Jel' te slikalo s leđa ili u lice?komi wrote:i tako ti ja idem na bajku 85 na sat ono blicnu
sta sad
Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#526 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
- kurty
#527 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
prodaj cale i kacigu...komi wrote:i tako ti ja idem na bajku 85 na sat ono blicnu
sta sad
prednju ili zadnju stranu bajka ofarbaj...a ako ipak dodje overta, reci da si ga posudio drugu...koji je sasvim slucajno rodom iz Hrvatske i daj njegove podatke
- Mis mekinjas
#528 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
Žapo, kad vozi 61,5 km/h dobije kaznu....
uglavnom...
Žapo...
uglavnom...
Žapo...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#529 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
u leđa1946 wrote:Jel' te slikalo s leđa ili u lice?komi wrote:i tako ti ja idem na bajku 85 na sat ono blicnu
sta sad
bio sam na uzbrdici
- respo
#530 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
jeli iko pokusao porci kroz crveno kod marsalke sa biciklom
bas me zanima bili slikalo i sta bi dalje bilo ako uslika
- kurty
#531 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
respo wrote:jeli iko pokusao porci kroz crveno kod marsalke sa biciklom
Sjo kad se sad skupe biciklisti, pa cekaju crveno i onda ludnica... jos granaju rukama da ih pofataju neki senzori
- 1946
#532 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
Slaži da ti je to bio dedo, ali da dedi treba biciklo za posla pa da mu ne uzimajukomi wrote: u leđa
bio sam na uzbrdici
- eluna
#533 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
eno su pucali u onaj u Novom Travniku..... idioti, samo će duplo da plate, jer su pare iz budžeta već otišle jednom, a sad će opet
))
-
Cafe Camargue
#534 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
jašta radi, pa da imaju toliko para stavili bi kamere na sve raskrsnice, ne sekiraj se tieluna wrote:eno su pucali u onaj u Novom Travniku..... idioti, samo će duplo da plate, jer su pare iz budžeta već otišle jednom, a sad će opet))
ovo je odlična stvar, mislio sam da to neću nikada reći, ali pozdravljam upotrebu vatrenog oružja. treba izrešetat sve radare
- shlauf
#535 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
Ne dijelim sa tobom mišljenje za upotrebu vatrenog oružja, idi na Zetru pa se ispucaj iz vazdušneCafe Camargue wrote:jašta radi, pa da imaju toliko para stavili bi kamere na sve raskrsnice, ne sekiraj se tieluna wrote:eno su pucali u onaj u Novom Travniku..... idioti, samo će duplo da plate, jer su pare iz budžeta već otišle jednom, a sad će opet))
ovo je odlična stvar, mislio sam da to neću nikada reći, ali pozdravljam upotrebu vatrenog oružja. treba izrešetat sve radare
Aleee aleeeeeeeeeeeee
- eluna
#536 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
mislim na NAŠE pare, jer poreze plaćamo MI, a vlas ih trošiCafe Camargue wrote:jašta radi, pa da imaju toliko para stavili bi kamere na sve raskrsnice, ne sekiraj se tieluna wrote:eno su pucali u onaj u Novom Travniku..... idioti, samo će duplo da plate, jer su pare iz budžeta već otišle jednom, a sad će opet))
-
Cafe Camargue
#537 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
znam na koje pare misliš, ali opet nemaju beskonačan budžeteluna wrote:mislim na NAŠE pare, jer poreze plaćamo MI, a vlas ih trošiCafe Camargue wrote:jašta radi, pa da imaju toliko para stavili bi kamere na sve raskrsnice, ne sekiraj se tieluna wrote:eno su pucali u onaj u Novom Travniku..... idioti, samo će duplo da plate, jer su pare iz budžeta već otišle jednom, a sad će opet))
- Olympus C170
#538 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
Podrzavam kamere,kamo srece da ih ima i na Vilsonovom,okrenute prema klupama gdje vandali svakog mjeseca razvaljuju klupe i bacaju u Miljacku,pa kad mu babo mora platit novu klupu od svoje plate-onda i nece razvaljivat! 
- 1946
#539 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
Priznaj da si ti u stvari skriveni voajer i želiš da gledaš omladinu u ljubavnim zanosimaOlympus C170 wrote:Podrzavam kamere,kamo srece da ih ima i na Vilsonovom,okrenute prema klupama gdje vandali svakog mjeseca razvaljuju klupe i bacaju u Miljacku,pa kad mu babo mora platit novu klupu od svoje plate-onda i nece razvaljivat!
- Obuca9
#540 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
A i sam nick mu odaje koju opremu koristi1946 wrote:Priznaj da si ti u stvari skriveni voajer i želiš da gledaš omladinu u ljubavnim zanosimaOlympus C170 wrote:Podrzavam kamere,kamo srece da ih ima i na Vilsonovom,okrenute prema klupama gdje vandali svakog mjeseca razvaljuju klupe i bacaju u Miljacku,pa kad mu babo mora platit novu klupu od svoje plate-onda i nece razvaljivat!
