Avio kompanije all about

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
explorer

#526 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by explorer »

ljubav_aha wrote: stranica NE radi :!:
Ni meni. Danima...
:|
Koshpa

#527 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by Koshpa »

http://www.bhairlines.ba/bs/novosti/1.php

aj pokusajte na ovaj nacin uci, meni je uspjelo i onda na home bla bla :skoljka:
ljubav_aha

#528 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by ljubav_aha »

Koshpa wrote:http://www.bhairlines.ba/bs/novosti/1.php

aj pokusajte na ovaj nacin uci, meni je uspjelo i onda na home bla bla :skoljka:

kako si ovo skuzio :lol: ma nije normalno da vecina raje ne moze uci normlani putem na stranicu :lol:
Mobile_Disco

#529 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by Mobile_Disco »

Från 2500 kruna...
Koshpa

#530 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by Koshpa »

ljubav_aha wrote:
Koshpa wrote:http://www.bhairlines.ba/bs/novosti/1.php

kako si ovo skuzio :lol: ma nije normalno da vecina raje ne moze uci normlani putem na stranicu :lol:

Pa zar nije moje da ja prvi skuzim nekako :oops:
karanana

#531 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by karanana »

dodjose li airbusovi i boinzi?
Koshpa

#532 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by Koshpa »

karanana wrote:dodjose li airbusovi i boinzi?
Sta jedan ? Tri :D

Napisah nedavno u postu 2. maja :bih:
ljubav_aha

#533 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by ljubav_aha »

Koshpa wrote:
ljubav_aha wrote:kako si ovo skuzio :lol: ma nije normalno da vecina raje ne moze uci normlani putem na stranicu :lol:
reci,hajde budi iskren,kako si sa/znao :?:
Koshpa

#534 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by Koshpa »

ljubav_aha wrote:
Koshpa wrote:
ljubav_aha wrote:kako si ovo skuzio :lol: ma nije normalno da vecina raje ne moze uci normlani putem na stranicu :lol:
reci,hajde budi iskren,kako si sa/znao :?:
1. korak ukucah u google bh airlines, 2. izbaci mi na prvoj strani 10 "domena" za bh airlines, klik jednu, nista, klik drugu nista, klik cini mi se 7 kad se otvori ovo sto mi se otvori :D mojoj sreci nikad kraja a ti ostade zbunjena :oops:
ljubav_aha

#535 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by ljubav_aha »

Koshpa wrote:
1. korak ukucah u google bh airlines, 2. izbaci mi na prvoj strani 10 "domena" za bh airlines, klik jednu, nista, klik drugu nista, klik cini mi se 7 kad se otvori ovo sto mi se otvori :D mojoj sreci nikad kraja a ti ostade zbunjena :oops:
to je sasvm "normalan" nacin proznalazenja stranice,zalosno :!:
Koshpa

#536 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by Koshpa »

ljubav_aha wrote:
Koshpa wrote:
to je sasvm "normalan" nacin proznalazenja stranice,zalosno :!:

Vise nije http://www.bhairlines.ba/bs/ ev je radi :thumbup:
sibell

#537 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by sibell »

Moze li mi iko reci koliko je povratna karta iz Istanbula do Sarajeva i koliko traje? :roll:
Bosanac sa dna kace

#538 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by Bosanac sa dna kace »

sibell wrote:Moze li mi iko reci koliko je povratna karta iz Istanbula do Sarajeva i koliko traje? :roll:
sitnica, 260 eurica :oops:
Koshpa

#539 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by Koshpa »

Bosanac sa dna kace wrote:
sibell wrote:Moze li mi iko reci koliko je povratna karta iz Istanbula do Sarajeva i koliko traje? :roll:

Prestani da siris dezinformacije

Povratna karta iznosi 139 Eur-a + aerodromske taxe i vazi do 15 dana
Bosanac sa dna kace

#540 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by Bosanac sa dna kace »

Koshpa wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:

Prestani da siris dezinformacije

Povratna karta iznosi 139 Eur-a + aerodromske taxe i vazi do 15 dana
10 dana cojk platio 260 eura, meni zena zacijenila 249
jeste 139 eura ssamo sto ti je +aerodrosmka taxa=jos nekih 100 eura
stranac2

#541 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by stranac2 »

Pratim temu od početka i sve zavrzlame oko avionaaa, stranice , reda letenja itd.

