Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
hau jes no

#526 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by hau jes no »

kurty wrote:
cpt.picard wrote: Pa izveo ga je u 90. minuti :D
logicnije bi bilo da je Spahica izveo... Dok bi Spaha skinuo traku, dok bi se skontali kome ona ide, dok bi ga Spaha nasao...ukrao bi minutu i po, a ne pola minute :D :D
i ubacio muslimovica jel? maloprije neko reče da se sudaraju naprijed, šta bi onda bilo sa trojicom napadača? :D
kurty

#527 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by kurty »

hau jes no wrote:
kurty wrote:
cpt.picard wrote: Pa izveo ga je u 90. minuti :D
logicnije bi bilo da je Spahica izveo... Dok bi Spaha skinuo traku, dok bi se skontali kome ona ide, dok bi ga Spaha nasao...ukrao bi minutu i po, a ne pola minute :D :D
i ubacio muslimovica jel? maloprije neko reče da se sudaraju naprijed, šta bi onda bilo sa trojicom napadača? :D
ma u tom bi sudija svirao kraj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
repka

#528 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by repka »

Bez obzira na rezultat sinoc se dokazalo da se moze igrati,sto nije bio slucaj protiv Francuza.
Do pobjede smo mogli lako da nije bilo gafova(susic,hasagic mravac).
Da, mravac i nije igrao rukom,gol bi bio 90%.
Hasagic sere sa driblinzima,ali kod gola iz penala nije bio kriv sto je stajao na sredini gola,vec sto se nije ni pomjerio kada mu je slasticar opucao po golu.
Susic je usro motku,da je ne mogu" omleciti" ni nadrealisti.
Dzeko se polako ali sigurno ponovo pretvara u kloca :D dok za ibisa ne bi trosio slova.
Misimovic kao duh casper,samo se dva puta pojavio u crtanom.
Ibricic nije pipnuo lopte..a kako ce jadnik,kada je usao u devedesetoj minuti.
Zali boze novaca sto je BHTV-1 dala za prenos,bolje da su podijelili sirotinji.
Makr bi se neko radovao veceras.
Biggy

#529 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Biggy »

Popustili živci nakon remija u Albaniji
SAFET SUŠIĆ PREKINUO PRESS KONFERENCIJU
Selektor fudbalske reprezentacije Safet Sušić prekinuo je press konferenciju za novinare koja se održala odmah nakon završetka kvalifikacione utakmice između Albanije i BiH (1:1).

Safet Sušić je prekinuo konferenciju nakon novinarskog pitanja : „Zar vi mislite da smo svi mi novinari protiv reprezentacije?“. Pape je na to odgovorio „ Ja to nisam nikad rekao! Odakle vam pravo da me to pitate? Rekao sam samo da postoje novinari koji se kritički raspoloženi prema reprezentaciji isto kao da samo mi svjetski prvaci“.

Sušić je nakon toga odlučio napustiti konferenciju za medije, a prije toga je rekao:

„Više smo sami krivi što je završilo 1:1. Albanci su sa ovim rezultatom zadovoljniji nego mi. Primili smo gol na isteku prvog poluvremena, a po igri i šansama smo trebali pobijediti. Međutim, nisam previše nezadovoljan. Albanija se pokazala kao dobra ekipa, a pred nama je svakako još sedam utakmica".
Source.ba

On zbilja misli da dobro radi svoj posao.....
north

#530 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by north »

Admir_1984 wrote:
north wrote:Hrvatska, Srbija i Slovenija (hej Slovenija i to dva puta) učesnice na završnicama, ove godine vjerovatno C.Gora sa 500.000 stanovnika :) , vrlo vjerovatno uskoro i Makedonija, samo mrtva BiH ne može usrana do potoka.....

Mislim da je problem u glavama igrača, treba neko, a to neko samo može biti trener, ko će nakon ovakve utakmice reći Misimoviću i Džeki, ali i još ponekim, da svoje fore prosipaju u klubovima gdje igraju, a ovdje ima dobro dres da natope znojem, pa kad to svi fino vidimo, onda će nam manje teško pasti i neupjeh.....

Opet će sa naši kvazinovinari i drugi prosipati fore kako nismo imali sreće, jer smo zaboga dva puta pogodili prečku, a što se to dešavalo iz prekida zahvaljujući majstorijama Pjanića, a ne izrađenoj akciji, manje je bitno :-)

Imamo dva velika problema, jedan je užasna forma, tj. nedovoljno zalaganje i borbenost na utakmici ključnih igrača, a drugi je trener koji to ne uspijeva popraviti.....

