Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prosle godine isao kod Neskovica da punim klimu, kaze ne moze, puklo neko crijevo, sad ne mogu se sjetit koje tačno, šta su rekli. Kaze mozes naci na otpadu.
Ima li neko neku preopruku da odem da pregleda se sistem, osim Klimacentra jer im je haos ovih dana.
Leon16v wrote:Prosle godine isao kod Neskovica da punim klimu, kaze ne moze, puklo neko crijevo, sad ne mogu se sjetit koje tačno, šta su rekli. Kaze mozes naci na otpadu.
Ima li neko neku preopruku da odem da pregleda se sistem, osim Klimacentra jer im je haos ovih dana.
Hvala
Komel , ja prezadovoljan uslugom , trazi Kenana nek ti pregleda
Ja ih dusmaninu ne bih preporucio. Tri dana mi drzali raskopano auto, nista uradili nisu, na kraju se posvađam i uzmem i auto i pare nazad. U ta tri dana jos dva ista slucaja. Kvar ne znaju popraviti. Bar tad nisu znali. ..bo filter, to sam mozes zamijenit... Ćelo je najozbiljniji majstor za klime. Nazalost al tako je...
Ned071 wrote:Ja ih dusmaninu ne bih preporucio. Tri dana mi drzali raskopano auto, nista uradili nisu, na kraju se posvađam i uzmem i auto i pare nazad. U ta tri dana jos dva ista slucaja. Kvar ne znaju popraviti. Bar tad nisu znali. ..bo filter, to sam mozes zamijenit... Ćelo je najozbiljniji majstor za klime. Nazalost al tako je...
Sve preporuke, proslo ljeto punio klimu i mijenjao kvacilo kompresora kod njih, inace sva crijeva i dijelovi za klimu mogu se naci preko njih
Da li je ovo fakat ili šuplja da za 30KM urade sve što i Klima centar na Butmiru za 60KM?
A sto bi bila suplja?! Pa odavno su se gotovo svi servisi ponovili sa automatizovanim masinama za punjenje klima uredjaja, prikopcaj, pronadji model automobila, godiste, i pritisni start i sacekaj 20-30 minuta dok se proces zavrsi. kod neskovica 25 KM sve to navedeno, 7 aparata jedan do drugog a raja navalila.
Za ove gore iz dobrinje, oni pored punjenja mogu i otkloniti kvar ako zatreba, rade i sve vrste popravke i jeftiniji su od klima centra.
Pa svašta oni nešto nabrojaše da spada u tih 30KM, ne samo dopuna i dezifenkcija, pročitaj šta im piše na OLX u ponudi. A za tu, koliko sam ja shvatio, ISTU uslugu, Klima centar uzima 60 KM. Duplo.
Pa rekoh da nije neka navlakuša, tipa, čitaj malim slovima i to...
Naslovnica wrote:Pa svašta oni nešto nabrojaše da spada u tih 30KM, ne samo dopuna i dezifenkcija, pročitaj šta im piše na OLX u ponudi. A za tu, koliko sam ja shvatio, ISTU uslugu, Klima centar uzima 60 KM. Duplo.
Pa rekoh da nije neka navlakuša, tipa, čitaj malim slovima i to...
Pa sve ono nabrojano, aparat sam odradi, izuzev dezinfekcije, pa ti vidi...
1kg R147a gasa je 30EUR
ovisno o tipu vozila ide od 500grama do preko 1kg
tako da što se mene tiče, nije mi jasno šta rade, il sipaju svima isto il nešto svoje rade, boga pitaj
mk ultra wrote:1kg R147a gasa je 30EUR
ovisno o tipu vozila ide od 500grama do preko 1kg
tako da što se mene tiče, nije mi jasno šta rade, il sipaju svima isto il nešto svoje rade, boga pitaj
Ned071 wrote:Ja ih dusmaninu ne bih preporucio. Tri dana mi drzali raskopano auto, nista uradili nisu, na kraju se posvađam i uzmem i auto i pare nazad. U ta tri dana jos dva ista slucaja. Kvar ne znaju popraviti. Bar tad nisu znali. ..bo filter, to sam mozes zamijenit... Ćelo je najozbiljniji majstor za klime. Nazalost al tako je...
koji celo
Slazem se s Ned071, Celo je najozbiljniji, nazalost. Celo Klima Centar. Ove sto hladno dopunjavaju bih zaobisao u sirokom luku.
Upravo, isti. Na kraju nakon sto su me oni zeznuli jednom pa sam platio duplo, ispalo je manje od onoga sto sam potrosio kod majstora koji nisu rijesili problem.
Ako si siguran da ti je sistem dobar i da nigdje nemas curenje, idi kod Neskovica ili gdje vec je jeftinije. Ista stvar ako vec znas da ti je supalj i da svake godine punis, a ne zelis popravljat.
supercali wrote:Moram pogledati klimu grije ko toplana
Do neki dan je normalno hladilo sta je bilo nemam pojma
Ako ti je baš naglo prestalo hladiti, vjerovatno da je neki kvar na sistemu.. Meni se isto desilo, za prvi maj klima radila, nakon toga par dana bilo lošije vrijeme oko 5. da upalim, katastrofa.. Na kraju se ispostavilo da mi je pukao hladnjak.