ne bavim se, al nisam ćorav da ne znam šta je ružno...Bakir1 wrote:al me predje ko papir dupe nemaherbert mekfjuger wrote:wow jesi mi spustio, nema štaBakir1 wrote: a ne treba biti slijepac pored ociju i vidjeti kineski wanabe krom okvir na tvome autu i najruznije moguce felge sa ravnim srcemja se ne bavim "tuningom" i sličnim pokušajima, okvir takav je kakav je otkako je kupljen, planiro sam ga skinut skroz, al otkako sam izvalio metalni stubić, a da ne oštetim auto, plan sam promijenio, neka ga još malo...
a što se tiče felgi, originalne su i takve su kakve su, puno ljepše od onih standardnih Jeep najjeftinijih što se najčešće viđaju... znači ove pod rednim brojem 6 na ovom linku http://www.wjjeeps.com/wheels.htm a ako te zanima cijena, raspitaj se, vidim barataš dobro s tim linkovima![]()
ne bavis se kazes a dajes sebi za pravo da komentarises tudje?
felge su ti ruzne taman da su od platine,valjda saznas zasto se na terenska vozila praktikuju felge sa manjim et-om
i znam dobro kakve felge idu na terenska vozila, al ja svoje vozilo ne koristim kao terensko baš... vrlo rijetko...
a što se tiče onog zelenog golfa, niđe veze, nijedan bog me ne može ubijedit da one gume koje dodiruju blatobrane i koje su ispale sa strane onako lijepo izgledaju... korisno možda jest, al lijepo nije i tačka