Npr. ja ne znam je li Misimović večeras pretrčao više od 3 km?
Riba smrdi od glave, tako da dok je ovih ljudi u savezu nama napretka nema. Al to ljudi ovde nikad shvatit nece, to je najtuznije
Ma kakve sad Savez ima veze sa ovim? Je li savez možda kriv za večerašnju igru i onu protiv Francuske :? ?

Savez je posebna priča, ali ne sprečava Munib, Čeko i ostala bagra, Džeku, Misimovića i druge da odigraju mnogo bolje i borbenije....
LSD

#531 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by LSD »

Ono što su cinjenice jeste da smo skuplji (bar po tržišnoj vrijednosti) od albanaca jedno 5 puta...sam Džeko je skuplji od pola njihovog tima,a vidjeli smo njegov "ucinak i zalaganje" veceras.
Oni su bezveze ekipa koja se naoštri na svom terenu, ali iole organizovanija i disciplinovanija ekipa ce ih lagano otresti.
Mi smo po svim mogucim varijantama veceras MORALI pobjediti albance u Tirani, neriješeno ništa ne znaci...ovo je ništa.
Po prvi put sam veceras gledao da igraju brzo i na "prvu" bez puno pametovanja i tu treba dati kredit Sušiću.
Trudili su se da se što brže igra, da se što brže oslobađaju lopte...nema više peglanja i preseravanja sa loptom, nabijanja iz zadnje linije prema napacima, vec se kroz pas igru,igrom po zemlji i kombinatoriku pokušava doci do gola.
Ovo po prvi put gledamo ovako organizovanu igru naše selekcije...sve dobro ide lopta, dva dodira maximalno, brzo je prenosimo i onda ona dođe do Džeke i onda pocne sranje, neko građenje, guranje sa njihovim mrcinama (a uvijek su mu bila dvojica na leđima, ali mega star nece namjerno da taj njihov rizik koristi i da se brže oslobađa lopte jer je megastar umislio da ce mu se neko skloniti i dopustiti da se s loptom ušeta u gol)...jel došla do njega protok se uspori, uspori se i napad, ovi albanci se u međuvremenu vrate i postave i ništa na kraju.
Medunjanin sasvim solidan veceras i vrlo dobro je dijelio lopte...Pjanić polako preuzima odgovornost glavnog veznog igraca.
Miske?? pa on se doslovno sakrivao od igre i od lopte....pa na klupi i ti i tvoj haver iz Wolfsburga.
Frankyee

#532 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Frankyee »

Savez je problem ali sa ovim porazom nema veze. Ovde je problem struka i igraci. Ako je kao Hasagic povrijedio ledja zasto je uopste igrao kod zdravog Begovica?

I koja je stvarno poenta praviti izmjenu u 89 minuti kad ti rezultat nije povoljan ?

Mi smo njih trebali tuci kao sto su nas razvalili Francuzi jer je tolika razlika u kvalitetu. Albanci su tarabe ali je nedostajalo borbenosti nasima u sredini terena ponajvise.
nidje_veze

#533 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by nidje_veze »

jel ikome od vas ova utakmica pomalo sumnjiva??recimo da je namjestena??
Obuca9

#534 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Obuca9 »

