HŠK Zrinjski Mostar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bato99

#526 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

rutinska pobjeda 3:0 protiv leotara i 4 mjesto na tabeli.uz osvojeni kup moglo bi se kad se vrate ozljeđeni igrači i boriti za sami vrh tabele.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#527 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Admir_1984 »

bato99 wrote:rutinska pobjeda 3:0 protiv leotara i 4 mjesto na tabeli.uz osvojeni kup moglo bi se kad se vrate ozljeđeni igrači i boriti za sami vrh tabele.
Vama je vrh tabele (izlazak u Evropu) ustavom saveza zagarantovan, ne brini se nishta ;-)
bato99

#528 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

idemo uzeti sva 3 boda i našim prijateljima robijašima pomognemo smijenit upravu
gonič zmajeva

#529 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by gonič zmajeva »

morati će izbiti borcu duh za borbom
pa su prvaci
:angry:
bato99

#530 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

gonič zmajeva wrote:morati će izbiti borcu duh za borbom
pa su prvaci
:angry:
druže ne skontah te najbolje sestre mi farisove...široki uzima prvenstvo a mi kup..to je neko moje predviđanje
mostarac_1991

#531 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by mostarac_1991 »

komeba wrote:
bato99 wrote:
Šibicar wrote:Želio bih postaviti pitanje,navijačima Zrinjskog,ako oni znaju razlog.Zašto Velež ne može igrati svoje utakmice pod BB?Jeli taj stadion u vlasništvu Zrinjskog ili grada Mostara?Znam da su ova pitanja monogo puta postavljana,ali jednostavno nikad nisam čuo konkretan odgovor,osim nekih političkih izvlakuša.
stadion je vlasništvo grada Mostara koji ga je ustupio ili ti ga iznajmio Zrinjskom 100 godina
Koji grad Mostar je ustupio stadion Zrinjskom? Ujedinjeni ili zapadni?

kralju mostar je bio podjeljen na istocni i zapadni i na opcine u njemu i ta opcina u zap.mostaru je izdala zrinjskom stadion na 100godina,i kad se grad ujedinjavao donijeli su zakon taj sve sto su opcine ucinile na podrucjima istocnog i zapadnog mostar tj dale nekom nesto i potpisale ugovore da se to prenese i u ujedninjeni mostar i tako je i bilo,tako je stadion osto zrinjskom
Zrinjski-Mostar

#532 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Zrinjski-Mostar »

Zrinjski u četvrtak ugošćuje Dinamo

U četvrtak ljubitelji nogometa u gradu na Neretvi imat će priliku da nazoče istinskom nogometnom spektaklu. Naime aktualni prvaci BiH nogometaši HŠK Zrinjski u okviru priprema za nastavak sezone ugostiti će aktualne prvake Hrvatske momčad NK Dinamo.

Utakmica HŠK Zrinjski-NK Dinamo igrat će se u četvrtak na stadionu pod Bijelim Brijegom sa početkom u 15 sati i 30 minuta.
tu sam - negdje

#533 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by tu sam - negdje »

Zrinjski-Mostar wrote:Zrinjski u četvrtak ugošćuje Dinamo

U četvrtak ljubitelji nogometa u gradu na Neretvi imat će priliku da nazoče istinskom nogometnom spektaklu. Naime aktualni prvaci BiH nogometaši HŠK Zrinjski u okviru priprema za nastavak sezone ugostiti će aktualne prvake Hrvatske momčad NK Dinamo.

