Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
konfučije

#526 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by konfučije »

uopće nisi u toku. Znam što je misimović rekao, a moja replika se ne odnosi na to jel on izjavio ili nije da je povrijeđen, nego koliko je to vjerovatno ( da je uistinu povrijeđen bio).
Last edited by konfučije on 25/11/2009 01:52, edited 1 time in total.
mostarac

#527 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mostarac »

I da nije bio povrijedjen ja ga stojim. Kako ne kontate da nema veze je li miske bio ili nije bio povrijedjen. On ima dovoljno kredita da odbije istrcati na teren i u onako vaznoj utakmici i da mu se da podrska. On je lik koji je imao svoje razloge i ti razlozi su sasvim sigurno ispravni i dobro je procjenio situaciju. Odlucio je da ne igra i on zna zasto. Je li bio povrijedjen ili nije sasvim je nebitno. Ako je vec odlucio da ne igra onda je bolje i da nismo isli u JAR nego da je igrao a razlozi zbog kojih je odlucio da ne igra da su ostali.
Najbolje o tome govori njegova pozicija u lozi, kao i pozicije ostalih reprezentativaca.
Potpuno je suvisna rasprava je li bio povrijedjen ili nije. On je odlucio da ne igra, a on je covjek sa dovoljno kredita da ga se u tome i podrzi ma o cemu da se radilo.
To je to.
Dammme

#528 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

konfučije wrote:
Pa Pjanic se povrijedio protiv Liverpoola, 2-3 dana kasnije odigra najbolju utakmicu u svojoj karijeri. :-)
Ovdje neko laže, ili Miske ili Ćiro.

Evo šta Ćiro kaže:

"Doktor reprezentacije mi je prije utakmice kazao da Misimović najmanje petnaest dana ne može igrati. A za tri dana je najbolji igrač na svijetu. I ja kažem doktoru: `Više nisi doktor reprezentacije, jer si dopustio da te izmanipulišu.. i mene si obmanuo..." - rekao je Blažević. *** SPAM ***/content/view/48270/251/

I ako već tako uspoređuješ onda budi dosljedan u analogiji jer Misimovića u Portugalu niko sa terena nije iznosio kao ni sa treninga. Problem je ne samo u tome što se od srijede do subote u novog čovjeka preporodio već i u tome što uopće ne postoji ( nakon svih ovih kontradiktornosti) nikakav uvjerljiv dokaz da je on bio povrijeđen!
Pa ako ga niko nije iznosio sa terena onda ima logike da je to lakša povreda. A što se tiče dokaza, eno čuva Miske snimak magnetne rezonanse koji je uradio u Volfsburgu i koji je pokazao isteknuće ligamenta i nešto vode u koljenu. Najbolje bi bilo da on nama ovdje na portal okači taj snimak, pa da ga "doktori sa-x foruma" pogledaju i kažu da li je to stvarno isteknuće ligamenata u koljenu i da li ima vode u tom istom koljenu. Eh ako "doktori sa SA-X foruma" kažu da mu nije ništa onda ga Veh može komforno sutra staviti da igra protiv CSKA.
konfučije

#529 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by konfučije »

On ima dovoljno kredita da odbije istrcati na teren i u onako vaznoj utakmici i da mu se da podrska
Nema to veze sa kreditom, već sa izdajom. A ako bi po tim kreditima išli onda ga sigurno nema sve dok ne bude lično on uzrok većem uspjehu nego onom koji smo opet zahvaljujući njemu eventualno mogli ostvariti plasmanom na SP i tek tada ima kredita biti i uzrokom neuspjeha naše selekcije da se kvalifikujemo.

