ne gine mu sljaga u tuskabiniLanguage wrote:primjetih silvino negodovanje kad je uputio jedan brzi pas u sesnesterac a dijamant naravno niti mogao stici to...pa se nesto kao kofrci, namrsti se mali mangupcic....vidjenje jednog objektivnog gledaoca
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- simonese
#526 Re: Edin Džeko...
- Comrad
#527 Re: Edin Džeko...
Samo dok njih Dzeko pocne samarat. Sad je jos fin, valjda tek doso pa da ne bude frke...simonese wrote:ne gine mu sljaga u tuskabiniLanguage wrote:primjetih silvino negodovanje kad je uputio jedan brzi pas u sesnesterac a dijamant naravno niti mogao stici to...pa se nesto kao kofrci, namrsti se mali mangupcic....vidjenje jednog objektivnog gledaoca
ta ce, silva i tevez zajedno mu nisu do ramena.
- ultima_palabra
#528 Re: Edin Džeko...
Nije bio ni ZianiComrad wrote:Samo dok njih Dzeko pocne samarat. Sad je jos fin, valjda tek doso pa da ne bude frke...simonese wrote:ne gine mu sljaga u tuskabiniLanguage wrote:primjetih silvino negodovanje kad je uputio jedan brzi pas u sesnesterac a dijamant naravno niti mogao stici to...pa se nesto kao kofrci, namrsti se mali mangupcic....vidjenje jednog objektivnog gledaoca
-
ig78sa
#529 Re: Edin Džeko...
Comrad wrote:Samo dok njih Dzeko pocne samarat. Sad je jos fin, valjda tek doso pa da ne bude frke...simonese wrote:ne gine mu sljaga u tuskabiniLanguage wrote:primjetih silvino negodovanje kad je uputio jedan brzi pas u sesnesterac a dijamant naravno niti mogao stici to...pa se nesto kao kofrci, namrsti se mali mangupcic....vidjenje jednog objektivnog gledaoca
- Comrad
#530 Re: Edin Džeko...
A to ga Ziani razbio? Pa Dzeko mu moze tortu na spratove sa glave jest.ultima_palabra wrote:Nije bio ni ZianiComrad wrote:Samo dok njih Dzeko pocne samarat. Sad je jos fin, valjda tek doso pa da ne bude frke...

- Language
#531 Re: Edin Džeko...
Kaze Sasa Vugdalic sad u Solunu: "Zabit ce ga Dzekson, naravno mislim na gol"!!!....dakle ja se tom covjeku dok ga slusam kako prenosi otprilike promjenim sva moguca raspolozenja ...ali na kraju ostane

-
extraordinary
#532 Re: Edin Džeko...
Ista stvar. Nekad me apsolutno iznervira, ali generalno mi je postao omiljeni komentator. Ne mogu ovih šupljatora koji se prave da sve znaju, pa ispadne da ni po broju ne prepoznaju igrače na terenu. Vugdalić je svjestan da veze nema ko igra ni s kim igra, to prepusti kolegi Hadžiću, a on je zadužen za humorističku stranu utakmice. Nekad ima idiotske šale koje ni njemu samom nisu smiješne, ali generalno makar 2-3 puta po utakmici provali nešto dobro. Ova mi je bila najdraža:Language wrote:Kaze Sasa Vugdalic sad u Solunu: "Zabit ce ga Dzekson, naravno mislim na gol"!!!....dakle ja se tom covjeku dok ga slusam kako prenosi otprilike promjenim sva moguca raspolozenja ...ali na kraju ostane![]()
![]()
![]()
Fiorentina primila gol.
Adis Hadžić: A dobro se držala Fiorentina do 25-e ( misleći na minutu )
Vugdalić: Hah kolega Hadžiću, i ja sam se dobro držao do 25-e
- 2407
#533 Re: Edin Džeko...
Mani njegova najjaca:extraordinary wrote:
Ista stvar. Nekad me apsolutno iznervira, ali generalno mi je postao omiljeni komentator. Ne mogu ovih šupljatora koji se prave da sve znaju, pa ispadne da ni po broju ne prepoznaju igrače na terenu. Vugdalić je svjestan da veze nema ko igra ni s kim igra, to prepusti kolegi Hadžiću, a on je zadužen za humorističku stranu utakmice. Nekad ima idiotske šale koje ni njemu samom nisu smiješne, ali generalno makar 2-3 puta po utakmici provali nešto dobro. Ova mi je bila najdraža:
Fiorentina primila gol.
Adis Hadžić: A dobro se držala Fiorentina do 25-e ( misleći na minutu )
Vugdalić: Hah kolega Hadžiću, i ja sam se dobro držao do 25-e
Hadzic(koji je celav, za neupucene):"Atmosfera na stadionu je da se dize kosa na glavi!"
Vugdalic:"Jest tako je, ali samo onome koji ima kosu."
(poslije toga tajac par minuta)
Vugdalic je po meni prava definicija trash-a, odron je ali i kao takav odron je ponekada jako zabavan
Izvinjavam se na OT-u
- splend
#534 Re: Edin Džeko...
na sta nam/vam je spao humor ako je onaj idiot smijesan
sreca pa je prosli put htv prenosio tekmu, pa ga nisam morao slusat, a i inace na OBN-u tekme gledam sa ugasenim tonom. jadan je onaj adis s njim, momak je pravo dobar, al s onim idiotom(koji mu je sef), ne moze nikako. tacno se po glasu vidi da i njega nervira, ali mora sutit. sry za off, ali nisam mogao izdrzat
sreca pa je prosli put htv prenosio tekmu, pa ga nisam morao slusat, a i inace na OBN-u tekme gledam sa ugasenim tonom. jadan je onaj adis s njim, momak je pravo dobar, al s onim idiotom(koji mu je sef), ne moze nikako. tacno se po glasu vidi da i njega nervira, ali mora sutit. sry za off, ali nisam mogao izdrzat
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#535 Re: Edin Džeko...
Hadžiću jesil' to ti? Došao malo da se izjadaš o šefusplend wrote:tacno se po glasu vidi da i njega nervira, ali mora sutit. sry za off, ali nisam mogao izdrzat
- Gandalf
#536 Re: Edin Džeko...
Hadžić i Vugdalić pogotovo zaslužuju poseban portal i forum samo za sebe 
- Mali_Vuk
#537 Re: Edin Džeko...
Ma ništa to. Vugdalićeva daleko najbolja je: "Dobro vam veče, ljubitelji najsporednije stvari na svijetu"

