SURVIVOR na Hayat TV

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
lolo_lolo

#526 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by lolo_lolo »

Kraljica_Suza wrote:Narode, jeste gledali vecerasnju najavu? :shock: svi nesto tuzni, placu, Teja rece da joj je zao sto je tako odlucila. :? pa sad kako sam povezala sve, kao da je visnja odustala!! Jedva cekam da vidim veceras o cemu je zaista rijec.
pa super,nek se malo zakomplikuje,mozda su ovi sto su ispali odlucili napasti divatu i uzeti im sav pirinac
sofist

#527 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

Kad ne povratih slusajuci šuplju izmedju Visnje i Njegosa na plazi. :roll:

P.S. Kod Ace lamperija, 'ladno! :shock: :-) :D
bez_ideje

#528 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by bez_ideje »

jesam vam rekla da nije niko odusto i da nije nista tragicno :-) :-) :-)
Al koliko nisam gotivila Njegosa.......sad ga ne mogu....Joj koji je ono foler.. :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka:
Teja i Klemen su mi definitivno favoriti
Skyfox

#529 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by Skyfox »

bez_ideje wrote:jesam vam rekla da nije niko odusto i da nije nista tragicno :-) :-) :-)
Al koliko nisam gotivila Njegosa.......sad ga ne mogu....Joj koji je ono foler.. :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka:
Teja i Klemen su mi definitivno favoriti
govorim ja za njega cijelo vrijeme, sav se topi sto ima havera novog... ccc
cyprus

#530 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by cyprus »

Zbližili se najveći forumski miljenik zadnjih dana, Njegoš i najomraženija ličnost na forumu, Višnja :D :D . Interesantno, jako, jako interesantno :P

Meni kako su sve ličnosti za koje sam navijo ispali, Njegoš mi je i dalje najdraži među "živim", čisto da vidim koliko takmičar koji se bio našo u skoro bezizlaznoj situaciji može daleko dogurati :D . Njemu sad ne zamjeram nikakve taktike i podlosti jer da bi opsto prisiljen je na to, a to im je svima cilj, zar ne?

Ali s druge strane, ne mogu da vjerujem da bi kako sada stvari stoje, Aca lako ispalio Klemena, radi pakta sa Njegošem. To mi je već bljak :zzzz:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#531 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by KatarinaKosaca »

Meni je Aco favorit. Nekako je najnormalniji. Odakle je Aco? Večerašnji komplimenti na plaži Njegoša Višnji... kraljice, carice, svaka ti čast, a ona kao zavrće glavom, :-) , fuj, bljak...
sofist

#532 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

Kako se Vesna slepa Aci: "Zar ti mene jos uvijek persiras"? :x Osjetila Baba da uskoro leti pa pokusava da dobije jos koji imunitet na guzove. A Srdjan i Dusan zamijenili Njegosa i Nemanju u ulozi nosoroga. :dance:
Skyfox

#533 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by Skyfox »

moguce da je Aco iz Bosne, rekao Njegosu bolan ne placi ili tako nesto, a i od kuce su mu nesto spominjali Sokolac. OK je al i prevrtljiv, sto rece kako ispali Klemena...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#534 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by KatarinaKosaca »

Skyfox wrote:moguce da je Aco iz Bosne, rekao Njegosu bolan ne placi ili tako nesto, a i od kuce su mu nesto spominjali Sokolac. OK je al i prevrtljiv, sto rece kako ispali Klemena...

Zato i pitam. Njegovi su spominjali Sokolac i pitu, a on govori ekavski.
sofist

#535 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

Rodom je iz Zadra. Izbjegao u Bijeljinu da bi kasnije preselio u neko selo kod Sabca.
Nedim071

#536 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by Nedim071 »

Kako me babetina Vesna nervira, to vise nije normalno. :x :x

Nego... Aca ima bas slatku sestru. :mrgreen:
bez_ideje

#537 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by bez_ideje »

al ono ridanje za mamom i njegovo i Visnjino je toliko nategnuto i toliki Šou za javnosti....... :x :x :x
Evo jedna prikladna
Image

A ovaj me zamalo navratio da uzmem telefon i okrenem broj....
Image

elem ,izgleda da je Dusan dobio otkaz na poslu kad je dosao kuci :lol: :lol: :lol:
Klemen hoda sa onom crnom Anom (nije Makedonka)
Ana Stojanovska i Luka se smuntali
i Aci se djasvi Milena :-) :-) :-) :-)

Ovo sa nekog njihovog foruma
Kraljica_Suza

#538 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by Kraljica_Suza »