Ma baš me sada zanima hoćel se ubuduće nekom novom selektoru odazvati.
konfučije

#530 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by konfučije »

On ima dovoljno kredita da odbije istrcati na teren i u onako vaznoj utakmici i da mu se da podrska
Nema to veze sa kreditom, već sa izdajom. A ako bi po tim kreditima išli onda ga sigurno nema sve dok ne bude lično on uzrok većem uspjehu nego onom koji smo opet zahvaljujući njemu eventualno mogli ostvariti plasmanom na SP i tek tada ima kredita biti i uzrokom neuspjeha naše selekcije da se kvalifikujemo.

prdimahovina

#531 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by prdimahovina »

konfučije wrote:uopće nisi u toku. Znam što je misimović rekao, a moja replika se ne odnosi na to jel on izjavio ili nije da je povrijeđen, nego koliko je to vjerovatno ( da je uistinu povrijeđen bio).
evo ti još jedan citat iz novina:
"Misimovićeva povreda je ozbiljne prirode. Postoje velike šanse da neće biti spreman za Nurnberg", rekao je po povratku Misketa u Wolfsburg trener njemačkog prvaka Armin Veh, potvrdivši tako istinu da Misimović nije lagao da je povrijeđen, te da je povreda zaista postojala.
Doktorski tim Wolfsburga također je potvrdio da je Misimović sa utakmica reprezentacije stigao povrijeđen u Njemačku, te da nije postojala šansa da zaigra u srijedu navečer na Bilinom polju.

znači, čovjek kaže da je povrijeđen, doktori to potvrde i u tom momentu čovjek ne može igrati. I ti kažeš da nas pravi budalama. Nemamo nijedan razlog sumnjati u Misketa, a imamo milion razloga sumnjati u Ćirine izjave jer je on x puta pričao totalno kontradiktorne priče. Da ima neki drugi razlog, Miske bi rekao. Ako je već spreman da ne igra za reprezentaciju nikako pod Čirom, zašto ne bi rekao i to "nešto".

Koji bi igrač na svijetu propustio kvalifikacionu utakmicu za SP, da bi se čuvao za tamo neki Nirnberg, dajte ljudi ne budite naivni
mostarac

#532 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mostarac »

konfučije wrote:

momak lakse rijeci upotrebljavaj. Lakse. Nisi ti taj koji ce reci da je neko izdao ili nije. Isto tako mi smo i dosli tu zahvaljujuci misketu dobrim dijelom.
Miskre ima kredit da ne igra ako ocjeni da to tako treba, a to nema veze sa izdajama i slicnim stvarima kakvim pojedini likovi vole okvalifikovati one koji im se ne svidjaju. Tako ste otjerali i Hasana i Sasu i Sergeja. E Misketa vala necete.
Edin H.

#533 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Ova sapunica oko Zvjezdana postaje sve vise zbunjujuca :shock:

Gledam sada 60 minuta i kaze Cirilo da je greska sto je stavio Misimovica u Portugalu jer je na treningu dan pred utakmicu djelovao potpuno indisponirano i da na treningu nije trckarao nego hodao :shock: O cemu se ovdje radi? Hej, radi se o igracu koji je uvijek davao sve od sebe na utakmicama reprezentacije.
Da li mu je neko prijetio? Radi li se o sukobu sa Savezom? Da li se radi o nerijesenom problemu isplate premija ukoliko bi se plasirali na Svjetsko prvenstvo?

Munib je u istoj emisiji indirektno priznao da je zabranio Misimovicu ulazak na utakmicu i ljut je na Salema Prolica sto ga je uveo na stadion :x

Alasalamet :-)
konfučije

#534 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by konfučije »

Pa ako ga niko nije iznosio sa terena onda ima logike da je to lakša povreda. A što se tiče dokaza, eno čuva Miske snimak magnetne rezonanse koji je uradio u Volfsburgu i koji je pokazao isteknuće ligamenta i nešto vode u koljenu. Najbolje bi bilo da on nama ovdje na portal okači taj snimak, pa da ga "doktori sa-x foruma" pogledaju i kažu da li je to stvarno isteknuće ligamenata u koljenu i da li ima vode u tom istom koljenu. Eh ako "doktori sa SA-X foruma" kažu da mu nije ništa onda ga Veh može komforno sutra staviti da igra protiv CSKA.
Ma na to može samo ovaj glupi narod nasjesti, kao što je i na ćirine sinove nasjeo.
konfučije

#535 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by konfučije »

