UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply

Dolazim?

DA
28
61%
NE
18
39%

Total votes: 46

bavka

#526 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by bavka »

all inclusive :D
Meri_

#527 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by Meri_ »

Samo da znate da Bavka dobro gura uzbrdo!
dushmanka_sa

#528 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by dushmanka_sa »

Meri_ wrote:Samo da znate da Bavka dobro gura uzbrdo!
Ja sam vidjela kako pliva nizvodno. Moram ga pohvaliti. :D
bavka

#529 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by bavka »

dushmanka_sa wrote:
ccc... :run:
dushmanka_sa

#530 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by dushmanka_sa »

bavka wrote:
dushmanka_sa wrote:
ccc... :run:
:kiss:
bavka

#531 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by bavka »

ih,sejtane jedan :D
dushmanka_sa

#532 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by dushmanka_sa »

bavka wrote:ih,sejtane jedan :D
Vidi li se kako sam se postidila? :D 8)
bavka

#533 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by bavka »

dushmanka_sa wrote:
bavka wrote:ih,sejtane jedan :D
Vidi li se kako sam se postidila? :D 8)
iz aviona :P ko i ja :D
dushmanka_sa

#534 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by dushmanka_sa »

Image

Bavka moj lijepi... Reci ti meni znaš li slučajno kako se pecaju skiperi na Neretvi?
bavka

#535 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by bavka »

dushmanka_sa wrote:Image

Bavka moj lijepi... Reci ti meni znaš li slučajno kako se pecaju skiperi na Neretvi?
vrlo tesko..nisam ih pecao,al kazu tako :P znas li ti slucajno imal' koja skiperka dole? :P
Dr.Cuddy

#536 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by Dr.Cuddy »

čije je ovo tijelo na slici? :shock:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#537 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by ladyblue18 »

Moonlight & Magnolia wrote:čije je ovo tijelo na slici? :shock:
meni se cini skiperovo :oops: :mrgreen:
bavka

#538 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by bavka »

ladyblue18 wrote:
jes',jes'...onaj cupavi :D fin momak :D
jennisjoplin

#539 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by jennisjoplin »

Meri_ wrote:Uh, sto mozete pisati... tri dana treba za citanje.

dakle,
VOZDRA RAJA

pocastvovan sam druzenjem na raftingu s ekipom forumasa pa, red je da se i ja prijavim. Da ne bude zabune Meri je anagram od Emir, dakle musko, ha ha ha.

Inace, rafting je bio fenomenalan. Ekipa za deset, zezancija i sve ostalo. Zao mi je sto nisam isao biciklom (spektakularno je vidjeti zoru i izlazak sunca na Visocici) ali to cemo drugi put. Kupanje, pitka voda cijelim putem, cevapi i ona plaza su izvrsni, sve pohvale organizatorima (drugi put nosim kafu i fotoaparat). Dobro, moglo je biti malo vise adrenalina (idemo obavezno u maju iduce godine kad je vodostaj zesci), ali draz je davala cinjenica da imamo supalj camac koji pumpamo cijelim putem, ha ha ha.

Ona prica o biciklistickom druzenju forumasa uopste nije neostvariva. Za pocetak to moze biti lagana tura do Kozije cuprije i onda iznad, starom Cirinom prugom (iz filma Walter brani Sarajevo; sad je tamo divan put a ne pruga). Za ovo ne treba nikakva kondicija, to voze i djeca od 11 godina. Osim toga, moze se otici na Igman, npr. od Velikog polja do PD Hrasnicki stan (cilj je grah), kroz prekrasnu sumu. Takodje moze bez kondicije i prethodnog treninga.

Posto je Bavka redovniji ovdje, a vidim da je pobrao simpatije zenskog dijela publike, predlazem njega za koordinatora. Prevoz cemo lako, to mogu ja preuzeti na sebe. Napomena: biciklizam ne kosta nista ko ima bicikl, ko nema najam je cca 10 KM (mozemo dobiti i jeftinije na grupu). Grah kosta 3 KM i - to je to.

A onda mozemo probati skakanje padobranom, grupno, ha ha ha
bavka mora pod hitno u ilegalu kao valter, ako ove forumasice ćopnu samo po dio od njega, koliko ih je neće ništa od njega ostati, bavka naći ćemo ti stan, ni ti nećeš znati gdje je :lol:
ladyblue18

#540 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by ladyblue18 »

bavka wrote:
ladyblue18 wrote:
jes',jes'...onaj cupavi :D fin momak :D
kako ja znam 8-)
bavka imal tebe na slikama? :mrgreen:
bavka

#541 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by bavka »

jennisjoplin wrote:
Meri_ wrote:Uh, sto mozete pisati... tri dana treba za citanje.

dakle,
VOZDRA RAJA

pocastvovan sam druzenjem na raftingu s ekipom forumasa pa, red je da se i ja prijavim. Da ne bude zabune Meri je anagram od Emir, dakle musko, ha ha ha.

Inace, rafting je bio fenomenalan. Ekipa za deset, zezancija i sve ostalo. Zao mi je sto nisam isao biciklom (spektakularno je vidjeti zoru i izlazak sunca na Visocici) ali to cemo drugi put. Kupanje, pitka voda cijelim putem, cevapi i ona plaza su izvrsni, sve pohvale organizatorima (drugi put nosim kafu i fotoaparat). Dobro, moglo je biti malo vise adrenalina (idemo obavezno u maju iduce godine kad je vodostaj zesci), ali draz je davala cinjenica da imamo supalj camac koji pumpamo cijelim putem, ha ha ha.

