Ko je ''Atatürk'' ..?

(H)istorija/povijest Bosne i Hercegovine, regiona, itd...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
ikrime

#526 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by ikrime »

theTruePath wrote:to sto ti pozivas,takvih bosnjaka nema ni 10,,ima vas na bosnjastvo.com i to je to :lol:
ublehe
nurko

#527 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by nurko »

jedan_je_Jukic wrote:
Kemal Ataturk je Islamiste redao uz zidove i zabijao im metak u celo isto kao sto je Mladic radio u Srebrenici.
za ovo treba ban dobiti skroz na skroz
ikrime

#528 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by ikrime »

nurko wrote:
jedan_je_Jukic wrote:
Kemal Ataturk je Islamiste redao uz zidove i zabijao im metak u celo isto kao sto je Mladic radio u Srebrenici.
za ovo treba ban dobiti skroz na skroz

Neka ga, nek' stoji, odličan primjer one: nema vlaha dok ga muslimanka ne rodi.
jedan_je_Jukic

#529 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by jedan_je_Jukic »

Neko je vlah ako kaze istinu? Istina je da je Ataturk napravio genocid nad Islamistima i istina je da ga vecina Turaka za to jos i velica usput. Znaci oni sto je Mladic uradio u Srebrenici to je i Ataturk uradio sa onim koji su zelijeli Islamsku drzavu i koji su kocili Turski nacionalizam. To nema veze sa Vlasima; to je ziva istina. Ako se vama to nesvidja sta cu vam ja? Zalite se Reisu Cericu da sam vam srusio snove o "Majci Turskoj".

Ja vas i shvatam. Vas identitet se nalazi u tome da budete sto veci muslimani i ako neko kaze istinu koja se ne uklapa u vasu sliku vi se nadjete uvrijedjenim i vucete moderatore za rukav da vam pomogne. Nemate argumenata pa je onda svako Vlah cim nije po vasoj. Rat je ucinio svoje i vi se tako branite od zla koji su vam drugi spremali i to je sasvim shvatljivo. Ali branite se na pogresan nacin. Jer ako se vi budete branili vjerom protiv brutalnog nacionalizma Srpskog; opet cete ga popusiti za nekih sledecih 50 godina.

Omer Paha Latas je bio Islamizirani Vlah koji je protjerao Fra Ivana Frana Jukica. A Husein Kapten Gradascevic je rekao:"Radije cemo svi izginuti nego se Vlahu Omer Pashi predati". Vlah je onaj koji je protiv Bosne. Ja to nisam samo jesam protiv vas Islamista. Imate vashe forume IslamBosna.com i Bosnjaci.net.
Last edited by jedan_je_Jukic on 20/05/2010 23:32, edited 2 times in total.
ikrime

#530 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by ikrime »

jedan_je_Jukic wrote:Neko je vlah ako kaze istinu? Istina je da je Ataturk napravio genocid nad Islamistima i istina je da ga vecina Turaka za to jos i velica usput. Znaci oni sto je Mladic uradio u Srebrenici to je i Ataturk uradio sa onim koji su zelijeli Islamsku drzavu i koji su kocili Turski nacionalizam. To nema veze sa Vlasima; to je ziva istina. Ako se vama to nesvidja sta cu vam ja? Zalite se Reisu Cericu da sam vam srusio snove o "Majci Turskoj".
:lol:

Heil Hitler!
ikrime

#531 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by ikrime »

Jedini Nacionalni Bosnjacki Portal i Forum na Internetu

Vlasnik sajta Islambosna.ba nalazi se u USA i Bosnjacki Nacionalisti su stupili u kontakt sa vlastima USA , tacnije sa vlastima drzave Texas, o zabrani rada ovog islamsko-fundamentalistrickog sajta i hapsenju kako njegovog vlasnika tako i svih ostalih Muslimanskih Fundamentalista koji dolaze na ovaj sajt!!!