Tako ste otjerali i Hasana i Sasu i Sergeja. E Misketa vala necete.
Ne trpaj španca Hasana u isti koš sa Sergejom ( očigledno si neupućen u deševanja oko reprezentacije), a eto, recimo da sam mo ih "mi" ( šta god ti podrazumijevao pod tim) otjerali, hoćeš nas to spriječiti kao što si nas spriječio da i ove gore ne otjeramo?
Dammme

#536 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

Edin H. wrote:Ova sapunica oko Zvjezdana postaje sve vise zbunjujuca :shock:

Gledam sada 60 minuta i kaze Cirilo da je greska sto je stavio Misimovica u Portugalu jer je na treningu dan pred utakmicu djelovao potpuno indisponirano i da na treningu nije trckarao nego hodao :shock: O cemu se ovdje radi? Hej, radi se o igracu koji je uvijek davao sve od sebe na utakmicama reprezentacije.
Da li mu je neko prijetio? Radi li se o sukobu sa Savezom? Da li se radi o nerijesenom problemu isplate premija ukoliko bi se plasirali na Svjetsko prvenstvo?

Munib je u istoj emisiji indirektno priznao da je zabranio Misimovicu ulazak na utakmicu i ljut je na Salema Prolica sto ga je uveo na stadion :x

Da mu je neko prijetio, čisto sumnjam. Morao bi biti neko dobro zajeban(u Evropskim razmjerama), a čisto sumnjam da ovi naši lokalni miševi dotle mogu dobaciti
Premije puno više trebaju nekim drugim igračima nego Misketu, tako da ako bi se bunili, bunili bi se svi (ko u Novom Vinodolskom).
Što se tiče sukoba sa savezom, e tu ti nisam pametan. Firaunski Munibov potez da mu ne dozvoli ući u ložu, a da ga uvodi Salem Prolić(nek je i taj nešto dobro za svog života uradio), e to je vrhunac.
Dammme

#537 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

konfučije wrote:
Ma na to može samo ovaj glupi narod nasjesti, kao što je i na ćirine sinove nasjeo.
Pa majstore tebi nijedan argument nije dobar. Ti upro da dokažeš svoje bez argumenata. Mislim da to na ovome forumu neće ići.
MokeQc

#538 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by MokeQc »

1941. wrote:
MokeQc wrote:Ja bih se vratio na Cirino javno prozivanje Misketa poslije tekme u Portugalu. U prici sa starcima, sjetise se oni kako se postupa sa legendarnim igracem koji zahebe utakmicu.
Primjer : Katalinski
U kvalifikacijama za SP, on Maricu zabije autogol. Po Cirinim parametrima, trebalo bi ga lincovati na javnom mjestu.
Ali ne, Skija je dobio bezuslovnu podrsku svih : igraca, trenera i navijaca. Sta se desilo nakon toga ?
Skija zabija u majstorici pobjedonosni gol, jedan od najlegendarnijih u istoriji ex-Yu fudbala.
To se zove profesionalan pristup fudbalu, igracu i utakmici, a ne javno prozivanje na svim medijima 15 minuta poslije utakmice (i to za puno manje nego za autogol).
.
Negdje u isto to vrijeme ili koju godinu prije '74. je trener Želje tukao igrače u svlačionici (što nije bilo ništa neuobičajeno),tako da ti usporedba baš ne stoji.

Ovdje se većina ljudi po dobrom starom balkanskom običaju svrstava uz jednu stranu i spominju nekakve 100% istine...apsurdno.Apsurdno je u ovakvoj situaciji i bez ikakvih argumenata vjerovati bilo kome.
Usporedba je itekako validna. Radi se o tretmanu igraca koji je debelo zahebo stvar, s tim da je Skija puno vecu gresku napravio a puno je bolje, i na kraju i ispravno, bio tretiran.

Nema tu biranja strane i 100% istine postoje. 100% je istina broj odigranih, i to nekih jako vaznih utakmica, 100% je istina broj datih golova u dresu BH reprezentacije. Taj znoj i trud, kad se baci na vagu sa Cirinim, sam pokazuje na koju se stranu okrenuti bez da se dalje ulazi u polemiku.

