Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Obuca9

#526 Re: Arsenal F.C.

Post by Obuca9 »

rahmanjin wrote:
Ave, Nijaz! wrote:
rahmanjin wrote:Ljudi moji sto je onaj Bendtner los, ne mogu da vjerujem da onakav igrac igra u prvih 11 Arsenala, pa skoro se svaka lopta odbila od njega kao da je drvo.
Sigurno si ti bolji, zato se sad spremas da ides na SP u JAR i ovo tipkas sa svoje jahte koju si kupio u 23. godini posto imas visemilionski ugovor u najboljem klubu na svijetu svih vremena.
Halo, sturcnjak ja ne govorim o sebi nego o igri Bendtnera. Ako ti mislis da je on bio dobar veceras onda idi kod oftamologa.
Pa šta očekuješ od čovjeka za kojeg je Messi kvaziigrač :D
LSD

#527 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Ne dirajte mi jarana Cikija :x pustite covjeka na miru, on nikoga licno ne vrijeđa.
Ave, Nijaz!

#528 Re: Arsenal F.C.

Post by Ave, Nijaz! »

Chmoljo wrote:
hajd priznaj da navijaš za Totenham... vidi se na tebi bolan. nemoj zavaravati ljude ;-)
Zna se ko navija za T..... i ja kao pravi Topnik izbjegavam kontakt sa tim ljudima.
Admir_1984 wrote:Objektivna cinjenica po tvom misljenju

A cinjenica po kojoj cijeli svijet vrednuje klubove je?

Nisi valjda ti prvi uveo te postulate prije 100 i kusur godina, a da oni vrijede i dan danas

Koje postulate? Da je Zemlja ravna ploca? Da ne postoji heliocenticni sistem? Da Arsenal nije naj naj?
Obuca9

#529 Re: Arsenal F.C.

Post by Obuca9 »

LSD wrote:Ne dirajte mi jarana Cikija :x pustite covjeka na miru, on nikoga licno ne vrijeđa.
Dobro je izgleda da mu je isteko time slot od 10 minuta, sad je Kumerle na redu :D

edit:
Ipak nije, pokupio je bonus poene, do novog checkpointa :D
Last edited by Obuca9 on 06/04/2010 23:24, edited 1 time in total.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#530 Re: Arsenal F.C.

Post by Admir_1984 »

Ave, Nijaz! wrote:
Chmoljo wrote:
hajd priznaj da navijaš za Totenham... vidi se na tebi bolan. nemoj zavaravati ljude ;-)
Zna se ko navija za T..... i ja kao pravi Topnik izbjegavam kontakt sa tim ljudima.
Admir_1984 wrote:Objektivna cinjenica po tvom misljenju

A cinjenica po kojoj cijeli svijet vrednuje klubove je?

Nisi valjda ti prvi uveo te postulate prije 100 i kusur godina, a da oni vrijede i dan danas

Koje postulate? Da je Zemlja ravna ploca? Da ne postoji heliocenticni sistem? Da Arsenal nije naj naj?
Postulate da je Arsenal najbolji klub svih vremena
The 51st State

#531 Re: Arsenal F.C.

Post by The 51st State »

ciki je legenda ovog foruma, a vi sto se primate isti ste kao i reklame za fast energy pice,...107,107,107,107,107....
Ave, Nijaz!

#532 Re: Arsenal F.C.

Post by Ave, Nijaz! »

Admir_1984 wrote:
To je aksiom, dogma, kako god hoces.

Sto prije to prihvatis, lakse ces zivjeti sa istim.

EDIT

Silvestre mi je zeznuo koreografiju koju sam bio pripremio.
Last edited by Ave, Nijaz! on 06/04/2010 23:27, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#533 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

The 51st State wrote:ciki je legenda ovog foruma, a vi sto se primate isti ste kao i reklame za fast energy pice,...107,107,107,107,107....
:thumbup: Koji levati, frajeru izgubio klub 4-1, i opet on njih zajebava :lol: Šta bi bilo da su pobijedili :-)
bingov buraz

#534 Re: Arsenal F.C.

Post by bingov buraz »

Ave, Nijaz! wrote:
Admir_1984 wrote:
Koji su objektivni kriteriji za ovo?
Ja sam objekt i kad ja kao objekt kazem da je tako, onda je to objektivna cinjenica.

Sad ti sigurno mislis da si i ti objekt, pa mozes reci da nije tako, medutim, ja sam sebe prvi nazvao objektom, tako da ti mozes biti sekundarni objekt i tvoja tvrdnja ce biti sekundarnoobjektivna.

Royal Arsenal!
:lol: :lol:

jedan je ciki :sax:
rahmanjin

#535 Re: Arsenal F.C.

Post by rahmanjin »

LSD wrote:Ne dirajte mi jarana Cikija :x pustite covjeka na miru, on nikoga licno ne vrijeđa.
Ma malo zezancije, bolje da se na ovoj temi zezamo i prepucavamo nego na politici :)
Admir_1984

#536 Re: Arsenal F.C.

