Ovako je svaki put kada se raja naloži, lafo mi smo najbolji, bićemo prvi u grupi, idemo na ep/sp.....itd a kad izgubimo utakmicu onda su komentari tipa Džeko je kloc, Misimović je za penzije, Hasagić rupa na golu,....itd3XL wrote:Nije da nije cirkus , al to smo mi ,to je nasa realnost , to je BiH![]()
![]()
![]()
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/odli ... cama/54156
BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#526 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
- burek_in_space
#527 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pishaj ga, druge zemlje nemamo.
-
zlajapravaraja
#528 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pogledajte ovo, i po mogucnosti, putem Google Translate prevedite na engleski naslov ovog clanka sa rumunske stranice:
http://www.sport.ro/nationala/mutu-facu ... astra.html
Moj Google Translate ga prevodi ovako:
Mutu made POWDER in Romania before the match with Bosnia: "It's the biggest asshole, but our only chance!"

http://www.sport.ro/nationala/mutu-facu ... astra.html
Moj Google Translate ga prevodi ovako:
Mutu made POWDER in Romania before the match with Bosnia: "It's the biggest asshole, but our only chance!"
-
Mustang1
#529 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Sta to znaci ? Potuko se ? 
-
mikogoago
#530 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ma jebes sto rumuni pisu i pricaju.Mi kakvi smo god i da ne znam kako nisko da padnemo,smo opet gospoda za njih.LJudi ljece strahove i traume i nadaju se da cemo biti suspendovani.Svjesni su da nemaju kvalitete.Pitanje je koliko mogiu nasi u ovoj situaciji.Ja im zelim svu srecu ovog svijeta i da ih pravo oderemo,tako kako smo ih odrali 1977.g.onomade sa Susicem tako da narednih trideset godina spominju ovu utakmicu.Men i ovo sve mirise kao sto je bilo u dvomecu sa belgijancima.Pitanje je samo ko ce bljesnuti.Ja licno bih volio da Stilic dobije sansu i da zabriljira,a Miske da im ga slozzi sto golcinu radi onog majmuna Hadjija.
Nesto kontam kako Pape kaze da ga Miske podsjeca na njega.E kada bi jos Miske odigrao kao Pape protiv Rumuna to bi bilo divno.Naprjed Bosno!!!
Nesto kontam kako Pape kaze da ga Miske podsjeca na njega.E kada bi jos Miske odigrao kao Pape protiv Rumuna to bi bilo divno.Naprjed Bosno!!!
-
zlajapravaraja
#531 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pa, u prvi mah cita se kaoBubalo1 wrote:Sta to znaci ? Potuko se ?
"Mutu je nabavio malo PRAHA u Rumuniji prije utakmice sa Bosnom: "To je najvece sranje, ali nam je to jedina sansa"
Ali onda procitah citav clanak
S kakvim li mi ciganlukom imamo posla veceras
Da Bog da da nam one njihove vjestice nisu par sihri pobacali. Pu, pu, pu
-
Mustang1
#532 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Svasta
Da ne pocnu kokodakat na terenu

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#533 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Mogu misliti teferica seljakluka i kica sada u Zenici...huhhhhh. Kako je dobro sto se ne igra u Sarajevu( zenicani zao mi vas je
),mada prijepodne je ovih sa zastavama ko zna odakle sve pridoslih bilo i u Sarajevo.
- jutarnji
#534 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
burek_in_space wrote:Pishaj ga, druge zemlje nemamo.
A rumuni i njihove price samo su kompleksi nabijeni jos iz vremena Broza
`ebat za par farmerki, u novije vrijeme cijena je malo porasla, 50km u Vitezu.
Teferic u Zenici, e jbg, kome smeta neka naguli do Smetova, par dana na zraku, golf, hiking
-
Static-X
#535 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ljudi gdjes su linkovi za pogledati
-
mikogoago
#536 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Idi na ovaj link:http://www.myp2p.eu
Onda klikni na fudbal live i potom nadji BiH rumunija ima koliko hoces linkova za gledanje pa odaberi.
Onda klikni na fudbal live i potom nadji BiH rumunija ima koliko hoces linkova za gledanje pa odaberi.
-
Static-X
#537 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
mikogoago wrote:Idi na ovaj link:http://www.myp2p.eu
Oh dobro je, pa ja mislio tekma pocinje za par min al ima jos sat
- mrtva kokoš
#538 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
treba za uzvrat spomenuti rumune koji su uhapseni, koji su varali narod po bosni prodajuci nekakvo posudje... 