I to sto kazes u svlacionici, to je upravo jedna od kljucnih stvari. To se desavalo u svlacionici a nije se pravio reality show pred novinarima.
To se radilo ne da se trener opravda, nego da se dodje do odredjenog cilja, rezultata. (sad druga je tema je li to ispravno ili ne)
prdimahovina

#539 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by prdimahovina »

Edin H. wrote:
Gledam sada 60 minuta i kaze Cirilo da je greska sto je stavio Misimovica u Portugalu jer je na treningu dan pred utakmicu djelovao potpuno indisponirano i da na treningu nije trckarao nego hodao
Tako je Ćiro isto rekao da nije Pjanića uveo u igru zato što je bio veoma bolestan. Pjanić je to, naravno, demantovao.
Poenta je da je Ćiro shvatio da su mu kola krenula nizbrdo i da se mora čupati. A svi znamo da je on spreman na sve, laže, krivicu prebacuje na igrače, od Misimovića pravi izdajnika...
sjetimo se njegovih izjava: Poslije poraza od Turske kriv je bio Nadarević, poslije Španije Supić, u Lisabonu Misimović, u Zenici Medunjanin i Misimović. Ne znam ko mu više može vjerovati. Sada je stvarno pretjerao
Dammme

#540 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

Kuduz Becir wrote:
mostarac wrote:I da nije bio povrijedjen ja ga stojim. Kako ne kontate da nema veze je li miske bio ili nije bio povrijedjen. On ima dovoljno kredita da odbije istrcati na teren i u onako vaznoj utakmici i da mu se da podrska. On je lik koji je imao svoje razloge i ti razlozi su sasvim sigurno ispravni i dobro je procjenio situaciju. Odlucio je da ne igra i on zna zasto. Je li bio povrijedjen ili nije sasvim je nebitno. Ako je vec odlucio da ne igra onda je bolje i da nismo isli u JAR nego da je igrao a razlozi zbog kojih je odlucio da ne igra da su ostali.
Najbolje o tome govori njegova pozicija u lozi, kao i pozicije ostalih reprezentativaca.
Potpuno je suvisna rasprava je li bio povrijedjen ili nije. On je odlucio da ne igra, a on je covjek sa dovoljno kredita da ga se u tome i podrzi ma o cemu da se radilo.
To je to.
tako je jarane ziv ti bio nama miske i da nam bilo sta trazi trebamo dati ima dovoljno kredita kontamo sada da nema veze jeli ili nije bio pobrijdjan vazno je da skontamo da ga ti volis i mi ga volimo i da nije povrijedjen volimo ga sto nije igrao jer bi se mozda plasirali i onda da se nerviramo na sp kad ne ozvojimo prvo mjesto tako je ziv ti bio bolje da nismo isli na spo a razlozi da su ostali ovako ce razlozi da se rijese sve ce biti idealno i bajkovito i mi cemo zivjeti kao najsrecniji narod dudovi ce nam padati u prostrtu cebad i carsave i jescemo res cevapa a mozda to nebi moglo da je miske igrao i da smo otisli na sp ti si jarane dosad to najbolje nama rekao i neka si vala svaka ti je zlatna.
Just ignore
mostarac

#541 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mostarac »

konfučije wrote:
Tako ste otjerali i Hasana i Sasu i Sergeja. E Misketa vala necete.
Ne trpaj španca Hasana u isti koš sa Sergejom ( očigledno si neupućen u deševanja oko reprezentacije), a eto, recimo da sam mo ih "mi" ( šta god ti podrazumijevao pod tim) otjerali, hoćeš nas to spriječiti kao što si nas spriječio da i ove gore ne otjeramo?
ovaj put cete biti sprijeceni. Na kraju krajeva ciro vec odlazi, munib je dobio robiju i stvari su se pocele poklapati. Nisu ciru otjerali likovi poput tebe nego bas pritisak i ljubav ljudi i povjerenje ljudi u Zvjezdana Misimovica i ciro kao stari lopov, manipulator i prevarant je skontao da on bitku sa savezom mozda i moze dobiti, ali sa zvjezdanom nema sansi i povlaci se onako uz pompu. Miske povjerenje nije stekao preko noci i vulgarnostima i zabavama za mase. On je to stekao teskim radom. Ovaj put likovi kao ti, nelix, kuduz i slicni necete uspjeti to je sasvim sigurno, jer miske je mnogo vazniji ljudima od cire i isto tako previse je dao ovoj zemlji da bi ga likovi kao ti mogli ocrniti cak i kod ovako mentalno zaostalog naroda.
Edin H.

