Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
RodneyTrotter

#526 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by RodneyTrotter »

golfista wrote:Ako vam i pobijedi taj Žilić, interesuje me za koliko će vremena uspostaviti vlast, 9, 10 ili 12 mjeseci, ili će taj posao prolongirati do narednih općinskih izbora, uvažavajući trenutnu politiku vrha SDP-a sa motom " Fotelje prvo, a za narod ima vremena ". Takođe, interesuje me, ako neko zna, tim ljudi koje će raditi sa Žilićem, nakon uspostave općinske vlasti, hoće li to biti u formatu Kukića Slavke i sl.? Hvala.
Odmori malo @golfista ne formira se opštinska vlast kao državna ;) svoj ti poso :)
i onaj maloprije reče nesto za religiju u sdpu, Suljagić ne ukida vjeronauku vec samo joj daje fakultativni karakter kakav je imala do 2002. Nije realno druže da meni efendija daje 5 što znam nabrojati šakte i šarte. Treba imat muda pa bit realan, a realnost je da se na vjeronauci navlaci prosjek. A niko ne spominje kako je Nikšić odobrio povećanje poljoprivrednih podsticaja, kako je povećana penzija u FBiH za 5 KM (5 po 5)... to se ne pominje... drugari da bi se dobro zivjelo prvo se mora začepiti dubioza koja je stvarana godinama :D
opet o Bošnjaštvu - Lagumdžija je primjera radi jedan od 5 lidera Bošnjačkog instituta i nama se natura da smo nevjernici... Čega ba SDP ateistička stranka??? odmorite malo ljudi :D ne mješajte socijaldemokratiju i komunizam ;) komunizam je idelogija koja je pala 90' i pokazala se kao neuspio projekat... a socijaldemokrate vladaju cijelom zapadnom Europom... abd od skora i u Hrvatskoj i BiH :D :bih:
ilirska1984

#527 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by ilirska1984 »

...nego ljudi jestel' vi svjesni da je dzuma neposredno pred izbore... nemojte to zanemariti :D ....
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#528 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by Admir_1984 »

JoseMujica wrote:jao Huso svijetli s Igmana...uforo se da je Tito :lol: :lol: ...jel svijetli s onog mjesta gdje je nekada pisalo velikim slovima TITO?
Ma postavili ga na onaj rezervar, valjda nece vodu zagaditi :-) :D
jedna tamo

#529 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by jedna tamo »

Memić kao zaguljeni bošnjak jutros kod Batka u emisiji, samo kaže da mu je ostalo da drugog sina oženi, ostalo je sve završio

povraća mi se na ovog čovjeka fuj gadan je i za gledat...moja žena ministrica Velida Memić je heroj jer je ministrica i uzima mjesečno mogu mislit .... a onaj Batko se smješka i ulizuje....
samo eto moram još sina oženit i ženu pripazit a ilidža ako šta mogu pomoć tako što ću mlatnut šta love biće dobro ja kao zaguljeni bošnjak
pa imaju li uopšte ovi ljudi stida i srama? i ko su ti ljudi? gdje su rasli?
kaže pridošlice su nam ojačale krv, sad kad nam se krv pomiješala imat ćemo bolje sportiste
sarajevo_boy280

#530 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by sarajevo_boy280 »

micki125 wrote:priča se da memić penzionerima sa općine ilidža dijeli po 50KM općinskog novca, zna li neko nešto više o ovome?
ne samo penzionerima, svima odreda, nego hajmo raja do opštine - sad nam je vakat da i mi šta zavrnemo
jedna tamo

#531 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by jedna tamo »

super idemo mama tata i ja 150 KM
a ko to finansira? Velidino ministarstvo ???
T4h

#532 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by T4h »

