Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo je sminka Oni se stide kad su goli, kontaju valjaju'l cemu I zene isto tako
Mada se meni cini da su muskarci vise osjetljivi kad je u pitanju njihov izgled uopste (nego zene)
Allenass wrote:Isto tako, neurednost/nehigijena, a ni tapiserija mi nije baš omiljena.
nemoj tako, ovi s tapiserijom se daju lijepo nasapunjat..ja lajkam
rutavi su tito
Prije par godina sjedim i kafenisem (na moru), i vidim iz daljine lika, priblizava se. Lik drama dobar, zvijer I kako se priblizava, vidim nesto mi cudno, sav se cakli
I kad se priblizi.... Sav je on izdepiliran
I haj to...
Nego kad se okrenu da sidje dole stepenicama na plazu...
Levatu guza izdepilirana Cakli se guza samo tako
Nabio mi je kompleks, djelovao je "glatkije" od mene
plain vanilla wrote:
nemoj tako, ovi s tapiserijom se daju lijepo nasapunjat..ja lajkam
rutavi su tito
Prije par godina sjedim i kafenisem (na moru), i vidim iz daljine lika, priblizava se. Lik drama dobar, zvijer I kako se priblizava, vidim nesto mi cudno, sav se cakli
I kad se priblizi.... Sav je on izdepiliran
I haj to...
Nego kad se okrenu da sidje dole stepenicama na plazu...
Levatu guza izdepilirana Cakli se guza samo tako
Nabio mi je kompleks, djelovao je "glatkije" od mene
'vako...ja ti imam sve sa spiska...sisa...3-ca...dlakavijeg covjeka ja ne vidjeh...bojler je tu...i ostalo...znaci k'o panda sam ti...i onda kad skontas panda je bas kjut ocam'
i sta god ja imao ili ne...nekome ce te moje mane biti sminka
'vako...ja ti imam sve sa spiska...sisa...3-ca...dlakavijeg covjeka ja ne vidjeh...bojler je tu...i ostalo...znaci k'o panda sam ti...i onda kad skontas panda je bas kjut ocam'
i sta god ja imao ili ne...nekome ce te moje mane biti sminka