Bosna i Hercegovina- Spanija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
zalizani

#526 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by zalizani »

Admir_1984 wrote:Samo Ciri i nikome vishe je jasna formacija koju je izveo veceras. Bash me zanima postoji li neki normalni argument da se u onom sastavu pocne utakmica. Umjesto da izvede neke druge igrace, pokusa uigrat neke nove akcije, promovisat neke igrace i slicno, on na teren poslao 6 igraca da se shetaju na terenu jer im prijeti suspenzija.
Sat pred početak je selektor "vagao" koji će to igrači istrčati na Bilino polje. Dakle, im´o je dvojbe u prvih 11.
Pošto je obećao u Estoniji da će igrati za raju, pa se ponovo na press konferenciji predomislio - iz razloga što je većina igrača posjedovala žuti karton.
Treba pošteno, pa reći da je s pravom izostavio Bajramovića, ali opet po mom, za solidnu minutažu se nema pravo ocjenjivati forma, koju opet Ćiro nije provjerio u Estoniji.
Nisam pametan po ovom pitanju!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#527 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by hrasno38 »

@Šibicar ja cu ti reci da sam pogrijesio u vezi Supica onda kada taj momak u bitnoj i vaznoj utakmici bude lose branio. U 4 utakmice koje su nam bile vise nego bitne Nemanja Supic je branio odlicno a protiv Turske fantasticno. Revijalne i nebitne utakmice kao sto je ova veceras jednostavno ne mogu uzimati kao mjerilo vrijednosti. Ne tvrdim da bi trebao da bude No1 izmedju nasa tri golmana ali svoj posao je odradio 100% posteno kada je trebalo.
Bronco_Billy

#528 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Bronco_Billy »

@ pape

Pjanić je sigurno 'wonderkid', to što večeras nije briljirao ne znači da nema predispozicije za igrača
svjetske klase. Ako si gledao njegovo kretanje po terenu i neke lucidne poteze shvatićeš o čemu se radi.
Dečko je još uvijek mlad, sigurno da je potencijal i ne sumnjam da neće izrasti u velikog igrača.
Dosadašnji nastupi za Lyon nisu slučajnost ;-)
shalla

#529 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by shalla »

Rekao sam sebi prije tekme da se neću nasekirati ako bude i 0:10.
I nije me nasekirao rezultat, nije me čak nasekirao ni pristup jer sam znao da će igrati pod ručnom ali ono što me je ispizdilo da je salihović po cca 67 put u ovim kvalifikacijama prodao loptu na način da je krenuo driblati uz aut liniju i izgubio loptu. To isto na desnoj strani radi Ibričić samo eto večeras ga nije bilo. Ćiro, ako Salih opet proda onako loptu u baražu (ponavljam, ono može proći protiv estonije) onda ti se pokakim u usta jer očigledno nemaš kontrolu da igračima nešto zabraniš tj skreneš im pažnju na to :x

P.S. pokušavam da nađem nešto pozitivno u ovome i kontam, možda je ovo trebalo da ih spusti na zemlju jer smo očigledno mislili da se protiv jedne španije možemo nadigravati. Isto smo uradili protiv turske pa nas je samo dragi Bog spasio poraza. Dakle sa kim god budemo igrali u baražu mi smo autsajderi i treba opreznije igrati, na protunapade i sl. Pjanić je velemajstor, kao i Miske ali Pjanić me je večeras više iritirao nego oduševio. Mi ne smijemo ovako lepršavo igrati protiv jačih ekipa, ova utakmica nam mora biti nauk...

P.P.S. Zna li iko (ali provjereno) šta je sa kartonima koji se zarade u prvoj tekmi baraža? Jel se pauzira druga tekma ili ne?
Last edited by shalla on 14/10/2009 22:58, edited 1 time in total.
vee-jay

#530 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by vee-jay »

daj_sta_das wrote:"Razočaran sam što nismo bili koncentrisani i što nismo iskoristili prilike. Lako je mom kolegi na klupi Španije sada sipati komplimente na naš račun. Vjerujte da sam i ja isti, kad zavalim nekom pet komada, onda sve najbolje o njemu pričam", rekao je Ćiro

kraljuuuu :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mahalac

#531 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Mahalac »

Supic je zestoko nesiguran i los golman za jedne reprezentacije, to je sasvim jasno. Njega treba cuvati samo za utakmice kada je protivnik opasan i bazira igru na ubacivanjima u 16, u cemu je Spanija cista suprotnost.
BHCluster