Zaključak samo jedan nikad ja snjima neću letjeti , neka im tata leti s tom kompanijom.Ogade čovjeku i pomisao na BIH a kamoli da letim dole snjihovom ogavnom kompanijom.
Riječi kao profesionalizam, biznis, briga o mušterijama (barem potencijalnim) , pravovremena informacija sve su to izgleda misaone imenice ovdje.

samo jedno .... fujjj ...
ljubav_aha

#542 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by ljubav_aha »

naravno da je totalan uzas,samo jedan od indikatora KO radi u BiH
beautyfool

#543 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by beautyfool »

stranac2 wrote:Pratim temu od početka i sve zavrzlame oko avionaaa, stranice , reda letenja itd.

Zaključak samo jedan nikad ja snjima neću letjeti , neka im tata leti s tom kompanijom.Ogade čovjeku i pomisao na BIH a kamoli da letim dole snjihovom ogavnom kompanijom.
Riječi kao profesionalizam, biznis, briga o mušterijama (barem potencijalnim) , pravovremena informacija sve su to izgleda misaone imenice ovdje.

Eh neka samo tako!!! blati svoje sto mozes vise a uzdizi druge, nek propadnu koliko mogu, ha ja, sto ce BH airlines raditi kad moze raditi Croatia Air, Austrian itd, pa ja, nek njima dzepove punimo a blatimo nase, sta oni misle da su ? Ko im je dao dozvolu da napreduju ? Sta hoce oni, da se modiraju mozda, pa mozda da im dodju novi avioni i nedo Bog da mozda u blizem periodu budu konkurentni sa nekim od "stranih" avio firmi, ha ja, blatimo ih bar medijski!!! Ko im je dao za pravo da se bore i da uspiju na nasem podrucju!! Boze sacuvaj da bosanac leti sa BH air.. ma nedajte im ni feninga sto cemo pare Bosni ostavljati ! Bolje strancima, njihovi sendvici su bolji a i stjuardese, jel' ! :roll:
Ha ja....cuj BH airlines :roll: ! fuj

Da nas Allah sacuva od nas samih !!!!

Selam i pozdrav !
Koshpa

#544 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by Koshpa »

@Stranac niko te ne tjera da letis B&H Airlinesom imas pravo izbora skim ces letjeti ha ja hvala bogu na konkurenciji :thumbup:

@Ljubav_aha sto me razocara bona :oops:

@Bjutifl : Aferim :bih:
stranac2

#545 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by stranac2 »

beautyfool wrote:
stranac2 wrote:Pratim temu od početka i sve zavrzlame oko avionaaa, stranice , reda letenja itd.

Eh neka samo tako!!! blati svoje sto mozes vise a uzdizi druge, nek propadnu koliko mogu, ha ja, sto ce BH airlines raditi kad moze raditi Croatia Air, Austrian itd, pa ja, nek njima dzepove punimo a blatimo nase, sta oni misle da su ? Ko im je dao dozvolu da napreduju ? Sta hoce oni, da se modiraju mozda, pa mozda da im dodju novi avioni i nedo Bog da mozda u blizem periodu budu konkurentni sa nekim od "stranih" avio firmi, ha ja, blatimo ih bar medijski!!! Ko im je dao za pravo da se bore i da uspiju na nasem podrucju!! Boze sacuvaj da bosanac leti sa BH air.. ma nedajte im ni feninga sto cemo pare Bosni ostavljati ! Bolje strancima, njihovi sendvici su bolji a i stjuardese, jel' ! :roll:

Selam i pozdrav !
Sad ti meni masu nekih lekcija o patriotizmu održa.

