Da se je slusao BHF ne bi do ovdje doslo. Najveci minus su malverzacije unutar federalnog djela, gdje su kavbojski radili, ne kriminalno nego kaubojski. I ovi iz Fsrs se sad navodno zale da su oni tu bili osteceni zbog para, bla bla bla... Naivni ste ako ste mislili da bi ovaj savez i dalje radio jer je bas politika svojim umjesavanjem dogurala savez do financijske kapitalizacije.Edin H. wrote:Hapsi BHF
A ove price o velikom spasitelju BH fudbala Mr. Tadicu su za malu djecu u vrticu. Iskreno ja sam bio za suspenziju i iskreno mogu reci da nisam optimista. Znam da ce sve ove greske kostati i necemo se lako izvuci. A u drugu ruku ako bi se suspenzija desila (a to je jako vjerovatno) bit ce vremena to napraviti tako kako treba, ovaj komitet se gasilski komitet koji nemoze niti ima ovlasti da pravi tako drasticne promjene. Nas Savez su ustanvljali "nasi" ljudi iz politike i tu je vec u pocetku napravljena marginalna greska, i vidi se dokle je doslo. Uistino jednini pravi izbor je da se napravi novi savez na novim temeljima i sa novim ljudima jer ovo ne vodi nikamo. Steta mi Osima i ostalih legendi sto ima tako "mocna" organizacija/e kao Fifa i Uefa salju neke dobre ljude nezanajuci u sta se spustaju. Uostalom Fifa je dobrodjelan organizacija i statutarno nisu duzni rjesaviti nikoga iz nicega.
Treba pogledati realno i brzo se moze uvidjeti da je ovaj savez sa ovakvom strukturom osudjen na propad kad tad. Dugo je sve ovo izdrzalo.