Ups, evo radi:
http://de.j u s t i n.tv/tucan36#/w/592903968/27
Moderators: Charuga, Tomahawk11
+1krusty wrote:ima li poganije ekipe od ove Barcelone
daju 2 smijesna gola nafakaska, 2 odbice neke, i onda peglaju loptu i samo provociraju sukobe po terenu![]()
a i ovaj Real nikad nece imat igrace koji se nece izgubit protiv ovih patuljaka, Pepe i ostali klocevi nikad nece odigrat dobro ko Chelsea ili Inter koji su ubijali Barcu u pojam
evo probaj ovdje ispod imas cetri playera na jednom ces sigurno moci gledatskyhs0168 wrote:dajte mi link besplatni molim vas....
http://www.firstrow.net/watch/39521/2/w ... adrid.htmlskyhs0168 wrote:hoceli mi netko dati besplatni link da radi molim vass!!
meni samo u kockicu malu video prikazuje ???? jel moze boljesmoki_choko wrote: ovi ili odmah posalju ili ti ne treba nikako potvrda. probaj pa vidi

smoki_choko wrote:ko gubi ima pravo da se ljutikrusty wrote:ima li poganije ekipe od ove Barcelone
daju 2 smijesna gola nafakaska, 2 odbice neke, i onda peglaju loptu i samo provociraju sukobe po terenu![]()
a i ovaj Real nikad nece imat igrace koji se nece izgubit protiv ovih patuljaka, Pepe i ostali klocevi nikad nece odigrat dobro ko Chelsea ili Inter koji su ubijali Barcu u pojam
Nisam znao za to pravilo. Lijep Xavi-ev gol.smoki_choko wrote: ko gubi ima pravo da se ljuti
poslo sam ti link na PPskyhs0168 wrote:hoceli mi netko dati besplatni link da radi molim vass!!
arena 3 pa si razvuci na lcd od 100 inchaKPNCTNJAH wrote:http://www.firstrow.net/watch/39521/2/w ... adrid.htmlskyhs0168 wrote:hoceli mi netko dati besplatni link da radi molim vass!!
u vezi bet365 jel' se moze uvecati video ili mora biti ova velicina kao displej mobitela ?
Đe si ''spešl van''amar007 wrote:Gledaj ove pogani madrižanske
Ja to posmatram iz neutralnog ugla, nit sam navijac Reala ni Barce nit sam se kladio. Ne moze cistiji penal postojati. Golman kasni, nije dotakao loptu, dolazi do kontakta, rusi igraca, penal.505sCrtom wrote:Zwanziger wrote:Real ostecen, cist penal na Ronaldu. Izmakao loptu, Valdes kasni i rusi ga, tu nema price.
Nije majka kudila muju što se kockao...
Hajde ne sekiraj se, možda Real i dobije loptu u drugom
krusty wrote:ima li poganije ekipe od ove Barcelone

[/quote]pa real ko ce drugi. a ti navijas za real. a ako je barca ocajna sta reci za realkrusty wrote:smoki_choko wrote:ko gubi ima pravo da se ljutikrusty wrote:ima li poganije ekipe od ove Barcelone
ko gubi ?
ja ne gubim, ne volim ni jedne ni druge, ali Barca je ocajna, fol posjed lopte dodaju se na prvu igraju picigena na svojoj polovici... mogu li ikada Rubin Kazan pobjedit samo me zanima![]()
![]()
a dzaba sto im je Mourinho dosao Real jednostavno ne zna igrati protiv Barce
Gurnuo ovog šupka po prsima, a on se drži za glavuamar007 wrote:Gledaj ove pogani madrižanske
![]()
Vidjet ćemo poslije na videu. Ja mislim da ga nije oborio.Zwanziger wrote: Ja to posmatram iz neutralnog ugla, nit sam navijac Reala ni Barce nit sam se kladio. Ne moze cistiji penal postojati. Golman kasni, nije dotakao loptu, dolazi do kontakta, rusi igraca, penal.
Ja mislim da se vise pocesao po celavici pitavsi se po cemu je ovaj ''cajni kolutic'' najbolji na svijetuexc0d14c wrote:Gurnuo ovog šupka po prsima, a on se drži za glavuamar007 wrote:Gledaj ove pogani madrižanske
![]()
![]()
![]()
pritisniKPNCTNJAH wrote:http://www.firstrow.net/watch/39521/2/w ... adrid.htmlskyhs0168 wrote:hoceli mi netko dati besplatni link da radi molim vass!!
u vezi bet365 jel' se moze uvecati video ili mora biti ova velicina kao displej mobitela ?