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#538 Re: Edin Džeko...
Van der Saar je uhvatio loptu sa pjesmom: Dođi da ostarimo zajedno

- Mali_Vuk
#539 Re: Edin Džeko...
Sorry, znam da je off, ali mor'o sam. Neću više Tita mi
- Šibicar
#540 Re: Edin Džeko...
Mali_Vuk wrote:
"Najsporednije stvari na svijetu".
-
Static-X
#541 Re: Edin Džeko...
Kroz sta vi narode prolazite dok gledate najsporedniju stvar na svijetuMali_Vuk wrote:
Lijepi engleski divota ga slusati
-
seHmuz
#542 Re: Edin Džeko...
silva se nije naljutio u toj situaciji na dzeku, nego na sebe sto je poslao brzu loptu u prostor..
- Mali_Vuk
#543 Re: Edin Džeko...
E, pa, nemamo baš svi te vaše fensi antene i televizijeStatic-X wrote:
Kroz sta vi narode prolazite dok gledate najsporedniju stvar na svijetu![]()
Lijepi engleski divota ga slusati
Silva se nije snašao u Engleskoj, definitivno
- Riddle
#544 Re: Edin Džeko...
Osim Teveza, ko je bolji od njega u Cityu ove sezone?Mali_Vuk wrote:Silva se nije snašao u Engleskoj, definitivno
- Mali_Vuk
#545 Re: Edin Džeko...
Pitanje nema smisla. Isto tako si mogao pitati ko je u timu Sitija bolji od golmana Harta. Pa nije niko, čovjek im je golman, zbog toga je doveden, brani i to je to. Ostali odrađuju neke druge stvari. E sad, drugo je pitanje ko je bolji od Harta gledajući ostale golmane lige, Van der Sar, Cech i ostala ekipa. Tu bi se već moglo diskutovati. Ovdje bi imalo smisla pitanje, npr. da li bi Luka Modrić bio korisniji od Silve, ili neko deseti ko igra na toj poziciji.Riddle wrote: Osim Teveza, ko je bolji od njega u Cityu ove sezone?
I uostalom, i sam Silva je rekao da se nije baš najbolje snašao u engleskoj. I ustalom 2, to sam ionako rekao samo da vratimo diskusiju sa Vugdalića na Džeku.
- Riddle
#546 Re: Edin Džeko...
Pitanje je bilo veoma jasno. Odgovor nema smisla. Ali eto mogu i preforumulisati...
Zelio sam da znam koji je to igrac, pored Teveza, vazniji tom timu od Silve? Ko pored Teveza najvise doprinosi igri Citya i ko je to kreativniji od Silve? Nikako mi nije jasno kako si zakljucio da se on DEFINITVNO nije snasao u Engleskoj. Mada ovo uostalom 2 donekle opravdava takvu izjavu, mogao si ipak izabrati nesto drugo.
Zelio sam da znam koji je to igrac, pored Teveza, vazniji tom timu od Silve? Ko pored Teveza najvise doprinosi igri Citya i ko je to kreativniji od Silve? Nikako mi nije jasno kako si zakljucio da se on DEFINITVNO nije snasao u Engleskoj. Mada ovo uostalom 2 donekle opravdava takvu izjavu, mogao si ipak izabrati nesto drugo.
-
dek
#547 Re: Edin Džeko...
ko žene kakveComrad wrote:A to ga Ziani razbio? Pa Dzeko mu moze tortu na spratove sa glave jest.ultima_palabra wrote:Nije bio ni ZianiComrad wrote:Samo dok njih Dzeko pocne samarat. Sad je jos fin, valjda tek doso pa da ne bude frke...
- Language
#548 Re: Edin Džeko...
1946 wrote:Hadžiću jesil' to ti? Došao malo da se izjadaš o šefusplend wrote:tacno se po glasu vidi da i njega nervira, ali mora sutit. sry za off, ali nisam mogao izdrzat
- amortizer
#549 Re: Edin Džeko...
Je li se isamar'o u svlacionici?seHmuz wrote:silva se nije naljutio u toj situaciji na dzeku, nego na sebe sto je poslao brzu loptu u prostor..
- Jack Be Nimble
#550 Re: Edin Džeko...
Najbolji su mi ovi moji Bosanci u USA, preplate na internetu BHT, pa se Chelzi-Marselj gleda preko interneta. Kupio majtstor HDTV veci od balkona, da bi mogao gledati Realplayer stream na njemu.Mali_Vuk wrote:E, pa, nemamo baš svi te vaše fensi antene i televizijeStatic-X wrote:
Kroz sta vi narode prolazite dok gledate najsporedniju stvar na svijetu![]()
Lijepi engleski divota ga slusatiKod mene ti je riblja kost još uvijek glavna. Ma gledam u nju k'o u Adamovo rebro
![]()