LSD wrote:Ono što su cinjenice jeste da smo skuplji (bar po tržišnoj vrijednosti) od albanaca jedno 5 puta...sam Džeko je skuplji od pola njihovog tima,a vidjeli smo njegov "ucinak i zalaganje" veceras.
Oni su bezveze ekipa koja se naoštri na svom terenu, ali iole organizovanija i disciplinovanija ekipa ce ih lagano otresti.
Mi smo po svim mogucim varijantama veceras MORALI pobjediti albance u Tirani, neriješeno ništa ne znaci...ovo je ništa.
Po prvi put sam veceras gledao da igraju brzo i na "prvu" bez puno pametovanja i tu treba dati kredit Sušiću.
Trudili su se da se što brže igra, da se što brže oslobađaju lopte...nema više peglanja i preseravanja sa loptom, nabijanja iz zadnje linije prema napacima, vec se kroz pas igru,igrom po zemlji i kombinatoriku pokušava doci do gola.
Ovo po prvi put gledamo ovako organizovanu igru naše selekcije...sve dobro ide lopta, dva dodira maximalno, brzo je prenosimo i onda ona dođe do Džeke i onda pocne sranje, neko građenje, guranje sa njihovim mrcinama (a uvijek su mu bila dvojica na leđima, ali mega star nece namjerno da taj njihov rizik koristi i da se brže oslobađa lopte jer je megastar umislio da ce mu se neko skloniti i dopustiti da se s loptom ušeta u gol)...jel došla do njega protok se uspori, uspori se i napad, ovi albanci se u međuvremenu vrate i postave i ništa na kraju.
Medunjanin sasvim solidan veceras i vrlo dobro je dijelio lopte...Pjanić polako preuzima odgovornost glavnog veznog igraca.
Miske?? pa on se doslovno sakrivao od igre i od lopte....pa na klupi i ti i tvoj haver iz Wolfsburga.
Sad će tebi johntra reći da si ti ljubomorni Pitar, koji hoće da brani Papeta pa napada Džeku.
Baron_Samedi

#535 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Baron_Samedi »

Kratka Rekapitulacija :

Hasagic - Divljina. Najgora utakmica u reprezentaciji. Sukrivac za gol.
Spahic - Sto rece moj stari "I on se previse kurci". Divljina. Crveni karton uvijek visi u zraku.
Mravac - Znao sam da je ogranicen, igrac skucenih mogucnosti...ali nisam znao da je DIVLJINA.
Lulic- Nekonkretan. Djeluje isprepadano. Nije bek, a nije ni klasa za krila. Fali mu vise inicijative i mirnoce u predaji lopte. Nazad je izvisio par puta.
Mujdza -Jedan od boljih veceras. Igra u oba pravca. Jos u Frieburgu sma primjerio da ima upotrebljiv centarsut.
Rahimic - Profesorski. Izdrzao svih 90 min u visokom ritmu. Ne treba ni napominjat da je najvise pretrcao.
Misimovic - Nestao u akciji. Realno, ispucao kredit protiv strasnog Luxa za sljedecih 5 tekmi. Pod uslovom da ga buduci selektor trpio.
Pjanic - Solidan veceras. Ali jednostavno ima taj potez viska. Pozitivno je sto preuzima incijativu. Zadnjih pola sata se slabo vracao po loptu, pa je Rahimic morao pokretat akciju.
Medjunjanin - Pozitivno iznenadio. Uvijek pogled lijevo-desno, pa onda sigurna lopta prema naprijed. Imao jednu ili dvije greske za 90 min.
Ibisevic - Konacno zabio. Za neke stvari je ogranicen, ali je gori selektor koji dozvoljava da se njemu salju lopte kad je okruzen medju dvojicom, a realno ne moze ni panj predriblat. Trudi se.
Dzeko - Lose. Jebiga, istina je da ne moze sve sam predriblat, ali jedan Vucinic donosi prevagu Crnoj Gori, kao sto je to radio Dmitar Berbatov za Bugarsku. Ne mogu reci da se ne trudi, ali nesto ne ide...

Zamjene:
Pandza - Nazalost, sto neko rece, i on je u 5 deka s Mravcem. Divljina je to. Nadarevic povrjedjen, a nije pozvan covjek kojeg bi ja stavio u prvih 11 - Bunoza.
Begovic - Bez posla.

selektor Susic
- Kratko i jasno - NOGA!
repka

#536 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by repka »

Najbolje je prosao mujezinovic :D
Sjedio u lozi,pio red bull,jeo toljumbe i sada sigurno slave bezvizni rezim(a mozada se opali po golu i kakva albanka).
I danas lagano na posao posle podne.
Dok jedino susic nece moci spavati, a i razumijem ga.
Sta reci,bosna je puna ne kvalifikovanih radnika,pa tako i ne kvalificirane reprezentacije.
Sreca pa odmaramo sledece kolo :D
Point.

