JoseMujica wrote: eh hebiga...ja bih se kladio da bi dobila jedan široki osmijehi priliku da vidiš jel Nedim ima sve zube
![]()
gdje ćeš naći bolji početak ljubavi
Ljubav? O cemu ti to?
JoseMujica wrote: eh hebiga...ja bih se kladio da bi dobila jedan široki osmijehi priliku da vidiš jel Nedim ima sve zube
![]()
gdje ćeš naći bolji početak ljubavi
Pa ja ga upamtila zato sto ovde onaj decko pricao o njemu pa mi bilo zanimljivo, inace nemam obicaj da ljudima gledam u plocice da vidim kako se zovuJoseMujica wrote:ma palo mi to na pamet dok si ga upamtila
Nego kako nego da verujesJoseMujica wrote:ok vjerujem ti na riječ
Nikada necu odati business tajnumig wrote:Ti si meni nesto sumnjiv... Edine!Edin H. wrote:Kako da ucjenimo Nedima koji se predstavlja kao Edin da nam oda poslovnu tajnu kada i gdje se otvara McDonalds![]()
![]()
mig wrote:Jest' pa da bude: "Oh joj, oprostite mi Vi"karanana wrote: trebala si ga pitati: nedim, ma jesi li to ti?Pitam se je li to taj isti ili ima nekoliko momaka na obuci
![]()
Edin H. wrote:Nikada necu odati business tajnumig wrote:Ti si meni nesto sumnjiv... Edine!Edin H. wrote:Kako da ucjenimo Nedima koji se predstavlja kao Edin da nam oda poslovnu tajnu kada i gdje se otvara McDonalds![]()
![]()
Moje je da slusam, ucim kako napraviti cips i cijenim minimalnu nadnicu koju placaju, a do gazda je da uzmu cifru kad' dodje za to vrijememig wrote:Edin H. wrote:Nikada necu odati business tajnuCuj nikada
Pa vratices se ti jednom u Sarajevo.... Tajna ce se sama otkriti
Ako i kod kuce budes pravio cips, zena ce ti platiti vise od gazdeEdin H. wrote:Moje je da slusam, ucim kako napraviti cips i cijenim minimalnu nadnicu koju placaju, a do gazda je da uzmu cifru kad' dodje za to vrijememig wrote:Edin H. wrote:Nikada necu odati business tajnuCuj nikada
Pa vratices se ti jednom u Sarajevo.... Tajna ce se sama otkriti
da ponovimo gradivo, poznato je da kad jednom McD provali u neki grad srednje veličine, onda u par godina otvori barem 5 restorana, dok u velikim i najvećim gradovima zna biti i po 15-20-25... tako da će kod nas osim ta dva mjesta zaplatiti još pokojesarajevsko_pivo wrote:Jeli se Mcd otvara u Napretku ili u Radon Plazi, sta je sada?
Bolje pitanje jeli se uopce otvara ove godine...

jedaneska wrote:ja ovdje saznao http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 25&t=81911
ih super, prepadoh se da nisi slucajno zbog mog nacina pisanja to pomislilamig wrote:jedaneska wrote:ja ovdje saznao http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 25&t=81911![]()
![]()
A ja sam upravo saznala da si ti musko, brzinskim skeniranjem tvog nicka sam te citala kao: jedna teska

Nije do tebe, ja sam krivajedaneska wrote: ih super, prepadoh se da nisi slucajno zbog mog nacina pisanja to pomislila
sve ok, samo da konačno naručimo prvi meal u sarajevskom McD, pa da onda opušteno otvorimo i temu o Sbarru ili Dunkin'Donuts-umig wrote:Nije do tebe, ja sam krivajedaneska wrote: ih super, prepadoh se da nisi slucajno zbog mog nacina pisanja to pomislilaMada pogledaj i sam, na ovoj temi uopste ne pises u prvom licu
Kako mislis fin je bio?jedaneska wrote:a fin je bio ovaj imperijal, što jes jes![]()
![]()
![]()