#532 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by BHCluster »

Šibicar wrote:
hrasno38 wrote:
Bronco_Billy wrote:Moje neko skromno mišljenje da je Ćiro taktiku loše postavio. Slažem se da ne treba mjenjati ekipu dok pobjeđuje.
Al se očito vidilo koliko nam klasični bekovi fale na utakmici. Taktika promašaj definitivno.
Španci su radili šta su htjeli preko krila.
Slažem se sa konstatacijom da je Supić prosječan golman. To je pokazao večeras. Svaka čast momku za sve do sada,
veliko hvala al mislim da mi imamo boljeg kadra od njega. Ako je već 'revijalna' utakmica bila, trebao je pokušati sa Asmirom, momak ipak vrijedi.

:bih:
Ama Asmir Begovic veceras nije bio u ekipi jer je pusten da ode na potpisivanje ugovora sa novim klubom. Kenan Hasagic je ima dugu i tesku povredu ramena i posto je teren ovakav kakav je bio Ciro se plasio da ne obnovi tu povredu. Zato je branio Supic i ako je kriv za prvi gol za ostale nije. Onaj gol je loptu presjeko ali se ona odbila od naseg igraca i dosla do Spanca. Slazem se da nije bio ni 50% onog Supica protiv Turske i Belgije ali zaista nema razoga da mu se zamjera jer citava odbrana nije napravla postena dva klizeca.
Daj ba hrasno,od tebe očekujem izvinjenje i od još nekih likova što ste me napali ni krivog ni dužnog kad kažem da je Supić NESIGURAN i ISPODPROSJEČAN golman,ko to nije vidio do sada,ovo mu je bila prava prilika.Pa ja nikad u životu nisam čuo da je neki golman nakon potpisivanja ugovora sa nekim klubom otjeran nakon par mjeseci.Da nije možda što je dobar? Kako da ne.Rupa je i ako me ikad razuvjeri svojim intervencijama i sigurnošću u suprotno,ja ću doći ovdje i svima se javno izvinuti...
A sto je Begovic otisao potpisati ugovor sa drugim klubom zato sto je god Portsmouth sjedio na klupi, to je tebi kao fol dobar golman. Potpisali ugovor sa njim 31/08/2003 a prvi put nastupio 18/05/09 a sada vec trazi novi klub jer sjedi na klupi Begovice se stvarno istaknuo :-) .
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#533 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by hrasno38 »

Bronco_Billy wrote:@ pape

Pjanić je sigurno 'wonderkid', to što večeras nije briljirao ne znači da nema predispozicije za igrača
svjetske klase. Ako si gledao njegovo kretanje po terenu i neke lucidne poteze shvatićeš o čemu se radi.
Dečko je još uvijek mlad, sigurno da je potencijal i ne sumnjam da neće izrasti u velikog igrača.
E upravo radi nekih previse lucidnih poteza Ciro smatra da on nije jos uvijek za prvih 11 ali da jest u perpektivi moguca klasa to je bez dilema.Iskreno veceras od njega nisam vidio skoro pa nista ali kad ima loptu i corav vidi da mu se lijepi za nogu medjutim krajnji rezultat mu je veceras uvijek bio los. Upravo mu fali to da nauci da igra timsku igru. A posto se slazemo da je mlad sve sto je mlado i zeleno treba polako da sazrije jer ako sazrije preko noci mora biti onda nekih falinki. Ciro je u zivotu imao Pjanica i Pjanica i siguran sam da on sigurno nece nazadovati pored Cire.
KPNCTNJAH

#534 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by KPNCTNJAH »

Mahalac wrote:Supic je zestoko nesiguran i los golman za jedne reprezentacije, to je sasvim jasno. Njega treba cuvati samo za utakmice kada je protivnik opasan i bazira igru na ubacivanjima u 16, u cemu je Spanija cista suprotnost.
:? Pa kakav je prvi gol bio i ko je kriv za njega ?
alphonse kauders

#535 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by alphonse kauders »

Supić - Gušo br. 2, a to se moglo vidjeti i na svim dosadašnjim utakmicama. Totalna nesigurnost, korak naprijed pa nazad pa ukopa se pa nigdje, vrlo slab osjecaj za izlazak na centarsut tako da mu ni visina ne koristi mnogo. Uglavnom, vrlo slab oslonac odbrani.