Evo malo podataka o ovom sajtu:

Website Title: Islambosna - Home
Title Relevancy 100%
Meta Description: Islamski portal
Description Relevancy: 50% relevant.
AboutUs: Wiki article on Islambosna.ba
SEO Score: 86%
Terms: 2534 (Unique: 1430, Linked: 417)
Images: 118 (Alt tags missing: 99)
Links: 152 (Internal: 151, Outbound: 1)
Related Sites: bosna1.com, dzemat.org, elkalem.com, geocities.com, hakikatkitabevi.com, hidzab.com, preporod.com, topcities.com

Indexed Data
DMOZ: 1 listings
DMOZ Title: IslamBosna / Muslimansko Bratstvo
DMOZ Description: Dnevne vijesti iz Bosne i svijeta. Slanje čestitki preko interneta.
DMOZ Category: Islam
Alexa Trend/Rank: #756,164 518,308 ranks over the last three months.
Compete Rank: #626,703 with 1,631 U.S. visitors per month
Quantcast Rank: #436,343

Registry Data
Whois Server: whois.utic.net.ba

Server Data
IP Address: 75.125.48.226
IP Location - Texas - Austin - Everyones Internet
Response Code: 200
Blacklist Status: Clear
Domain Status: Registered And Active Website

DomainTools Exclusive
Reverse IP: 64 other sites hosted on this server.
Monitor Domain: Set Free Alerts on islambosna.ba

IP Information for 75.125.48.226
IP Location: United States Austin Everyones Internet
Resolve Host: ev1s-75-125-48-226.ev1servers.net

Whois Record
OrgName: Everyones Internet
OrgID: EVRY
Address: 390 Benmar
Address: Suite 200
City: Houston
StateProv: TX
PostalCode: 77060
Country: US

ReferralServer: rwhois://rwhois.ev1servers.net:4321/

NetRange: 75.125.0.0 - 75.125.255.255
CIDR: 75.125.0.0/16
NetName: EVRY-BLK-17
NetHandle: NET-75-125-0-0-1
Parent: NET-75-0-0-0-0
NetType: Direct Allocation
NameServer: NS1.EV1SERVERS.NET
NameServer: NS2.EV1SERVERS.NET
Comment:
RegDate: 2007-06-11
Updated: 2007-09-18

RAbuseHandle: ABUSE477-ARIN
RAbuseName: Abuse Department
RAbusePhone: +1-713-579-2850
RAbuseEmail:

RNOCHandle: NOC1445-ARIN
RNOCName: Noc
RNOCPhone: +1-713-579-2850
RNOCEmail:

RTechHandle: VST3-ARIN
RTechName: Stinson, Valarie
RTechPhone: +1-713-579-2850
RTechEmail:

OrgAbuseHandle: ABUSE271-ARIN
OrgAbuseName: Abuse
OrgAbusePhone: +1-214-782-7802
OrgAbuseEmail:

OrgNOCHandle: NOC1445-ARIN
OrgNOCName: Noc
OrgNOCPhone: +1-713-579-2850
OrgNOCEmail:

OrgTechHandle: VST3-ARIN
OrgTechName: Stinson, Valarie
OrgTechPhone: +1-713-579-2850
OrgTechEmail:

Prema e-mailu dobijenim od policije drzave Texas obavjestavaju nas da je njima vec duzi niz godina poznato ko je vlasnik ovog islamisticko-fundamentalistickog sajta i da on zivi u drzavi Texas. Pram istom e-mailu policija drzave Texas je rijesena da sprijeci sve slicne teroristicke akcije kao onaj posljednji koji se desio u USA od strane jednog "Bosanca" koji je emigrirao !!

Takodje policija drzave Texas kaze da je njima vec odavno poznato koji i kakvi Islamski Fundamentalisti i Teroristi se skupljaju na ovom islamistickom sajtu --- NO LINKS --- i da oni imaju podatke o svima njima !!!

