Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
radostan dan wrote:Hebi, hebi Felipe, može ti se . Jel to u vezi Lekića aludiraš da još od 92 nismo prodali zdravog ili dobrog igrača ( Drulić and co), pa nam ih vraćaju kao robu sa greškom?
Mislim da i danas onima u Zaragozi pozli kad cuju prezime Drulic , ma bilo je svega, prevarenih kupaca i od dua Zeka-Bjeka i od Dzaja-Cvele...al' ajd da sad ne idemo dalje o offtopic, pricajmo o timovima koji igraju LŠ
e ako onakav partizan bude mogao ista onakvom arsenalu tu nesto smrdi onda pa cak i da pola tima u arsenalu bude falilo to je opet gigant u svakom pogledu u odnosu na ove vamo manekene i sretnike
Ja sam siguran da ce Arsenal to dobiti, vjerovatno i sa hendikepom, jednostavno ne vidim mogucnost da uvezu dvije lose utakmice, posebno jer vjerujem da im je Wenger ocitao finu leikciju nakon onog poraza, al eto nisam jedan od onih koji zeli zlo komsiji, pa bi volio da Partizan iznenadi, ali tesko
U skladu sa konstitutivnoshcu naroda, jedno poluvrijeme sam gledao na FTV a drugo na RTRS i kad se nisam upish'o od smijeha vecheras, necu nikad. Kamera zumira navijache Arsenala, a Dragisha u svom elementu kazhe, parafraziram, medju njima ima i domacih izdajnika.
burek_in_space wrote:U skladu sa konstitutivnoshcu naroda, jedno poluvrijeme sam gledao na FTV a drugo na RTRS i kad se nisam upish'o od smijeha vecheras, necu nikad. Kamera zumira navijache Arsenala, a Dragisha u svom elementu kazhe, parafraziram, medju njima ima i domacih izdajnika.
burek_in_space wrote:U skladu sa konstitutivnoshcu naroda, jedno poluvrijeme sam gledao na FTV a drugo na RTRS i kad se nisam upish'o od smijeha vecheras, necu nikad. Kamera zumira navijache Arsenala, a Dragisha u svom elementu kazhe, parafraziram, medju njima ima i domacih izdajnika.
Otprilike tako, ustvari je pominjao klub navijaca Arsenala pa je dao komentar "a sta cete, uvijek je bilo domacih izdajnika"
I naravno gaf "loptu prima Kleo, novi Srbin" , cekao sam trenutak kad ce i Medo postati pobornik Svetosavlja
Drago mi je što je Partizan zijanio, ali ono što je fascinantno je atmosfera i koreografija na početku utakmice....
Ako neko može da stavi slike koreografije na početku, na TV-u se to nije sinoć baš najbolje vidjelo, ali ovo što sam ja vidio na jednom drugom forumu je neviđeno.....