Utakmica HŠK Zrinjski-NK Dinamo igrat će se u četvrtak na stadionu pod Bijelim Brijegom sa početkom u 15 sati i 30 minuta.
I? Kako zavrsi? Je li bio i(t)ko da navija za Zrinjski? :lol:
Zrinjski-Mostar

#534 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Očigledno je tema malo zapostavljena pa da je obnovimo malo.Poslije neočekivanoga (zasluženoga) poraza od Zvijezde polako se dižemo i pobjeđujemo Travnik sa igračem manje (negdje oko 70 minuta).Sad je na redu Slavija i nadam se bod(ovima) kako bi se vratili u utrku za odbranu titule.
A u kupu smo dobili protivnika po mjeri.Dvije kvalitetne utakmice,uzvrat u Mostaru i noramala prolaz u finale to očekujem.
simonese

#535 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by simonese »

3 points goes to Zeljooooooooooooooooooo :D
Zrinjski-Mostar

#536 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Teško da više mi možemo kiksati u Mostaru,zato zaboravi te bodove.Ali polako prvo da mi završimo sa Slavijom pa onda se vidimo u Mostaru.
Zrinjski-Mostar

#537 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Toni Šunjić : ULTRASI su odavno najbolji navijači

Toni Šunjić je već dvije i po sezone prvotimac mostarskog Zrinjskog iako je tek krajem prosinca napunio 21 godinu. Ima osvojenu titulu državnog prvaka, Kup također, standardan je u mladoj reprezentaciji BiH, u džepu ima ponude zagrebačkog Dinama i još nekih europskih klubova, karijeru koja zbilja obećava… Tim povodom smo obavili razgovor s jednim od ljubimaca mostarskih „Ultrasa“ i ovaj razgovor krenuli upravo od navijača, jer je tako želio sam Šunjić.

I kakvo mišljenje imate o „Ultrasima“?

„Svatko će za svoje navijače reći da su najbolji, međutim kada su Ultrasi u pitanju njima uistinu na ovim prostorima nema ravnih. Odavno su najbolja navijačka Skupina u BiH, konstantno napreduju u svakom pogledu i otvoreno mogu reći kako su sve bolji i bolji. Ovim putem Ultrasima šaljem puno pozdrava i želim još puno lijepih trenutaka, još puno titula koje sa Zrinjskim možemo i trebamo osvojiti, jer Zrinjski kao klub zaslužuje vrh“.

A sada koja riječ o sebi?

„Dakle, rođen sam u Mostaru 1988. godine, živim tu blizu stadiona s obitelji, nogometom sam se počeo baviti od najranijih dana, odnosno prošao kompletnu omladinsku školu i došao do seniora. U prvim danima karijere igrao sam desnog bočnog, a što je na neki način bilo i razumljivo pošto sam bio nešto niži rastom, međutim kada sam izrastao treneri su shvatili kako korisniji mogu biti na stoperu i mislim da u toj procjeni nisu pogriješili. Prvi trener mi je bio Mile Spužević, a od svih trenera s kojima sam radio posebno bih htio izdvojiti Dragana Perića, danas pomoćnog trenera seniorske momčadi, jer su njegove zasluge najveće i u mom slučaju, kao i u slučaju drugih talentiranih domaćih igrača, što sam prebačen iz mlađih dobnih kategorija među seniore“. JAVNO.ba: Kakvo mišljenje imate o prvom treneru momčadi, Draganu Joviću? „Bez ikakve sumnje veliki stručnjak i naravno da ga kao igrač poštujem i cijenim. Između nas nema neke prevelike komunikacije, ali smatram kako se odlično razumijemo i kako obojica vrlo znamo što je čiji dio posla. Mislim da kao trener itekako ima sluha za nas mlađe igrače“.

U posljednje vrijeme je bilo dosta medijskih napisa po pitanju Vašeg mogućeg prelaska u Dinamo. Kakva je tu sada situacija i imate li osim maksimirske i nekih drugih ponuda?

„Koliko znam službeno nema neke ozbiljnije ponude, iako mi menadžer Antun Miletić iz Čitluka daje do znanja da me pojedini klubovi duže vrijeme prate. Sa Zrinjskim imam 5-godišnji ugovor kojeg sam već pola odradio a za dalje ćemo vidjeti. Tko zna, možda odem već ovog ljeta, a možda ugovor odradim do kraja, pa i više od toga“.

Kakve su Vaše osobne ambicije?

