Marokanski iscjelitelj u Bosni

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Locked
Bosanac sa dna kace

#526 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Bosanac sa dna kace »

ja sam jedan od onih kojima su nasi dotkori po domovima zdravlja, bolnicama itd. bezborj puta pomogli, evo me Bogu fala zdrav i citav u jednom komadu od 2 metra, ne zalim se, nit imam cemu da se zalim, Bogu fala danas bi mogo ne konju haman pa slonu rep iscupat....isto tako znam dosta ljudi kojima doktori nisu pomogli, oni ili su i dalje bolesni ili ih zemlja prekriva, sta ces kome Bog pomogne pomogne...za sve to imam uredne dokaze: recepte, nalaze, snimke, upute od doktora sta radit na kucnom lijecenju, otpusnice iz bolnice itd...
a jel mozes ti navest sta bi bio konkretni dokaz da je Torabi nekog izlijecio?
akica

#527 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by akica »

LJUDI ŽAO MI JE OVO REĆI AL PREVARENI STE!!! :roll:
ultima_palabra

#528 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by ultima_palabra »

Ma najviše mi je krivo što Bošnjo uvijek mora zadnji skontat fol :roll: Al štaš tako nam je, sami pali, sami se ubili...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#529 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Truba »

jaoj sinoć tramvaja punog ljudima odozgo za po 10 litara vode
babe koje se guraju na ulazu u tramvaj prave svađe i gurkaju se raspravljaju sa srednjoškolcima

užasno za gledati unazadi te ta priča i slušanje mobitel razgovora

vjerujem da polovici nije ništa :cry: :cry: :cry: i vjerujem da im bude bolje poslije torabija

ako vjeruješ pola posla si već odradio
pozitivka

#530 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by pozitivka »

ako imate takvo misljenje, onda mi je zao priznati da su svi prevareni i opljackani, prosjecno od 6 do 10 KM, ali kao sto rekose sami pali sami se ubili...eto vam dokaza, niposto nemojte ici
visocicaguy

#531 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by visocicaguy »

samo skrecem paznju na sljedece: ko su ljudi koji se gore pojavljuju? sta je vecini njih zajednicka osobina? to sto su bolesni. dakle, ispred i u Zetri se trenutno nalazi na desetine hiljada ljudi koji boluju od raznoraznih bolesti. i guraju se medjusobno. mijesaju. kisu. kaslju. razgovaraju. prenose bolesti jedni drugima. povazdan. pa onda odose opet kucama svojim. idealno zariste. fantastican poligon za prenos i dalje sirenje bolesti. kakva inspekcija bi tu dobrodosla.
Traktor`

#532 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Traktor` »

evo par slucajeva iz mog jako bliskog okruzenja... :D i zamislite, Torabi im je pomogao...ali na zalost samo da shvate koliko su glupi i lakovjerni...zao mi je sto to tako moram reci recimo za svoju mamu...cula da Torabi lijeci preko slike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i hajd diro Torabi sliku i javljeno mami da se to desilo i tako je odjednom prestade glava boliti (ima nenormalno jake migrene)...ma zaboravilo se na to i na Torabia, neki dan nam zamalo nije umrla od bolova...ode kod Torabia i zamislite cuda :-) nikakve promjene nema...idemo dalje...odvedu malog rodjaka koji ima napade epilepsije i koji se gusi u snu...ono vodili ga u Zagreb 15 dana, pa ga vodili i ovdje u Sarajevu i zamislite cuda...NI NJEMU NIJE POMOGAO...dijete i dalje ima napade i dalje se gusi u snu...ali eto pomogao je nekima u mojoj porodici da shvate koliki su levati i kolike su budale, pa su nasjeli na obicnu prevaru jednog sarlatana...autosugestija cini cuda...

