Odmori malo @golfista ne formira se opštinska vlast kao državnagolfista wrote:Ako vam i pobijedi taj Žilić, interesuje me za koliko će vremena uspostaviti vlast, 9, 10 ili 12 mjeseci, ili će taj posao prolongirati do narednih općinskih izbora, uvažavajući trenutnu politiku vrha SDP-a sa motom " Fotelje prvo, a za narod ima vremena ". Takođe, interesuje me, ako neko zna, tim ljudi koje će raditi sa Žilićem, nakon uspostave općinske vlasti, hoće li to biti u formatu Kukića Slavke i sl.? Hvala.
i onaj maloprije reče nesto za religiju u sdpu, Suljagić ne ukida vjeronauku vec samo joj daje fakultativni karakter kakav je imala do 2002. Nije realno druže da meni efendija daje 5 što znam nabrojati šakte i šarte. Treba imat muda pa bit realan, a realnost je da se na vjeronauci navlaci prosjek. A niko ne spominje kako je Nikšić odobrio povećanje poljoprivrednih podsticaja, kako je povećana penzija u FBiH za 5 KM (5 po 5)... to se ne pominje... drugari da bi se dobro zivjelo prvo se mora začepiti dubioza koja je stvarana godinama
opet o Bošnjaštvu - Lagumdžija je primjera radi jedan od 5 lidera Bošnjačkog instituta i nama se natura da smo nevjernici... Čega ba SDP ateistička stranka??? odmorite malo ljudi