Efendija Muamer Zukorlic?
-
zonbirile
#526 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
veprova kljova protiv akademskih uroka 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#527 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
zonbirile wrote:veprova kljova protiv akademskih uroka
-
zonbirile
#528 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
--------------------------------Prutom jarane wrote:Ja, kad bih napadao BANU, izbjegao bih bivalentnost napada na ljude i na instituciju samu, a sve krunisano negranjem samog prava na tu instituciju. Zadrzao bih jasan smisao napada i izbjegao bih razicite poruke, medjusobno nevezane.
Znaci, "boli ga briga za Bosnu", Sandzo, rinaka, kandza (ovdje jaro nije meHko dj nego dz) od horoza, seljak iz Visokog, prodani akademik, anonimus Muhic.... Sve ovo bi tek bilo "no, no".
Vidim, i Selimbegovicka iz recenice "BiH, Sandzak i druge zemlje" impicira da je i Sandzak zemlja. Fino, i novinari fleksibilnije shvataju nivo u odnosu na juce. Kako li ce bit sutra?
ja bih se zadržao na tome da doći nekome u goste i prozivati mu predsjednika države na blagajski način je diplomatski incident,prizemni čin.Pogledaj snimak.
-
Prutom jarane
#529 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Jah. Sakom o sto i upravnim odborom Elektroprivrede protiv kljove i guzohvata. Ko Svabe smo efektni. Napredujemo kako se i najavljivalo.
-
zonbirile
#530 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
---------------------------------------Prutom jarane wrote:Jah. Sakom o sto i upravnim odborom Elektroprivrede protiv kljove i guzohvata. Ko Svabe smo efektni. Napredujemo kako se i najavljivalo.
teško te pratim,pojasni
-
Prutom jarane
#531 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
U ovom j... selu pod nazivom Sarajevo, Zukorlicevoj kljovi i Torabijevim flasi vode i fatanju dupeta suprotstavlja se jalova alterativa, bez ikakvih rezultata, u obliku lupanja sakom o sto (akademik Komsic) i bezgranicne ljubavi prema elektroenergetici i parama (akademikovi).
Koncepti su crno i bijelo, zlo i dobro. A i mrzimo Sandze.
I za svo to blato me zaboli.
Koncepti su crno i bijelo, zlo i dobro. A i mrzimo Sandze.
I za svo to blato me zaboli.
-
zonbirile
#532 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
dobro,saznadoh nešto 
- rogoz
#533 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Tema je za katanac!JoseMujica wrote:zonbirile wrote:veprova kljova protiv akademskih uroka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne pre
vo
-
zonbirile
#534 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
----------------------------------------rogoz wrote:Tema je za katanac!JoseMujica wrote:zonbirile wrote:veprova kljova protiv akademskih uroka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne pre
vo
što bolan,radi kljove,jal vepra
-
popajic
#535 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Druze@rogoze , jes' to post'o zagazaga ?rogoz wrote:Tema je za katanac!JoseMujica wrote:zonbirile wrote:veprova kljova protiv akademskih uroka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne pre
vo
- JoseMujica
#536 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
ja bih stvarno volio da ljudi kad počnu dramit barem jedan konkretan argument napišu. Vrhunac priče je mi ugroženi, jadni, pobijeni, žrtve, vazd nas kolju i vako nako, a pretendiraju da konačno s ponosom dignu glavu.
Da se digne glava, s ponosom, prvo je treba naučiti koristiti. A kad se koristi glava onda se kaže svoje mišljenje i ljudi će ga poštovati, kakvo god da je, ako ste u stanju ponuditi barem jedan argument zašto je to tako. kad počente samo , poput papagaja, ponavljati stvari koje ste čuli na TV-u ili pročitali u novinama, svak vas prestaje slušati nakon prve izgovorene rečenice. Onda kad govorimo o posljedicama npr. ovdje Zukorićevog djelovanja, govorimo o budućnosti, odnosno šta će njegovo ubleharenje proizvesti, a ne govorimo o prošlosti. Jel ima iko iti jedan validan argumnent da ponudi, van ideološke mitomanije antiislamofobstva?
