Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
M-16

#526 Re: FK Sarajevo

Post by M-16 »

publika se lagano iskuplja. :) ali sorry...decki
M-16

#527 Re: FK Sarajevo

Post by M-16 »

samo da kazem da ako me ko banuje, zalicu se sudu u strazburu.
M-16

#528 Re: FK Sarajevo

Post by M-16 »

do slusanja :D kojeg nesto slutim vise nece biti
Elvo

#529 Re: FK Sarajevo

Post by Elvo »

Eno ih poceli plakati,kao i uvijek-pocnu se ...urciti,i na kraju cmizdre...Pape ,nemoj nas dirati,evo obecavam necemo vise... :D :D :D
strong69

#530 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

U dotadašnjem životu Dubrovčanin nije bio vjernik, ali je u času povjerovao kako nekog boga ipak ima čim je u stanju čovjeka iz Grada poslati u Sarajevo, pa je otišao na ponoćku. Katedrala je bila puna svijeta, od čega dvije četvrtine znatiželjnika i po četvrtina policajaca u civilu i vjernika.

Misa je tekla po planu i programu te u skladu s društveno proklamiranom slobodom vjeroispovijesti, sve dok nadbiskup nije izgovorio formulu: Bog je jedan. Tada se oteo glas iz mase:
A ime mu je Asim Ferhatović - Hase!
Baltazar_khan

#531 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

M-16 wrote:samo da kazem da ako me ko banuje, zalicu se sudu u strazburu.
Evo, ja molim administraciju da te ne banuje, da se imamo kome smijat :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#532 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Sarajevo - Vrapce 4 : 2

Golove dali :Ihtijarević, Janjoš, Hadžić i Pandža.

:thumbup:
Baltazar_khan

#533 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Svaki pitar bi trebao da ima ovo na svom hard disku.

Utakmica između Sarajeva i Manchester Uniteda!

http://www.megaupload.com/?d=NWF0RK0R

rado_vidjen

#534 Re: FK Sarajevo

Post by rado_vidjen »

jeste li to igrali s ludacim iz vrapče? :lol: ...valjda znate sta se tamo nalazi :lol: :lol:

:D
Compact

#535 Re: FK Sarajevo

Post by Compact »

Baltazar_khan wrote:Svaki pitar bi trebao da ima ovo na svom hard disku.
Utakmica između Sarajeva i Manchester Uniteda!
http://www.megaupload.com/?d=NWF0RK0R
Svaka ti čast za ovo, nemogu još sebi da dođem! Od danas više ne pikam nijedan tim iz BiH! Smatram svaku sljedeću utakmicu Sarajeva revijalnom!
shadow

#536 Re: FK Sarajevo

Post by shadow »

glory glory LOPOVIIIIIIII :x Morali su nam iskljuciti igraca i utrpati neregularan gol da nas prodju. GLORY GLORY SARAJEVO
8-) :-D
Elvo

#537 Re: FK Sarajevo

Post by Elvo »

Ovo treba pokazati melenim komsijama,da cuju kako legende Man U pricaju o FK SARAJEVU-ali sumnjam da iko od strumfova zna engleski!!!

Ovaj Best fakin jedan,udari nam golmana i nedobi crveni,pa izglumi faul i zabi jos neregularan gol,ali zato ga je kazna stigla poslje karijere-povratio je jetru i vozdra!!!
elSaik

#538 Re: FK Sarajevo

Post by elSaik »

Elvo wrote:Ovo treba pokazati melenim komsijama,da cuju kako legende Man U pricaju o FK SARAJEVU-ali sumnjam da iko od strumfova zna engleski!!!

Ovaj Best fakin jedan,udari nam golmana i nedobi crveni,pa izglumi faul i zabi jos neregularan gol,ali zato ga je kazna stigla poslje karijere-povratio je jetru i vozdra!!!
Onaj Manchester što ga je Videoton izbacio ili neki drugi? :mrgreen:
Edin H.

#539 Re: FK Sarajevo

Post by Edin H. »

elSaik wrote:
Elvo wrote:Ovo treba pokazati melenim komsijama,da cuju kako legende Man U pricaju o FK SARAJEVU-ali sumnjam da iko od strumfova zna engleski!!!

Jao niskog udarca od strane el-saika :zoka: :lol: :lol: :lol:
Elvo

#540 Re: FK Sarajevo

Post by Elvo »

Edin H. wrote:
elSaik wrote:

Jao niskog udarca od strane el-saika :zoka: :lol: :lol: :lol:
Ja kada pricam o Man U i FKS pricam o Ligi Prvaka-ovde nije govor o nekim nizerazrednim takmicenjima... :D :D :D
Baltazar_khan

#541 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Evo izbačeno je i na you tube.