Jahic - danas je vidio gdje mu je limit. Riera je radio s njim sta je htio, lose pozicioniranje, slab u duelu, bas katastrofa danas, kriv bar za dva gola.

Nadarevic- bolji od Jahica, ali i on se danas izgubio totalno.

Spahic- vidno pod rucnom, nekoliko izgubljenih duela i lose izbacenih lopti

Muratovic- hm, ne znam, Samir Muratovic se ne bi isticao ni u nasoj ligi, tako da je ovo danas za njega kruna karijere, da dobije priliku da igra protiv ovakvih igraca. Naravno, Iniesta ga je pojeo, al' haj, od Murata-dizelaša ništa i ne očekujem. Možda samo da se povuče, to bi bilo korektno.

Rahimić - nas najbolji igrac u sredini terena, spasavao sta se moglo spasiti, odlicna dodavanja i rjesavanje situacije, zamijenjen valjda da ne dobije zuti, sta li.

Salihovic- ovo je najlosija njegova utakmica otkad gledam reprezentaciju, losi centarsutevi, doduse i peh kad mu je Casillas skinuo onu sansu, ispadao mnogo u odbrani i gubio nepotrebno lopte.

Pjanic- dobro poceo, ali onda prekomplikovano igrao i izgubio dosta lopti. Opet nije opravdao status "wunderkinda"

Misimovic- ok, s obzirom koliko smo malo imali loptu u nogama fino je igrao + postignuti gol

Ibisevic- prvo poluvrijeme odlicno, kasnije dosta los, losa zavrsnica, morao je dati barem 1 gol

Dzeko- gotovo bez greske, ali stvarno bez korisnih lopti, prolazna ocjena pogotovo zbog gola

Bajramovic- kako smo brzo primili 2 gola, i on se izgubio i nestao, bez ucinka

Vladavic- za vrijeme koje je igrao dosta solidan, ima brzinu i dobar je onako kao jocker, upisao i polu-asistenciju

Hrgovic- bez ucinka

Španija je s ovakvom igrom trenutno najbolja reprezentacija na svijetu, vrlo je tesko doci u posjed lopte protiv njih, a Iniesta je prosto uzitak za gledati - svaka čast. S njima je jedina šansa bunker jer se uvijek muče protiv takvih, ako kreneš da se nadigravaš lagano ti strpaju petaka i to bez 4-5 superzvijezde.

Igor Krstic- covjece, imas li ti ijednog prijatelja da ti kaze koliko ti se ljudi smiju i kakvim te kretenom smatraju??? Nevjerovatno.
_BaD_BoY

#536 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by _BaD_BoY »

poraz je bio visok al u svakom slucaju ja sam zadovoljan igrom :thumbup:
1.ubacivanjem pjanica od prve minute po meni nije ostavilo neki pretjerano dobar efekat jer previse komplikuje al popravit ce se;) al mi je drago zbog ovih strucnjaka sto pljuju po ciri na racun pjanica da se malo usutkaju

2.ciro je u spaniji igrao zatvoreno i totalno defanzivno i onda se ponovo javljaju strucnjaci da kazu fukarska igra ovo ono..ciro veceras jurisa napadacki i evo sta se desava..opet je dobro da se usutkaju oni sto seru na racun cire.

3.spanija je trenutno 2 na listi najboljih svijeckih repki i poneki gradovi u spaniji ima stanovnika ko citava BIH,da se ne pominje koliko je njihovo ulaganje u sport i ostalo,kao i kvalitet lige i slicno..

4.smatram da je takodje ovaj poraz dobro dosao s obzirom da nas je pocela derati eufrija da nam ni brazil nije ravan i uzvratna utakmica protiv belgije i mec sa turskom smo gledali kao ono nisu nam ni do koljena a do juce nas znale derati i neke vukojebine tipa moldavija..

5.igraci su bili optereceni kartonima i samim tim njihov ucinak je upolovljen jer je ciro po mom misljenju isao na kartu tehnickog nadigravanja u cemu su spanci neusporedivo bolji jer njihov vezni red je trenutno vrh na svijetu.