Mi Bosnjacki nacionalisti se nadamo da ce to Islamisticko smece biti baceno iza resetaka sto prije zajedno sa Muslimansko/Islamistickim smecem iz Sandzaka koji zivi od Krscanske milostinje po zapadu kao sto je npr. Safet Kurtovic koji drzi Bosonu i slicna pogana i prljava Muslimansko/Islamisticka Krmad !!!!
-Ko su ISLAMISTI ?
-ODGOVOR: Svi oni koji vise vole Vjeru od Nacije, koji vise vole Islam/muslimanstvo od Bosnjastva jesu Islamisti !
-Jedan narod se moze odbraniti od nacionalizama drugih naroda jedino i samo licno svojim nacionalizmom i nicim drugim inace ce tog naroda nestati !
-Sacuvaj me boze srpskoga junastva , hrvatske kulture i muslimanskog merhameta - Od Pashe !

Jebem li mu majku u picku Muslimansku, pobjegao iz Bosne i od Alijine i Islamske politike u USA odakle sada siri blagodate i ljepote islama a niko ga ni sa motkom ne bi mogao natjerati da zivi u tom istom islamu.

Nabijem im njihovog poslanika pedofila na karinu !!!
UBI,ZAKOLJI DA MUSLIMAN-ISLAMISTA NIGDJE NE POSTOJI !!!

Mi Bosnjacki nacionalisti ne trebamo previse da se obaziremo na ovo Islamisticko-Fundamentalisticko smece i ovu Muslimansku krmad vec se trebamo i MORAMO posvetiti nasem zadatatku o vadjenju, na bilo koji nacin, kostiju najveceg Bosnjackog dzelata svih vremena koji je pokopan na Kovacima zajedno sa svojim zrtvama i bacanju njegovih poganih Muslimanskih kostiju psima da pojedu !!!

Osim toga Bosna NIKADA ne moze biti cista i razvijena dok se ne ocisti od Muslimana a bogami kako je pocelo i kako se ponasa i islama.

O njima Muslimanima potomcima Pagana najbolje govori sledeci tekst:http://www.bosnjastvo.com/forum/viewtopic.php?t=919

Sve ovo i mnogo više o ovim degenericima: http://www.bosnjastvo.com/forum/viewtopic.php?t=1925

nema vlaha dok ga muslimanka ne rodi
jedan_je_Jukic

#532 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by jedan_je_Jukic »

ikrime wrote:Jedini Nacionalni Bosnjacki Portal i Forum na Internetu

Vlasnik sajta Islambosna.ba nalazi se u USA i Bosnjacki Nacionalisti su stupili u kontakt sa vlastima USA , tacnije sa vlastima drzave Texas, o zabrani rada ovog islamsko-fundamentalistrickog sajta i hapsenju kako njegovog vlasnika tako i svih ostalih Muslimanskih Fundamentalista koji dolaze na ovaj sajt!!!

Evo malo podataka o ovom sajtu:

Website Title: Islambosna - Home
Title Relevancy 100%
Meta Description: Islamski portal
Description Relevancy: 50% relevant.
AboutUs: Wiki article on Islambosna.ba
SEO Score: 86%
Terms: 2534 (Unique: 1430, Linked: 417)
Images: 118 (Alt tags missing: 99)
Links: 152 (Internal: 151, Outbound: 1)
Related Sites: bosna1.com, dzemat.org, elkalem.com, geocities.com, hakikatkitabevi.com, hidzab.com, preporod.com, topcities.com

Indexed Data
DMOZ: 1 listings
DMOZ Title: IslamBosna / Muslimansko Bratstvo
DMOZ Description: Dnevne vijesti iz Bosne i svijeta. Slanje čestitki preko interneta.
DMOZ Category: Islam
Alexa Trend/Rank: #756,164 518,308 ranks over the last three months.
Compete Rank: #626,703 with 1,631 U.S. visitors per month
Quantcast Rank: #436,343

