pa super,nek se malo zakomplikuje,mozda su ovi sto su ispali odlucili napasti divatu i uzeti im sav pirinacKraljica_Suza wrote:Narode, jeste gledali vecerasnju najavu?svi nesto tuzni, placu, Teja rece da joj je zao sto je tako odlucila.
pa sad kako sam povezala sve, kao da je visnja odustala!! Jedva cekam da vidim veceras o cemu je zaista rijec.
SURVIVOR na Hayat TV
Moderator: anex
-
lolo_lolo
#526 Re: SURVIVOR na Hayat TV
-
sofist
#527 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Kad ne povratih slusajuci šuplju izmedju Visnje i Njegosa na plazi.
P.S. Kod Ace lamperija, 'ladno!

P.S. Kod Ace lamperija, 'ladno!
- bez_ideje
#528 Re: SURVIVOR na Hayat TV
jesam vam rekla da nije niko odusto i da nije nista tragicno
Al koliko nisam gotivila Njegosa.......sad ga ne mogu....Joj koji je ono foler..
Teja i Klemen su mi definitivno favoriti
Al koliko nisam gotivila Njegosa.......sad ga ne mogu....Joj koji je ono foler..
- Skyfox
#529 Re: SURVIVOR na Hayat TV
govorim ja za njega cijelo vrijeme, sav se topi sto ima havera novog... cccbez_ideje wrote:jesam vam rekla da nije niko odusto i da nije nista tragicno![]()
![]()
![]()
Al koliko nisam gotivila Njegosa.......sad ga ne mogu....Joj koji je ono foler..![]()
![]()
![]()
![]()
- cyprus
#530 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Zbližili se najveći forumski miljenik zadnjih dana, Njegoš i najomraženija ličnost na forumu, Višnja
. Interesantno, jako, jako interesantno
Meni kako su sve ličnosti za koje sam navijo ispali, Njegoš mi je i dalje najdraži među "živim", čisto da vidim koliko takmičar koji se bio našo u skoro bezizlaznoj situaciji može daleko dogurati
. Njemu sad ne zamjeram nikakve taktike i podlosti jer da bi opsto prisiljen je na to, a to im je svima cilj, zar ne?
Ali s druge strane, ne mogu da vjerujem da bi kako sada stvari stoje, Aca lako ispalio Klemena, radi pakta sa Njegošem. To mi je već bljak
Meni kako su sve ličnosti za koje sam navijo ispali, Njegoš mi je i dalje najdraži među "živim", čisto da vidim koliko takmičar koji se bio našo u skoro bezizlaznoj situaciji može daleko dogurati
Ali s druge strane, ne mogu da vjerujem da bi kako sada stvari stoje, Aca lako ispalio Klemena, radi pakta sa Njegošem. To mi je već bljak
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#531 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Meni je Aco favorit. Nekako je najnormalniji. Odakle je Aco? Večerašnji komplimenti na plaži Njegoša Višnji... kraljice, carice, svaka ti čast, a ona kao zavrće glavom,
, fuj, bljak...
-
sofist
#532 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Kako se Vesna slepa Aci: "Zar ti mene jos uvijek persiras"?
Osjetila Baba da uskoro leti pa pokusava da dobije jos koji imunitet na guzove. A Srdjan i Dusan zamijenili Njegosa i Nemanju u ulozi nosoroga. 
- Skyfox
#533 Re: SURVIVOR na Hayat TV
moguce da je Aco iz Bosne, rekao Njegosu bolan ne placi ili tako nesto, a i od kuce su mu nesto spominjali Sokolac. OK je al i prevrtljiv, sto rece kako ispali Klemena...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#534 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Skyfox wrote:moguce da je Aco iz Bosne, rekao Njegosu bolan ne placi ili tako nesto, a i od kuce su mu nesto spominjali Sokolac. OK je al i prevrtljiv, sto rece kako ispali Klemena...
Zato i pitam. Njegovi su spominjali Sokolac i pitu, a on govori ekavski.
-
sofist
#535 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Rodom je iz Zadra. Izbjegao u Bijeljinu da bi kasnije preselio u neko selo kod Sabca.
-
Nedim071
#536 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Kako me babetina Vesna nervira, to vise nije normalno.
Nego... Aca ima bas slatku sestru.
Nego... Aca ima bas slatku sestru.
- bez_ideje
#537 Re: SURVIVOR na Hayat TV
al ono ridanje za mamom i njegovo i Visnjino je toliko nategnuto i toliki Šou za javnosti.......
Evo jedna prikladna

A ovaj me zamalo navratio da uzmem telefon i okrenem broj....

elem ,izgleda da je Dusan dobio otkaz na poslu kad je dosao kuci
Klemen hoda sa onom crnom Anom (nije Makedonka)
Ana Stojanovska i Luka se smuntali
i Aci se djasvi Milena
Ovo sa nekog njihovog foruma
Evo jedna prikladna

A ovaj me zamalo navratio da uzmem telefon i okrenem broj....

elem ,izgleda da je Dusan dobio otkaz na poslu kad je dosao kuci
Klemen hoda sa onom crnom Anom (nije Makedonka)
Ana Stojanovska i Luka se smuntali
i Aci se djasvi Milena
Ovo sa nekog njihovog foruma
- Kraljica_Suza
#538 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ana S. i Luka
a fakat je veceras bilo bulsitova
Dobar muzek Vesnin