ja imam nevjerovatan problem s koljenom...nakon setnje od 200 ili 300 metara, koljeno mi se upali, ne mogu gledati na oci od bola...i neki dan odem i kupim sebi elasticni zavoj, zamotam koljeno i odem trcati...nakon pretrcanih desetak kilometara, zamislite cuda...koljeno me nije bolilo ni sekunde...sutradan odem do prodavnice bez icega i jedva se vratim kuci od bola...ali eto na sebi sam otkrio da imam posebne moci i energiju koju dobivam sa cak 10 udaljenih planeta i komuniciram s malim, metalik rozim bicima koja imaju kozu kao pingvini i oni mi salju energiju dva do tri puta sedmicno...pa eto bujrum, ko hoce, neka dodje kod mene...lijecim sve vrste bolesti, pa cak i onu najvecu...ljudsku glupost...

dajte ba...kakav crni MeHki ToBEJArabi...be real...
*mima*

#533 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by *mima* »

akica wrote:LJUDI ŽAO MI JE OVO REĆI AL PREVARENI STE!!! :roll:

Odel ti na Zetru da to kazes narodu?
alica.k

#534 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by alica.k »

ovo su sejtanska posla. 100%. a ja cak i nisam vjernica.

meni nije normalno da je 90% ljudi opcinjeno ovim covjekom. ko god je isao tamo...isto omadjijani. nije normalno. i nije mi jasno zasto se toliko insistira da se djeca dovode. svaki put kad je na tv-u to spomene....da se djeca dovode. grozno.
gradskadjeca

#535 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by gradskadjeca »

Stvarno ne mogu da vjerujem u sve ono sto vidim ocima.

Namece se nekoliko pitanja i konstatacija koje ljudi jednostavno ignorisu.

Cinjenice su slijedece;

On je pregledao hiljade i hiljade ljudi, mozda i stotine hiljada i naravno da se mora desiti koincidencija da neko od njih ozdravi, naravno ne zbog njegovog tretmana nego zbog ranije primijenjenih terapija od strane skolovanih ljudi. I onda se to njemu pripisuje jer smo takav narod i takav mentalitet kojeg se ne moze ubijediti da je na zalost podlozan manipulacijama.

Njegov pokrovitelj je biznismen ( a za nih znamo da bi i majku prodali za 100 $ ), pa ne treba cuditi cinjenica da je on u njemu pronasao nacin da prevari ljude veoma jednostavno i namazano.

Svi ljudi koji nesto vrijede i dodju u Sarajevu ostanu 7 dana , a ovaj i vise od mjesec dana, pitam se zasto :).....?
Pa navukla se raja ko mlad majmun na banane i daju pare, pare, pare.

Sto se tice vode, da li je neko uradio hemijski sastav vode, da to nije obicna cesmovaca mozda....

On je odlican razlog da se izadje sa posla ( neko to radi i par dana uzastopno vjerujte mi ), negdje sam cuo da i sefovi odobravaju da se to radi $#%&%. A sta je sa privredom i sa poslom, ljudi ce jos samo par dana vise cekati na svoje potvrde, iskaznice, rjesenja, uvjerenja, jer je sluzbenicima pao sistem na KOMPUJTERU ( citaj otisli kod mekija, ne zelim ni ime da mu pisem velikim slovom ).

Kazu bolestan covjek ce sve uraditi, e pa ja sam bolestan, ali ne bih ni govno pojeo ni otisao kod njega, sto je po meni isto. Nego lagano svoj lijek i nadam se najboljem. A vec mi je bolje zadnjih sedam dana a nisam isao kod njega. Al, cek cek, zivim veoma blizu Zetre, mozda....hm....zracenje, ... kozmicke sprave, sanjam 5 planeta u zadnje vrijeme stalno, ma nije moguce, ma ko zna....aj pishaj ga, odoh i ja , vidimo se na Zetri.

Zasto je zabranjen u Hrvatskoj ?