6.malo je visok poraz al dobro ce nam doci da nam otkloni nedostatke pred baraz gdje nas cekaju timovi koji su u nekoj mjeri ispod spanije a iznad nas po kvalitetu.sve u svemu zadovoljan sam, :thumbup: :bih:
LSD

#537 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by LSD »

Mahalac wrote:Supic je zestoko nesiguran i los golman za jedne reprezentacije, to je sasvim jasno. Njega treba cuvati samo za utakmice kada je protivnik opasan i bazira igru na ubacivanjima u 16, u cemu je Spanija cista suprotnost.
Buraz,Španija nam je upravo takav gol postigla...onaj prvi kad je Pique zabio glavom,nakon katastrofalne procjene i izlijetanja Supića sa gola.
JThomas

#538 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by JThomas »

popustite više pjanića, momku je 19 godina, pobogu. večeras je loše odigrao, komplikuje, loše procjene, ali naučiće. a ono što se ne uči - sigurno ima.
Bronco_Billy

#539 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Bronco_Billy »

hrasno38 wrote:
Bronco_Billy wrote:@ pape

E upravo radi nekih previse lucidnih poteza Ciro smatra da on nije jos uvijek za prvih 11 ali da jest u perpektivi moguca klasa to je bez dilema.Iskreno veceras od njega nisam vidio skoro pa nista ali kad ima loptu i corav vidi da mu se lijepi za nogu medjutim krajnji rezultat mu je veceras uvijek bio los. Upravo mu fali to da nauci da igra timsku igru. A posto se slazemo da je mlad sve sto je mlado i zeleno treba polako da sazrije jer ako sazrije preko noci mora biti onda nekih falinki. Ciro je u zivotu imao Pjanica i Pjanica i siguran sam da on sigurno nece nazadovati pored Cire.

Slazem se, treba mu timske igre. Ogranicit slobodu i pokusat ga gurnuti na krilo il blize golu :thumbup:
Globus

#540 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Globus »

Uvijek sam govorio da Supic nije za reprezentacije igrac koji nema kluba a kasnije ne brani u svom klubu ne moze braniti u repki (begovic brani za druge timove portsmoutha tako da njega ne mijesajte sad je preso u ispwich i tamo ce branit kao prvi golman i vratit ce se u portsmouth i biti im prvi golman na zimu kad ode james a druga engleska liga je jaca od rumunske i turske i jos mnogo prvih liga ... ovo veceras nam je trebalo ovaj poraz izaso sam kod 4 0 .. nek nas spuste na zemlju vala ... djaba sam se smrzo ko picka :D
zecko_kupuz

#541 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by zecko_kupuz »

pirmin wrote:Vec vidim izvlacenje parova baraza i slavlje one ekipe koja ce igrati protiv nas. :-?
To bi bilo idealno. Ovo mislim ozbiljno, ne sarkastično.

UTAKMICA - navijači su došli da vide golove i golove su vidjeli, bruku njih.
NAŠI IGRAČI - par nonchalance :-D , možda i očekivano. Iako smo primili petardu, i dalje su djelovali ponosno i gizdavo na terenu. :thumbup: :D
ŠPANSKI IGRAČI - i našim dokazanim tehničarima su održali par lekcija iz modernog nogometa. Ipak, nisu morali onoliko zapinjati da zabiju gol. Dva su im bila dovoljna. :D
TEREN - katastrofa. Iako su Španci pokazali svu tečnost u igri kratkih pasova, ne mogu se oteti utisku da slab teren uveliko sputava naše igrače.
NAVIJAČI - prije su me nervirale konstantne promjene raspoloženja publike (uglavnom na gore), ali pošto je ovo bila specifična situacija, i navijači su pokazali svoju raskoš. Svaka im čast za aplauze Špancima, koji su se vjerovatno i sami iznenadili takvom potezu.

Nakon svega navedenog, ostaje samo zaključak - ovo mi je najslađi poraz naše reprezentacije otkako je pratim. :bih:

Ko god da je pratio susret, sigurno zna da se ni u jednom jedinom momentu nismo obrukali. Ovo se zove poraz sa stilom.
Šibicar

#542 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Šibicar »

