Rusi su se potrudili da to sve izgleda fantasticno, grandiozno, itd., ali ovo dvoje sve ukakise.
Zar se nije mogao naci neko pismeniji i kvalifikovaniji
Odavno nisam vidjela losije vodjenje Ojrosonga.
Vidi mu frizure, k'o da je iz 80ih sada izasao
Moderator: _BataZiv_0809
ladyblue18 wrote:Molim vas, imal iko da zna na koji nacin su ovo dvoje dospjeli do voditelja![]()
Rusi su se potrudili da to sve izgleda fantasticno, grandiozno, itd., ali ovo dvoje sve ukakise.
Zar se nije mogao naci neko pismeniji i kvalifikovaniji![]()
Odavno nisam vidjela losije vodjenje Ojrosonga.
Vidi mu frizure, k'o da je iz 80ih sada izasao![]()
ma ja nesto kontam, mi jesmo mali, siromasni, ali imamo pismenih i obrazovanih ljudi, koji znaju razgovjetno pricati na engleskom, francuskom, i ne glumiti nesto vec biti prirodni.Amazonka27 wrote: samo zamisli kakav bi cirkus bio kod nasi reci moglo bi biti i gore
Ma odakle ih vise izvlace da mi je samo znati!Kraljica_Suza wrote:Ufff Ukraina žari i pali scenom![]()
nije stvar u tome imamo li obrazovanih ili ne....nego koga bi postavili za voditelja....tako se i njima desilo ovoladyblue18 wrote:ma ja nesto kontam, mi jesmo mali, siromasni, ali imamo pismenih i obrazovanih ljudi, koji znaju razgovjetno pricati na engleskom, francuskom, i ne glumiti nesto vec biti prirodni.Amazonka27 wrote: samo zamisli kakav bi cirkus bio kod nasi reci moglo bi biti i gore
Ili se samo zavaravam![]()
nigdje.nikog wrote:Ako ste pravi Bosnjanci sad glasajte za Biseru Turkovic !
Šo, ša fali, pjesma original Breginajedna wrote:From Serbia to Moldova - 12 points
ma hocu reci da se nadam da bi nasi imali vise mozgaAmazonka27 wrote:
nije stvar u tome imamo li obrazovanih ili ne....nego koga bi postavili za voditelja....tako se i njima desilo ovo
(vec vidim segmedinu srnu sa "monalizaosmjehom")
ispade srbija...a nije im vala ni neka pjesma..Orbini wrote:Plesaci su upravo odigrali svoje, malo zabave prije objave rezultata glasanja.
Ovog puta je bila smotra folklornih igara - i to Rusije, Bjelorusije, Srbije, Grcke, Rumunije. Hmmmm, vjerovatno odabir nije slucajan, al necu nista reci.
masala sto sam dobra u prognoziranjuladyblue18 wrote:[
moje predvidjanje: Ukrajina, Estonija, Srbija, Norveska, Kipar?, Azerbejdzan, Hrvatska. Dalje ne bih
Iskreno, i ja mislim da nisu za finala!starii wrote:ispade srbija...a nije im vala ni neka pjesma..Orbini wrote:Plesaci su upravo odigrali svoje, malo zabave prije objave rezultata glasanja.
Ovog puta je bila smotra folklornih igara - i to Rusije, Bjelorusije, Srbije, Grcke, Rumunije. Hmmmm, vjerovatno odabir nije slucajan, al necu nista reci.
8/10sitna.buranija wrote:Moje predvidjanje ko veceras prolazi:
Ukrajina
Albanija
Grcka
Norveska
Latvija
Hrvatska
Estonija
Azerbejdzan
Litvanija
Irska
Ne mozes za komse glasati u polufinalu valjdatamara* wrote:U čemu je fazon sa glasanjem ove godine
pa normalno, oni nama 12, mi njima 12...75440 wrote:Samo Hrvatska i BiH od bivsih YU zemalja nastupaju u subotu. Kako li ce nam komsije podjeliti bodove????