#542 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Edin H. »

prdimahovina wrote:
Edin H. wrote:
Gledam sada 60 minuta i kaze Cirilo da je greska sto je stavio Misimovica u Portugalu jer je na treningu dan pred utakmicu djelovao potpuno indisponirano i da na treningu nije trckarao nego hodao
Tako je Ćiro isto rekao da nije Pjanića uveo u igru zato što je bio veoma bolestan. Pjanić je to, naravno, demantovao.
Poenta je da je Ćiro shvatio da su mu kola krenula nizbrdo i da se mora čupati. A svi znamo da je on spreman na sve, laže, krivicu prebacuje na igrače, od Misimovića pravi izdajnika...
sjetimo se njegovih izjava: Poslije poraza od Turske kriv je bio Nadarević, poslije Španije Supić, u Lisabonu Misimović, u Zenici Medunjanin i Misimović. Ne znam ko mu više može vjerovati. Sada je stvarno pretjerao

Ne mislim da se radi o tome. Sljdeca Cirina recenica je:

Kad sam ga na treningu morao pitati: "Sine sta ti je? Ali Misimovic je dusa ove ekipe". Tu rezu snimak.
Medjutim jos me vise zbunjuje ova Munibova (idiotska) reakcija i zabrana ulaska Misimovicu na utakmicu u Zenici.

Uostalom evo vam linkovi pa pogledajte.

http://www.youtube.com/watch?v=ERdjCRGm ... r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=23_YH-HO ... r_embedded
Edin H.

#543 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Edin H. »

Dammme wrote:
Edin H. wrote:Ova sapunica oko Zvjezdana postaje sve vise zbunjujuca :shock:

Da mu je neko prijetio, čisto sumnjam. Morao bi biti neko dobro zajeban(u Evropskim razmjerama), a čisto sumnjam da ovi naši lokalni miševi dotle mogu dobaciti
Premije puno više trebaju nekim drugim igračima nego Misketu, tako da ako bi se bunili, bunili bi se svi (ko u Novom Vinodolskom).
Što se tiče sukoba sa savezom, e tu ti nisam pametan. Firaunski Munibov potez da mu ne dozvoli ući u ložu, a da ga uvodi Salem Prolić(nek je i taj nešto dobro za svog života uradio), e to je vrhunac.
Jeste da mi na formu sve znamo :D , medjutim ovdje nesto nedostaje u cijeloj prici.

O cemu se radi, vjerovatno ce se saznati.
Dammme

#544 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

Kuduz Becir wrote:
Dammme wrote:Just ignore
tako je ziv ti bio govornice, just ignore zdrav razum i svoju savjest koja te skakljivi neda ti mira jer znas da nas miske nije mogao igrati u zenici zbog strasne povrede i da je bio dvanesti igrac portugala u portugalu da je to bila prijateljska ali to je bilo sve ono o cemu smo mi pisali mastali sanjali i misimovic je uradio ispravno sto je sve to tako ispalo da nesanjamo vise zna on da cemo ga mi voljeti taman da je srao na sred centra dok je utakmici bila u toku jer mi smo mi hadjije koji volimo cicvaru i cevape i kahvu u fildjanu a miske je nama kralj nije ko onaj Haso Hasan crni sto je lose igrao za reprezentaciju a dobro za bajern miske nije nikako igroa sto je bolje od hasana i miske je bio u drugom timu bajerna kada se prodao preko reprezentacije a haso je vec bio neko i nesto i one nejma pravo da izda zato mi njega mrzimo a misketa volim jeli miske ce nam donjeti tahrane i kadaifa.
Just ignore
P.S. mašala eto ga dvocifren
prdimahovina

#545 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by prdimahovina »

