Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- stulic
#526 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Dajte ba nebudite djeca pa rijamu ima svoje snimke puno bolje i cistije od kojekakvih gluposti sa youtube, osim toga na slikama se vidi da je bilo kamera kijamet pogotovo novinarskih profesionalnih, cak sam vidio novu sonijevu high definition kod tipa u ruci.
- cudnovati kljunas
#527 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
sto to majke ti, kad prozivas vec, ovo sam napisao s razlogom, sta treba da najebu ljudi ovdje radi njegovih slika jel ?Saraybosna wrote:Nije normalan frajercudnovati kljunas wrote:@ J.B. Tito, nek si ti poletio da snimis i da postavis ovdje, evo zelio bih ti se zahvaliti u ime murije sto im pomazes da prepoznaju ucesnike protesta, pa da znaju za ubuduce koga da mlate a ne sviju redom.![]()
-
emigracija
#528 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
dijaspori podhitno vize uvesti i ''porez na kurcenje'' pa kad im patriotizam iz ociju ovoliko viri nece im valjada smetati jos koji izdatak za ovu jebenu drzavu, i ne znam koji k.rac se ide sa tim nekakvim bhf sta oni predstavljaju i koji ce mi oni k.rac ovdje u sarajevu, ako treba nesto lomiti i paliti idite brate tamo palite po njemackoj i svici i sta ja znam, ima nas ovdje dovoljno
- Saraybosna
#529 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Za njega kažem ba, aaaacudnovati kljunas wrote:sto to majke ti, kad prozivas vec, ovo sam napisao s razlogom, sta treba da najebu ljudi ovdje radi njegovih slika jel ?Saraybosna wrote:Nije normalan frajercudnovati kljunas wrote:@ J.B. Tito, nek si ti poletio da snimis i da postavis ovdje, evo zelio bih ti se zahvaliti u ime murije sto im pomazes da prepoznaju ucesnike protesta, pa da znaju za ubuduce koga da mlate a ne sviju redom.![]()
- zanzibar
#530 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
ako pogledas bolje na dvije od njegovih slika, uocices policijskog snimatelja sa vrlo kvalitetnom kamerom koja biljezi sve zivo tako da njima sve fotke u medijima i na forumima fakat nista ne znace.cudnovati kljunas wrote:@ J.B. Tito, nek si ti poletio da snimis i da postavis ovdje, evo zelio bih ti se zahvaliti u ime murije sto im pomazes da prepoznaju ucesnike protesta, pa da znaju za ubuduce koga da mlate a ne sviju redom.![]()
-
dlfo
#531 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Bio sam i ja tu zemljace nije to nikakvo mjerilio patriotizma znas ,samo me nervira to sto se radi dole ,pogresnim putem se krenulo zemljace a osim toga petak 12 sati zar se ne radi tada drugar? A da u Bosni je 60 % nezaposlenih ,i ja pitam ...roba_s_greskom wrote:Sta ja znam sta toj 'jebenoj zemlji' treba. PA znam sigurno da rat ne treba. Znam jer mi je otac dao zivot za ovaj grad. Je li ti to dovoljno sine? Ne, nisam ja krenuo na dzumu, i nisam jedan od tih koji idu na dzumu pa 'subotom' locu (za tvoju informaciju), samo sam rekao da je bilo tih ljudi koji su krenuli na Dzumu. Zato gledaj odakle god da gledas Sarajevo, ja sam bio tu kad je bilo najteze sine.
Ove demonstarcije mogu biti pocetak necega drugar[/quote]
Sve ja to znam i kolika je stopa nezaposlenosti i sve. Lako je sjediti negdje u europi sa nekih europskim pasosem i pricati o patriotizmu. (NARAVNO CAST IZUZECIMA!!!!), ali pametovat mi o tome sta ja znam sta treba ovoj zemlji nije ok. To sto neko ide na dzumu to je njihova briga, i to NIKAKO nije razlog za nezaposlenost,tako da.. bujrum u Sarajevo 30 dana, neka ti to dodje nesto kao ekskurzija, kao sto je meni putovanje u Amsterdam, neka ti to bude neko divlje iskustvo, pa ces onda imati koliki-toliki temelj da pricas i PATRIOTIZMU. Hvali se svojima da si bio u Sarajevu u MAJU, a ne preko Jula/augusta. Bices im glavni!