BHCluster wrote:
Šibicar wrote:
Daj ba hrasno,od tebe očekujem izvinjenje i od još nekih likova što ste me napali ni krivog ni dužnog kad kažem da je Supić NESIGURAN i ISPODPROSJEČAN golman,ko to nije vidio do sada,ovo mu je bila prava prilika.Pa ja nikad u životu nisam čuo da je neki golman nakon potpisivanja ugovora sa nekim klubom otjeran nakon par mjeseci.Da nije možda što je dobar? Kako da ne.Rupa je i ako me ikad razuvjeri svojim intervencijama i sigurnošću u suprotno,ja ću doći ovdje i svima se javno izvinuti...
A sto je Begovic otisao potpisati ugovor sa drugim klubom zato sto je god Portsmouth sjedio na klupi, to je tebi kao fol dobar golman. Potpisali ugovor sa njim 31/08/2003 a prvi put nastupio 18/05/09 a sada vec trazi novi klub jer sjedi na klupi Begovice se stvarno istaknuo :-) .
Ne znam kakav je Begović nisam ga još gledao,čini mi se samo 1 u Portsmouthu,i solidno je branio,ali ne radi se o tome ovdje,ja hoću da kažem da Supić nije kvalitet za reprezentaciju i da onakvih golmana ima i u našoj premijer ligi,a to što neki to ne žele da vide iz ko zna kojih razloga,to je druga priča...Ja nijednog golmana do sada nisam favorizovao ni govorio da treba stati na gol,ali jedno sam vidio da Supić nema potrebnu sigurnost i kvalitet za reprezentaciju.Nadam se da sam bio jasan,jer se ne želim prepucavati...
Cafe Camargue

#543 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Cafe Camargue »

Ne treba dizat nikakvu frku, ovo je bio šamar čisto da se ne ufuramo, da ne pomislimo da smo već na nivou svjetskih reprezentacija. Mi smo još uvijek neiskusna ekipa, koja prima tako glupe golove da je to za povratit. Prvi gol - Supić. Haj dešava se. Drugi gol me baš raspizdio. Pa Muratoviću dragi, s Iniestom se ne poigravaju ni Lampard ni Gerard, pa gdje ćeš ti Samire?!?! Treći gol još više pizdim - Salihoviću dragi?! Jebalo vas ba driblanje španskih velemajstora, trebaju im od Kasiljasa tri kontakta da dođu u gol šansu, a on dribla kao jedan od zadnjih igrača odbrane. Četvrti gol - ponovo Supić. Haj valjda je sad Čiri jasno da s njim ne bi smjeli ići u baraž. Dobar je bio, stvarno dobar u par utakmica, ali ipak nije to na nivou Svjetskog prvenstva. I na kraju, peti gol, prava akcija fudbalskih velemajstora. I jedina koja je krunisana golom.

Mora se imat na umu da smo se već kvalifikovali za baraž, i da su i naši igrači željeli da se nadigravaju. Nije to bila postavka niti igra na rezultat, vidjelo se da smo krenuli da dobijemo Španiju. Da je bilo sreće, lako smo mogli povest 2:0 već za 15 minuta. Al dobro zato, sreće smo imali onda kad je trebalo!
Mora se priznat da smo u prvom poluvremenu stvarno dobro igrali, imali smo bar tri zicera koja je Kasiljas skinuo, a bilo je još 4,5 opasnih šansi i udaraca. U drugom već nešto slabije, naivno primljen treći gol i tu je bio kraj priče. Dva gola na kraju ipak su ublažili gorak ukus, ali sad ona mudra - ko zna za šta je ovo dobro. Sad nas možda na prvu mnogi i priželjkuju u baražu, možda nas i podcjene... Daj Bože! :bih:
shalla

#544 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by shalla »

alphonse kauders wrote:Supić - Gušo br. 2, a to se moglo vidjeti i na svim dosadašnjim utakmicama. Totalna nesigurnost, korak naprijed pa nazad pa ukopa se pa nigdje, vrlo slab osjecaj za izlazak na centarsut tako da mu ni visina ne koristi mnogo. Uglavnom, vrlo slab oslonac odbrani.

Jahic - danas je vidio gdje mu je limit. Riera je radio s njim sta je htio, lose pozicioniranje, slab u duelu, bas katastrofa danas, kriv bar za dva gola.

Muratovic- hm, ne znam, Samir Muratovic se ne bi isticao ni u nasoj ligi, tako da je ovo danas za njega kruna karijere, da dobije priliku da igra protiv ovakvih igraca. Naravno, Iniesta ga je pojeo, al' haj, od Murata-dizelaša ništa i ne očekujem. Možda samo da se povuče, to bi bilo korektno.

Rahimić - nas najbolji igrac u sredini terena, spasavao sta se moglo spasiti, odlicna dodavanja i rjesavanje situacije, zamijenjen valjda da ne dobije zuti, sta li.

