alica.k wrote:ja se divim svima koje nose stikle IKAD. ja bi na tome ekspresno slomila nogu u po ljeta u po zime.ladyblue18 wrote:Ja se divim vama koje mozete stikle nosit po ovom kijametu.
pa nije to tako tesko
Moderator: anex
alica.k wrote:ja se divim svima koje nose stikle IKAD. ja bi na tome ekspresno slomila nogu u po ljeta u po zime.ladyblue18 wrote:Ja se divim vama koje mozete stikle nosit po ovom kijametu.
imam istiDaphna wrote:This is niceŠteta što je muški
![]()
ma, nije tebi. ja imam osjecaj da bi se sva polomila na tom cudu. i kod kuce nekad kad sestrine obucem sve moram "odrzavat ravnotezu"hana_montana wrote:alica.k wrote:ja se divim svima koje nose stikle IKAD. ja bi na tome ekspresno slomila nogu u po ljeta u po zime.ladyblue18 wrote:Ja se divim vama koje mozete stikle nosit po ovom kijametu.
![]()
![]()
pa nije to tako tesko![]()

Irm@ wrote:@maybelline: upload sliku na nekoj web stranici npr http://www.imageshack.com i onda samo kopiras ovdje link unutar ocog img![]()
a za stikle...ja sam se toooliko navikla uopce vishe ne nosim ravno nista...tako da i po ovoj navecoj zimi sam na 12 cm (dobro ne bas svaki dan jer mi nisu svake cizme tolike i naravno ne mislim na "igla" petu jer je to potpuno glupo a i seljacki nostiti zimi) ali ugl sam na stiklama i kao da sam u ravnom..ugl sve je stvar navike
znaš ti šta valjabez_ideje wrote:I tako ja put pod noge u Intersport.....izmedju brda jakni do 300,400,500 KM-ova nadjoh i jednu ni manje ni vise nego 1049 KM
i moja sestra ima taj isti talentbez_ideje wrote:I tako ja put pod noge u Intersport.....izmedju brda jakni do 300,400,500 KM-ova nadjoh i jednu ni manje ni vise nego 1049 KM
How much?Irm@ wrote:imam istiDaphna wrote:This is niceŠteta što je muški
![]()
mislim ljepsi jer je zenski ali isti fazon...a znas kako je topao divota
by Mango
alica.k wrote:i moja sestra ima taj isti talentbez_ideje wrote:I tako ja put pod noge u Intersport.....izmedju brda jakni do 300,400,500 KM-ova nadjoh i jednu ni manje ni vise nego 1049 KMod svih stvari bez gledanja izabere najskuplju.
Da te obradujem, vjerovatno i nece, ja svoje nosam vec 7 (SEDAM) godina, konstantno, svaku zimu, imam jedne sminki cizmice, koje obujem jednom godisnje i pokajem se redovnobez_ideje wrote:@bond.......e odlicno,to ce bit taman u budzetu ...idem u pon da pogledam u intersport![]()
Cuj ne nosate potkosulje....ja bgm potkosulje ko majice biram,doduse 90% su one crne uske,ne bi mogla bez njih nema sanse i ljepse mi majice izgledaju ako im je puno sirok okovratnik i izrez
![]()
![]()
![]()
Samo da se pohvalim da mi one cizme sto napravih kod cike na carsiji nisu ni jednom propustile,tople fine.......a imam i one oker futrovane sape......jes sam ko ajs pingvin kad izadjem u njima....al me zaboli.....![]()
![]()
![]()
![]()
a ski jakne, ili uopste bilo koju sportsku opremu ne kupujte u intersportu, cijene su (za reket 100% znam a vjerovatno i za druge stvari) za 100KM veće (pogledati head radical microgel u sportlifeu i intersportu, 380, 475, respektivno)bez_ideje wrote:I tako ja put pod noge u Intersport.....izmedju brda jakni do 300,400,500 KM-ova nadjoh i jednu ni manje ni vise nego 1049 KM
150 na snizenju..ali mislim da su sad im kaputi jos spali tako da provjeri kad udjes odmah ces vidjeti kapute na lijevoj straniDaphna wrote:How much?Irm@ wrote:imam istiDaphna wrote:This is niceŠteta što je muški
![]()
mislim ljepsi jer je zenski ali isti fazon...a znas kako je topao divota
by Mango