#537 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Point. »

repka wrote:Najbolje je prosao mujezinovic :D
Sjedio u lozi,pio red bull,jeo toljumbe i sada sigurno slave bezvizni rezim(a mozada se opali po golu i kakva albanka).
I danas lagano na posao posle podne.
Dok jedino susic nece moci spavati, a i razumijem ga.
Sta reci,bosna je puna ne kvalifikovanih radnika,pa tako i ne kvalificirane reprezentacije.
Sreca pa odmaramo sledece kolo :D
A nece platitit albanka, Mujezinovic je poveo sa sobom i famEliju,zenu, svekrvu, djevera, naravno o drzavnom budzetu. Jel Selma Bajrami bila na tribinama i za koga je ona navijala? :run:
romanovero

#538 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by romanovero »

nidje_veze wrote:jel ikome od vas ova utakmica pomalo sumnjiva??recimo da je namjestena??
:thumbup:
odavno je sve sumnjivo
jeza u ledja

#539 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by jeza u ledja »

Ali ljudi, hajmo biti iskreni pa reci da je malo falilo da ih uzmemo, odnosno da je Albance vila pronosala. Oni jesu imali neku kao inicijativu jedno 20 minuta, ali to je to. Dovoljno je reci da Begovic nije imao posla. Zadnjih 20 minuta se nisu vidjeli. Nisu samo precke, imali smo jos 3-4 sanse u tih zadnjih 20ak minuta gdje je komotno mogao pasti bar jedan gol.
Sto se tice price kako je Albanija losa reprezentacija, pa jebiga igrali su protiv boljeg i izgledali lose. Ista ta losa Albanija je uzela bod u Rumuniji.

Nista nama i dalje ostaje da uzmemo ove Rumune u dvomecu i to je to.
romanovero

#540 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by romanovero »

ma jasta ba,rezultati su dosad dobri,nego mora bosnjo kukat i kad treba i kad ne treba,a ne zna ni sto kuka
Baron_Samedi

#541 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Baron_Samedi »

Jedoostavno, ja sam poravnio, tako da se vise ne nerviram. :) Mozda ima nekog prostora za napredak sa nekim strucnijim selektorom (sto rece moj stari "pravicemo mi Ciru od blata") ali treba prihvatiti da smo mi fudbalski entuzijasti, u rangu Kokosovih otoka.
shalla

#542 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by shalla »

Ja sam i poslije francuske napisao da bi mene, da sam na mjestu Misketa, Džeke i još par njih, bilo stid Rahimićevih godina i njegovog trčanja, eto tačno bi me bilo stid da čovjek koji ima cca 47 godina :mrgreen: ganja, prekida napade i stigne svaki put istrčati za njihovim igračem koji je sa loptom u sredini terena...
Miske je zadnji put odigrao dobru tekmu u Estoniji, ovo sve poslije je na nivou Šašivarevića (i to iz perioda zalaska karijere), frajer se ne otvara, ne trči, ne vrši presing, poserem se ja na veznog igrača koji se ne nudi (da tako kažem) već se sakriva iza igrača. Tu me recimo pozitivno iznenadio Pjanić (iako je i on imao kikseva) ali se bar vraća po loptu, igra na obje strane (par puta sam primijetio da je dolazio skroz na Lulićev dio terena, dakle trka nije bila upitna) i on definitivno preuzima dirigentsku palicu. Ono što me razljutilo do srži je slobodni udarac koji je izveo Misimović, ako neko nije primijetio Pjanić je uzeo loptu i počeo da je namješta (logično, nakon pogođene jedne prečke), onda mu je Miske uzeo loptu, Pjanić je nešto blago otersao a Spahić mu je pokazao prstom kao ono psssssst :x Ja ne kontam kako pojedinci misle da je ova reprezentacija njihova privatna prćija, umjesto da se podrede kolektivu svi ganjaju neke lične statistike i interese. Boli njih qratz što sam ja glas izgubio i što me trenutno glava razvaljuje koliko sam se iznervirao...
Mravac?!? Ne znam samo ko je veći idiot, on ili onaj koji ga stavi da igra. Jbt tito, onaj Bunoza je standardan u Wisli koja je valjda neko fucking ime ali selektor i dalje misli da su polovni igrači iz polovnih ekipa bolja rješenja :-)
Ne znam, bili su večeras zreli da im zabijemo hladno 3 komada usred Tirane pa nek drugi lome zube na njima a mi smo zbog činjenice koja me je i protiv francuske ispizdila (a to je da smo bili prezadovoljni bodom) i uzeli samo taj pišljivi bod. A rezultati nam se poklapaju samo tako, da smo imalo bili hrabriji sad bismo na kontu imali 7 bodova ali neeee, hajmo ganjati bod protiv 3x slabije ekipe (kadgod smo odigrali nešto smisleno bilo je opasno, to mi je pokazatelj da smo dosta jača ekipa). Btw volio bih pitati selektora koji je ono bio fazon, nakon što smo u prvih 20 minuta maximalno eksploatisali Mujdžu (koji je večeras bio naš najbolji igrač) i bili izrazito opasni, naprasno smo odlučili da se prestaje igrati na njega i počeli smo ko debili gurati loptu kroz sredinu i konstatno smo nailazili na zgusnuti vezni red i gubili smo loptu. Sljedeći pas prema Mujdži (koji je također završio dobrom šansom) je bio negdje u 70-oj minuti, volio bih dakle samo znati u čemu se sastojao trik nedodavanja lopte prema najagilnijem igraču, jel to mažemo oči skautima reprezentacija protivnika na evropskom prvenstvu ili...?!?
Baron_Samedi