P.S.- meni je Teja vrh i stvarno joj svaka cast. Ja koliko uspijevam pratiti i ono sto nam plasiraju, niti sam kad vidjela da se sta buni, svadja, ogovara, niti je sta dotice. Zenska sve borbe odradi momacki, prejaka je i fizicki i psihicki. Sa svima je ok, ne zalazi u sukobe, u kampu non stop radi, kuha itd...sve rijeci hvale
a fakat je veceras bilo bulsitova
Dobar muzek Vesnin
P.S.- meni je Teja vrh i stvarno joj svaka cast. Ja koliko uspijevam pratiti i ono sto nam plasiraju, niti sam kad vidjela da se sta buni, svadja, ogovara, niti je sta dotice. Zenska sve borbe odradi momacki, prejaka je i fizicki i psihicki. Sa svima je ok, ne zalazi u sukobe, u kampu non stop radi, kuha itd...sve rijeci hvale
- bez_ideje
#539 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ma i meni je Teja super,jest da je ona mozak svega i najveci manipulator tamo.....al zna sta radi! 
-
Pancho Vanilla
#540 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Za ljubitelje Visnje
Učesnice ekstremnog rijaliti-šoua „Survajver” Višnja Banković (24) i Milena Vitanović (21) dobile su ponudu da se obnaže za magazin „Plejboj”! Milena je odbila, a Višnja prihvatila da se slika bez ijedne krpice na sebi! Studentkinja novinarstva iz Aranđelovca kaže da je ponuda „Plejboja” nije iznenadila.

- Nemam problem sa svlačenjem pred fotoaparatom, što sam pokazala šetajući Filipinima u popularnoj brazilskoj tangi. U javnosti su već objavljene neke fotografije na kojima sam gola, šteta što su bile u lošoj rezoluciji pa se moje telo nije dobro videlo. Sa čelnicima „Plejboja” još uvek nisam razgovarala o honoraru za slikanje, čekam da malo prođe pompa oko „Survajvera” jer me je previše bilo u medijima. Ako definitivno prihvatim da se slikam gola, razmisliću u kojim pozama ću to raditi – kaže Višnja. Za razliku od buduće novinarke, Milena iz Paraćina nije imala smelosti da prihvati ponudu. – Odmah sam odbila ponudu! Nisam želela da slikam naga jer bi mi smetali komentari sredine u kojoj živim. Ljudi ne bi razumeli da je to samo šou-biznis – kaže Milena.
Učesnice ekstremnog rijaliti-šoua „Survajver” Višnja Banković (24) i Milena Vitanović (21) dobile su ponudu da se obnaže za magazin „Plejboj”! Milena je odbila, a Višnja prihvatila da se slika bez ijedne krpice na sebi! Studentkinja novinarstva iz Aranđelovca kaže da je ponuda „Plejboja” nije iznenadila.

- Nemam problem sa svlačenjem pred fotoaparatom, što sam pokazala šetajući Filipinima u popularnoj brazilskoj tangi. U javnosti su već objavljene neke fotografije na kojima sam gola, šteta što su bile u lošoj rezoluciji pa se moje telo nije dobro videlo. Sa čelnicima „Plejboja” još uvek nisam razgovarala o honoraru za slikanje, čekam da malo prođe pompa oko „Survajvera” jer me je previše bilo u medijima. Ako definitivno prihvatim da se slikam gola, razmisliću u kojim pozama ću to raditi – kaže Višnja. Za razliku od buduće novinarke, Milena iz Paraćina nije imala smelosti da prihvati ponudu. – Odmah sam odbila ponudu! Nisam želela da slikam naga jer bi mi smetali komentari sredine u kojoj živim. Ljudi ne bi razumeli da je to samo šou-biznis – kaže Milena.
- mrtva kokoš
#541 Re: SURVIVOR na Hayat TV
cuj teja im super
, nikad mi nisu bile jasne osobe koje ne skidaju osmjeh sa lica koje su sa svima super
i koje ne ulaze u konflikte, to je nemoguce...
i koje ne ulaze u konflikte, to je nemoguce...
-
Ado88
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#543 Re: SURVIVOR na Hayat TV
@ hihi opomena!
-
I-Meme
#544 Re: SURVIVOR na Hayat TV
jesul to poceli moderatori radit?
- nineinchnails
#545 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Tako sam oduzevljen njenom facom sto neodoljivo podsjeca na cmar. A kako je tek pametnaaaa.Pancho Vanilla wrote:Za ljubitelje Visnje![]()
![]()
Jedva cekam da se zavrsi SURVIVOR samo da je vise nikad ne vidim. Najodvratniji lik ubjedljivo.
- ladyblue18
#546 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Moderatori nisu poceli raditi, moderatori rade uvijek!I-Meme wrote:jesul to poceli moderatori radit?!
O temi mozete slobodno nastaviti pisati, ali ne o glupostima poput onih koje je pisao @hihi koji su totalni offtopic.
I naravno bez kvarenja teme drugima, informacijama kakve ti pises!
I da, nema komentarisanja rada moderatora!
-
sofist
#547 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Nema smisla pisati na temi ako ce nam tipovi poput ovog I-Meme govoriti sta ce biti u narednoj epizodi.
- ladyblue18
#548 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ne brini, jos jednom nek nesto slicno ponovi, letit ce sa foruma! Pa nek izvoli...sofist wrote:Nema smisla pisati na temi ako ce nam tipovi poput ovog I-Meme govoriti sta ce biti u narednoj epizodi.
-
sofist
#549 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Hvala unaprijed!ladyblue18 wrote:Ne brini, jos jednom nek nesto slicno ponovi, letit ce sa foruma! Pa nek izvoli...sofist wrote:Nema smisla pisati na temi ako ce nam tipovi poput ovog I-Meme govoriti sta ce biti u narednoj epizodi.
- cyprus
#550 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Aj, pa Dina student geografije
. Nisam to znao ranije inače bih jače navijo za nju