Ana S. i Luka :shock: :lol:

a fakat je veceras bilo bulsitova :-)
Dobar muzek Vesnin :P :mrgreen:

P.S.- meni je Teja vrh i stvarno joj svaka cast. Ja koliko uspijevam pratiti i ono sto nam plasiraju, niti sam kad vidjela da se sta buni, svadja, ogovara, niti je sta dotice. Zenska sve borbe odradi momacki, prejaka je i fizicki i psihicki. Sa svima je ok, ne zalazi u sukobe, u kampu non stop radi, kuha itd...sve rijeci hvale :faraon1:
bez_ideje

#539 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by bez_ideje »

Ma i meni je Teja super,jest da je ona mozak svega i najveci manipulator tamo.....al zna sta radi! ;-)
Pancho Vanilla

#540 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by Pancho Vanilla »

Za ljubitelje Visnje :D

Učesnice ekstremnog rijaliti-šoua „Survajver” Višnja Banković (24) i Milena Vitanović (21) dobile su ponudu da se obnaže za magazin „Plejboj”! Milena je odbila, a Višnja prihvatila da se slika bez ijedne krpice na sebi! Studentkinja novinarstva iz Aranđelovca kaže da je ponuda „Plejboja” nije iznenadila.

Image

- Nemam problem sa svlačenjem pred fotoaparatom, što sam pokazala šetajući Filipinima u popularnoj brazilskoj tangi. U javnosti su već objavljene neke fotografije na kojima sam gola, šteta što su bile u lošoj rezoluciji pa se moje telo nije dobro videlo. Sa čelnicima „Plejboja” još uvek nisam razgovarala o honoraru za slikanje, čekam da malo prođe pompa oko „Survajvera” jer me je previše bilo u medijima. Ako definitivno prihvatim da se slikam gola, razmisliću u kojim pozama ću to raditi – kaže Višnja. Za razliku od buduće novinarke, Milena iz Paraćina nije imala smelosti da prihvati ponudu. – Odmah sam odbila ponudu! Nisam želela da slikam naga jer bi mi smetali komentari sredine u kojoj živim. Ljudi ne bi razumeli da je to samo šou-biznis – kaže Milena.
mrtva kokoš

#541 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by mrtva kokoš »

cuj teja im super :roll: , nikad mi nisu bile jasne osobe koje ne skidaju osmjeh sa lica koje su sa svima super
i koje ne ulaze u konflikte, to je nemoguce...
Ado88

#542 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by Ado88 »

Image
Pregled prosle sedmice
Download
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#543 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by ladyblue18 »

@ hihi opomena!
I-Meme

#544 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by I-Meme »

jesul to poceli moderatori radit?
nineinchnails

#545 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by nineinchnails »

Pancho Vanilla wrote:Za ljubitelje Visnje :D

Image
Tako sam oduzevljen njenom facom sto neodoljivo podsjeca na cmar. A kako je tek pametnaaaa. :mrgreen: Ma ludilo
Jedva cekam da se zavrsi SURVIVOR samo da je vise nikad ne vidim. Najodvratniji lik ubjedljivo.
ladyblue18

#546 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by ladyblue18 »

I-Meme wrote:jesul to poceli moderatori radit?!
Moderatori nisu poceli raditi, moderatori rade uvijek! :wink:

O temi mozete slobodno nastaviti pisati, ali ne o glupostima poput onih koje je pisao @hihi koji su totalni offtopic.

I naravno bez kvarenja teme drugima, informacijama kakve ti pises!

I da, nema komentarisanja rada moderatora!
sofist

#547 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

Nema smisla pisati na temi ako ce nam tipovi poput ovog I-Meme govoriti sta ce biti u narednoj epizodi.
ladyblue18

#548 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by ladyblue18 »

sofist wrote:Nema smisla pisati na temi ako ce nam tipovi poput ovog I-Meme govoriti sta ce biti u narednoj epizodi.
Ne brini, jos jednom nek nesto slicno ponovi, letit ce sa foruma! Pa nek izvoli...
sofist

#549 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

ladyblue18 wrote:
sofist wrote:Nema smisla pisati na temi ako ce nam tipovi poput ovog I-Meme govoriti sta ce biti u narednoj epizodi.
Ne brini, jos jednom nek nesto slicno ponovi, letit ce sa foruma! Pa nek izvoli...
Hvala unaprijed! :D :wink:
cyprus

#550 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by cyprus »

Aj, pa Dina student geografije :) :) :) . Nisam to znao ranije inače bih jače navijo za nju :sad:
Locked