Kuduz Becir wrote: jer mi smo mi hadjije koji volimo cicvaru i cevape i kahvu u fildjanu ...
...misketa volim jeli miske ce nam donjeti tahrane i kadaifa.
ozbilju na stranu, najjači si majke mi, ubio sam se od smijeha :dance:

:sax:
oridjidji

#546 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by oridjidji »

Sto ovaj narod moze srati mila majko ... vise vjerujete emisiji 60 minuta nego Misketu... Fakat smo fukare. Pa Miske traje sto ciklusa, Ciro jedan. Covjek je uvijek davao sve od sebe i od reprezentacije nije odustao kada su odustali mnogi. Nemoj te ga pljuvati... Otjerace te nekoga ko zaista vrijedi od reprezentacije. Miske je nas zmaj i znamo da se Ciri zamjerio zato sto je trazio veci profesionalizam u radu sa reprezentacijom. Svi igraci su se zalili pripremama jer nisu imali potreban mir uoci vaznog dvomeca sa Portugalom. Tu je pocelo da varnici, tikva je pukla na Kosevu kad je Ciro najurio Misketa zato sto se ovaj sepurio na treningu. Ne mozete ocekivati da igraci uvijek daju sto posto na treninzima, nekad je bitno da sacuvaju snagu i za mec koji im dolazi u susret. Recimo istu stvar je Sukeru tolerisao dok je trenirao repku Hrvatske, Misketu nije. Sto se Miske sepurio? Najvjerovatnije tome je uzrok bila povreda, a i sve da nije, zar mora na svakome treningu dati 100% sebe klasa kao sto je on. NE MORA. Mi pretjerujemo kada Ciru jedino hvalimo za ovaj uspjeh, ovaj tim koji imamo nije stvorio on vec prekaljeni treneri evrope, davno je ovaj talentovani tim sakupio zukanovic dok je vodio mladu reprezentaciju. U slicnom sastavu mlada reprezentacija je igrala baraz protiv ceske. Okosnica te mlade ekipe sa par starih reprezentativaca danas su ucinili su ovu reprezentaciju dobrom. Pretjerujemo kada kazemo da od dobrog materijala niko osim Cire nije mogao napraviti dobru pitu. Svi znamo kako je otjerao Nadarevica, pa ga vratio kad je skontao da mu je isti neophodan. Sada je za njega Miske tek jedan od krivaca i uzroka poraza od Portugala. Miske je u ovoj reprezentaciji istitucija i vjeruj te mi da on ne laze i da je to zadnji igrac koji bi reprezentaciju zrtvovao radi sopstvene sebicnosti. On ce svakoga kriviti ali sebe nece ... Ciro je odradio dobar poso, ali je ne u nekim stvarima podlegao amaterizmu i javasluku, a to je slucaj i sa pripremama uoci ovoga dvomeca kada su reprezentativci snimili vise reklama nego sto su trenirali.

Mi znamo da je nas savez los i da ce sve uraditi da se od njega odstrane svi oni koji imalo valjaju ovoj reprezentaciji i koji imaju petlje da se savezu suprostave ijednom rijecju, tako da je napad na Misketa otpor saveza zbog onoga sto je Miske rekao o ciri, pripremama, usanovicu, savezu i navijacima. Krivicu za poraze od Portugala treba traziti u Ciri i savezu, a ne u igracima.

Samo jos da pocnu price kako je u Zenici utakmica namjestena i kako su za to odgovorni pojedini igraci i jebali smo jeza u ledja. Tek ima da najebemo kad pocnemo da se bakcemo lazima i podvalama, onda bi mogo da se desi san nasih dusmana i upropastimo ovu nasu reprezentaciju tako sto cemo da otjeramo sve sto valja od vlastite reprezentacije zbog mahalskih prica.

Ako iko treba da bude zrtveno janje za neuspjeh reprezentacije onda to ne treba biti Miske vec Ciro jer ni njemu nije mane. Svako ko se lize sa Munibom ne mere biti dobar nikako. Ipak znamo da su Ciru izabrali da ih izvuce, sad kad je pao Munja pada i njegov sticenik.