Ona prica o biciklistickom druzenju forumasa uopste nije neostvariva. Za pocetak to moze biti lagana tura do Kozije cuprije i onda iznad, starom Cirinom prugom (iz filma Walter brani Sarajevo; sad je tamo divan put a ne pruga). Za ovo ne treba nikakva kondicija, to voze i djeca od 11 godina. Osim toga, moze se otici na Igman, npr. od Velikog polja do PD Hrasnicki stan (cilj je grah), kroz prekrasnu sumu. Takodje moze bez kondicije i prethodnog treninga.

Posto je Bavka redovniji ovdje, a vidim da je pobrao simpatije zenskog dijela publike, predlazem njega za koordinatora. Prevoz cemo lako, to mogu ja preuzeti na sebe. Napomena: biciklizam ne kosta nista ko ima bicikl, ko nema najam je cca 10 KM (mozemo dobiti i jeftinije na grupu). Grah kosta 3 KM i - to je to.

A onda mozemo probati skakanje padobranom, grupno, ha ha ha
bavka mora pod hitno u ilegalu kao valter, ako ove forumasice ćopnu samo po dio od njega, koliko ih je neće ništa od njega ostati, bavka naći ćemo ti stan, ni ti nećeš znati gdje je :lol:
HAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bavka

#542 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by bavka »

ladyblue18 wrote:
ladyblue18 wrote:
kako ja znam 8-)
bavka imal tebe na slikama? :mrgreen:
nema :sad: zato i kukam citav dan...nigdje nas i naseg camca...ima jedna slika al se niko ne vidi :sad: pih...
ladyblue18

#543 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by ladyblue18 »

bavka wrote: nema :sad: zato i kukam citav dan...nigdje nas i naseg camca...ima jedna slika al se niko ne vidi :sad: pih...
a jbg :( :mrgreen:
dushmanka_sa

#544 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by dushmanka_sa »

bavka wrote:
dushmanka_sa wrote:Image

vrlo tesko..nisam ih pecao,al kazu tako :P znas li ti slucajno imal' koja skiperka dole? :P
Ma naći ćemo. Samo da ja nađem svog skipera. :D
dushmanka_sa

#545 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by dushmanka_sa »

Pa šta misliš što meni nije dobro čitav dan?
TR4NX

#546 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by TR4NX »

Mene zanima kad ste stigli u konjic vozom kako dalje ? :D od opreme ste dobili samo prsluke i kacigu ?, i da li se planira ici poslije SFF :D da se iskoristi ovo vrijeme :). Ja bi rado isao, najvjerovatnije jos sedmero jarana i jaranica :D naravno svi ispunjavaju uslove.
dushmanka_sa

#547 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by dushmanka_sa »

TR4NX wrote:Mene zanima kad ste stigli u konjic vozom kako dalje ? :D od opreme ste dobili samo prsluke i kacigu ?, i da li se planira ici poslije SFF :D da se iskoristi ovo vrijeme :). Ja bi rado isao, najvjerovatnije jos sedmero jarana i jaranica :D naravno svi ispunjavaju uslove.
Od opreme smo dobili: SKIPERA, čamac, vesla, odijela ko je htio, šlape, prsluke i kacige. Ostalo nam i nije trebalo. Kasnije je došlo pojačanje sa ćevapima, pivom, paradajzom... :-D

Ja sam za (Što li?) za još jednu turu. Reče skiper da se još mjesec dana može spuštati niz Neretvu. :-D
Dr.Cuddy

#548 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by Dr.Cuddy »

dushmanka_sa wrote:
TR4NX wrote:Mene zanima kad ste stigli u konjic vozom kako dalje ? :D od opreme ste dobili samo prsluke i kacigu ?, i da li se planira ici poslije SFF :D da se iskoristi ovo vrijeme :). Ja bi rado isao, najvjerovatnije jos sedmero jarana i jaranica :D naravno svi ispunjavaju uslove.
Od opreme smo dobili: SKIPERA, čamac, vesla, odijela ko je htio, šlape, prsluke i kacige. Ostalo nam i nije trebalo. Kasnije je došlo pojačanje sa ćevapima, pivom, paradajzom... :-D

Ja sam za (Što li?) za još jednu turu. Reče skiper da se još mjesec dana može spuštati niz Neretvu. :-D
zaboravila si pive (sarajevsko i karlovačko plutaju Neretvom), brlju, orahovaču i špricer :thumbup:
TR4NX

#549 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by TR4NX »

dushmanka_sa wrote:

Eh odlicno :D a imal sta za vegterijance :P :D hahahhahahah :D bio sam i ja neki dan :) bilo je odlicno, jedino sto sam bio na vodenoj dijeti :D tesko se vegterijanci snalaze lol :) i kako stoje planovi
, planira li se ici poslije SFF :) i kako ide prevoz od konjica pa do tog mjesta :D
dushmanka_sa

#550 Re: UTISCI - FORUMAŠKI RAFTING - Neretva 2008

Post by dushmanka_sa »

Moonlight & Magnolia wrote:
dushmanka_sa wrote:

zaboravila si pive (sarajevsko i karlovačko plutaju Neretvom), brlju, orahovaču i špricer :thumbup:
U Barbie čamcu je bila samo brlja a kasnije čevapčići na obali, piva i uhhh. :D
Post Reply