Huliganstvo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Ripicipi

#526 Re: Huliganstvo

Post by Ripicipi »

Evo kako "postena" policija, njih 5-6 nogama gazi i pendrecima udara jednog momka koji je vec na asfaltu :x

I policajci u legalni huligani... :x
1987

#527 Re: Huliganstvo

Post by 1987 »

potres_mozga wrote:Evo kako "postena" policija, njih 5-6 nogama gazi i pendrecima udara jednog momka koji je vec na asfaltu :x

Mislim da bi ovo trebalo na naslovnicu sa-x
stoka :x
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#528 Re: Huliganstvo

Post by 1946 »

potres_mozga wrote:Evo kako "postena" policija, njih 5-6 nogama gazi i pendrecima udara jednog momka koji je vec na asfaltu :x
I ovo je garant neki ni kriv ni dužan jer su se oni što su i uletili u teren razbježali davno prije ovoga. Još kad pročitaš da su udarali ljude sa djecom onda ti je sve jasno. Samo pitanje što im onih 15tak kolega kornjača što su bili na terenu nije bilo ovako hrabro već su se sakrili u onaj čošak k'o miševi i čekali da raja izađe sama s terena.
felipe kajetano

#529 Re: Huliganstvo

Post by felipe kajetano »

Imal ko snimak kad lik odvaja sa ledja drota od 50 godina motkom po glavuchi :wink: ...to vidjoh sinoc na dnevniku..nemojte ba kukat ko babe, dobio mare i sta sada, sve ide u staz 8-)
aerosa

#530 Re: Huliganstvo

Post by aerosa »

Ma jok ba, ovo se huligani maskirali u policijske uniforme da naprave i pokažu kako naše cvijeće (sjeme im se zatrlo) udara ...
Samo mi je žao što ne snimih onog jadnog lika što ga iscipelariše i prebiše pred kafanom radi toga što je reako i to najnormalnijim tonom, "samo djecu udaraj policijo...."
Gamad, đubrad, stoka.....nestaje mi epiteta za njih.... :x :x :x
PriNc_ba

#531 Re: Huliganstvo

Post by PriNc_ba »

:bih: vala sve koji su jucer imali fizicki sukob a da nije bilo u samoodbrani i koji su rusili palili i razbijali treba privesti ili kazniti na neki nacin. postoje i drugi nacini da se uprava otjera a ne nasiljem mada ocigledno ce ovo brze da djeluje od nekih drugih metoda :)
kijameta

#532 Re: Huliganstvo

Post by kijameta »

Prosao sam autom ovuda samo par minuta prije ali iz pravca bolnice,momak je lezao vezan,potpuno bezopasan.Sam samcat,nigdje vise navijaca okolo.
Huliganizam treba biti sankcionisan i kaznjavan ali isto tako ovakva divljastva od strane policije moraju biti kaznjavana. Pa ako policija ovako postupa,kakva je razlika izmedzu huligana i policajca.Sto policajac ima bolju opremu :? :? :?
Ovakvo ponasanje je potpuno vanzakonski,ovi policajci su prekrsili sve zakone i sva policijska pravila.Sramota.Bijednici. :x :x :x :x
vruce pivo

#533 Re: Huliganstvo

Post by vruce pivo »

Ovakva policija i treba ovom gradu!!! :thumbup:
kijameta

#534 Re: Huliganstvo

Post by kijameta »

vruce pivo wrote:

Ovakva policija i treba ovom gradu!!! :thumbup:
Policija koja utakmicu visokoga rizika odlucuje osiguravati sa desetak policajaca. :x Policija u kojoj su svi specijalci visoki metar i zilet. :x Policija u kojoj temeljni policajac(juce vidjeno) ne smije na sake sa momkom civilom. :x Policija koja se sakriva po coskovima stadiona. :x Policija koja divljacki sutira vezanog covjeka. :x
Takve policija ne treba nikome.Takve policije se pametan stidi. :x :x
elSaik

#535 Re: Huliganstvo

Post by elSaik »

vruce pivo wrote: Ovakva policija i treba ovom gradu!!! :thumbup:
Da, vidjelo smo pred zgradom Vlade koliko su efikasni u očuvanja javnog reda i mira. :lol:
radijator