RodneyTrotter wrote:Što se tiče projekata, mogu reći koliko znam, zasigurno u prvim mjesecima ce ako dobije izbore otvoriti kino salu, takođe pošto Žilić ima ponanstva s ljudima iz Njemačke poljoprivrede, radit će na njemačkim ulaganjima u agrastvo, podsticaji itd, zatim mislim opet most u Osjeku (vratiti radnike koji su nakon Ćenanovićeve smrti napustili radno mjesto), onda sa pravne tačke bavljenje rijesavanjem infrastrukturalnim problemima (legalizacija gradnje objekata). Budžet će biti garantovano prekrojen, pare će dobijati samo oni koji rade i koji žele da rade (evo jedan podatak: Dom kulture u Hrasnici godišnje dobije 270.000 KM iz budžeta Opštine, znači nemoguće je da se to sve potroši na dva tri teferiča koja se održe tokom ljeta, gdje te pare idu?? A ni KUD ne djeluje u domu kulture)
U svakom slučaju Žilićeva obećanja su realna i po mjeri čovjeka. I sve što ga ima ko pitati čovjek je stalno na ulici može mu prići ko god želi i pitati ga šta hoće.
Neka pobjedi onaj koga narod izabere :) :bih:
Znas li sta vise o ovome ? Znam da je jucer bio sastanak u Osjeku zanima me o cemu se pricalo ima li ista konkretno ? Fakat ovaj most...sramota, ne dao Bog da je veca rijeka od Zujevine trebao bi nam splav. Cim je rahmetli Amer preselio s mostom se nista uradilo nije.
convict

#533 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by convict »

Ovi izbori su sami po sebi nebitni. Bira se načelnik za narednih godinu dana uz nepromijenjeno općinsko vijeće. I pored toga jedva čekam da vidim rezultate kao neki pokazatelj šta ljudi misle o radu stranaka nakon izbora.
Ilidža je godinama bila čvrsto u rukama SDA i pod drugim okolnostima samo bi bilo pitanje koliko će uvjerljivo kandidat SDA pobijediti. Na prošlim izborima Ilidža je bila jedna od dvije opštine u kojima je pobijedio SBB, a zbog demografije Ilidže za očekivati da Ilidža i ubuduće ostane bastion ove stranke.
E sad, zanimljivo će biti pratiti rezultat SBB-a, odnosno to da li su ljudi ohladili prema Radončiću zbog njegovog flerta sa Čovićem i Dodikom odmah poslije izbora ili su možda stekli dodatne simpatije zbog nemogućnosti SDP i SDA da formiraju vlast. Isto tako, rezultat SDP-a će biti prvi pokazatelj o tome šta ljudi misle o Lagumdžijinoj konfrontaciji sa Čovićem i koliko se sve ovo natezanje isplatilo.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#534 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by PipiDugaDevetka »

LeonardoAC wrote: Ja ne tražim mrlje ni Žiliću ni bilo kome drugom, samo i dalje tvrdim da pretjerujete sa hvalospjevima o mljekaru koji vodi ženski rukometni klub.Btw, ti kao neko iz stranačke centrale, ne bi smio spominjati Boga, jer bi u protivnom tvoja politička karijera mogla krenuti nizbrdo..., a šta SDP misli o Bogu, vjeri i vjernicima - to je već demonstrirao na samom početku svog gazdovanja Kantonom Sarajevo. :run:
Pisao sam ja u prethodnim postovima da ovo neće biti obični izbori za načelnika, nego neobični. Prva provjera platformaša i SDP-a za svoje poteze na početku obnašanja vlasti.
Ovom prilikom podsjećam da je ta vlast spriječila kolaps Federacije, nastavila sa isplatom penzija, čak i povećala penzije. Ta je vlast rekla Čoviću & Ljubiću + Dodicku NEMA TERITORIJALNE REORGANIZACIJE BiH PO ETNIČKOM PRINCIPU! Trenutno to NE ETNOPODJELI se odrađuje na državnom nivou. Ko malo vode, platformašima i SDP-u je potrebna pobjeda na ovim vanrednim izborima da dobiju samopouzdanje i postanu dodatno odlučni u svojim namjerama koje su zapisane u predizbornim ZEPOS programima napisanim pred Izbore 2010.