„Želja je svakako jednog dana ostvariti angažman u inozemstvo, međutim meni je i u Zrinjskom lijepo. Tu sam već osvojio prvenstvo i kup države, a to svakako godi, posebice meni kao domaćem igraču. Prošla sezona je bila uspješna, a nadam se kako ćemo i na kraju tekuće isto moći konstatirati. Blizu smo vodećih klubova u prvenstvenoj utrci, izborili smo i poluzavršnicu Kupa, a kako mi se čini tu su nam i nešto veći izgledi za osvajanje trofeja nego u prvenstvu“.

Tko je onda favorit za prvenstveni naslov?

„Iako su sada u vodstvu Borac, te Široki Brijeg držim da najveće izglede imaju Sarajevo i Željezničar. Prvenstvo je ipak dosta dugo, još je puno bodova u igri i svašta je moguće. No, nema sumnje da će ta prvenstvena utrka biti krajnje uzbudljiva i zanimljiva“!

Kada već spominjete odlazak u inozemstvo možete reći koji su Vam najdraži strani klubovi i koji bi Vam igrači bili uzor? „Najdraži su mi klubovi Arsenal i Real Madrid, a od igrača John Terry i posebno Nemanja Vidić, koji je na stoperskoj poziciji čudo od igrača“.

Koga najviše cijeniš od suigrača u Zrinjskom?

„Najviše kapetana Maria Ivankovića – Maku. On je zbilja u svakom pogledu istinski vođa ove naše momčadi i možemo Bogu zahvaliti što igra za Zrinjski. Meni je osobno uzor, a znam da je i mnogim drugim mlađim igračima u klubu. Pored njega još bih izdvojio Mladena Žižovića, jer smatram kako je odavno prerastao okvire naše Premijerlige i osobno mu želim da što prije ostvari jedan veliki transfer u inozemstvo. Nadam se kako će uspjeti“.

Koga respektiraš od protivničkih igrača u Premijerligi BiH, tko ti je onako nezgodan za čuvanje?

„Alen Mešanović je definitivno najnezgodniji. Čudi me da takav igrač nije napravio veću karijeru“.

Koliko ste zadovoljni svojim statusom u mladoj reprezentaciji BiH?

„Prezadovoljan. Standardan sam, odigrao kojih desetak utakmica i osobno mislim da imamo odličnu mladu reprezentaciju koja i medijski zaslužuje puno veći tretman od postojećeg. Sada smo u gostima dobili Luxemburga, odradili ono po što smo došli i sada s nestrpljenjem očekujemo dvoboje s Mađarima, te Talijanima, našim izravnim konkurentima za plasman na EP-o“.

Kakav je trener izbornik Branimir Tulić?

„I njemu se ovim putem zahvaljujem za sve što je do sada učinio za mene. Veliki je znalac, jer pored izvrsne taktičnosti odlično poznaje i sve protivničke sastave što mu je svakako velika prednost u trenerskom poslu. Ma općenito, veliko mi zadovoljstvo predstavlja igranje za mladu reprezentaciju i nemogu ni za koga reći ružnu riječ“.

Što očekujete od predstojeće utakmice, gostovanja kod Slavije?

„Očekujem dobru igru i pozitivan rezultat. Nažalost, mi smo imali taj kiks sa Zvijezdom koju su oni eto dobili u gostima, ali bez obzira na sve to vjerujem da u Istočnom Sarajevu možemo ostati neporaženi, pa čak i pobijediti, a ako se to dogodi uključujemo se definitivno u borbu za naslov“.

Za kraj želimo čuti i ponešto o Toniju Šunjiću izvan nogometa?

„Završio sam srednju elektrotehničku školu, kojih tek mjesec dana sam u vezi s jednom djevojkom, ali mislim da nema svrhe otkrivati detalje te veze. Volim igrati pikado i bilijar, a ponajviše se družim sa suigračem Marinom Aničićem“.
kofi anan

#538 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by kofi anan »

Zrinjski-Mostar wrote:Toni Šunjić : ULTRASI su odavno najbolji navijači
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ocultis_787

#539 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Ocultis_787 »

VOLIM TE ZRINJSKI!

pozdrav z sreedisnje bosne!
Zrinjski-Mostar

#540 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Ocultis_787 wrote:

VOLIM TE ZRINJSKI!

pozdrav z sreedisnje bosne!
Lijep klip si stavio.

