nellington wrote:Eh da - znao sam da sam nešto zaboravio reći - @armin.you.are: onaj ko vidi prijemni kao problem za čije rješenje mora koristiti nedozvoljene metode apsolutno nema šta da traži na ETFu. Ako mu treba indeks sa pečatom ETFa da ga pokazuje, dat ću mu svoj. Ako pak želi da ga stvarno završi, onda neka bude spreman da ga već tu iza ćoška čekaju puno ozbiljniji ispiti nego što je prijemni, te da će prepisivanje iskihati odmah. Neko prije, neko još prije.
ovdje cu da potpisem svog kolegu
ja sam bila veliki prepisivac, od petog osnovne prvi put u zivotu sam dosla bez djona na prijemni, strasno
onda sam na jednom ispitu, prva godina drugi semestar(naravno cijeli prvi sam prepisivala) dohako jedan ass

zijanim rok(mogla sam puno vise) i nakon toga skontam da mi je lakse da naucim formule umjesto da pravim djonove

, ne smaram se dodatnim pritiskom na ispitu i djonovima-jer ionako imas i vise nego dovoljno pritiska itd...
btw cizi-trenutni dekan, uvodi da ako te uhvate u prepisivanju gubis pravo na studiranje tako da se fkt ne isplati...
inace, samo je kod nas prepisivanje kul, i samo si kod nas totalno uber kul lik ako prepisujes a ako slucajno sjednes i naucis onda si totalni debil jer zaBoga mozes prepisivati... al znas, mora se i to znati-ta velika tehnika prepisivanja.,..
bolje je da naucis prepisivati nego da naucis sta vezano za tvoju profesiju i da znas raditi svoj posao nekad kad dodje za to vrijeme
u cv napisi- pravo dobar u djonjenju i prepisivanju, svaki poslodavac ce se udarati nogom u guzicu ako te zaposli