#536 Re: Huliganstvo

Post by radijator »

pištolj nosit i u ovakve drotove PUCAT
samo_ti

#537 Re: Huliganstvo

Post by samo_ti »

ove p. drotovske samo i znaju ovako udarati , svezane i na podu ljude.....a na stadionu i ispred vlade , masu li masu rukama , smiritre se.....djubrad jedna , pa barem jednom pokazite muda kada ste naletili na jednak broj ljudi koji su opremljeni "slicno" kao i vi.... :dance:
vruce pivo

#538 Re: Huliganstvo

Post by vruce pivo »

Zbog cega je bio mali broj policajaca ti dobro znas.
Ovaj batine bez razloga sigurno nije dobio,vjerovatno se kao i ostali pripadnici hordi zla čoporativno kurcio i trazio belaj ali nije racunao na to da ne zna brzo trcati.
Udarati i samo udarati!
Kad vec nema mjesta u zatvorima i kad vec tuzilastvo ne radi svoj posao kako treba onda treba dati veca ovlastenja policiji pa mozda i docekamo da jedna sedmica u Sarajevu prodje bez 2-3 mrtve glave!

http://www.youtube.com/watch?v=guznhxvW ... r_embedded

Sa ovavkvim likovima i ne treba drugacije!
The Nightwatchman

#539 Re: Huliganstvo

Post by The Nightwatchman »

ja ne kontam uopste zasto ljudi idu na fudbalske utakmice. zao mi je momka sto su ga prebili, ali cisto sumnjam da je bez razloga.

ja nikad ne bi otisao na ni jednu fudbalsku utakmicu u BiH. ne kontam zasto ljudi u BiH idu na utakmice kad vec godinama prije svega ovdje nema ni "F" od fudbala...

svako malo neko sranje, uleti šarenka na teren, pronađena neeksplodirana granata u petercu, uleti zvrk bureka golmanu na glavu i tako dalje....

ne razumijem koje zadovoljstvo moze biti odlazak na utakmicu, ako fudbala tamo nema. a nema. ako ga je neko vidio, volio bi da mi javi pa da promijenim misljenje.

dakle, namece se zakljucak da se na utakmice ide samo radi nagomilanih zaliha testosterona koje nisu potrošene na stvari kojima je namijenjen.
elSaik

#540 Re: Huliganstvo

Post by elSaik »

Ide iz ljubavi prema klubu.
1946

#541 Re: Huliganstvo

Post by 1946 »

vruce pivo wrote:Ovaj batine bez razloga sigurno nije dobio,vjerovatno se kao i ostali pripadnici hordi zla čoporativno kurcio i trazio belaj ali nije racunao na to da ne zna brzo trcati.
Ovi (pojačanje) su došli nekih 10-15 minuta nakon svega. Ako znaš gdje je ova lokacija sa klipa u odnosu na stadion Asim Ferhatović-Hase onda znaš da je i invalid mogao dalje stići za to vrijeme. Stoga...ne pametuj.
elSaik

#542 Re: Huliganstvo

Post by elSaik »

vruce pivo wrote:Zbog cega je bio mali broj policajaca ti dobro znas.
Ovaj batine bez razloga sigurno nije dobio,vjerovatno se kao i ostali pripadnici hordi zla čoporativno kurcio i trazio belaj ali nije racunao na to da ne zna brzo trcati.
Udarati i samo udarati!
Kad vec nema mjesta u zatvorima i kad vec tuzilastvo ne radi svoj posao kako treba onda treba dati veca ovlastenja policiji pa mozda i docekamo da jedna sedmica u Sarajevu prodje bez 2-3 mrtve glave!
Ne postoje "batine sa razlogom". Na policiji je da počinioce privede, a na Sudu da se pobrine za kažnjavanje.
kijameta

#543 Re: Huliganstvo

Post by kijameta »

Udarati i samo udarati!

http://www.youtube.com/watch?v=guznhxvW ... r_embedded

Sa ovavkvim likovima i ne treba drugacije!
Ja ne znam zasto je bio mali broj policajaca na stadionu,to zna onaj policijski nacelnik ,koji je potpisao tu odluku i zasta bi trebao odgovarati otkazom.
Za ovo drugo,nadam se da se salis. Policija ne smije prekoracivati silu.Udaranje vezanog covjeka na zemlji se ne moze nicime opravdati.Po policijskim pravilniku za ovo ide suspenzija. U svakoj civilizovanoj zemlji dozivotna suspenzija za ove 'policajce'. U zemlji u kojoj su ovakvi rundovi policajci,sta ocekivati od huligana.
vruce pivo

