Njemu i Medunjaninu nedostaje fizičke snage, jer gube duele koje bi da su samo malo fizički jači kao od šale dobijali. Ne kažem da je do njih, oni dobro odigraju, ali su jednostavno protivnici jači u duelu. Na takav način je jako teško igrati zadnjeg veznog. Ovaj prodor malog Bešića je bio odličan, još da je malo podigao glavu. generalno nije loše, čak ni odbrana ne djeluje toliko loše. Neko je dobro primjetio da je Nadarević za Mravca, Rio.Chmoljo wrote:upravo...shalla wrote:Sviđa mi se kako Bešić iznosi loptu, ovaj elemenat igre nismo imali još od Varešanovića
evo sad su nas vile pronosale![]()
btw, mali Bešić mi dobar pravo ocam'
Mexico-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dammme
#526 Re: Mexico-BiH
- jeza u ledja
#527 Re: Mexico-BiH
al opet nam fali napadac, ibisevic standardan.
nek ubaci muslimovica umjesto njega u drugom.
umjesto mravca....?? ne znam da li ima iko da udje?
umjesto lulica mogao bi malo subasica probat
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#528 Re: Mexico-BiH
Ovi mexi su smetljari teski. Kako samo perfidno marisu to je cudo.
Sapha ,Hasagic,mali Besic,Salihovic...ma ok smo u sustini,fali jos Dzeko za tu prevagu i dobili bi ove smetljare.
Sapha ,Hasagic,mali Besic,Salihovic...ma ok smo u sustini,fali jos Dzeko za tu prevagu i dobili bi ove smetljare.
- Edin H.
#529 Re: Mexico-BiH
Dobro ga je Keni pokrio.Desert Wind wrote:kakav uhljup promasi cist prazan go retard....
ne pamtim kad sam gledao ovakvu hrabru otvorenu igru sa puno lijepih pasova povratnih lopti
Sto ovo ne dribla veceras
- Topla voda
#531 Re: Mexico-BiH
sve lopti sto pogubimo na sredini pogubimo kad peljakju loptu,prvi dodir il je gubis...nema price ,pjanic los,samo da na prvu pocne on igrati,miske je to skonto..ovo ostalo solidno,mravac los,lijeva strana losa...mujdzina strana ok do zadnje sanse ...
nije lose,sve u svemu...vidjecemo kako ce se odvijati

nije lose,sve u svemu...vidjecemo kako ce se odvijati
- jeza u ledja
#532 Re: Mexico-BiH
da, ako se dobro sjecam salihovica nema protiv rumuna, ali ima na uzvratnoj.LSD wrote:Upravo to...Sušić izgleda zaboravio da Salihovica nema protiv Rumuna,a uigrava tim sa njim u postavi...daj Subašića ubacuj, daj nešto izmislihary wrote:Odlicno poluvrijeme, ali ipak nedovoljno za nesto vise. Pjanic i Misimovic moraju bolje pratiti Besica i Medunjanina. Nazalost, Mujdza ne smije krenuti previse naprijed po desnoj strani, jer nema to ko da zatvori kasnije. Vidjecemo da li ce ubaciti Subasica lijevo i umjesto koga. Vjerovatno Salihovica, jer njega nema u prvoj utakmici protiv Rumunije.
@ edine, strpi se. (za kenu)
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#533 Re: Mexico-BiH
zbog toga su mi fudbaleri iz Latinske Amerike uvijek antipatični bili izuzev Brazila-LIBERO- wrote:Ovi mexi su smetljari teski. Kako samo perfidno marisu to je cudo.
- USAblues
#534 Re: Mexico-BiH
hz__semir wrote:Jao himne, ko da s Nokie 3310 puštaju![]()
![]()
![]()
![]()
-
BaileyS
#535 Re: Mexico-BiH
E jebiga jezu, Ibisevic veceras najbolji nas igrac, odavno ga nisam vidio u boljem izdanju i ti bi da ga mijenjas.jeza u ledja wrote:al opet nam fali napadac, ibisevic standardan.![]()
Misimovic nema vise snage ni da seta, mislim da nije potracao zadnjih dvadeset minuta
Last edited by BaileyS on 10/02/2011 03:01, edited 1 time in total.
- Edin H.
#536 Re: Mexico-BiH
LSD wrote:Upravo to...Sušić izgleda zaboravio da Salihovica nema protiv Rumuna,a uigrava tim sa njim u postavi...daj Subašića ubacuj, daj nešto izmislihary wrote:Odlicno poluvrijeme, ali ipak nedovoljno za nesto vise. Pjanic i Misimovic moraju bolje pratiti Besica i Medunjanina. Nazalost, Mujdza ne smije krenuti previse naprijed po desnoj strani, jer nema to ko da zatvori kasnije. Vidjecemo da li ce ubaciti Subasica lijevo i umjesto koga. Vjerovatno Salihovica, jer njega nema u prvoj utakmici protiv Rumunije.
- Baltazar_khan
#537 Re: Mexico-BiH
fakat smo izveli podosta udaraca iz ugla, šteta što nije neko nadskočio ove tekilaše
al ima dobrih dijasporki tamo

