Molim Centrotrans da ne odustane i molim gradjane da im daju podrsku
Ps. gdje onaj meho sto sve zna .. samo ne zna dobija li gras pare od kantona i koliko ??
Cijenu još samo kod nas u Kini i na Kubi odredjuje vlada a ne tržišteBABOcool wrote: To su dvije neuporedive stvari... JKP GRAS je javno komunalno preduzece i ono donosi profit kantonu. Zamisli samo kad bi zeba preuzeo dom armije-podhrastovi, centrotrans: vjecnica - dobrinja, pa onda ostali prevoznici upetljali svoje prste, kakav bo ti cirkus bio u gradu. Ja sam ipak za varijantu da se zna ko je glavni ali da se malo urede cijene karte u gradskom prevozu...
Budimo realni..kako cijena karte za dvije i za deset tramvajskih stanica može biti istaBABOcool wrote:i jos nesto....budimo malo realni, nije uvijek ni do grasa, stavite sebe u pozociju vozaca u ovom nasem gradu, zaradjujes da bi prezivio i svako malo dozivis maltletiranje od strane putnika....
Koliko mi redovno placamo karte a hocemo bolje uslove....
Hoće! Uvode talgo vozove na relaciji Ilidža-BaščaršijaBABOcool wrote:Oce centrotrans i tamvaje da uvede?![]()
hehe cuo sam, prica se po bascarsijibosanski wrote:Hoće! Uvode talgo vozove na relaciji Ilidža-BaščaršijaBABOcool wrote:Oce centrotrans i tamvaje da uvede?![]()
Po stoti put:BABOcool wrote:Oce centrotrans i tamvaje da uvede?![]()
Mislim da centrotrans koristi situaciju, kamenuje sam sebe kako bi što manje potrošio a što više ljudi okrenuo protiv GRASA...
A što se tiče karte... Udjes na Vijecniti a izadjes na Grbavici... i platiš kartu 45 kf????![]()
Centrotrans radi ovako??
Jel se zezas ti? Kakve su ti ovo teorije zavjere.BABOcool wrote:Oce centrotrans i tamvaje da uvede?![]()
Mislim da centrotrans koristi situaciju, kamenuje sam sebe kako bi što manje potrošio a što više ljudi okrenuo protiv GRASA...
A što se tiče karte... Udjes na Vijecniti a izadjes na Grbavici... i platiš kartu 45 kf????![]()
Centrotrans radi ovako??
Takodjer i svi putnici koji se odluce da putuju Centrotransom, dobiju prigodnu kamencinu u predjelu glave, i sedmodnevno lijecenje u elitnim apartmanima KCUS-a, na vlastiti racun.branimir stulic wrote:Kao protivmjeru GRAS namjerava od sutra uvesti suvremene autobuse na sprat sa besplatnim WI-FI, stjuardesama, lunch paketima, internom TV i vozacicama u toplesu. Svaki putnik ucestvuje u nagradnoj igri - Besplatno ljetovanje u Antaliji .... Takodjer svi putnici koji odluce da putuju GRAS-om dobijaju besplatan kupon-bon za Mercator u iznosu od 50 km i sedmodnevnu obiteljsku kartu na Termama Ilidza.
Sve u skladu sa GRAS-ovom parolom -samo malo wrote:Takodjer i svi putnici koji se odluce da putuju Centrotransom, dobiju prigodnu kamencinu u predjelu glave, i sedmodnevno lijecenje u elitnim apartmanima KCUS-a, na vlastiti racun.branimir stulic wrote:Kao protivmjeru GRAS namjerava od sutra uvesti suvremene autobuse na sprat sa besplatnim WI-FI, stjuardesama, lunch paketima, internom TV i vozacicama u toplesu. Svaki putnik ucestvuje u nagradnoj igri - Besplatno ljetovanje u Antaliji .... Takodjer svi putnici koji odluce da putuju GRAS-om dobijaju besplatan kupon-bon za Mercator u iznosu od 50 km i sedmodnevnu obiteljsku kartu na Termama Ilidza.
a je li ?MAN-lion's coach wrote:Zar GRAS-ovci imaju internet![]()
![]()
ludnica.....hhhh
Ali neko je ranije spomenuo da GRAS-ove karte vrijede u Centri...ne vrijede na žalost,ima li da se mjesečna izvadi makar kod njih?
law2 wrote:http://www.** No links **.ba/hronika/centrotrans_protiv_gras-a
Direktor KJKP GRAS-a Hasan Bašić, kazao je Feni da će ovo preduzeće poduzeti sve radnje da bi spriječilo autobuskog prijevoznika Centrotrans-Eurolines da nelegalno uspostavlja linije i samostalno određuje cijenu karte.
- Očekujemo da će nadležne institucije reagirati na ovakve radnje, jer građani Sarajeva nisu zaslužili ovakav odnos prema njima - ističe Bašić.![]()