#544 Re: Huliganstvo

Post by vruce pivo »

1946 wrote:
vruce pivo wrote:Ovaj batine bez razloga sigurno nije dobio,vjerovatno se kao i ostali pripadnici hordi zla čoporativno kurcio i trazio belaj ali nije racunao na to da ne zna brzo trcati.
Ovi (pojačanje) su došli nekih 10-15 minuta nakon svega. Ako znaš gdje je ova lokacija sa klipa u odnosu na stadion Asim Ferhatović-Hase onda znaš da je i invalid mogao dalje stići za to vrijeme. Stoga...ne pametuj.
Sigurno je momak setao kao i svaki dan,slusao zvrkut ptica,udisao svjez zrak i uzivao u zivotu kada ga je hrpa policajaca iz cista mira napala i ubila boga u njemu...Jašta radi! :roll:

Nadam se samo da ce ovaj momak izvuci neku pouku iz svega ovog u protivnom mu zelim jos jednu terapiju!
Cyrax

#545 Re: Huliganstvo

Post by Cyrax »

1946 wrote:
Sto nisu bili na stadionu da tamo svoja muda istresu a ne uhvate njih 20 jednog i udri.Eto "specijalaca" i govana.
vruce pivo

#546 Re: Huliganstvo

Post by vruce pivo »

elSaik wrote:
Udarati i samo udarati!
Ne postoje "batine sa razlogom". Na policiji je da počinioce privede, a na Sudu da se pobrine za kažnjavanje.
Naprotiv,batine sa razlogom itekako postoje..

I sam kad sam bio djete kada bih napravio nekakav belaj dobio bih po usima da mi nikad na pamet nesta slicno ne padne..
Danas niti imam policijski dosje,niti sam problematican niti idem na utakmice da bih nekom razvalio glavu i unsitio sta mi padne pod ruku.
The Nightwatchman

#547 Re: Huliganstvo

Post by The Nightwatchman »

Cyrax wrote:
1946 wrote:
Sto nisu bili na stadionu da tamo svoja muda istresu a ne uhvate njih 20 jednog i udri.Eto "specijalaca" i govana.
nevjerovatno je kako ljudi obrcu teze. :roll:

ali ne treba im zamjerit, jer cim su tamo bili, to dovoljno govori o njima...
Ripicipi

#548 Re: Huliganstvo

Post by Ripicipi »

vruce pivo wrote:
elSaik wrote:
Udarati i samo udarati!
Naprotiv,batine sa razlogom itekako postoje..

I sam kad sam bio djete kada bih napravio nekakav belaj dobio bih po usima da mi nikad na pamet nesta slicno ne padne..
Danas niti imam policijski dosje,niti sam problematican niti idem na utakmice da bih nekom razvalio glavu i unsitio sta mi padne pod ruku.
A sta da si jucer bio na utakmici, krenuo kuci preko parkinga i ni kriv ni duzan dobio pendrekom po GLAVI?!?!
Cyrax

#549 Re: Huliganstvo

Post by Cyrax »

The Nightwatchman wrote:
nevjerovatno je kako ljudi obrcu teze. :roll:

ali ne treba im zamjerit, jer cim su tamo bili, to dovoljno govori o njima...
Sta je pisac htio da kaze?
1946

#550 Re: Huliganstvo

Post by 1946 »

vruce pivo wrote:Danas niti imam policijski dosje,niti sam problematican niti idem na utakmice da bih nekom razvalio glavu i unsitio sta mi padne pod ruku.
Isti sam ti takav...ali i dan danas znam primiti pendrek ničim izazvan, samo zato što nekom drotu noć prije žena nije dala, ili ga je noć prije neki mafijaš ispljuvao, a njemu ništa nije smio. Ja riječ ne bih rekao da su oni nekoga ispendrečili da su ga uhvatili na terenu, ali ako ti misliš da su ovi drotovi koji nisu bili na utakmici našli nekoga krivog za belaj na stadionu među 10 000 ljudi poslije utakmice onda nisi dobar.
Locked