#543 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Baron_Samedi »

shaqqa wrote: jel to mažemo oči skautima reprezentacija protivnika na evropskom prvenstvu ili...?!?
Evo ja cu ti odgovorit, lagano je: zato sto je kloc.

Bog mi svjedok, kao i ovaj forum, da sam ga "cerao" vec poslije Svedske, a da je Katar bio zadnji alarm za mjenjanje kursa Titanika - dajuci mu otkaz. Sad je kasno za sve...Sto kaze Elsaik, dajmo mu jos koji ciklus. Nadoce.
shalla

#544 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by shalla »

Baron_Samedi wrote:
shaqqa wrote: jel to mažemo oči skautima reprezentacija protivnika na evropskom prvenstvu ili...?!?
Evo ja cu ti odgovorit, lagano je: zato sto je kloc.

Bog mi svjedok, kao i ovaj forum, da sam ga "cerao" vec poslije Svedske, a da je Katar bio zadnji alarm za mjenjanje kursa Titanika - dajuci mu otkaz. Sad je kasno za sve...Sto kaze Elsaik, dajmo mu jos koji ciklus. Nadoce.
I ja sam isto govorio već poslije švedske i njemačke ali me optužiše da sam ćiroljubac :-) , da dadnemo papetu priliku u zvaničnim tekmama, da prijateljske nisu mjerilo i sl...
Jbt lik je, nakon što je moja nana od 86 godina vidjela da Mravac nije bek (večeras je pokazao da nije ni insan) mrtav hladan izjavio da je dobitak onih prijateljskih to što je vidio da Mravac može pokriti poziciju beka :lol:
Već mi je tu sve bilo jasno, da ne pričam o činjenici da je nakon 4 prijateljske tekme odlučio da zovne Lulića da ga gurne u vatru iako je sve što je dotad o njemu znao bilo to da se zove Senad i da igra "negdje u švicarskoj"...
P.S. Jel iko zna šta se to desilo sa Jahićem pa su odjednom i Mravac i Kung-fu Pandža bolji defanzivci od njega?
Dead Man Walking

#545 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Dead Man Walking »

Susic parmak, nema tu puno price, covjek je totalno dezorijentisan. Od veoma solidne ekipe koju je Cirke stvorio i koja je ovakvim ko Albanija trpala tricka iz zayebancije on je stvorio ekipu kojoj su najvece (a u nekim utakmicama i jedine) sanse Pjanicevi slobodnjaci s 30m. Da je Ciro bio na klupi ubjedjen sam da bi svi ovi igraci dali 100% vise, pa se ne bi desilo da jedan jedini kvalitetni igrac kod Albanaca (Cana, kapa dole, kakva hercika) cuva sve nase ofanzivce, i to na jednoj nozi.

Al za Susica mi je bilo jasno da ne zna, ono sto je mene veceras posebno iritiralo je Misketova igra. Ja fakat ne znam koji je njemu qratz. :? Em se vuce po terenu, em nije pruzio ni jednu loptu da valja, em jos i najbolju sansu upropasti tjeranjem Pjanica i nabijanjem lopte na tribinu. :-) Barem na njegovoj poziciji imamo alternativu (Ibricic, Pjanic, Stilic, pa i Medunjanin) i mislim da je vakat da se malo preseli na klupu i odmori guzove, a da se isproba neko od spomenutih kao playmaker. Ne moze Dzeko zabiti ako ne dobije loptu, nije supermen. A s obzirom kako nas kreativac dijeli lopte, nacekacemo se na neki Dzeksov go, i pobjedu uopste.
samo_ovaj_put