Ali na klizanju :) :) :)
gradskadjeca

#536 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by gradskadjeca »

*mima* wrote:

Ma kome da govori, ne budi smijesan.
karanana

#537 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by karanana »

mozda je pitanje za podforum religija, ali nije li u nekim ajetima ili nekim analizama kurana navedeno da je jedan od znakova propasti naroda i to da taj narod masovno pocne vjerovati u madjije?
kolega

#538 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by kolega »

Cyclone` wrote:dajte ba...kakav crni MeHki ToBEJArabi...be real...
znaš šta, kad beedneš real onda ti je još gore, dovoljno je da se ispred tebe materijalizira tročlano preCedništvo ili viječe ministara i odmah poželiš da imaš makar onaj jedan pips sa ciklonom B :roll: :D
alica.k

#539 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by alica.k »

karanana wrote:mozda je pitanje za podforum religija, ali nije li u nekim ajetima ili nekim analizama kurana navedeno da je jedan od znakova propasti naroda i to da taj narod masovno pocne vjerovati u madjije?
upravo se ovo spominje sto se desava, i u bibliji i u kur'anu...dolazak osobe (antihrista) koji ce opciniti narod i u koga ce ljudi poceti vjerovati umjesto u Boga. i tacno to se i desava.
meni je nepojmljivo da neki pravi musliman moze pomisliti da neko ima bozanske moci da lijeci...to nije po islamu.
pozitivka

#540 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by pozitivka »

je li ovo neko udruzenje antitorabista....bas mi je drago vidjeti koliko ima vjernika i kako dobro poznaju svoju vjeru...svaka cast, mada mi je iskreno zao sto svoju energiju trose a ne pije im vode....zar nije lakse uzivati u zivotu, ima toliko drugih lijepih tema na forumu...zetru obidjite, ko voli nek izvoli....
*mima*

#541 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by *mima* »

gradskadjeca wrote:
*mima* wrote:

Ma kome da govori, ne budi smijesan.
A koji je fol ovdje pisat i pljuvat?
zonbirile

#542 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by zonbirile »

treba fino reći da je narod stoka i da ga treba ebati.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#543 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Truba »

shvaćam očaj kod ljudi
shvaćam zašto idu
ali kao realista smatram da je to sve laž
žao mi je ljudi koji idu gore

imam ih nekoliko u okruženju
ne želim im išta govoriti

nadam se da će autosugestija pomoći nekima
tcz

#544 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by tcz »

kako vas samo nije stid pljuvati po necem a i sami ne znate sta je ispravno. Bitno je da pljujete i pljujete.
Je li vas ko tjera da idete?

Ima ljudi kojima je pomogao, ali ljudi su u sreci al se ne reklamiraju. Djevojcica koje je operisana Bog zna koliko puta cak i u Austriji je prohodala nije prohodala da trci oko kuce ali je prohodala i hoda kroz kucu, sto je bilo nezamisivo u njenih 4-5 godina. Igrom slucaja to su mi rodjaci, nasoj sreci nema kraja ali se ljudi ne fale po mahali nego Bogu zahvaljuju.

Ako vam se ide idite ako ne nemojte ni srat previse.
pozitivka

#545 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by pozitivka »

ma i ako je autosugestija u pitanju, samo nek je nekom bolje, na ovaj ili onaj nacin
Ljuska_u_BaklaFi

#546 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Ufatilo me medju pleckama, moRel Torabi tu ishta :roll:

P.S. ne zezam se i ne provociram :oops:
kolega

#547 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by kolega »

nisam torabi ali bih mogao pogledati :roll: :D
Traktor`

#548 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Traktor` »

kolega wrote:nisam torabi ali bih mogao pogledati :roll: :D
halo ba, ne otimaj mi poso... :D
Ljuska_u_BaklaFi

#549 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Sta ima efikasno i brzo da djeluje ne mogu pomaci desnu stranu, ruku pogotovo....znam da ovo nije tema ali fakat me boli :(
karanana

#550 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by karanana »

stize jedna masaza bejbi. kakav torabi kako karanana masira i lijeci, i dolazi na lice mjesta. ni voda ti ne treba, samo intervenisi da nam se espn america popravi.
Locked