Last edited by dlfo on 23/05/2008 16:57, edited 1 time in total.
-
dnaxy
#532 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
sad si cool??Saraybosna wrote:Ma klasični dijasporski kloc sa stranim pasošem i srcem punim ljubavi prema BiHemigracija wrote: Hm, kako bih volio da si mi negdje u blizini pa da ti ja malo objasnim neke stvari ovo ono....bjednice
Treba samo nastavit sa ovim.Ne moze se protiv naroda!I skidam kapu ovim sto su danas bili tamo
"Prvo te ignorisu,onda te ismijavaju,onda se bore protiv tebe i onda pobjedujes."
mahatma gandhi
- stulic
#533 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Kad god nece kurac da ti se digne dijaspora ti kriva, de ohladi matereti i pogledaj malo bolje oko sebe, glupsone.emigracija wrote:dijaspori podhitno vize uvesti i ''porez na kurcenje'' pa kad im patriotizam iz ociju ovoliko viri nece im valjada smetati jos koji izdatak za ovu jebenu drzavu, i ne znam koji k.rac se ide sa tim nekakvim bhf sta oni predstavljaju i koji ce mi oni k.rac ovdje u sarajevu, ako treba nesto lomiti i paliti idite brate tamo palite po njemackoj i svici i sta ja znam, ima nas ovdje dovoljno
- Saraybosna
#534 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
emigracija wrote:dijaspori podhitno vize uvesti i ''porez na kurcenje'' pa kad im patriotizam iz ociju ovoliko viri nece im valjada smetati jos koji izdatak za ovu jebenu drzavu, i ne znam koji k.rac se ide sa tim nekakvim bhf sta oni predstavljaju i koji ce mi oni k.rac ovdje u sarajevu, ako treba nesto lomiti i paliti idite brate tamo palite po njemackoj i svici i sta ja znam, ima nas ovdje dovoljno
- dzenan_tr
#535 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
...nisam bio pred savezom...
...radim i nije bilo ni najmanje mogucnosti da napustim kancelariju i dodjem...
...pojede me sto ipak nisam...
...kunem se svime sto mi je sveto da slijedeci put hocu...
...po cijenu otkaza...
...sjedio sam u kancelariji ko ona stvar, saltao radio i internet stranice...
...osluskivao vijesti...
...a iznutra je gorjela zelja da budem s vama...
...cuo sam se s kolegom u beogradu i prenio mu sta se desilo...
...iz zajednicke konstatacije da je policija produzena ruka vlasti, ne mogu a da ne napisem ono sto me
dojmilo... momak je bio na demonstracijama protiv slobodana milosevica i prica kako su danima
protestvovali, a policija danima tukla i tukla... kad su vidjeli da demonstracije ne jenjavaju, vec
suprotno narod postaje sve ogorceniji i zesci, bacili su pendreke i stali...
...proradili mali mozgovi i savjest...
...ali, da bi se isto i kod nas dogodilo treba ici naprijed sa ovim, ici i ne stajati...
...dozlogrdili su...
...ponosan sam sto sam Bosanac, ali me stid samog sebe sto nisam bio na Ferhadiji...
...radim i nije bilo ni najmanje mogucnosti da napustim kancelariju i dodjem...
...pojede me sto ipak nisam...
...kunem se svime sto mi je sveto da slijedeci put hocu...
...po cijenu otkaza...
...sjedio sam u kancelariji ko ona stvar, saltao radio i internet stranice...
...osluskivao vijesti...
...a iznutra je gorjela zelja da budem s vama...
...cuo sam se s kolegom u beogradu i prenio mu sta se desilo...