Pozdrav i tebi iz Mostara.

Sad pokušati uzeti 3 boda Slaviji i vratiti se u borbu za odbranu titule.A i valjala bi nam pobjeda malo da podignemo atmosferu pred utakmice sa Željom.

PS:Prijenos utakmice će biti na BHT1.
karanana

#541 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by karanana »

jeste li sigurni da ce biti na tv-u? nesto mi to tesko svariti jer imam osjecaj da je bilo trgovine izmedju zrinjskog, zvijezde i slavije.

e, gdje je forumash bato99?
ali mozda vi ni ne znate jer ste relativno novi.
Zrinjski-Mostar

#542 Re: HŠK Zrinjski Mostar

karanana wrote:jeste li sigurni da ce biti na tv-u? nesto mi to tesko svariti jer imam osjecaj da je bilo trgovine izmedju zrinjskog, zvijezde i slavije.

e, gdje je forumash bato99?
ali mozda vi ni ne znate jer ste relativno novi.
Nije sve urota,imali smo loš dan protiv Zvijezde i ljudi su nas pošteno dobili i to je to.A sad se nadam da ćemo vratiti 3 boda.I drago mi je da će biti na TV, ako pobijedimo da se može vidjeti da je zasluženo.

A za člana bato99 dobro pitanje si postavio.Možda se čovjek oženio i sad je na medenom???Ko zna??

Pozdrav
klixober

#543 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by klixober »

Sram i stid neka je roditelje koji dopustaju djeci da budu clanovi fasisticke organizacije zvane "Ultrasi" !
Eno fasisti na putu za Sarajevo stali u Konjicu,uz skandiranje "mi smo ustase" polupali centar. :x :x :x
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#544 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Admir_1984 »

komeba wrote:Sram i stid neka je roditelje koji dopustaju djeci da budu clanovi fasisticke organizacije zvane "Ultrasi" !
Eno fasisti na putu za Sarajevo stali u Konjicu,uz skandiranje "mi smo ustase" polupali centar. :x :x :x
Kako vidim na tv-u nema ih ni 10. Znaci njih desetorica polupali centar Konjica?
klixober

#545 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by klixober »

Admir_1984 wrote:
komeba wrote:Sram i stid neka je roditelje koji dopustaju djeci da budu clanovi fasisticke organizacije zvane "Ultrasi" !
Kako vidim na tv-u nema ih ni 10. Znaci njih desetorica polupali centar Konjica?
Nije 10,mnogo vise ih je proslo kroz Konjic.Nastalo bilo opsadno stadnje u gradu.
Zrinjski-Mostar

#546 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Pobjeda vrijedna zlata.Iako su nas svi otpisali,mi se vračamo u borbu za prvaka.Nek je više Jović promijenio sustav igre,sad igramo sa dva napadača i što bi bi.Sad za kup utakmice sa Željom se vračaju Žiža i Žuržinov,e tek smo onda drama jaki.
klixober

#547 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by klixober »

Hoce li napokon neko biti kaznjen zbog pokusaja ubistva covjeka koji je prevozio navijace Sarajeva...ili ce se zavrsiti isto kao u Sirokom,da krivci pobjegnu u Hrvatsku...
libertyBiH

#548 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by libertyBiH »

Treba ih nadegenechit u pritvoru da ih rodjena majka neprepozna .Izgleda da je vozac podlegao i sada neko mora da odgovara za ubistvo.
odvijac

#549 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by odvijac »

ne seri sa dezinformacijama :x
sansun

#550 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by sansun »

Treba ih nadegenechit u pritvoru da ih rodjena majka neprepozna
sto ih ne nadegenechite vani, bolje vam( HZ) da više i ne idete na gostujuće utakmice kada svaki puta po nosu dobijate.
Post Reply