SDP kandidat Žilić je očigledno opcija za mlade, nove prodorne snage. Za one koji prvi put u životu glasaju na izborima i ostalu omladinu.

Dosta više starohana!
Prepustite vlast mlađim, školovanim, poštenim koji nemaju kriminogenih oraha u džepovima!
palamuda

#535 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by palamuda »

convict wrote:Ovi izbori su sami po sebi nebitni. Bira se načelnik za narednih godinu dana uz nepromijenjeno općinsko vijeće. I pored toga jedva čekam da vidim rezultate kao neki pokazatelj šta ljudi misle o radu stranaka nakon izbora.
Ilidža je godinama bila čvrsto u rukama SDA i pod drugim okolnostima samo bi bilo pitanje koliko će uvjerljivo kandidat SDA pobijediti. Na prošlim izborima Ilidža je bila jedna od dvije opštine u kojima je pobijedio SBB, a zbog demografije Ilidže za očekivati da Ilidža i ubuduće ostane bastion ove stranke.
E sad, zanimljivo će biti pratiti rezultat SBB-a, odnosno to da li su ljudi ohladili prema Radončiću zbog njegovog flerta sa Čovićem i Dodikom odmah poslije izbora ili su možda stekli dodatne simpatije zbog nemogućnosti SDP i SDA da formiraju vlast. Isto tako, rezultat SDP-a će biti prvi pokazatelj o tome šta ljudi misle o Lagumdžijinoj konfrontaciji sa Čovićem i koliko se sve ovo natezanje isplatilo.
Nemoj širiti dezinformacije SBB nije pobijedio ni na jednom nivou na Ilidži na prošlim općim izborima.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#536 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by PipiDugaDevetka »

Skijaš wrote:
the dream wrote:Ne može tu biti vodilja i princip ko može više izdurati.Političari će izdurati, a obični narod će platiti cijenu. Jedini put ka prosperitetu ove zemlje jeste bijeg iz Dejtonske luđačke košulje. Kao što i štiti Dejton i krši ljudska prava.Da bi se izgradila jaka država svako preći preko svojih očekivanja, posebno u Bosni i Hercegovini.
Lagumdžijina parola je bila DRŽAVA ZA ČOVJEKA, sada i vidimo za kojeg čovjeka. Ne isključujem i odgovornost ostalih strana u formiranju vlasti posebno HDZ i SNSD, ali i Lugamdžija prije svega snosi veliki dio odgovornosti zbog svoje arogancije i po,poznih nastupa u javnosti. Po svojim političkim stavovima sam najbliži socijaldemokratskoj opciji, ali Zlatko Lagumdžija je pogrešan čovjek da je vodi. Uostalom Željko Komšić je dobio najviše glasova na izborima, a ne Lagumdžija. Sjetimo se da je prije nekoliko godina veliki broj eminentnih političara istupio iz SDP-a, političari poput Nijaza Durakovića, Mire Lazovića i Ive Komšića, jer se nisu slagali sa politikom Zlatka Lagumdžije.Lagumdžija u svojim nastupima stavlja svoje parcijalne interese nauštrb interesa svih građana Bosne i Hercegovine. Jer na kraju bili mi Bošnjaci,Srbi ili Hrvati, pa i nacionalne manjine, čija se prava otvoreno krše Dejtonom, mi ćemo platiti sviraču. Svirač je u ovom slučaju svki političar u ovoj zemlji koji nas truje nacionalizmom i koji nam usađuje paranoju. Devet mjeseci bez državne vlasti je previše, a gledajući tempo dogovora između stranaka i još devet mjeseci se čini realnom opcijom.Jer u ovoj zemlji ljudi ne razumiju šta je demokratija koja je u isto vrijeme i uzimanje, ali i davanje.
dajmo svi sada nešto da bi u budućnosti mogli uzeti i mi koji smo danas studenti, pa i naša djeca.
ZNANJE JE MOĆ! :bih:
Sada nije vrijeme za potenciranje razlaza između Durakovića i Lazovića sa Lagumdžijom. Mi se možemo ali i ne moramo slagati sa Lagumdžijinim vođenjem stranke, ali ga u sukobu sa četnicima jednostavno moramo podržati. To je lakmus test kojim se potvrđuje nečiji patriotizam jer na prvom mjestu i ne treba da nam bude naše mišljenje o Lagumdžiji nego naš odnos prema onom što jača, odnosno slabi državu.
Prenosim diskusiju poštovanog forumaša @Skijaša sa podforuma Politika.
Podrška Žiliću je, ustvari i podrška u borbi za normalnu državu Bosni i Hercegovinu!
astala_vistala