al ima dobrih dijasporki tamo
- memlija
#538 Re: Mexico-BiH
Baltazar_khan wrote:čičarito pod sihirima.
mladi bešić budućnost naše reprezentacije![]()
tekma prava mundijalska
-
Tarik19
#539 Re: Mexico-BiH
Ako momci nastave da igraju ovako i u drugom poluvremenu i na kraju ipak izgube, mislim da nece onda biti nista za sta cemo trebati ih kuditi.
-
Desert Wind
#540 Re: Mexico-BiH
samo jedan jebeni problem mi imamo - odsijeku im se noge kad nam treba pcka im materina...
ovako su letili i protiv slovaka i poderase ih ko ašlamu....
je l im neko nabije pritisak k'o da igra Brotnjo na terenu u pcku materinu....
P.S. jesu mi smijesni ovi mexicki komentatori Mundza, Muddzdza,
Bohnia a Herhehovina

ovako su letili i protiv slovaka i poderase ih ko ašlamu....
je l im neko nabije pritisak k'o da igra Brotnjo na terenu u pcku materinu....
P.S. jesu mi smijesni ovi mexicki komentatori Mundza, Muddzdza,
Last edited by Desert Wind on 10/02/2011 03:04, edited 1 time in total.
- Riddle
#541 Re: Mexico-BiH
Tako, samo bez nabijanja i idemo.
Dobro nasi trce, ima i presinga (vjerujem negdje do 70 minute
), lopta na zemlji i nekoliko puta su na prvu stvorili fin prostor. Fino izgledaju zasad.
Odbrana nam doduse stoji visoko i zato Hernandez treba sto prije napustiti igru. Jedan dobar dugi pas i on ce pobjeci. Bekove nam isto siluju ova njihova krila.
Odbrana nam doduse stoji visoko i zato Hernandez treba sto prije napustiti igru. Jedan dobar dugi pas i on ce pobjeci. Bekove nam isto siluju ova njihova krila.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#542 Re: Mexico-BiH
pa normalno, ne jedu argentinsko, ni kengurovo mesoBaltazar_khan wrote:fakat smo izveli podosta udaraca iz ugla, šteta što nije neko nadskočio ove tekilaše![]()
al ima dobrih dijasporki tamo![]()
-
LSD
#543 Re: Mexico-BiH
Miske je bio gotov poslije pola sata igre, može nabaciti korner i to je to ...što se tice trcanja sa njim u ovakvoj formi imamo igraca manje na terenu u samom startu.BaileyS wrote:E jebiga jezu, Ibisevic veceras najbolji nas igrac, odavno ga nisam vidio u boljem izdanju i ti bi da ga mijenjas.jeza u ledja wrote:al opet nam fali napadac, ibisevic standardan.![]()
Misimovic nema vise snage ni da seta, mislim da nije potracao zadnjih dvadeset minuta
- USAblues
#544 Re: Mexico-BiH
Nikad bolji..nek' su ubacili zute detalje na dresove vrijeme je bilo..dresovismoki_choko wrote:ja fuserskih dresova, sta je ovo ba
-
T4h
#545 Re: Mexico-BiH
Kako nema onog smetala od Ibricica lakse je gledati tekmu, eh da je Dzeko ovdje bilo bi svasta... bas nam je neigranje Salihovica bilo hendikep, al u inat svima

- Bosanski_kralj
#546 Re: Mexico-BiH
Kako lijepo Ibišević odgurnu sudiju.

- memlija
#547 Re: Mexico-BiH
ja kontam počeo nešto drhtat
, da nije od treme i tekme...ma jok ba vatra se haman ugasila,
odo ubacit' koju bilju da se rasplamsa do početka.... 
- hary
#548 Re: Mexico-BiH
Mozda je Cecha gledao danasEdin H. wrote:Dobro ga je Keni pokrio.Desert Wind wrote:kakav uhljup promasi cist prazan go retard....
ne pamtim kad sam gledao ovakvu hrabru otvorenu igru sa puno lijepih pasova povratnih lopti
Sto ovo ne dribla veceras
-
solar_power
#549 Re: Mexico-BiH
Ova utakmica je pravo dobro iznenadenje
Samo neka nastave

Samo neka nastave
- Bosnolog
#550 Re: Mexico-BiH
Za sada je dobro,fali nam visoki skakac Muslimovic,da one iz kornera i visoke pokupi,....
Idemo zmajevi,bolji su bili prvi dio nadam se da ce imati snage za drugi dio,...
Gringosi znaju biti opasni u kontri,brzi su i opsni s niskim loptama,....Treba ih ubijati visokim centarsutevime i skokovima,.....Momci su dobri,Ibiisevica treba pojacati sa Muslimovicem,...Pjanic vuce previse loptu,.....
Idemo zmajevi,bolji su bili prvi dio nadam se da ce imati snage za drugi dio,...
Gringosi znaju biti opasni u kontri,brzi su i opsni s niskim loptama,....Treba ih ubijati visokim centarsutevime i skokovima,.....Momci su dobri,Ibiisevica treba pojacati sa Muslimovicem,...Pjanic vuce previse loptu,.....