Registry Data
Whois Server: whois.utic.net.ba

Server Data
IP Location - Texas - Austin - Everyones Internet
Response Code: 200
Domain Status: Registered And Active Website

DomainTools Exclusive
Monitor Domain: Set Free Alerts on islambosna.ba

IP Information for 75.125.48.226
IP Location: United States Austin Everyones Internet
Resolve Host: ev1s-75-125-48-226.ev1servers.net

Whois Record
OrgName: Everyones Internet
OrgID: EVRY
Address: 390 Benmar
Address: Suite 200
City: Houston
StateProv: TX
PostalCode: 77060
Country: US

ReferralServer: rwhois://rwhois.ev1servers.net:4321/

NetRange: 75.125.0.0 - 75.125.255.255
CIDR: 75.125.0.0/16
NetName: EVRY-BLK-17
NetHandle: NET-75-125-0-0-1
Parent: NET-75-0-0-0-0
NetType: Direct Allocation
NameServer: NS1.EV1SERVERS.NET
NameServer: NS2.EV1SERVERS.NET
Comment:
RegDate: 2007-06-11
Updated: 2007-09-18

RAbuseHandle: ABUSE477-ARIN
RAbuseName: Abuse Department
RAbusePhone: +1-713-579-2850
RAbuseEmail:

RNOCHandle: NOC1445-ARIN
RNOCName: Noc
RNOCPhone: +1-713-579-2850
RNOCEmail:

RTechHandle: VST3-ARIN
RTechName: Stinson, Valarie
RTechPhone: +1-713-579-2850
RTechEmail:

OrgAbuseHandle: ABUSE271-ARIN
OrgAbuseName: Abuse
OrgAbusePhone: +1-214-782-7802
OrgAbuseEmail:

OrgNOCHandle: NOC1445-ARIN
OrgNOCName: Noc
OrgNOCPhone: +1-713-579-2850
OrgNOCEmail:

OrgTechHandle: VST3-ARIN
OrgTechName: Stinson, Valarie
OrgTechPhone: +1-713-579-2850
OrgTechEmail:

Prema e-mailu dobijenim od policije drzave Texas obavjestavaju nas da je njima vec duzi niz godina poznato ko je vlasnik ovog islamisticko-fundamentalistickog sajta i da on zivi u drzavi Texas. Pram istom e-mailu policija drzave Texas je rijesena da sprijeci sve slicne teroristicke akcije kao onaj posljednji koji se desio u USA od strane jednog "Bosanca" koji je emigrirao !!

Takodje policija drzave Texas kaze da je njima vec odavno poznato koji i kakvi Islamski Fundamentalisti i Teroristi se skupljaju na ovom islamistickom sajtu http://--- NO LINKS --- i da oni imaju podatke o svima njima !!!

Mi Bosnjacki nacionalisti se nadamo da ce to Islamisticko smece biti baceno iza resetaka sto prije zajedno sa Muslimansko/Islamistickim smecem iz Sandzaka koji zivi od Krscanske milostinje po zapadu kao sto je npr. Safet Kurtovic koji drzi Bosonu i slicna pogana i prljava Muslimansko/Islamisticka Krmad !!!!
-Ko su ISLAMISTI ?
-ODGOVOR: Svi oni koji vise vole Vjeru od Nacije, koji vise vole Islam/muslimanstvo od Bosnjastva jesu Islamisti !
-Jedan narod se moze odbraniti od nacionalizama drugih naroda jedino i samo licno svojim nacionalizmom i nicim drugim inace ce tog naroda nestati !
-Sacuvaj me boze srpskoga junastva , hrvatske kulture i muslimanskog merhameta - Od Pashe !

Jebem li mu majku u picku Muslimansku, pobjegao iz Bosne i od Alijine i Islamske politike u USA odakle sada siri blagodate i ljepote islama a niko ga ni sa motkom ne bi mogao natjerati da zivi u tom istom islamu.

