Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chuchumbamayumbe wrote:E ova je bas onako, ima svega, cini mi se da je pomalo "zenska" pjesma, nije bas za dzidzi-midji, ali ne odoljeh!
All I Wanna Do is Make Love to You - Heart
gdje ovo iskopa covjece???? kasne 80s ili rane 90s, tek uvedena satelitska u nasem naselju. mislim da sam pogledala ovaj video stotine puta. onako tinejdzerski se zablehnem u TV svaki put. svaka ti cast! i didn't ask him his naaame... the lonely boy in the raiiiiin.
Zasto vise nema ovako dobrih ljubavnih pjesama i spotova...nigdje kosanera, nigdje rocka, nigdje gitara, nigdje nista, samo nekakve gare sa guzovima ko trokrilni ili rahticne zvjezdice sa jednim hitom!?
Nekada se svirala mnogo ljepsa muzika, ili smo mi bili drugaciji?
chuchumbamayumbe wrote:Sta god od Air-a upuschate za điđi-miđi, necete pogrijesiti.
je l' od air ramiza?
joj, sestro slatka, sto bi rekla jedna moja hanuma ovdje!
Ja sto ga izvuche k'o keca iz rukava.
Ma jok, kakav Ramiz&co.
Nadam se da znamo o kojem Air-u je ovdje rijec?
chuchumbamayumbe wrote: joj, sestro slatka, sto bi rekla jedna moja hanuma ovdje!
Ma jok, kakav Ramiz&co.
brate slatki, nekako si me inspirisao
ja znam da ima jazz grupa, je l' ta?
chuchumbamayumbe wrote: joj, sestro slatka, sto bi rekla jedna moja hanuma ovdje!
Ma jok, kakav Ramiz&co.
brate slatki, nekako si me inspirisao
ja znam da ima jazz grupa, je l' ta?