Problem nije u tome hoce li neko biti Bosnjak, Srbin ili Hrvat! Problem je u onima koji poistovjecivaju ta tri naroda sa strankama cija imena znamo!
Banalni su to primjeri moj vodenjak! Eto ja sam Bosnjak, nisam ni za jednu stranku a kamoli za SDA, ne volim bas nesto pretjerano Srbe ali ih ne mrzim ali ipak volim BiH onakvu kakva bi trebala da bude, multikulturna, multinacionalna, multikonfesionalna...Jesam li ja sad donji samo sto sam Bosnjak ili samo zato sto pretjeran nevolim vecinu onih koji negiraju tu istu BiH (cast pojedincima)?
Cinjenica je, Becho, da to poistovjecivanje nisu uradili kriticari tih stranaka vec upravo njihovi lideri. Osmisljena je to politika jer su oni vrlo dobro znali da ce na taj nacin postici efekat koji su i kod tebe, cini se, postigli!
Stvarno su fenomeni ti lideri koji su isprali mozak jednom BECHI i postigli efekat neopisivih razmjera! Becho se zbog takvih preko noci pretvorio u mutanta i dosao na sarajevo-x forum da brani Bosnjastvo od 'izdajica', 'nevjernika' i 'vlaha'! Stvarno, taj BECHO nema pametnijeg posla nego da visi kao Srbin Pasa na forumu i lupa ko Maxim po diviziji a sve za interes njemu nekih lezihljebovica iz nacionalnih stranaka! Ma fakat je taj BECHO neki veliki Mudzahedic
A to je da ce napad na politiku njihovih stranaka biti lako tumaciti kao napad na same narode!
Veliki blef i istorijska podvala, moj Becho!
Slazem se!