Izvini al ne mislim svoj patriotizam dokazivati tako što ću ženu i svoje dvoje djece poslati 10 000 metara u zrak i dati ih u ruke ljudima koji očigledno pojma nemaju stvarima kojima se bave...
Niti znam kada će letjeti , niti s kojim avionima ,niti koliko karta košta,niti ima neka osoba za javnost koja može dati deecidan odgovor na neko pitanje.
Patriotizam je ljepa stvar al od nje se ne živi ,..

Spreman sam platiti kartu 100 eura skuplje al nisam toliko lud da trpim taj neprofesionalizam.
Ljudi me u Bosni zovu nacionalistom jer koji dođem iz Švedske hoću da kupujem samo domače

Eto pojma nemam tko vodi tu kompaniju nemam razloga nikoga od tih ljudi da mrzim , ocjenjujem samo njihove poslovne poteze do sada i samo mogu reći ovo.

Neka je bog napomoći narodu koji bude pokupovao karte kada na tom njihovom jadnom avionu se desi neka greska. Kolko će njima trebati vremena da ga poprave, koliko otkazanih letova,..

Ovdje u SWE ljudi imaju negativna iskustva sa BH avio kompanijama i hajde kontao sam napokon nešto novo i novi list kada ono stara Bosanska poslovnost.
Imam osjećaj da ću za godinu dana doći na istu temu i citirati sam sebe.
Koshpa

#546 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by Koshpa »

stranac2 wrote:
beautyfool wrote:

Selam i pozdrav !
Sad ti meni masu nekih lekcija o patriotizmu održa.

Izvini al ne mislim svoj patriotizam dokazivati tako što ću ženu i svoje dvoje djece poslati 10 000 metara u zrak i dati ih u ruke ljudima koji očigledno pojma nemaju stvarima kojima se bave...
Niti znam kada će letjeti , niti s kojim avionima ,niti koliko karta košta,niti ima neka osoba za javnost koja može dati deecidan odgovor na neko pitanje.
Patriotizam je ljepa stvar al od nje se ne živi ,..

Spreman sam platiti kartu 100 eura skuplje al nisam toliko lud da trpim taj neprofesionalizam.
Ljudi me u Bosni zovu nacionalistom jer koji dođem iz Švedske hoću da kupujem samo domače

Eto pojma nemam tko vodi tu kompaniju nemam razloga nikoga od tih ljudi da mrzim , ocjenjujem samo njihove poslovne poteze do sada i samo mogu reći ovo.

Neka je bog napomoći narodu koji bude pokupovao karte kada na tom njihovom jadnom avionu se desi neka greska. Kolko će njima trebati vremena da ga poprave, koliko otkazanih letova,..

Ovdje u SWE ljudi imaju negativna iskustva sa BH avio kompanijama i hajde kontao sam napokon nešto novo i novi list kada ono stara Bosanska poslovnost.
Imam osjećaj da ću za godinu dana doći na istu temu i citirati sam sebe.
Da si od samo pocetka pratio ovu temu nebi tako pricao i za sve i jednu rijec nisi u pravu, ali svako ima pravo na svoje misljenje :run:
beautyfool

#547 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by beautyfool »

@stranac2
Ne odrzah ja lekciju samo tebi vec sam citirala tebe zato sto mi ti dodjes ko all in one !
Nisi samo ti u pitanju vec nas mentalitet, kad god se neko pokusava uzdignuti ili napredovati mi ga pokusavamo ukopati sto god mozemo, pa bar ako ti nije drago njihovom napretku nemoj se javno javljati. Vjerovatno da BH Air ima milione i milione eura i njihova bi usluga bila na nekom zavidnom nivou ali zar nije ocito da hoce promjenu i da se bore za napredak svoje firme i da je 49 % preuzela THY koja ce im pomoci da razviju vise linija i postepeno poboljsaju kvalitet svojih usluga, umjesto da ih mi podrzimo i da im pomognemo koliko god smo u mogucnosti jer se to ipak radi o nasoj domacoj aviokompaniji mi ih blatimo i ukopavamo sto vise mozemo !
Sto se sigurnosti tice s BH airlinesom nevidim razloga zasto nebi pustio svoju zenu i djecu u taj avion ! S obzirom koji tip aviona koriste mogu reci da je let s njima sasvim Ok :)
jefferson