...iz zajednicke konstatacije da je policija produzena ruka vlasti, ne mogu a da ne napisem ono sto me
dojmilo... momak je bio na demonstracijama protiv slobodana milosevica i prica kako su danima
protestvovali, a policija danima tukla i tukla... kad su vidjeli da demonstracije ne jenjavaju, vec
suprotno narod postaje sve ogorceniji i zesci, bacili su pendreke i stali...
...proradili mali mozgovi i savjest...
...ali, da bi se isto i kod nas dogodilo treba ici naprijed sa ovim, ici i ne stajati...
...dozlogrdili su...
...ponosan sam sto sam Bosanac, ali me stid samog sebe sto nisam bio na Ferhadiji...
- Mommy's_little_ Monster
#536 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
ovo ti je nidje veze...probajte se malo informisati za promjenuemigracija wrote:dijaspori podhitno vize uvesti i ''porez na kurcenje'' pa kad im patriotizam iz ociju ovoliko viri nece im valjada smetati jos koji izdatak za ovu jebenu drzavu, i ne znam koji k.rac se ide sa tim nekakvim bhf sta oni predstavljaju i koji ce mi oni k.rac ovdje u sarajevu, ako treba nesto lomiti i paliti idite brate tamo palite po njemackoj i svici i sta ja znam, ima nas ovdje dovoljno
- cudnovati kljunas
#537 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
znam ja to drug, snimaju oni po utakmicama stalno, al hajde da im mi ne pomazemo stavljanjem nasih slika .zanzibar wrote:ako pogledas bolje na dvije od njegovih slika, uocices policijskog snimatelja sa vrlo kvalitetnom kamerom koja biljezi sve zivo tako da njima sve fotke u medijima i na forumima fakat nista ne znace.cudnovati kljunas wrote:@ J.B. Tito, nek si ti poletio da snimis i da postavis ovdje, evo zelio bih ti se zahvaliti u ime murije sto im pomazes da prepoznaju ucesnike protesta, pa da znaju za ubuduce koga da mlate a ne sviju redom.![]()
- J.B.Tito
#538 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
OK, slike skinute.
Ali:
1.Na slikama se ne vidi da iko radi ista protiv-zakonito
2.Neko je vec napisao, svi smo mi uslikani od strane policije
3.Pogledajte veceras vijesti i zamolite sve novinare da vam "zamagle lica" prije nego puste svoje snimke.
4.Ako sam postavio slike i slikao, i ja sam "osumnjiceni".
5.Koji ste klinac isli na proteste ako se bojite da ce vas neko prepoznati
6.Dok god se budete bojali toga sto ce vam neko vidjeti "face" nista uraditi i necemo.
i 7.Za razliku od vas "nikova", moje ime i prezime je vec u opticaju.Odavno.
Ali:
1.Na slikama se ne vidi da iko radi ista protiv-zakonito
2.Neko je vec napisao, svi smo mi uslikani od strane policije
3.Pogledajte veceras vijesti i zamolite sve novinare da vam "zamagle lica" prije nego puste svoje snimke.
4.Ako sam postavio slike i slikao, i ja sam "osumnjiceni".
5.Koji ste klinac isli na proteste ako se bojite da ce vas neko prepoznati
6.Dok god se budete bojali toga sto ce vam neko vidjeti "face" nista uraditi i necemo.
i 7.Za razliku od vas "nikova", moje ime i prezime je vec u opticaju.Odavno.
-
gradska toplana
#539 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
dragi moji patrioti BiH i BiH fudbala-nogometa,
zivi bili nedjelite se na domace i migraciju jer sa tim samo olaksavate posao LOPOVIMA.Svakom podjelom dolazi do slabljenja,a cilj je svima isti -srusiti LOPOVE.
Sramota policije koja se stavila na stranu LOPOVA i pocela tuci narod,a sklanjaju se pred kriminalcima svakakvih sorti pa cak su i u talu sa njima-FUJ.
zivi bili nedjelite se na domace i migraciju jer sa tim samo olaksavate posao LOPOVIMA.Svakom podjelom dolazi do slabljenja,a cilj je svima isti -srusiti LOPOVE.