Post by Admir_1984 »

Ave, Nijaz! wrote:
Admir_1984 wrote:
To je aksiom, dogma, kako god hoces.

Sto prije to prihvatis, lakse ces zivjeti sa istim.
To zive veze sa fudbalom nema
Admir_1984

#537 Re: Arsenal F.C.

Post by Admir_1984 »

ultima_palabra wrote:
The 51st State wrote:ciki je legenda ovog foruma, a vi sto se primate isti ste kao i reklame za fast energy pice,...107,107,107,107,107....
:thumbup: Koji levati, frajeru izgubio klub 4-1, i opet on njih zajebava :lol: Šta bi bilo da su pobijedili :-)
:-)

U kojem smislu?
LSD

#538 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Ave, Nijaz! wrote:
Admir_1984 wrote:
Ja sam objekt i kad ja kao objekt kazem da je tako, onda je to objektivna cinjenica.

Sad ti sigurno mislis da si i ti objekt, pa mozes reci da nije tako, medutim, ja sam sebe prvi nazvao objektom, tako da ti mozes biti sekundarni objekt i tvoja tvrdnja ce biti sekundarnoobjektivna.

Royal Arsenal!
hahahahha :lol: :lol: :thumbup: :thumbup: gigant na kub sviju mi :sax: :lol: :lol: :lol:
winabike

#539 Re: Arsenal F.C.

Post by winabike »

bingov buraz wrote: :lol: :lol:

jedan je ciki :sax:
Potpuni genije.

Kao što Ultima reče, oderala ih Barca ko beba zvečku, i opet Ciki podhebava ove popaljene Barcelonaše umjesto oni njega :D

Ciki: :thumbup:
Šibicar

#540 Re: Arsenal F.C.

Post by Šibicar »

ciki - living legend. :mrgreen: :thumbup:
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#541 Re: Arsenal F.C.

Post by 1946 »

Ave, Nijaz! wrote:
Admir_1984 wrote:

Royal Arsenal!
:lol: Image
Ave, Nijaz!

#542 Re: Arsenal F.C.

Post by Ave, Nijaz! »

Ljudi, ja jesam lijep, ali pricajmo o jos ljepsim stvarima kao sto su nas Voda i Mocni Topnici.

Protiv T....... ocekujemo laganu pobjedu i to je utakmica sezone. Ono sto me brine, jest njihova zavist i sigurno ce htjeti povrijediti nase igrace, samo da mi ne uzmemo najvrjedniji trofej na svijetu.
Moramo se paziti jer dobro je rekao AliG:
.........

--------------Almunia---------------
Sagna---Sol---Vermaelen---Clichy
--------------Song-------------------
-------Nasri-----Diaby--------------
Walcott--------------------Rosicky
-----------------Bendy---------------

Utakmica je slj. srijedu, valjda nece biti povreda i laganih 0-3.

In Wenger we trust!
Last edited by Ave, Nijaz! on 06/04/2010 23:48, edited 1 time in total.
The 51st State

#543 Re: Arsenal F.C.

Post by The 51st State »

e jebi ga, sad ces opet morati novi nik registrovati...
alijagoro

#544 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

Ultima_palabra...Arsenal je i u prvoj tekmi igrao dosta oslabljeno Galas,Fabregas i Arsavin su bili od prije povredzeni da je bila neka druga tekma vjerovatno nebi igrali(odmarali bi sigurno).Mislim najjaci sastav obje ekipe i ubjedzen sam da bi Arsenal prosao :D (malo mozda nerealno ali eto to je neko moje misljenje).Jer nije isto kad imas recimo Almunju,Sanju,Vermalena,Galasa,Clisija,Dijabija,Songa,Fabregasa,Arsavina,Nasrija i RVP,uz to imas adekvatne zamjene za skoro svaku poziciju Dzuru,Gibs,Ramsej,Eboue,Valkot,Bendtner,Rozicki(kod njega je situacija kao i kod ovih ostalih za ovu utakmicu nije bio spreman),Denilson te velikog covjeka Kambela 8-) .Dakle psihicki je to totalno drugacija postavka utakmice,ali nema veze i dalje pravo gotivim Arsenal :dance: .Za ovu titulu PL-a sanse su tu vidjet ce se u sljedecoj protiv Totenhema,nada je tu :) .Samo dzaba ti ja ovo pisem,kad sve vec znas a plus i ti gotivis Arsenal :thumbup: nema predaje.
ProbuseniDolar

#545 Re: Arsenal F.C.