#546 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by samo_ovaj_put »

kljuc kvalifikacija su utakmice u gostima sa albanijom bjelorusijom i rumunijom
uz 4 domace pobjede i 5/6 bodova iz ove tri utakmice mi smo drugi sto bi nam i trebao biti cilj i realni plasman u taj baraz
imamo taj bod od albanaca,uzeti remi i pobjedu na preostala dva gostovanja i to je to(ne racunajuci pariz)
kvalifikacije nisu izgubljene jer su tek pocele,iduce dvije utakmice su nam kljucne(rumunija kuci i bjelorusija napolju ako se ne varam),ako pape ne uzme 4 boda,OTKAZ
poslije ganjati rumune u gostima i osigurati baraz

podrazumjeva se da cemo sve uzeti kuci jer smo i bolje pobjedjivali

ps.gledao ovu presicu poslije utakmice,meni se cini da pape nije 100% zdrav covjek,ili jednostavno ti francuzi ne vole na silu golove davati :shock:
koje izjave jebote...
luckylaka

#547 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by luckylaka »

+0 / -0 0

E moj pizone,legendo nasa:-(
Nasta ti pristade?
Zar da budes instrument u rukama ma ne grobara nego mafijasa koji se kriju pod tom firmom:-(Ovako drugi pisu o svom selektoru.
luckylaka

#548 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by luckylaka »

Baron_Samedi wrote:Jedoostavno, ja sam poravnio, tako da se vise ne nerviram. :) Mozda ima nekog prostora za napredak sa nekim strucnijim selektorom (sto rece moj stari "pravicemo mi Ciru od blata") ali treba prihvatiti da smo mi fudbalski entuzijasti, u rangu Kokosovih otoka.
Mozes li samo navesti neki Cirin uspjeh sa BiH reprezentacijom pa da ga odmah napravimo.Daj nas prosvijetli.Ili je ipak uspjeh pobijediti Tunguziju(inace smo pusili od Spanaca,Turaka,Portugalaca)Pusti suplju.
LSD

#549 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by LSD »

Mi smo veceras prosuli 2 boda - ostalo je sve šuplja, jer smo realno dosta jaca selekcija od albanaca.... a i polumrtvi francuzi su nas iskaratali na koševu skoro...znaci u zadnje dvije utakmice smo u minusu 5 bodova....umjesto da uzimamo bodove gdje MORAMO uzimati kod levata u gostima - mi ih prosipamo...umjesto da se odlijepimo od bjelorusa (koji su veceras kiksali protiv Luxemburga) i rumuna, mi ih vracamo u igru svojim glupostima....tu druge ozbiljnije ekipe nece kiksati.
Jbg sa onom budalom Ćirom smo uzimali levate u gostima poput Estonije ,Armenije pa cak i Belgiju.
Ovo veceras je kiks samo takav :!: :x :x koji nas može koštati na kraju kvalifikacija.
luckylaka

#550 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by luckylaka »

LSD wrote:Mi smo veceras prosuli 2 boda - ostalo je sve šuplja, jer smo realno dosta jaca selekcija od albanaca.... a i polumrtvi francuzi su nas iskaratali na koševu skoro...znaci u zadnje dvije utakmice smo u minusu 5 bodova....umjesto da uzimamo bodove gdje MORAMO uzimati kod levata u gostima - mi ih prosipamo...umjesto da se odlijepimo od bjelorusa (koji su veceras kiksali protiv Luxemburga) i rumuna, mi ih vracamo u igru svojim glupostima....tu druge ozbiljnije ekipe nece kiksati.
Jbg sa onom budalom Ćirom smo uzimali levate u gostima poput Estonije ,Armenije pa cak i Belgiju.
Ovo veceras je kiks samo takav :!: :x :x koji nas može koštati na kraju kvalifikacija.
Sto bi to nas kostalo a ne bi kostalo francuze koji su popusili kod kuce.rumune koji su igubili bod od albanaca.bjeloruse koji puse bod od luxa.Daj ba manite se budalestine.Svak svakom uvaljuje asamo cudno sto mi nismo rasturili albance.Bod ko kuca(moglo je i vise al dosta)Otrijeznite se.Mi smo BiH.Jedno je patriotizam a drugo je kvalitet.
Locked