Nabijem im njihovog poslanika pedofila na karinu !!!
UBI,ZAKOLJI DA MUSLIMAN-ISLAMISTA NIGDJE NE POSTOJI !!!

Mi Bosnjacki nacionalisti ne trebamo previse da se obaziremo na ovo Islamisticko-Fundamentalisticko smece i ovu Muslimansku krmad vec se trebamo i MORAMO posvetiti nasem zadatatku o vadjenju, na bilo koji nacin, kostiju najveceg Bosnjackog dzelata svih vremena koji je pokopan na Kovacima zajedno sa svojim zrtvama i bacanju njegovih poganih Muslimanskih kostiju psima da pojedu !!!

Osim toga Bosna NIKADA ne moze biti cista i razvijena dok se ne ocisti od Muslimana a bogami kako je pocelo i kako se ponasa i islama.

O njima Muslimanima potomcima Pagana najbolje govori sledeci tekst:http://www.bosnjastvo.com/forum/viewtopic.php?t=919

Sve ovo i mnogo više o ovim degenericima: http://www.bosnjastvo.com/forum/viewtopic.php?t=1925

nema vlaha dok ga muslimanka ne rodi
Taj website bosnjastvo.com tu se skupljaju mala djeca. Kakve veze to ima samnom molim te?
ikrime

#533 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by ikrime »

Taj website bosnjastvo.com tu se skupljaju mala djeca. Kakve veze to ima samnom molim te?
haj'e ne pravi se glup.
jedan_je_Jukic

#534 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by jedan_je_Jukic »

ikrime wrote:
haj'e ne pravi se glup.
Ja nisam pasha niti imam ikakve veze sa websitom tim. :thumbup:
ikrime

#535 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by ikrime »

jedan_je_Jukic wrote:
ikrime wrote:
haj'e ne pravi se glup.
Ja nisam pasha niti imam ikakve veze sa websitom tim. :thumbup:

A sasvim slučajno nam tu od svog pojavljivanja perfidno proturaš njihove nebuloze, jel?! Možda nisi Pasha, al sam siguran da si regan na ovaj sajt.
theTruePath

#536 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by theTruePath »

jedan_je_Jukic wrote:Neko je vlah ako kaze istinu? Istina je da je Ataturk napravio genocid nad Islamistima i istina je da ga vecina Turaka za to jos i velica usput. Znaci oni sto je Mladic uradio u Srebrenici to je i Ataturk uradio sa onim koji su zelijeli Islamsku drzavu i koji su kocili Turski nacionalizam. To nema veze sa Vlasima; to je ziva istina. Ako se vama to nesvidja sta cu vam ja? Zalite se Reisu Cericu da sam vam srusio snove o "Majci Turskoj".

Ja vas i shvatam. Vas identitet se nalazi u tome da budete sto veci muslimani i ako neko kaze istinu koja se ne uklapa u vasu sliku vi se nadjete uvrijedjenim i vucete moderatore za rukav da vam pomogne. Nemate argumenata pa je onda svako Vlah cim nije po vasoj. Rat je ucinio svoje i vi se tako branite od zla koji su vam drugi spremali i to je sasvim shvatljivo. Ali branite se na pogresan nacin. Jer ako se vi budete branili vjerom protiv brutalnog nacionalizma Srpskog; opet cete ga popusiti za nekih sledecih 50 godina.

Omer Paha Latas je bio Islamizirani Vlah koji je protjerao Fra Ivana Frana Jukica. A Husein Kapten Gradascevic je rekao:"Radije cemo svi izginuti nego se Vlahu Omer Pashi predati". Vlah je onaj koji je protiv Bosne. Ja to nisam samo jesam protiv vas Islamista. Imate vashe forume IslamBosna.com i Bosnjaci.net.