Salihovic- ovo je najlosija njegova utakmica otkad gledam reprezentaciju, losi centarsutevi, doduse i peh kad mu je Casillas skinuo onu sansu, ispadao mnogo u odbrani i gubio nepotrebno lopte.

Pjanic- dobro poceo, ali onda prekomplikovano igrao i izgubio dosta lopti. Opet nije opravdao status "wunderkinda"

Misimovic- ok, s obzirom koliko smo malo imali loptu u nogama fino je igrao + postignuti gol

Ibisevic- prvo poluvrijeme odlicno, kasnije dosta los, losa zavrsnica, morao je dati barem 1 gol

Dzeko- gotovo bez greske, ali stvarno bez korisnih lopti, prolazna ocjena pogotovo zbog gola

Vladavic- za vrijeme koje je igrao dosta solidan, ima brzinu i dobar je onako kao jocker, upisao i polu-asistenciju

Hrgovic- bez ucinka

Španija je s ovakvom igrom trenutno najbolja reprezentacija na svijetu, vrlo je tesko doci u posjed lopte protiv njih, a Iniesta je prosto uzitak za gledati - svaka čast. S njima je jedina šansa bunker jer se uvijek muče protiv takvih, ako kreneš da se nadigravaš lagano ti strpaju petaka i to bez 4-5 superzvijezde.

Igor Krstic- covjece, imas li ti ijednog prijatelja da ti kaze koliko ti se ljudi smiju i kakvim te kretenom smatraju??? Nevjerovatno.
To je sva poenta... I ne samo protiv španaca već ćemo to isto morati uraditi i protiv rusa i protiv portugala i protiv francuske ako se nadamo pozitivnom rezultatu. Hvala Bogu imamo napad koji svakome može strpati 2 gola
Bosnolog

#545 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Bosnolog »

JThomas wrote:popustite više pjanića, momku je 19 godina, pobogu. večeras je loše odigrao, komplikuje, loše procjene, ali naučiće. a ono što se ne uči - sigurno ima.
:thumbup:

ZAsto nije uveo Stilica,odlicnog momka a bila je prilika da i Begovic pokaze sto zna ,,,,,,,,,
Last edited by Bosnolog on 14/10/2009 23:11, edited 1 time in total.
Bronco_Billy

#546 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by Bronco_Billy »

Mozemo pricati o individualcima.
Jos uvijek sam pri tome da je FORMACIJA loša bila. Falili su KLASIČNI BEKOVI definitivno.

P.S. Zadnji gol Španaca koliko sam vidio iz ofsajda?
chino

#547 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by chino »

Ne znam kakav je Begović nisam ga još gledao,čini mi se samo 1 u Portsmouthu,i solidno je branio,ali ne radi se o tome ovdje,ja hoću da kažem da Supić nije kvalitet za reprezentaciju i da onakvih golmana ima i u našoj premijer ligi,a to što neki to ne žele da vide iz ko zna kojih razloga,to je druga priča...Ja nijednog golmana do sada nisam favorizovao ni govorio da treba stati na gol,ali jedno sam vidio da Supić nema potrebnu sigurnost i kvalitet za reprezentaciju.Nadam se da sam bio jasan,jer se ne želim prepucavati...[/quote]

:thumbup: :thumbup:
paprica29

#548 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by paprica29 »

alphonse kauders wrote:Supić - Gušo br. 2, a to se moglo vidjeti i na svim dosadašnjim utakmicama. Totalna nesigurnost, korak naprijed pa nazad pa ukopa se pa nigdje, vrlo slab osjecaj za izlazak na centarsut tako da mu ni visina ne koristi mnogo. Uglavnom, vrlo slab oslonac odbrani.

Hrgovic- bez ucinka

vozdra stučnjak, šta mai
shalla

#549 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by shalla »

Bronco_Billy wrote:Mozemo pricati o individualcima.
Jos uvijek sam pri tome da je FORMACIJA loša bila. Falili su KLASIČNI BEKOVI definitivno.

P.S. Zadnji gol Španaca koliko sam vidio iz ofsajda?
Da ali jebaji ga, nebitno
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#550 Re: Bosna i Hercegovina- Spanija

Post by pape »

KPNCTNJAH wrote:
:? Pa kakav je prvi gol bio i ko je kriv za njega ?
Ma da, ... pa i prvi i cetvrti, koje mu ja stavljam na dusu, su pali nakon ubacivanja u sesnaesterac sa starane, ... :roll:
Post Reply