- Murat Sabanovic
#539 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ukoliko pobjedimo ,euforija ce se stvoriti kao za vrijeme cira..(mislit cemo da smo bolji cak i od brazila...)
ukoliko nerijeseno bude,trazice se greske pojedinih igraca i susica..(preseravanje strucnjaka sa tribina i malih ekrana o taktici i kvalitetima igraca...)
ukoliko izgubimo ,jebace se sve po spisku pojedinim igracima i susicu...(bezobrazluk i nekultura navijaca doci ce do izrazaja.koristice se termini kloc,izdajica,jebem ti ovo,jebem ti ono..)
bilo kako bilo..najbolje bi bilo da nas suspenduju,pa da mi sebe dovedemo u red,pa tek onda pocnemo pricati o fudbalu...
ukoliko nerijeseno bude,trazice se greske pojedinih igraca i susica..(preseravanje strucnjaka sa tribina i malih ekrana o taktici i kvalitetima igraca...)
ukoliko izgubimo ,jebace se sve po spisku pojedinim igracima i susicu...(bezobrazluk i nekultura navijaca doci ce do izrazaja.koristice se termini kloc,izdajica,jebem ti ovo,jebem ti ono..)
bilo kako bilo..najbolje bi bilo da nas suspenduju,pa da mi sebe dovedemo u red,pa tek onda pocnemo pricati o fudbalu...
-
Tarik19
#540 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Upravo tako! Nazalost to je dio naseg glupog mentaliteta i nase tuzne realnost.Murat Sabanovic wrote:ukoliko pobjedimo ,euforija ce se stvoriti kao za vrijeme cira..(mislit cemo da smo bolji cak i od brazila...)
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#541 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Murat Sabanovic wrote:ukoliko pobjedimo ,euforija ce se stvoriti kao za vrijeme cira..(mislit cemo da smo bolji cak i od brazila...)
jah, to će promijeniti mentalitet... ako nas suspenduju, ni političari neće biti korumpirani i izgradićemo autoput...
- Država
#542 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Treba te Rumune večeras oderati.
P.S. Jeb"o im Drakula mater karpatsku...
P.S. Jeb"o im Drakula mater karpatsku...
- jutarnji
#543 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
najbolje bi bilo da ti i sl. nemate kompjuter u kuci da mi jetru ne pomjerate.Murat Sabanovic wrote:bilo kako bilo..najbolje bi bilo da nas suspenduju,pa da mi sebe dovedemo u red,pa tek onda pocnemo pricati o fudbalu...
-
domaci.ba
#544 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
AminJack Be Nimble wrote:Ja sanjao 3:1. Prvi gol dao neki levat a druga dva zabio Dzeko. I to jedan gol Dzeko sa 35 metara rokno....kao sto rekoh sanjao
-
zlajapravaraja
#545 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Mnoge online kladionice takodjer prenose:Static-X wrote:ljudi gdjes su linkovi za pogledati
bet365
bet-at-home
BetClic
William Hill
Unibet
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#546 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Doduše ovo su bili Rumuni na Koševu
-
Timotije
#547 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Sastav? Je li rano jos?
Uhhhhh, nikad iscekati, patim se pomalo sa Hrvatima i zelenim gruzijskim....
Uhhhhh, nikad iscekati, patim se pomalo sa Hrvatima i zelenim gruzijskim....
- bailaor
#548 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Uvijek se najezim kad pogledam ovaj video1946 wrote:
Doduše ovo su bili Rumuni na Koševu
- Murat Sabanovic
#549 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
znaci imam pravo,cim ti utakmica na zdravlje utice...da mi sebe prvo sredimo ,pa cemo mi lako do EP/SPjutarnji wrote:najbolje bi bilo da ti i sl. nemate kompjuter u kuci da mi jetru ne pomjerate.Murat Sabanovic wrote:bilo kako bilo..najbolje bi bilo da nas suspenduju,pa da mi sebe dovedemo u red,pa tek onda pocnemo pricati o fudbalu...
- Murat Sabanovic
#550 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
na engleze je uticalo..mozda i mi neke stvari naucimo..Chmoljo wrote:Murat Sabanovic wrote:ukoliko pobjedimo ,euforija ce se stvoriti kao za vrijeme cira..(mislit cemo da smo bolji cak i od brazila...)
bilo kako bilo..najbolje bi bilo da nas suspenduju,pa da mi sebe dovedemo u red,pa tek onda pocnemo pricati o fudbalu...![]()
jah, to će promijeniti mentalitet... ako nas suspenduju, ni političari neće biti korumpirani i izgradićemo autoput...