madner wrote:OoooO Bombone moja jedina slabost
ja bichujem samo u samoodbrani, necu nikad prva
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
madner wrote:OoooO Bombone moja jedina slabost
Ha, ako sam naivan nisam i glup.anais_nin wrote:madner wrote:OoooO Bombone moja jedina slabost
ja bichujem samo u samoodbrani, necu nikad prva
a sto bi ga smirivala?burek_in_space wrote:Hoce li ga to neka konachno smirit'?!
Opet ona o parama,nisam znao da si toliki materijalista mirci!mIRCerka wrote:bureche, dje su pare?![]()
samo da vas pozdravim, laka vam i ugodna noc. Charobnjaka pozdravite od mene, nije mi odgovorio na sms.
anais_nin wrote:
a sto bi ga smirivala?sta mu fali i ovakvom malo divljem?
vec tri dana svako vece razbijem 2 jaja o glavu i tako spavam, rekao charobnjak da ce mi nestat minus na kartici...burek_in_space wrote:Opet ona o parama,nisam znao da si toliki materijalista mirci!mIRCerka wrote:bureche, dje su pare?![]()
samo da vas pozdravim, laka vam i ugodna noc. Charobnjaka pozdravite od mene, nije mi odgovorio na sms.![]()
![]()
:
ta sam, ta samburek_in_space wrote: Srce slatko,ona misli da je on malo divlji!![]()

Kad cesh shvatiti da recepAt koji da jednoj osobi ne vrijedi i za drugu?!mIRCerka wrote: vec tri dana svako vece razbijem 2 jaja o glavu i tako spavam, rekao charobnjak da ce mi nestat minus na kartici...
ne mogu vise na posao zute glave i podocnjaka do brade...
ni Medo me vise prepoznat ne moze...
Pa trebala si to snimat i snimit reklamu za sampon da sredis minus.mIRCerka wrote:vec tri dana svako vece razbijem 2 jaja o glavu i tako spavam, rekao charobnjak da ce mi nestat minus na kartici...burek_in_space wrote:Opet ona o parama,nisam znao da si toliki materijalista mirci!mIRCerka wrote:bureche, dje su pare?![]()
samo da vas pozdravim, laka vam i ugodna noc. Charobnjaka pozdravite od mene, nije mi odgovorio na sms.![]()
![]()
:
ni Medo me vise prepoznat ne moze...
ne fali nishta,zhelim vam svu srecu ovoga svijeta!anais_nin wrote:ta sam, ta samburek_in_space wrote: Srce slatko,ona misli da je on malo divlji!![]()
![]()
sta fali? (osim ako nije dijabeticar)
ja ne vjerujem glasinamamadner wrote:Nisam tolko los kolko kruze glasine![]()
Puno sam gori
burek_in_space wrote:Kad cesh shvatiti da recepAt koji da jednoj osobi ne vrijedi i za drugu?!mIRCerka wrote: vec tri dana svako vece razbijem 2 jaja o glavu i tako spavam, rekao charobnjak da ce mi nestat minus na kartici...
ni Medo me vise prepoznat ne moze...![]()
Morash ga lichno i personalno nazvati,npr. cheveras i svi tvoji problemi ce nestati u sekundi!
Kako ja nisam chuo onu "shifru"?!mIRCerka wrote:pa jesam, zvala sam
pa nije svadba gluho bilo...ta necemo se vjesatburek_in_space wrote:
ne fali nishta,zhelim vam svu srecu ovoga svijeta!![]()
Trebace vam!
pa to je bilo prije nego sam se ukljucila na temu na saXu...burek_in_space wrote:Kako ja nisam chuo onu "shifru"?!mIRCerka wrote:pa jesam, zvala sam
![]()
Dokaz,molim!mIRCerka wrote:pa to je bilo prije nego sam se ukljucila na temu na saXu...burek_in_space wrote:Kako ja nisam chuo onu "shifru"?!mIRCerka wrote:pa jesam, zvala sam
![]()
Charobnjak...mi je spasio vezu, 2 macke i tatin auto!
burek_in_space wrote:Privuci lijevo uho monitoru...
Jesi li?! E sad ponavljaj za mnom:
Burek jeste fan,ali nije fanatik,Burek jeste fan ali nije fanatik,Burek jeste fan ali nije fanatik
Samo da znash da sam se vec chuo s njim i rekao mi je da cesh nam se pridruzhiti u 1:23 nocas!mIRCerka wrote:nadrljo si veceras...odo ti iz ordinacije sad, a ti se pazi jer cu sve Charobnjaku javit, a kad ti u san dodje, obro si bostan!