#537 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by astala_vistala »

Vec par dana idem sa Senaidom Memićem i učestvujem u njegovoj kampanji,hrasnica i kolonija su njegovi sigurno,vec ovo ostalo sve je pola pola,ima svega i svačega rijetko sa nekim da mozes normalno razgovarati,tamo u otesu ljudi kontaju mi donijeli pakete kao nekakvu pomoć,neko nas vodom poljeva,uglavnom najvise ljudi traze da im se napravi Cesta,i Kanalizacija cak smo bili u doglodima tamo imaju internet i kablovsku al nema ceste i kanalizacije :D
u petak centralni predizborni skup ispred 4 gimnazije ko doso,dobrodoso 8-)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#538 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by JoseMujica »

astala_vistala wrote:Vec par dana idem sa Senaidom Memićem i učestvujem u njegovoj kampanji,hrasnica i kolonija su njegovi sigurno,vec ovo ostalo sve je pola pola,ima svega i svačega rijetko sa nekim da mozes normalno razgovarati,tamo u otesu ljudi kontaju mi donijeli pakete kao nekakvu pomoć,neko nas vodom poljeva,uglavnom najvise ljudi traze da im se napravi Cesta,i Kanalizacija cak smo bili u doglodima tamo imaju internet i kablovsku al nema ceste i kanalizacije :D
hajde da te pitam onda zar SDA nije mogla ponuditi nekog mlađeg, normalnog lika, ala rahmetli Ćenanović? Đe ovog kriminalca Memića izvukoše iz naftalina?
Last edited by JoseMujica on 22/06/2011 12:55, edited 1 time in total.
convict

#539 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by convict »

palamuda wrote:
convict wrote:Ovi izbori su sami po sebi nebitni. Bira se načelnik za narednih godinu dana uz nepromijenjeno općinsko vijeće. I pored toga jedva čekam da vidim rezultate kao neki pokazatelj šta ljudi misle o radu stranaka nakon izbora.
Nemoj širiti dezinformacije SBB nije pobijedio ni na jednom nivou na Ilidži na prošlim općim izborima.
Netačno, SBB je na Ilidži osvojio najvoše glasova za kantonalnu skupštinu. Obzirom da je kantonalni nivo najbliži opštinskom, zato sam ga uzeo za poređenje.
Marilyn_

#540 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by Marilyn_ »

sarajevo_boy280 wrote:
micki125 wrote:priča se da memić penzionerima sa općine ilidža dijeli po 50KM općinskog novca, zna li neko nešto više o ovome?
ne samo penzionerima, svima odreda, nego hajmo raja do opštine - sad nam je vakat da i mi šta zavrnemo

upravo tako, ne samo penzionerima, jučer je na ljetnoj pozornici dijelio nekakvoj omladini po 20 KM, kažu, kobajagi učesnicima.
zvrk

#541 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by zvrk »

pretprosle je godine izboden nozem jedan od djecaka iz koledza , 14 -15 godina je imao...
tri klosara ga srela i hajd>...
inace je dijete bez oca, jadnik iz provincije,... mati ga poslala ko zna zasto..