Prvi dio:

Drugi dio:

Treći dio:

Dva najveća kluba. Jedan je u Engleskoj, drugi je u Bosni i Hercegovini :thumbup: :bih:
elSaik

#542 Re: FK Sarajevo

Post by elSaik »

A činjenica da je Videoton danas povremeni prvoligaš ima veze sa današnjom temom... na koji način? Znači da se 79. igralo sa Nothingamom to ne bi imalo nikakvog značaja jer je taj klub danas trećeligaš? :D E, moj Ćiro, logika? Nikada čuo? Ne sumnjam.

@Elvo - ja samo znam da ste vi ispali od Manchestera, a mi od kluba koji je izbacio Manchester. Normalno, kako sam kažeš, nije to isto. Manchester United iz Lige prvaka je jedan sasvim drugi Manchester United od onoga u Kupu UEFA. :mrgreen:

Odoh sad, zbogom žohari... :run:
belissima

#543 Re: FK Sarajevo

Post by belissima »

Grobarcicu..najbolje bi ti bilo da ides...ali da ides iz drzave...istocnim susjedima...da svrsavas na poteze "crno-belih" igraca!
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#544 Re: FK Sarajevo

Post by since1921 »

Zeljo je do utakmice sa Madjarima i polufinala Kupa Uefa dosao igrama na zelenom terenu i pobjedama a vi do MAN.UTD ipak voljom zrijeba u prvom kolu.I cemu sad uzdizanje te utakmice.Spojio vas je zrijeb isto tako ste mogli izvuci Kusisija iz Finske
dzipalo_junuz

#545 Re: FK Sarajevo

Post by dzipalo_junuz »

since1921 wrote:Zeljo je do utakmice sa Madjarima i polufinala Kupa Uefa dosao igrama na zelenom terenu i pobjedama a vi do MAN.UTD ipak voljom zrijeba u prvom kolu.I cemu sad uzdizanje te utakmice.Spojio vas je zrijeb isto tako ste mogli izvuci Kusisija iz Finske
al kako god da okrenes, veci je videoton klub ko sto bi elsaik reko 8-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#546 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Poslije ove blamaze sto nam je svima priustila reprezentacija,vratimo se svijetloj tacki nasih zivota F.K Sarajevu :D :thumbup:

Pula, 11.02.2009

Sarajevo - Krajina 3:0

Strijelci:Jahović (2), Adis Kapetanović

Hajmo slijedeci.... :D
Baltazar_khan

#547 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Razvalit ćemo Čelik :oops: :D
Baltazar_khan

#548 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

since1921 wrote:Zeljo je do utakmice sa Madjarima i polufinala Kupa Uefa dosao igrama na zelenom terenu i pobjedama a vi do MAN.UTD ipak voljom zrijeba u prvom kolu.I cemu sad uzdizanje te utakmice
Možda uzdižemo tu utakmicu, zato što je Manchester među prvih 5 najvećih klubova na svijetu!?
A mora on odmah da spomene svoj Skretničar. Smiješni ste, i vi i taj famozni Videoton. Nema vas na mapi :oops:

Dva propala kluba...
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#549 Re: FK Sarajevo

Post by since1921 »

zamjerice vam oni u madjarskom Zalaerszegu kazu i oni su igrali sa Man.Utd a jos ga i dobili ljute se na vas sto ih svojatate sebi toliko
-LIBERO-
Čiča Gliša

#550 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

since1921 wrote:zamjerice vam oni u madjarskom Zalaerszegu kazu i oni su igrali sa Man.Utd a jos ga i dobili ljute se na vas sto ih svojatate sebi toliko
Kada si cuo da smo mi spominjali utakmicu sa Manchesterom ?

Manchester smo poceli pominjati kada je dokurcilo svima normalnim vase velicanje utakmice zeljeznicar -Newcastle ,i formalno rasformiravanje od strane engleza.

E tek nakon godinu stalnog ponavljanja kako ste vi veliki klub jer ste igrali ,i izgubili on Newcastla 5: 0 ili koliko je vec bilo,e onda vam je slijedio logican odgovor.

Ako ste vi veliki klub zbog te i takve utakmice i rezultata,sta smo onda mi :D
Ako se tako stvari vrijednuju,ko je imao manji poraz protiv koje ekipe i koje snage ekipe koja je pobijedila vas i nas klub,sto je smijesno vrijednovanje ali ste ga vi uveli i ispotencirali,onda Sarajevo nije samo veliki klub,onda je Sarajevo gigant za nase BH prostore.

Birali ste nacin vrijednovanja,birali ste oruzije :D uporedjivanja...i opet ste dobili po pi+cKci,kao i uvijek :dance: :D :D
Locked