Husein je bio zaostali i konzervativni bosnjacki musliman koji se protivio modernizacije carstva,dakle to je bilo prvenstveno..pusti to romantiziranje o nekom nacionalizmu
Jazz_Junkie

#537 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by Jazz_Junkie »

Vidim potencijalne kandidate za ban. :D
theTruePath

#538 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by theTruePath »

Ahhh ikrime, dje to postira,,pa to ne mozes naci ni na najgorim cetnickim i fasistickim sajtovima,taj Pasha glumi bosnjackog nacionalistu a on je zapravo vjerovatno covjek koji gaji velikosrpske ideje
jedan_je_Jukic

#539 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by jedan_je_Jukic »

ikrime wrote:

A sasvim slučajno nam tu od svog pojavljivanja perfidno proturaš njihove nebuloze, jel?! Možda nisi Pasha, al sam siguran da si regan na ovaj sajt.
Nisu to njihove nebuloze. Ovi ljudi na tom sajtu su djeca koja nemaju pojma sta pricaju. Ja govorim o Ataturku i njegovoj borbi protiv ljudi koji Turci nazivaju "Ïslamistima". A mene nervira sajt IslamBosna.com i slicni sajtovi jer sa tim ljudima, kao i sa tobom, nemozes normalno pricati i svako ko ima drugacije misljenje je "Vlah" "Cetnik" ili "ustasa". To je glupost. Ja jesam logovan na taj sajt ali cim sam vidio sta ti ljudi pisu i kako pisu o "krmadi Islamistickim" itd. ja od tada tamo vise ne idem. Ono u cemu oni jesu u pravu je u tome sto sam ih ja naucio i ja vjerujem u to iz dna duse a vjerujem da svaki obrazovan covijek koji razmislja glavom vjeruje u to a to je da:

"Se protiv brutalnog nacionalizma nemoze braniti vjerom i razumom vec samo isto tako vlastitom nacionalnom ideologijom" I to je valjda sasvim logicno? Sa svim ostalim stvarima sto ta djecurlija psu ja nemam veze nikakve i ja se sa tim stavovima ni u u ludilu ne slazem. :thumbup:
ikrime

#540 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by ikrime »

Jaro, kad bi me takvi kao ti shvatali, ja bi se podobrano zapitao za svoje umovanje, dobro bi razmislio đe sam, šta sam...
ikrime

#541 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by ikrime »

jedan_je_Jukic wrote:
ikrime wrote:

Nisu to njihove nebuloze. Ovi ljudi na tom sajtu su djeca koja nemaju pojma sta pricaju. Ja govorim o Ataturku i njegovoj borbi protiv ljudi koji Turci nazivaju "Ïslamistima". A mene nervira sajt IslamBosna.com i slicni sajtovi jer sa tim ljudima, kao i sa tobom, nemozes normalno pricati i svako ko ima drugacije misljenje je "Vlah" "Cetnik" ili "ustasa". To je glupost. Ja jesam logovan na taj sajt ali cim sam vidio sta ti ljudi pisu i kako pisu o "krmadi Islamistickim" itd. ja od tada tamo vise ne idem. Ono u cemu oni jesu u pravu je u tome sto sam ih ja naucio i ja vjerujem u to iz dna duse a vjerujem da svaki obrazovan covijek koji razmislja glavom vjeruje u to a to je da:

"Se protiv brutalnog nacionalizma nemoze braniti vjerom i razumom vec samo isto tako vlastitom nacionalnom ideologijom" I to je valjda sasvim logicno? Sa svim ostalim stvarima sto ta djecurlija psu ja nemam veze nikakve i ja se sa tim stavovima ni u u ludilu ne slazem. :thumbup:
Aha. Djeca. Mojne mi ba šuplje. Teksotve postavljaju administratori, a dao bi ruku da si jedan od njih.
Ono u cemu oni jesu u pravu je u tome sto sam ih ja naucio i ja vjerujem u to iz dna duse a vjerujem da svaki obrazovan covijek koji razmislja glavom vjeruje u to a to je da:

"Se protiv brutalnog nacionalizma nemoze braniti vjerom i razumom vec samo isto tako vlastitom nacionalnom ideologijom" I to je valjda sasvim logicno?