i dodje u jebenu vukojebinu zvanu bosna
i jos goru vukojebinu zvanu ilidza

da ga probodu nozem
dzejkej

#542 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by dzejkej »

JoseMujica wrote:
astala_vistala wrote:Vec par dana idem sa Senaidom Memićem i učestvujem u njegovoj kampanji,hrasnica i kolonija su njegovi sigurno,vec ovo ostalo sve je pola pola,ima svega i svačega rijetko sa nekim da mozes normalno razgovarati,tamo u otesu ljudi kontaju mi donijeli pakete kao nekakvu pomoć,neko nas vodom poljeva,uglavnom najvise ljudi traze da im se napravi Cesta,i Kanalizacija cak smo bili u doglodima tamo imaju internet i kablovsku al nema ceste i kanalizacije :D
hajde da te pitam onda zar SDA nije mogla ponuditi nekog mlađeg, normalnog lika, ala rahmetli Ćenanović? Đe ovog kriminalca Memića izvukoše iz naftalina?
to je zaista drskost i nepostivanje biraca!! osudjenog kriminalca predloziti za nacelnika! to pokazuje na koje su grane spali. ja sam po defaultu duugo godina nakon rata simpatizirala SDA ali se sad vidi da nimalo ne postuju svoje birace.. zato, hvala Bogu pa imamo drugih opcija.
palamuda

#543 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by palamuda »

convict wrote:
palamuda wrote:
Netačno, SBB je na Ilidži osvojio najvoše glasova za kantonalnu skupštinu. Obzirom da je kantonalni nivo najbliži opštinskom, zato sam ga uzeo za poređenje.
130 glasova dobio Fahro više upravu si, moj previd.
palamuda

#544 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by palamuda »

zvrk wrote:pretprosle je godine izboden nozem jedan od djecaka iz koledza , 14 -15 godina je imao...
inace je dijete bez oca, jadnik iz provincije,... mati ga poslala ko zna zasto..

da ga probodu nozem
Šta si htio reći
Dadica55

#545 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by Dadica55 »

Ja sam išla u srednju školu na Ilidžu (IV Gimnaziju) i svakodnevno sam provodila vrijeme na Ilidži. Iako su meni moji srednjoškolski dani ostali u najljepšem sjećanju, Ilidža definitivno nije. Bilo je to zapušteno naselje, prepuno kafića i različitih klošara, smeća i čega sve ne. Moram još dodati da, koliko me sjećanje služi, tadašnji načelnik je bio Husein Mahmutović. Nakon srednje sam se upisala na fakultet i nisam više tako često išla na Ilidžu, ali sam se pozitivno iznenadila kad sam vidjela da se to mjesto pretvorilo u jedno urbano naselje, pogodno za život svakog čovjeka. Sve je prepuno zelenila i cvijeća, izgradile su se nove zgrade i različiti objekti, po mom mišljenju Ilidža sada blista. A sve to zahvaljujući Ameru Ćenanoviću. Nažalost, on više nije sa nama, ali se nadam da će ljudi iz njegove stranke, kao i njegov nasljednik nastaviti ići istim putem. Stoga je po mom mišljenju logičan izbor za njegovog nasljednika gospodin Senadi Memić. I stvarno mu želim sreću na izborima!
dzejkej

#546 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by dzejkej »

