Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne mogu nigdje da nadjem na you tube-u klip sa sjevera kad je Sarajevo igralo u Evropi ( ne sjecam se skim ) kad je cijeli sijever navijao "ko ne skace pitar nije" a klip je se vrtio dugo vremena na eurosportu
Ne mogu nigdje da nadjem na you tube-u klip sa sjevera kad je Sarajevo igralo u Evropi ( ne sjecam se skim ) kad je cijeli sijever navijao "ko ne skace pitar nije" a klip je se vrtio dugo vremena na eurosportu
Hvala
Sarajevo-Germinal Ekeren? 1998/99. 0:0 na Kosevu...
Last edited by strong69 on 24/05/2011 01:36, edited 1 time in total.
Zivim van Sa i BH pa ako se nekome da napisati par informacija o saveznistvu HZ i Ultras Dynamo? Cuo sam vec da su medju najacim skupinama u Njemackoj, uzgred je li im bodro boja neka tradicija, grb DD je bordo? Mogu naci slicnost izmedju Sarajeva i Dresdena zbog razaranja u proslosti, ne znam ima li sta jos...
znaći Dinamo mora dati gol ako se želi nečemu nadati i usput pozdrav ekipi ovde što piše,čije sam tekstove pročitao od početka do kraja....pozdrav od njihovoga druga sa prvo sjeverne tribine a sada sa istoka koji već gazi 356 godinu
Hvala
Uh, kada se sjetim!!! Mislim da je cijelo drugo poluvrijeme pjevano "ooooooooo volim te sarajevo". Još se istok i zapad pridružiše u neki vakat! Nekad sam i snimak sa eurosporta imao!
Hvala
Uh, kada se sjetim!!! Mislim da je cijelo drugo poluvrijeme pjevano "ooooooooo volim te sarajevo". Još se istok i zapad pridružiše u neki vakat! Nekad sam i snimak sa eurosporta imao!
navodno imaju problema sa licencama pa bi i pored pobjede mogli ostati bez cvajte.
a ima li ijedan istocnonjemacki tim u cvajti?
u bundesligi nema jelde?
karanana wrote:navodno imaju problema sa licencama pa bi i pored pobjede mogli ostati bez cvajte.
a ima li ijedan istocnonjemacki tim u cvajti?
u bundesligi nema jelde?
Pa zar je spajanje Njemacki u tolikoj mjeri unistilo istocno-njemacki fudbal ? Zalosno..