Znači ti si im duhovni vođa? :D
jedan_je_Jukic

#542 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by jedan_je_Jukic »

ikrime wrote:

Jaro, kad bi me takvi kao ti shvatali, ja bi se podobrano zapitao za svoje umovanje, dobro bi razmislio đe sam, šta sam...
Moze biti ali ja sa tim ljudima nemam veze. http://www.bosnjastvo.com i sam pashom i ostalim ljudima na tom sajtu imam isto veze kao i sa http://www.islambosna.com. Probao sam da par postova napisem na

http://www.bosnjastvo.com ali su mi rekli da sam idiot i Islamista i ako jos jednom to ponovim da cemo banovati. Od tada vise ne idem tamo a http://www.islambosna.com je druga krajnost. Tamo velicaju Osmanlije i vehabije.

Nisam im duhovni vodja ali sam mislio da su ti likovi do neke mjere "uredni nacionalisti" poput "Mladih Turaka", "mladih Albanaca""itd. Cim sam vidio da pricaju samo gluposti ja sam otisao a oni su neke moje stavove i recenice poceli koristiti i to je to.
ikrime

#543 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by ikrime »

theTruePath wrote:Ahhh ikrime, dje to postira,,pa to ne mozes naci ni na najgorim cetnickim i fasistickim sajtovima,taj Pasha glumi bosnjackog nacionalistu a on je zapravo vjerovatno covjek koji gaji velikosrpske ideje
Da se namah vidi s kim/čim imamo posla ovdje.
Ne, nažalost, Bošnjak je, nastanjen trenutno u Švedskoj.
ikrime

#544 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by ikrime »

jedan_je_Jukic wrote:
ikrime wrote:

Moze biti ali ja sa tim ljudima nemam veze. http://www.bosnjastvo.com i sam pashom i ostalim ljudima na tom sajtu imam isto veze kao i sa http://www.islambosna.com. Probao sam da par postova napisem na

http://www.bosnjastvo.com ali su mi rekli da sam idiot i Islamista i ako jos jednom to ponovim da cemo banovati. Od tada vise ne idem tamo a http://www.islambosna.com je druga krajnost. Tamo velicaju Osmanlije i vehabije.

Nisam im duhovni vodja ali sam mislio da su ti likovi do neke mjere "uredni nacionalisti" poput "Mladih Turaka", "mladih Albanaca""itd. Cim sam vidio da pricaju samo gluposti ja sam otisao a oni su neke moje stavove i recenice poceli koristiti i to je to.

Mladi Turci ti uredni nacionalisti?! :-)
Oni koji poklaše hiljade Armena.
theTruePath

#545 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by theTruePath »

ikrime wrote:
theTruePath wrote:Ahhh ikrime, dje to postira,,pa to ne mozes naci ni na najgorim cetnickim i fasistickim sajtovima,taj Pasha glumi bosnjackog nacionalistu a on je zapravo vjerovatno covjek koji gaji velikosrpske ideje
Da se namah vidi s kim/čim imamo posla ovdje.
Ne, nažalost, Bošnjak je, nastanjen trenutno u Švedskoj.

ma moze on pricati da je i iz Zimbabwea,zna li se tacno ko je i odakle je
jedan_je_Jukic

#546 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by jedan_je_Jukic »

Ataturk je bio pripadnik mladoTurskog pokreta. I to je laz da su Turci ucinili genocid nad Armencima.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#547 Re: Ko je ''Atatürk'' ..?

Post by Chmoljo »

Image

izvlačenje u toku...

dobitnici

21. May. 2010. 00:38 Banned user for reason “komentarisanje rada moderacije”
» nurko

1 dan

21. May. 2010. 00:37 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» ikrime, jedan_je_Jukic