- Alhemicarkaa
#541 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
Pa piše u čestitci da je magistralni put, drugi red u tekstu - na magistralnom putu M-17, u naselju na području općine Hadžići. Elem stigla mi identična čestitka, identično prekoracenje, je li iko potegao ovaj član kao argument na sudu i kako je prošlo?citroen wrote:ZOBS Clan/Clanak 45.hopi wrote:prekoračio si brzinu za čitava 4 km/h ?! šta je s onim 10 posto preko dozvoljeno ili +10/km/h, a siguran sam da je tu ograničenje 60km/h.japo- wrote:
binjezevo dragi moji i moje![]()
al ateista ovo ne važi za tebe
(1) Brzina kretanja motornih vozila na putu/cesti pod normalnim uslovima/
uvjetima saobracaja/prometa ne smije se ograniciti saobracajnim/prometnim
znakom ispod 60 km na cas/sat na magistralnim putevima/cestama, a 40
km na cas/sat na ostalim putevima/cestama.
Mozda ovo pomogne na sudu,zar ono nije magistralni put kroz binjezevo??
Zanimljivo je to da je dosta ljudi, kako sam čula, tuda vozilo 64 km/h
- shlauf
- Skyfox
- psiho
#544 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
odakle ova prašina na asfaltu, jbt? mora da je sa auta, nije ga opro rednex nikada
-
sarajevonekad
#545 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
Meni je došla kazna za NAVODNU vožnju u Zmaja od Bosne preko 80, što je nemoguće, jer u ranim jutarnjim satima oko 8 sati ujutro kad tuda prolazimo je takva gužva da je nemoguće razviti brzinu od 80 a osim toga nemoguće je razviti tu brzinu ako se uključuješ kod ulice prema željezničkoj.
KAKO MOGU PROVJERITI DA LI SAM STVARNO VOZIO TOLIKO Ili POLICIJA IMA MOGUĆNOST DA MANIPULIŠE TIME?
DA LI KAMERA TraffiStar SR 520 PRAVI FOTOGRAFIJE I AKO DA LI JASNO PRIKAZUJU VOZILO I VOZAČA?
KAKO MOGU PROVJERITI DA LI SAM STVARNO VOZIO TOLIKO Ili POLICIJA IMA MOGUĆNOST DA MANIPULIŠE TIME?
DA LI KAMERA TraffiStar SR 520 PRAVI FOTOGRAFIJE I AKO DA LI JASNO PRIKAZUJU VOZILO I VOZAČA?
- Skyfox
#546 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
trazi sliku, ako se vidi da si u koloni onda ocigledno grijese. Jaranica mi dobila kaznu da je prosla kroz crveno u Zepcu?! Posto nikad tamo nije bila trazila sliku, kad ono neki jeep s njenim brojem tablica... sve je moguce. Naravno nije morala platiti kaznu...sarajevonekad wrote:Meni je došla kazna za NAVODNU vožnju u Zmaja od Bosne preko 80, što je nemoguće, jer u ranim jutarnjim satima oko 8 sati ujutro kad tuda prolazimo je takva gužva da je nemoguće razviti brzinu od 80 a osim toga nemoguće je razviti tu brzinu ako se uključuješ kod ulice prema željezničkoj.
- Edin H.
#547 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
1946 wrote:Priznaj da si ti u stvari skriveni voajer i želiš da gledaš omladinu u ljubavnim zanosimaOlympus C170 wrote:Podrzavam kamere,kamo srece da ih ima i na Vilsonovom,okrenute prema klupama gdje vandali svakog mjeseca razvaljuju klupe i bacaju u Miljacku,pa kad mu babo mora platit novu klupu od svoje plate-onda i nece razvaljivat!
- eluna
#548 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
Skyfox wrote:trazi sliku, ako se vidi da si u koloni onda ocigledno grijese. Jaranica mi dobila kaznu da je prosla kroz crveno u Zepcu?! Posto nikad tamo nije bila trazila sliku, kad ono neki jeep s njenim brojem tablica... sve je moguce. Naravno nije morala platiti kaznu...sarajevonekad wrote:Meni je došla kazna za NAVODNU vožnju u Zmaja od Bosne preko 80, što je nemoguće, jer u ranim jutarnjim satima oko 8 sati ujutro kad tuda prolazimo je takva gužva da je nemoguće razviti brzinu od 80 a osim toga nemoguće je razviti tu brzinu ako se uključuješ kod ulice prema željezničkoj.
ne griješi kamera, nego policija ........... meni je došla kazna za prekoračenje učinjeno u tuzli, na registarsku oznaku mojih probnih tablica ......... uvidom u snimak konstatovano je da moje probne tablice koristi drugi auto, tj. da u MUP-u nisu preknjižili tablice na novog korisnika .............
dakle, kamera je ok, ljudski faktor je taj koji načini grešku ....
-
adnan_hz
#549 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
evo meni poslije 3 mjeseca dosla kazna. Vozio sam superbrzih 62 km/h
... Koliko je to para? 40 maraka jelte 
- Edin H.
#550 Re: Radar kod Maršalke - slika na 61km/h!?
Je'l na bicikluadnan_hz wrote:evo meni poslije 3 mjeseca dosla kazna. Vozio sam superbrzih 62 km/h![]()
![]()
... Koliko je to para? 40 maraka jelte