Post by ProbuseniDolar »

Do veceras sam sumnjao u kvaltete Arsena Wengera, od veceras sam siguran da je to k**** od trenera. Igrati u cetvrtfinalu i na ovakav nacin ispasti je sramotno. Arsenal je veceras izgledao kao Xerez ili Tenerife kad gostuju Barci. Pa Barca je zabila vise golova nego sto je Arsenal imao sansi. U redu shvatam ja da Arsenal dosao oslabljen, i da u Barsi igraju vanzemaljci, ali onako se predati i igrati bez ikakve zelje je sramota za citav otocki fudbal. Mogli su bar pokusati, truditi se, probati napasti. Jok, topnici igraju kao da cuvaju rezultat. Wenger je za mene nikakav trener, a Ferguson je za njega Ciro :D . Cak je i debilni Benitez bolji od Wengera. Arsenal godinama ulaze u mlade kadrove i svake godine se vade na podmladjivanje ekipe. E pa ove godine je ta ekipa konacno stasala, i vidite sta se dobilo. Nizerazredna ekipa nikakvog kvaliteta sa nikakvim sefom. Arsenal je sramota za engleski fudbal!!!

Glory Man Utd !!! :evil: :x :evil:
LSD

#546 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

ProbuseniDolar wrote:Do veceras sam sumnjao u kvaltete Arsena Wengera, od veceras sam siguran da je to k**** od trenera. Igrati u cetvrtfinalu i na ovakav nacin ispasti je sramotno. Arsenal je veceras izgledao kao Xerez ili Tenerife kad gostuju Barci. Pa Barca je zabila vise golova nego sto je Arsenal imao sansi. U redu shvatam ja da Arsenal dosao oslabljen, i da u Barsi igraju vanzemaljci, ali onako se predati i igrati bez ikakve zelje je sramota za citav otocki fudbal. Mogli su bar pokusati, truditi se, probati napasti. Jok, topnici igraju kao da cuvaju rezultat. Wenger je za mene nikakav trener, a Ferguson je za njega Ciro :D . Cak je i debilni Benitez bolji od Wengera. Arsenal godinama ulaze u mlade kadrove i svake godine se vade na podmladjivanje ekipe. E pa ove godine je ta ekipa konacno stasala, i vidite sta se dobilo. Nizerazredna ekipa nikakvog kvaliteta sa nikakvim sefom. Arsenal je sramota za engleski fudbal!!!

Auuu što popljuva mocne kraljevske topnike i Le Bossa...sad kad ti Ciki plasira par odgovora,ima da te glava zaboli.
Nije ti ovo trebalo buraz nikako...nemoj sad bježati nigdje vec sacekaj da se suočiš sa snagom argumenta 8-)
Corola

#547 Re: Arsenal F.C.

Post by Corola »

ProbuseniDolar wrote:Do veceras sam sumnjao u kvaltete Arsena Wengera, od veceras sam siguran da je to k**** od trenera. Igrati u cetvrtfinalu i na ovakav nacin ispasti je sramotno. Arsenal je veceras izgledao kao Xerez ili Tenerife kad gostuju Barci. Pa Barca je zabila vise golova nego sto je Arsenal imao sansi. U redu shvatam ja da Arsenal dosao oslabljen, i da u Barsi igraju vanzemaljci, ali onako se predati i igrati bez ikakve zelje je sramota za citav otocki fudbal. Mogli su bar pokusati, truditi se, probati napasti. Jok, topnici igraju kao da cuvaju rezultat. Wenger je za mene nikakav trener, a Ferguson je za njega Ciro :D . Cak je i debilni Benitez bolji od Wengera. Arsenal godinama ulaze u mlade kadrove i svake godine se vade na podmladjivanje ekipe. E pa ove godine je ta ekipa konacno stasala, i vidite sta se dobilo. Nizerazredna ekipa nikakvog kvaliteta sa nikakvim sefom. Arsenal je sramota za engleski fudbal!!!

Daj Dolar nemoj se busiti.
Pa veceras ni sama Barcelona protiv Messija nebi mogla nista.Kakav trener kakve trice.Tu ni Osim ne pomaze. :lol:
Charuga
Globalni moderator

#548 Re: Arsenal F.C.

Post by Charuga »

Bolje od ovoga nije moglo. Arsenalu zelim svu srecu da osvoje EPL ili da u najmanju ruku budu drugi .. :thumbup:
Last edited by Charuga on 07/04/2010 00:36, edited 1 time in total.
Layne

#549 Re: Arsenal F.C.

Post by Layne »

Činjenica je da je liga prvaka nebitna arsenalu :oops:
tako isto i FA cup :oops:
i liga cup :oops:
I premiership :oops:

p.s. hvala ti ciki, uspio si mi zgadit' nekada najdraži klub u premier ligi.
zecko_kupuz

#550 Re: Arsenal F.C.

Post by zecko_kupuz »

Večeras nisam pocrvenio (mislim, mučno pocrvenio) zbog Messija ili ona 4 primljena gola, već zbog nonšalantne, ali i kukavičke igre onih Arsenalovaca koji su doživjeli da odigraju ovaj meč.

Džabe vam momci navijene noge kada mozak stane na pola utakmice. :oops: :x
Post Reply