MISKE DRZIMO TI FIGE. NADAM SE DA CES SE SERGEJU ABD ODAZVATI, AKO CIRI NECES.
libertyBiH

#547 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by libertyBiH »

Ma Becire vodi ga kuci kad ga toliko volis.Ja sam se izjasnio da Misketa netreba vise zvati ,fino mu ispaltiti kad se imadne i nemoj vise bog ti dao da nam davas laznu nadu i dovedes nas do vode i nedas nam da se napijemo.Bit ce neko drugi.Vozzzzz
Tuzlachina

#548 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Tuzlachina »

gomila nepismene balavauridje ovdje dezura ....
Miske je PROCESOR nase reprezentacije!!!!
Vidimo se na Kosevu legendo !!!
TX
MokeQc

#549 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by MokeQc »

Kuduz Becir wrote:
libertyBiH wrote:Ma Becire vodi ga kuci kad ga toliko volis.Ja sam se izjasnio da Misketa netreba vise zvati ,fino mu ispaltiti kad se imadne i nemoj vise bog ti dao da nam davas laznu nadu i dovedes nas do vode i nedas nam da se napijemo.Bit ce neko drugi.Vozzzzz
ali prijatelju pa ja moram se cojeku zafaliti kako nalaze zakon nas zamisli da je oni igro kako moze mi bi mozda pobjedili pa onda na sp dok igraju koliko bi mi sjemena bundevskog trebalo a pivu bi otvaro zubima i mozda kutnjak slomio ih sta se tu moglo desiti ali izdade nas miske na srecu a sto jes jes noga ga bolila samo tako se to vidjelo u subotu u mene zejneba kroz onu svoju feredju bi samo buljila u ekran i gledala sve one rutave fudbalere ovako sam miran zadrobi zejneba casu kvare klincima i mi se zatvorimo u nase odaje ne brinemo se za sp
fala ti miske brate, a ciru cirkana ibru poganog ko yebe.
ne znam koji je od vas lud a koji zbunjen, ali se ste se pravo zadali...
alphonse kauders

#550 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by alphonse kauders »

Misimović: Izgubio sam povjerenje u
Ćiru

Piše: M. Dautbegović
Utorak, 24.11.09. 22:20.

Nakon niza uvreda, osuda i optužbi, Zvjezdan Misimović odlučio se povući iz reprezentacije Bosne i Hercegovine, sve dok na njenoj klupi sjedi selektor Miroslav Ćiro Blažević.

Medijska hajka, koju su posljednjih dana protiv Zvjezdana Misimovića vodili pojedini domaći i hrvatski mediji, a koju je (ne)svjesno podržavao selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević, dovela je do toga da je Miske odlučio staviti tačku na i, i povući se iz nacionalnog dresa, sve dok na selektorskoj klupi sjedi Ćiro.
"Neću više igrati u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, dok je Blažević selektor. Ne mogu to napraviti, jer više nemam povjerenja u njega", potvrdio je ovu informaciju za SportSport.ba prije nekoliko trenutaka Zvjezdan Misimović.

Podsjetimo, Miske je slabo odigrao prvu utakmicu baraža sa Portugalom u Lisabonu, da bi ga nakon te utakmice selektor Blažević doslovno okrivio za poraz. Misimović nije mogao nastupiti zbog povrede u revanš susretu na Bilinom polju, na koje ga nisu htjeli pustiti u svečanu ložu, te se morao doslovno provlačiti pored zaštitara.

Ćiro je nakon nekoliko dana i novog poraza od Portugala, spočitao Misimoviću da je ovaj "obmanuo" doktora reprezentacije, te je ustvari bio spreman, ali da nije htio igrati. Miske je sve to demantovao, kao i njegov trener u Wolfsburgu Armin Veh, kao i doktori njemačkog prvaka, ali to nije bilo dovoljno pojedinim medijima, koji su brutalno okarakterisali Misimovića kao izdajnika.

Nakon svega, ne treba čuditi ova Misketova odluka. Svako ima granicu strpljenja preko koje ne može preći. A, kako reče kolega Jasmin Ligata iz Oslobođenja, kada bih morao birati između Misimovića i Blaževića, ne bih mnogo razmišljao. Jedan je Miske.
Post Reply