Rang lista fakulteta po težini (vaše mišljenje)
- EldarZizy
#526 Re: Rang lista fakulteta po težini (vaše mišljenje)
Slažem se u potpunosti sa riječima @Ricken-a. I dodajem da nije bitno koji je teži, bitno je završiti fakultet i da sa tim fakultetom imaš pos'o, da možeš živjti kako dolikuje nekome ko je ulag'o u sebe i trudio se, i na kraju završio fakultet.
-
mjau_mjau_
#527 Re: Rang lista fakulteta po težini (vaše mišljenje)
A na koje mjesto bi svrstali zdravstveni?
-
kvins3
#528 Re: Rang lista fakulteta po težini (vaše mišljenje)
Koji po vama odnos što se tiče težine između medicine i veterine?Šta je teže i u kojem olbiku otrpilike? 
- Tesla10
#529 Re: Rang lista fakulteta po težini (vaše mišljenje)
Sa svakim fakultetom možeš imati pos'o :kava: . Samo su mnogi lijeni da traže pos'o.EldarZizy wrote:Slažem se u potpunosti sa riječima @Ricken-a. I dodajem da nije bitno koji je teži, bitno je završiti fakultet i da sa tim fakultetom imaš pos'o, da možeš živjti kako dolikuje nekome ko je ulag'o u sebe i trudio se, i na kraju završio fakultet.
-
merdas
#530 Re: Rang lista fakulteta po težini (vaše mišljenje)
Vidim mnogi opovrgavaju Pravni fakultet UNSA, a vjerujte mi da je dosta tezak po materiji izucavanja, naravno za njega se vezu mnoge afere i to srozava kredibilitet fakulteta. Inace za prolazne ocjene i nije tako tesko, ali za ocjene devet i deset je ekstremno tesko, skoro pa i nemoguce. Fali naravno jos vise prakse i volje studenata, pa i samih profesora, ali kada bi gledali samo materiju moram reci da je tesko. Inace i sam studiram pa sad se nekako usporedjujem sa mojim prijateljima na drugim fakultetima, pa bih medju laksim izdvojio FPN, mozda cak i rekao neozbiljan (bar na prve dvije godine), a kao tezi bih izdvojio medicinski i ETF. Naravno nista od ovoga nije nezavrsljivo i nije bolesno tesko, samo treba zagrijati stolicu i redovno uciti.
-
strongx
#531 Re: Rang lista fakulteta po težini (vaše mišljenje)
Inteligentni ljudi znaju matematiku i imaju smisla za humor. Porediti društveni sa tehničkim fakultetom je čista glupost (kada govorimo o težini gradiva). Najbolji pokazatelj težine i ozbiljnosti fakulteta je gdje se, po zavrsetku srednje skole, upisuju odlikaši, gdje vrlodobri itd.atko wrote:Pa nemoze se bas tako poredati 1,2,3 ... koji je zajednicki parametar a da je pri tom i mjerljiv izmedju npr medicine, tehnickih fakulteta, drustvenih, scenskih-umjetnickih ... ???
Medicina recimo je obimna, i radis sa ljudskim zivotima i samim tim je nekako previse gurnuta na prvo mjesto, a sta je sa veterinom ... isto je sve manje vise, cak i teze, medicina uci o covjeku a veterina o svim ostalim zivotinjama ??? Al znas kad operises cuku ili osjemenjujes kravu to je nevazno i ako "pacijenti" krepaju ... a kad se radi o nasim guzicama to podize nivo medicini ... iskreno ... razaocaravajuce plitki ljudi u 80% slucajeva ...
Masinstvo/ETF/Gradjevina/PMF (par smjerova) u 5 deka, zavisno od smjera i od ludjaka koji te zakaci na nekom predmetu, studiro sam na jednom od pomenutih pa necu vise nista reci zbog objektivnosti
![]()
Drustveni fax-ovi ... cast za par smjerova na par fakulteta ostalo bi ja pod kljuc ...
Art-faxovi ... zasebna prica, nesto drugacije sasvim od ostalih ... ove gore pomenute ubleghaske bih pozatvaro a lovu bi preusmjerio na ove art-ovske![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#532 Re: Rang lista fakulteta po težini (vaše mišljenje)
najblji je fakultet u Bima