Da se digne glava, s ponosom, prvo je treba naučiti koristiti. A kad se koristi glava onda se kaže svoje mišljenje i ljudi će ga poštovati, kakvo god da je, ako ste u stanju ponuditi barem jedan argument zašto je to tako. kad počente samo , poput papagaja, ponavljati stvari koje ste čuli na TV-u ili pročitali u novinama, svak vas prestaje slušati nakon prve izgovorene rečenice. Onda kad govorimo o posljedicama npr. ovdje Zukorićevog djelovanja, govorimo o budućnosti, odnosno šta će njegovo ubleharenje proizvesti, a ne govorimo o prošlosti. Jel ima iko iti jedan validan argumnent da ponudi, van ideološke mitomanije antiislamofobstva?
-
zonbirile
#537 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
imam ja ,zaslužio je Hamera umjesto BMW-a 
-
dibidus
#538 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Igrale se delije, nasred zemlje Srbije

Last edited by dibidus on 13/06/2011 13:30, edited 2 times in total.
-
zonbirile
#539 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
kljova akademik između Tunje i Cara,fino se vidi-hamajlija
- JoseMujica
#540 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
kad se vako kolo šilji, po starom dinarskom običaju, slijedi vađenje utoka...bez tog elementa dernek nije potpun
haman ko da ga nije ni bilo
-
zonbirile
#541 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
jah,dok jedni čekaju 1.07 2013g da kažu bay,bay dotle se plemenski vračevi fataju u kolo,nema problema još malo pa će i za vratove.
-
dibidus
#542 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Ocito nam treba vratiti temu o BANU.
Ko kvari temu treba njega maknuti a ne temu.
Ko kvari temu treba njega maknuti a ne temu.
-
dibidus
#543 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
ko da gledam, sad cu ja biti maknut! 
-
Prutom jarane
#544 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Jadan efendija. Pa ovakvim argumentima pravite sampiona od njega. A jes' vala i zasluzio kad on mora da se hvata politike pored ovih "lijevih" frajera punih CV-ja i visokog morala 
-
zonbirile
#545 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
jah jada,pored tolike porodice,međunarodnog univerziteta,sada još i Akademiju strovalio sebi na pleča.Što li ćemu sve to? 
-
Prutom jarane
#546 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Plečima mu je Mahala najgora. E tu jes' hrabar nema dvojbe, jos se nije rodio da je Mahali dohak'o.
- Bosnolog
#547 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Intrvju je dosta dug ali ga vrijedi poslusati,
Respekt za sandzackog duhovnog i politickofilozovskog genijalca
- rogoz
#548 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
Bosnolog wrote:
Vec sam jednom napisao;najjaci na Balkanu,koja brzina izrecene misli,sve slozeno,definisano,nista bez odgovora...
- Chisum
#549 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
rogoz wrote:Bosnolog wrote:
Vec sam jednom napisao;najjaci na Balkanu,koja brzina izrecene misli,sve slozeno,definisano,nista bez odgovora...
Eto sta ti je reis i onaj polupismeni SDA kler, koji je oko sebe okupio, pa se sada do neba divite covjeku koji je, eto, sposoban sastaviti smislenu recenicu, a da ne pocne sa - S'a ba, kome ba....
Nametnuti standardi, bez ukljucivanja mozga prihvaceni - zajebana su stvar.
-
popajic
#550 Re: Efendija Muamer Zukorlic?
MuftY je inteligentan i tu neku normalnu inteligenciju genijalno koristi kod polupismenog , kokuznog i naivnog puka koji se ponosi sto su sehare njihovog MuftY - prepune ! Masala, tako i trebaBosnolog wrote:
Malo me cudi da jedan takav politickofilozofski genijalac ( Haman ko Dalai Lama
Cim je u BANU kolu, znaci da ima certifikat pravog Bosnjaka i ko njega poprijeko pogleda - poprijeko je pogledao vascijeli Bosnjacki narod . Zato i njemu i BANU