u sirokom nisu hrvati onda sb nije hrvatski predstavnik. samo sto su na njihovu zalost na pogresnoj strani zavrsili

nisam rekao da su dinamo i hajduk buranija, ocito slabije cujes pa slabije kontas. reko sam ostala buranija. to se logicki ne mora podrazumijevati da su hajduk i dinamo buranija al tebi ocito jesu

jesam ti ja reko da ne smijes gledati hajduk, reko sam ti idi gledaj hajduk. al ti opet slabije cujes pa slabije kontas. moras malo poraditi na tome.
1pajdo

#547 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by 1pajdo »

smoki_choko wrote:
1pajdo wrote:Znači ŠB je hrvatski predstavnik... :mrgreen:

pa jel u bosni zive hrvati, ako oni u sirokom nisu hrvati onda sb nije hrvatski predstavnik. samo sto su na njihovu zalost na pogresnoj strani zavrsili

nisam rekao da su dinamo i hajduk buranija, ocito slabije cujes pa slabije kontas. reko sam ostala buranija. to se logicki ne mora podrazumijevati da su hajduk i dinamo buranija al tebi ocito jesu

jesam ti ja reko da ne smijes gledati hajduk, reko sam ti idi gledaj hajduk. al ti opet slabije cujes pa slabije kontas. moras malo poraditi na tome.
E sad, zašto bi mi to posebno napominjao "da idem gledati Hajduk i ostalu boraniju". Čemu to? Koji bi to dojam trebalo ostaviti na čovjeka?... :-) al eto,nevermind
Doduše, napisao si citiram: "gledaj hajduk, dinamo i ostalu buraniju." Što zaključiti iz ovakvog posta? :-) Veznik "i"... Malo bolje konsturiraj rečenice, dobronamjeran savjet...

Slažem se da su svi više-manje buranija u ex-yu, ali ovakvo pisanje je pomalo ekstravagantno, zar ne?
1pajdo

#548 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by 1pajdo »

jeza u ledja wrote:Frajeru ti ne kontas da ljudi mrze taj NK Siroki Brijeg?

Ne mrze Zrinjski, ne mrze GOSK, mrze NKSB. Taj klub je ovaplocenje institucionaliziranog kriminala. Nemamo mi sta navijati za taj tim u Evropi, jer je taj klub dobrinjeo losem stanju u nasem fudbalu svojom kriminalnom politikom u Savezu i guranjem politicki podobnih i korumpiranih ljudi u Savez, a i protivljenjem za bilo kakvom saradnjom sa ostalim klubovima PL (udruzenje premijerligasa i slicno).

Da ne govorim o drugim stvarima koje nemaju veze sa fudbalom, a imaju vise veze sa fasizmom, nasiljem i ubistvima, i ovo gore je dovoljno.

Do tog smo došli, da se mrzi neki klub, pa čak onaj što predstavlja BiH.. :cry: Nije dobro mrziti, ali et...

Za ovo podvučeno, znači li to da "ti ljudi" mrze i sami ŠB jer ih povezuju s ovim navedenim (ovo smo prošli 100 puta)? :?
Što je najžalosnije, najviše "naklapaju" oni koji nisu prstom provirili u ŠB, za nepovjerovati... Ne želim se bakćati s ovim temama, pogotovo neću s tobom poslije ovakvog posta...
smoki_choko

#549 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by smoki_choko »

1pajdo wrote:
jeza u ledja wrote:Frajeru ti ne kontas da ljudi mrze taj NK Siroki Brijeg?

Do tog smo došli, da se mrzi neki klub, pa čak onaj što predstavlja BiH.. :cry: Nije dobro mrziti, ali et...

Za ovo podvučeno, znači li to da "ti ljudi" mrze i sami ŠB jer ih povezuju s ovim navedenim (ovo smo prošli 100 puta)? :?
Što je najžalosnije, najviše "naklapaju" oni koji nisu prstom provirili u ŠB, za nepovjerovati... Ne želim se bakćati s ovim temama, pogotovo neću s tobom poslije ovakvog posta...
mrze i oni Bosnu i Hercegovinu i ljudi u sirokom i igraci. pa moraju da igraju u njenoj ligi. jer ne mogu drugacije. da mogu oni bi igrali u HNL samo je pitanje u kojem rangu
jeza u ledja

#550 Re: BH klubovi u Evropi 2011/12

Post by jeza u ledja »

1pajdo wrote: Do tog smo došli, da se mrzi neki klub, pa čak onaj što predstavlja BiH.. :cry: Nije dobro mrziti, ali et...
Aha.
1pajdo wrote:Za ovo podvučeno, znači li to da "ti ljudi" mrze i sami ŠB jer ih povezuju s ovim navedenim (ovo smo prošli 100 puta)? :?
Imas teme na politici i drustvu pa tamo priupitaj.
1pajdo wrote: Što je najžalosnije, najviše "naklapaju" oni koji nisu prstom provirili u ŠB, za nepovjerovati... Ne želim se bakćati s ovim temama, pogotovo neću s tobom poslije ovakvog posta...
Previse nagadjas.

Objasnjeno ti je sta i kako. Tema nisu grad Siroki Brijeg niti Hrvati.
Locked