Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Point.

#527 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Point. »

Kakav sljam od novinara da citira izmisljenu pricu sa sajta koji je poznat da izmislja stvari i to uzima zdravo za gotovo. Novinarstvo se srozalo na mahalaske price.
Edin H.

#528 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Edin H. »

Ali, nema pravo misliti da su ostali – idioti. Beskrajno je blesavo, kad se, a to obično rade hulje i pervertiti, u svoj toj kosmičkoj mašini prljavog veša, počnu vaditi na patriotizam. Tako se Sanela Diana obratila javnosti, preko nekog svog telala, i poručila da se ne sekiramo. Da su njoj istina i Pravda na prvom mjestu. "I da zna da postoje određeni politički kugovi kojima ona smeta. I da je svjesna da se na Balkanu ponovo pozicioniraju određeni politički centri (pazi sad!) misleći da je došlo vrijeme da se ponovo prekroje granice te dalje oslabi BiH i destabilizira region."

Ma, šta mi reče? U moru demagogije, praznih riječi, permanentnog straha, a pod optužbama koje nemaju nikakve veze sa geostrategijom, nego, recimo to banalno, podvođenjem i prevarama, dolazi priča o brizi za zavičaj. Tužno, nekako, mada vjerujem da ima ljudi kojima je prebogata raspuštenica, kako je opisuje Downey jr., nekome i pomogla. Ali, baš zato, u takvim trenucima ne treba posezati za pričom o napaćenima

Znaci ipak se radi na napad na BiH i nase vrijednosti. :zzzz:
insomnia78

#529 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by insomnia78 »

Point. wrote:Kakav sljam od novinara da citira izmisljenu pricu sa sajta koji je poznat da izmislja stvari i to uzima zdravo za gotovo. Novinarstvo se srozalo na mahalaske price.
Image
insomnia78

#530 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by insomnia78 »

Edin H. wrote:
Ali, nema pravo misliti da su ostali – idioti. Beskrajno je blesavo, kad se, a to obično rade hulje i pervertiti, u svoj toj kosmičkoj mašini prljavog veša, počnu vaditi na patriotizam. Tako se Sanela Diana obratila javnosti, preko nekog svog telala, i poručila da se ne sekiramo. Da su njoj istina i Pravda na prvom mjestu. "I da zna da postoje određeni politički kugovi kojima ona smeta. I da je svjesna da se na Balkanu ponovo pozicioniraju određeni politički centri (pazi sad!) misleći da je došlo vrijeme da se ponovo prekroje granice te dalje oslabi BiH i destabilizira region."

Ma, šta mi reče? U moru demagogije, praznih riječi, permanentnog straha, a pod optužbama koje nemaju nikakve veze sa geostrategijom, nego, recimo to banalno, podvođenjem i prevarama, dolazi priča o brizi za zavičaj. Tužno, nekako, mada vjerujem da ima ljudi kojima je prebogata raspuštenica, kako je opisuje Downey jr., nekome i pomogla. Ali, baš zato, u takvim trenucima ne treba posezati za pričom o napaćenima

Znaci ipak se radi na napad na BiH i nase vrijednosti. :zzzz:
Naravno da jeste. Glavni vijesnici toga su odavno na temi
Better Man

#531 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Better Man »

Smiješne su mi njene reakcije priča kako su sve optužbe protiv nje dolaze iz centara političkih moći, koji je žele diskreditirati i obezvrijediti njeno lobiranje za BiH i pomoć BiH i borbu za promjene i bolje sutra. Baš ovdašnji političari znaju koje Robert Downey Jr. i oni su mu platili da priča to što priča. Nit oni znaju njega, niti on njih i njegove optužbe nemaju veze s onim što ona govori, odnosno razlog koji ona navodi da je optužuju. Nema mi ništa mrže od ljudi koji potenciraju ono ja i samo ja i niko kao ja i vidi kako ja činim dobra djela. Ako želiš biti human i pomagati drugim, onda to čini tiho i dostojanstveno, bez da sebe promovišeš i ističeš. Kolega mi s posla je privatno dobar sa jednom našom poznatom osobom koja ne živi u BiH, već vani. Uvijek kad god dođe u Sarajevo želi na neki način da pomogne najmlađima, tj. djeci koja boluju od raka i njihovo udruženje Srce za djecu koja boluju od raka. Jedini uslov koji ima je da se o tome ništa ne piše u medijima, niti da ga ti isti mediji slikaju, jer ne želi na bilo koji način sebe da promoviše, niti da mu se odaju priznanja i zasluge za to što pomaže. On smatra da je to što pomaže jedan najnormalniji vid ljudskosti, dostojanstva, humanosti i da nema nikakve potrebe da na taj način promoviše sebe, jer za njega je to prije svega nepristojno i nekulturno i gubi svaki smisao ljudskosti i dostojanstva. On sebe promoviše kroz svoju profesiju i to mu je sasvim dovoljno, a humanitarni rad, odnosno pomaganje slabijih i bespomoćnih je nešto prirodno i normalno, gdje smatra da on tu treba biti u zadnjem planu i za to mu ne trebaju nikakva priznanja.
Point.

