Nosite li vi convesrice??
How to wear your Converse:No1:

Moderator: anex

znas sta, da oni dostavljaju kod nas, meni druge odjece nikad trebalo ne bi.inspire_me wrote:A ja evo otvorila folder i trpam u njega stvari za razmatranje, sta bih sve mogla naruciti. Mogu ti reci, sreca moja pa ne dostavljaju![]()

Ja ne nadjoh na ASOS-u cipkastu suknjicu. Gdje je ti vidis??alica.k wrote:znas sta, da oni dostavljaju kod nas, meni druge odjece nikad trebalo ne bi.inspire_me wrote:A ja evo otvorila folder i trpam u njega stvari za razmatranje, sta bih sve mogla naruciti. Mogu ti reci, sreca moja pa ne dostavljaju![]()
jer oni su bas bas po mom okusu bukvalno sve od pocetka do kraja. a sta je najbitnije od svega - jako kvalitetna odjeca.
kad na asosu dobiju nesto njihovo dobro, to moras il djelovat odmah (u roku dan) il neces ni stici kupiti. odma se rasprodaju dobre stvari.
ja sam se razmisljala izmedju te cipkaste suknje i ove suknje. uzela cipkastu, ova se odma rasprodala. cipkaste jos ima al samo u nekim brojevima.
sad patim za ovom suknjicom sto je nisam uzela
Nadinka wrote:Jedna onako obicna proljetna kombinacija, jedini je fol u aksesoarima u pastelnim bojama:
Michun evo ti mint cipelica
.
Dobila sam maloprijepreporuku za krojačicu tako da ću otići do nje i sašiti ovakvu haljinu, strašno mi je lijepa.Cholina_Lokica wrote:Sasijes takvu vjencanicu
Moja rodica nasla na netu neku diorovu koja joj se najvise svidjela, otisla kod neke tete koja joj je sasila, identicna je bila
vjeruj da hoće, ako ne i bolja, meni stalno šije, i baš planiram dvije haljine da šijem kod nje jer imam materijalzazana wrote:Dobila sam maloprijepreporuku za krojačicu tako da ću otići do nje i sašiti ovakvu haljinu, strašno mi je lijepa.Cholina_Lokica wrote:Sasijes takvu vjencanicu
Moja rodica nasla na netu neku diorovu koja joj se najvise svidjela, otisla kod neke tete koja joj je sasila, identicna je bila
Kad bude gotovo, postaću vam sliku da vidimo je li ispala ista:).
imas onu kategoriju outwear ili ukucas u search jacket, ili konkretnije sta trazis tipa jeans jacket, leather jacket, trench islzijancer wrote:hej kako nadete jakne ovdje?http://www.polyvore.com

Sviđa mi se, jednostavno, boje su lijepe, a torba je zakonPartizzanka wrote:
moja prva poly kombinacija ...
pa ja sam te hvalilaPartizzanka wrote:jeeeeeeeeeee neko me je pohvaliooooooo jeeeeeeeeeee