Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dezurni_ucenik wrote:Cradle Of Filth. Al dobre su im her ghost in fog i nymphetamine fix
Ja i danas pustim nymphetamine, al' studijski
Uživo kurcu ne valja
Sjecas se srbijasnkog Metal Hammera? E bila jednom tu recenzija o njihovom live dvd. Pisalo "da su cof cirkuska atrakcija to dokazuje i ovaj dvd...". Tad se nekad i pojavio Youtube pa sam licno i vidio da su oni fakat cirkus najobicniji.
Od 1:40 dio "she was divinity's creature" pa kako ovo pjeva jel ga sramota nekom naplacivat kartu za koncert
dezurni_ucenik wrote:Cradle Of Filth. Al dobre su im her ghost in fog i nymphetamine fix
Ja i danas pustim nymphetamine, al' studijski
Uživo kurcu ne valja
Sjecas se srbijasnkog Metal Hammera? E bila jednom tu recenzija o njihovom live dvd. Pisalo "da su cof cirkuska atrakcija to dokazuje i ovaj dvd...". Tad se nekad i pojavio Youtube pa sam licno i vidio da su oni fakat cirkus najobicniji.
Od 1:40 dio "she was divinity's creature" pa kako ovo pjeva jel ga sramota nekom naplacivat kartu za koncert
Dani Filth je davno izgubio vokalne sposobnosti. Zaista su cirkus.
Ne sjećam se MH. Potražim.
Amagon wrote:Pa to taj growl je jedan od glavnih obiljezja zanra. To ti je isto traziti takav bend a da nema doublebass i blastbeat bubnjanje.. Mada, ima par izuzetaka. Poslusaj recimo Divine Heresy, bivši bend Dine Cazaresa, idu i clean pjevanja preko blastbeatova i cikličnih riffova. Cynic je imao cleanove i robotic vokale na prvjencu (The faceless su zestoko pod tim uticajem). Ima više podvrsta tog death metala. Melodeath bendovi većinom uključuju i čiste vokale, meni su najljepši kod Dark Tranquillity Kod oldschool bendova, ima dosta onih death/thrash kombinacija, Deceased,Vader, Merciless.
Od tog extremnog metala, najmrzi su mi oni zadrti troo-cult-necro bendovi i vođe, oni što su palili crkve po Norveškoj, i tako ti spaljenici. Eno u holivudu prave film o njima
Što se tiče melodeatha, mogao sam samo Children of Bodom da slušam.
A što se tiče tog trve kult zajebancija , mnogi bendovi to više nisu, ni glazbeno ni kao lifestyle. Behemoth, Mayhem i mnogi drugi. U tom po meni i jeste problem. Mnogi od njih su postali upravo ono što su mrzili, a da toga vjerujem nisu ni svjesni. Srećom, postoje bendovi kao što su Emperor koji u suštini nikad i nije bio satanski, Gorgoroth je ostao isti, i to mi je drago, njih gotovim mnogo. Da se još pronaći bendova, Ameri nisu loši, Francuzi, Rusi, Poljaci, Indonežani...
Nekako je dosta toga otišlo sve u kurac, da oprostite.
Izlazi nekad tamo 2004.-2006. godina. Chimaira se proslavila , Metal Hammer pisao samo hvalospjeve. Cak ih Kerry King proglasio nasljednicima Slayera. Raspali se u medjuvremenu i postali manje vise zaboravljena grupa. Imali reunion prosle godine i povratnicki koncert. Vise nista se nije desilo polsije tog koncerta.
Uh, mogla bi se poduga lista napraviti... Al eto da izdvojim 2 imena za koja mi bas nikako nije jasno kako su uspjeli izgraditi respektabilnu cak karijeru kao pjevaci: Zera i Massimo
Lokalno - Dino Merlin
Globalno - izuzetno jaka konkurencija. Svi "boy bands", sve "pop senzacije", Kanje West i slicni, Maroon 5, Imagine Dragons, Nickleback.