#532 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Point. »

Better Man wrote:Smiješne su mi njene reakcije priča kako su sve optužbe protiv nje dolaze iz centara političkih moći, koji je žele diskreditirati i obezvrijediti njeno lobiranje za BiH i pomoć BiH i borbu za promjene i bolje sutra. Baš ovdašnji političari znaju koje Robert Downey Jr. i oni su mu platili da priča to što priča. Nit oni znaju njega, niti on njih i njegove optužbe nemaju veze s onim što ona govori, odnosno razlog koji ona navodi da je optužuju. Nema mi ništa mrže od ljudi koji potenciraju ono ja i samo ja i niko kao ja i vidi kako ja činim dobra djela. Ako želiš biti human i pomagati drugim, onda to čini tiho i dostojanstveno, bez da sebe promovišeš i ističeš. Kolega mi s posla je privatno dobar sa jednom našom poznatom osobom koja ne živi u BiH, već vani. Uvijek kad god dođe u Sarajevo želi na neki način da pomogne najmlađima, tj. djeci koja boluju od raka i njihovo udruženje Srce za djecu koja boluju od raka. Jedini uslov koji ima je da se o tome ništa ne piše u medijima, niti da ga ti isti mediji slikaju, jer ne želi na bilo koji način sebe da promoviše, niti da mu se odaju priznanja i zasluge za to što pomaže. On smatra da je to što pomaže jedan najnormalniji vid ljudskosti, dostojanstva, humanosti i da nema nikakve potrebe da na taj način promoviše sebe, jer za njega je to prije svega nepristojno i nekulturno i gubi svaki smisao ljudskosti i dostojanstva. On sebe promoviše kroz svoju profesiju i to mu je sasvim dovoljno, a humanitarni rad, odnosno pomaganje slabijih i bespomoćnih je nešto prirodno i normalno, gdje smatra da on tu treba biti u zadnjem planu i za to mu ne trebaju nikakva priznanja.
Je li potvrdjeno da je Robert Downey ovo uopste izjavio?
Juliuscezar

#533 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Juliuscezar »

Point. wrote:
Better Man wrote:Smiješne su mi njene reakcije priča kako su sve optužbe protiv nje dolaze iz centara političkih moći, koji je žele diskreditirati i obezvrijediti njeno lobiranje za BiH i pomoć BiH i borbu za promjene i bolje sutra. Baš ovdašnji političari znaju koje Robert Downey Jr. i oni su mu platili da priča to što priča. Nit oni znaju njega, niti on njih i njegove optužbe nemaju veze s onim što ona govori, odnosno razlog koji ona navodi da je optužuju. Nema mi ništa mrže od ljudi koji potenciraju ono ja i samo ja i niko kao ja i vidi kako ja činim dobra djela. Ako želiš biti human i pomagati drugim, onda to čini tiho i dostojanstveno, bez da sebe promovišeš i ističeš. Kolega mi s posla je privatno dobar sa jednom našom poznatom osobom koja ne živi u BiH, već vani. Uvijek kad god dođe u Sarajevo želi na neki način da pomogne najmlađima, tj. djeci koja boluju od raka i njihovo udruženje Srce za djecu koja boluju od raka. Jedini uslov koji ima je da se o tome ništa ne piše u medijima, niti da ga ti isti mediji slikaju, jer ne želi na bilo koji način sebe da promoviše, niti da mu se odaju priznanja i zasluge za to što pomaže. On smatra da je to što pomaže jedan najnormalniji vid ljudskosti, dostojanstva, humanosti i da nema nikakve potrebe da na taj način promoviše sebe, jer za njega je to prije svega nepristojno i nekulturno i gubi svaki smisao ljudskosti i dostojanstva. On sebe promoviše kroz svoju profesiju i to mu je sasvim dovoljno, a humanitarni rad, odnosno pomaganje slabijih i bespomoćnih je nešto prirodno i normalno, gdje smatra da on tu treba biti u zadnjem planu i za to mu ne trebaju nikakva priznanja.
Nije uopste izjavio nego je krenulo od nekog komentatora na nekom blogu za kojeg se mislilo da je Robert ali je to i oficijalno negirano
tap3ah75

#534 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by tap3ah75 »

bhnapoleon1 wrote:
Point. wrote:
Nije uopste izjavio nego je krenulo od nekog komentatora na nekom blogu za kojeg se mislilo da je Robert ali je to i oficijalno negirano
Nije Robert to izjavio nego Toni Stark.
FreakyStyley

#535 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by FreakyStyley »

Hvala na informaciji.

Poyy
Ludzak

#536 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Ludzak »

Dobra je milfača.
Banksy

#537 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Banksy »

...ono kad dezerter koji je cijeli rat proveo u Ljubljani propituje partiotizam onih čiji su najbliži članovi porodice dali život za BiH,

kad dezerter koji je na socijalnim jaslama ove države, koja mu kao ''zaslužnom umjetniku'' (!?) uplaćuje zdravstveno i penziono, propituje tuđe ničim izazvane donacije toj istoj državi,

kad kao ''novinar'' cijeli svoj tekst konstruira na lažnoj vijesti i to onoj staroj pet godina, pa tekstom pokušava riješiti neke osobne bitke i frustracije...
il dottore

#538 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by il dottore »

Banksy wrote:
...ono kad dezerter koji je cijeli rat proveo u Ljubljani propituje partiotizam onih čiji su najbliži članovi porodice dali život za BiH,

kad dezerter koji je na socijalnim jaslama ove države, koja mu kao ''zaslužnom umjetniku'' (!?) uplaćuje zdravstveno i penziono, propituje tuđe ničim izazvane donacije toj istoj državi,

kad kao ''novinar'' cijeli svoj tekst konstruira na lažnoj vijesti i to onoj staroj pet godina, pa tekstom pokušava riješiti neke osobne bitke i frustracije...
:thumbup: :thumbup:
insomnia78

#539 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by insomnia78 »

Odlicno :thumbup:
insomnia78

#540 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by insomnia78 »

Jednostavno Klix
Tema je gubitak, bratska ljubav koja traje, a posvećena je Irnisu Ćatiću, bratu Sanele Jenkins, koji je preminuo 1995. godine.
Kakva gomila debila
Rampage

#541 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Rampage »

Banksy wrote:

:thumbup:
Post Reply