#548 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by jefferson »

Da si od samo pocetka pratio ovu temu nebi tako pricao i za sve i jednu rijec nisi u pravu, ali svako ima pravo na svoje misljenje
Vrlo argumentovan odgovor! Sad cu definitivno letjeti sa BH Airlinesom.
De ti meni samo objasni kako da kupim za 3 minute kartu iz SAD za BiH a da letim BH Airlinesom?
Koshpa

#549 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by Koshpa »

jefferson wrote:
Da si od samo pocetka pratio ovu temu nebi tako pricao i za sve i jednu rijec nisi u pravu, ali svako ima pravo na svoje misljenje
Vrlo argumentovan odgovor! Sad cu definitivno letjeti sa BH Airlinesom.
De ti meni samo objasni kako da kupim za 3 minute kartu iz SAD za BiH a da letim BH Airlinesom?
Nemoj bogati to sam ti rekao x puta, imas brate Croatiu, Jat , Lufitku pa njima nemoj se mucit i letit nekom propalom oronulom BH Kompanijom, imas brate sve evropske gigante pa de ti snjima i ti i ovaj Stranac ha ja
jefferson

#550 Re: TURKISH AIRLINES - STRATESKI PARTNER BH AIRLINESU

Post by jefferson »

beautyfool wrote:@stranac2
Ne odrzah ja lekciju samo tebi vec sam citirala tebe zato sto mi ti dodjes ko all in one !
Nisi samo ti u pitanju vec nas mentalitet, kad god se neko pokusava uzdignuti ili napredovati mi ga pokusavamo ukopati sto god mozemo, pa bar ako ti nije drago njihovom napretku nemoj se javno javljati. Vjerovatno da BH Air ima milione i milione eura i njihova bi usluga bila na nekom zavidnom nivou ali zar nije ocito da hoce promjenu i da se bore za napredak svoje firme i da je 49 % preuzela THY koja ce im pomoci da razviju vise linija i postepeno poboljsaju kvalitet svojih usluga, umjesto da ih mi podrzimo i da im pomognemo koliko god smo u mogucnosti jer se to ipak radi o nasoj domacoj aviokompaniji mi ih blatimo i ukopavamo sto vise mozemo !
Sto se sigurnosti tice s BH airlinesom nevidim razloga zasto nebi pustio svoju zenu i djecu u taj avion ! S obzirom koji tip aviona koriste mogu reci da je let s njima sasvim Ok :)
Upravu si, stoji sve to sto kazes, ali onda se vracamo na cistu matematiku, a to je: vrijeme je novac!
Ja ne mislim cekat da BH Airlines "get their shit together" i ne mislim kao neko ko je jos uvijek u skoli da daje 100 eura vise cisto iz patriotskih razloga.
Druga stvar, posto mi je politicki proces profesionalna deformacija, cinjenica da je direktor BH Airlinesa osoba koja je tu dosla samo da bi se negdje smjestila bez ikakvog prijasnjeg znanja+iskustva u toj bransi, nije bas patriotski niti ekonomski logicno! Stoga, sto bi ja odvajao 100 eura vise (sto je moja rata za auto koje mi je prijeko potrebno) za let sa BH Airlinesom kada sama kompanija krsi uvjete iz tendera!
Ako cemo biti patriote onda cemo biti svi, a ne da se od mene ocekuje da sam patriota dok sama kompanija nije ni dobila avione a vec je prekrsila uvjete iz tendera te podriva pravni sistem drzave!
Last edited by jefferson on 23/04/2009 18:32, edited 1 time in total.
Post Reply