Dadica55 wrote:Ja sam išla u srednju školu na Ilidžu (IV Gimnaziju) i svakodnevno sam provodila vrijeme na Ilidži. Iako su meni moji srednjoškolski dani ostali u najljepšem sjećanju, Ilidža definitivno nije. Bilo je to zapušteno naselje, prepuno kafića i različitih klošara, smeća i čega sve ne. Moram još dodati da, koliko me sjećanje služi, tadašnji načelnik je bio Husein Mahmutović. Nakon srednje sam se upisala na fakultet i nisam više tako često išla na Ilidžu, ali sam se pozitivno iznenadila kad sam vidjela da se to mjesto pretvorilo u jedno urbano naselje, pogodno za život svakog čovjeka. Sve je prepuno zelenila i cvijeća, izgradile su se nove zgrade i različiti objekti, po mom mišljenju Ilidža sada blista. A sve to zahvaljujući Ameru Ćenanoviću. Nažalost, on više nije sa nama, ali se nadam da će ljudi iz njegove stranke, kao i njegov nasljednik nastaviti ići istim putem. Stoga je po mom mišljenju logičan izbor za njegovog nasljednika gospodin Senadi Memić. I stvarno mu želim sreću na izborima!
cestitam gospodjice. je li ovo izvod iz vaseg diplomskog?
tema je zasigurno 'moj TATA, tezak put od svercera do VD nacelnika'.
Marilyn_

#547 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by Marilyn_ »

Dadica55 wrote:Ja sam išla u srednju školu na Ilidžu (IV Gimnaziju) i svakodnevno sam provodila vrijeme na Ilidži. Iako su meni moji srednjoškolski dani ostali u najljepšem sjećanju, Ilidža definitivno nije. Bilo je to zapušteno naselje, prepuno kafića i različitih klošara, smeća i čega sve ne. Moram još dodati da, koliko me sjećanje služi, tadašnji načelnik je bio Husein Mahmutović. Nakon srednje sam se upisala na fakultet i nisam više tako često išla na Ilidžu, ali sam se pozitivno iznenadila kad sam vidjela da se to mjesto pretvorilo u jedno urbano naselje, pogodno za život svakog čovjeka. Sve je prepuno zelenila i cvijeća, izgradile su se nove zgrade i različiti objekti, po mom mišljenju Ilidža sada blista. A sve to zahvaljujući Ameru Ćenanoviću. Nažalost, on više nije sa nama, ali se nadam da će ljudi iz njegove stranke, kao i njegov nasljednik nastaviti ići istim putem. Stoga je po mom mišljenju logičan izbor za njegovog nasljednika gospodin Senadi Memić. I stvarno mu želim sreću na izborima!

lijepe riječi zaista,ali Ilidža je i dan danas naselje prepuno kafića i različitih klošara,prošetaj malo češće, pa ćeš i sama vidjeti..promijenilo se nešto i jeste, ali tu treba još mnogo rada i truda da bi se pretvorilo u urbano naselje.Znači to neka nova procedura, ako je rahmetli Amer Ćenanović bio iz SDA, i postigao dosta toga, PODRAZUMIJEVA SE da će neko opet doći iz SDA na mjesto načelinka i "nastaviti njegovin putem".ma dajte molim vas
palamuda

#548 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by palamuda »

dzejkej wrote:
cestitam gospodjice. je li ovo izvod iz vaseg diplomskog?
tema je zasigurno 'moj TATA, tezak put od svercera do VD nacelnika'.
Nema potrebe da je napadamo njeno mišljenje je da je Memić najbolji kandidat i zdravo.
zvrk

#549 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by zvrk »

palamuda wrote:
zvrk wrote:pretprosle je godine izboden nozem jedan od djecaka iz koledza , 14 -15 godina je imao...

da ga probodu nozem
Šta si htio reći

osim da je ilidza za vrijeme prethodnog nacelnika "napucana" bas tamo gdje treba, a okolo: smrt i smece, nista

ovaj vd ce biti nacelnik
i kriminal se nastavlja :)
palamuda

#550 Re: Ilidža (Anketa u vezi sa izborima za načelnika)

Post by palamuda »

zvrk wrote:
palamuda wrote:

da ga probodu nozem
Šta si htio reći

osim da je ilidza za vrijeme prethodnog nacelnika "napucana" bas tamo gdje treba, a okolo: smrt i smece, nista

ovaj vd ce biti nacelnik
i kriminal se nastavlja :)
Nisam nam nappisao iz koje si ti vukojebine, a o Ameru Ćenanoviću se nema šta loše reći osim ako Huso i tebi nije isprao mozak
Locked