Sramota policije koja se stavila na stranu LOPOVA i pocela tuci narod,a sklanjaju se pred kriminalcima svakakvih sorti pa cak su i u talu sa njima-FUJ.
-
bice_bice
#540 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
upravu si, tito
-
jagode
#541 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
ko je koga tukao???
mozda treba policiji lica zamagliti.
mozda treba policiji lica zamagliti.
-
bc_chupo
#542 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
sta je ba
ovo
?
20ak drotova rastjeralo i pohapsilo sve ? :S
ovo
?
20ak drotova rastjeralo i pohapsilo sve ? :S
-
Alfa_Ze
#543 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
nemoj lave tako !!emigracija wrote:dijaspori podhitno vize uvesti i ''porez na kurcenje'' pa kad im patriotizam iz ociju ovoliko viri nece im valjada smetati jos koji izdatak za ovu jebenu drzavu, i ne znam koji k.rac se ide sa tim nekakvim bhf sta oni predstavljaju i koji ce mi oni k.rac ovdje u sarajevu, ako treba nesto lomiti i paliti idite brate tamo palite po njemackoj i svici i sta ja znam, ima nas ovdje dovoljno
i tzv.dijaspora je dio nas !!Prošle sedmice Centralna banka je objavila da je dijaspora i ove godine poslala više od 3 milijarde KM u zemlju, a mimo financijskih ustanova, iz ruke u ruku, putem koverti, još dodatnih 3 do 4 milijarde su unesene. Pored direktnog slanja novca, ne smijemo zaboraviti ni činjenicu da svake godine u BiH dođe preko 200,000 turista iz dijaspore i njihov kapital koji se troši je značajan za ekonomiju BiH. Jednom riječju dijaspora čuva "socijalni mir".
-
Bulk3
#544 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Bio sam danas,svaka cast svim navijacima.
TREBA PONOVO DA SE OKUPIMO IDUCE SEDMICE,ALI DA SE BOLJE ORGANIZUJEMO. IMA LI NEKO IZ BHF NA OVOM FORUMU???????????????DA SE DOGOVORIMO SA SVIM NAVIJACKIM SKUPINAMA I DA POKAZEMO NASIM KORUMPIRANIM DROTOVIMA JEBEM LI IM SVE KAKO SE BIJE. HAJDE DA SE PONOVO ORGANIZUJEMO. HAJMO IH RUSIT MATER IM JEBEM
TREBA PONOVO DA SE OKUPIMO IDUCE SEDMICE,ALI DA SE BOLJE ORGANIZUJEMO. IMA LI NEKO IZ BHF NA OVOM FORUMU???????????????DA SE DOGOVORIMO SA SVIM NAVIJACKIM SKUPINAMA I DA POKAZEMO NASIM KORUMPIRANIM DROTOVIMA JEBEM LI IM SVE KAKO SE BIJE. HAJDE DA SE PONOVO ORGANIZUJEMO. HAJMO IH RUSIT MATER IM JEBEM
-
pa_sha
#545 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
molim vas da ne postavljate sliike na forumima bilo gdje.....
il ako bas morate cenzurirajte face.
-
jagode
#546 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
smanjio sam sa sest puta na dva puta godisnje ako je potrebno mogu vala za jos jedan ali ljubav za necim vrijedi i preko grane 
-
emigracija
#547 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
@roba_s_greskom ''Ne seri ti bitango jedna,eto ti znas sta toj jebenoj zemlji treba,nek si ti kreno na dzumu mulac jedan,kad vas vidim petkom na dzumi a subotom locete ko svinje sluge Sda majmune jedan,ti eto ko kulturan tebi je dobro majmune.Alfa_Ze wrote:nemoj lave tako !!emigracija wrote:dijaspori podhitno vize uvesti i ''porez na kurcenje'' pa kad im patriotizam iz ociju ovoliko viri nece im valjada smetati jos koji izdatak za ovu jebenu drzavu, i ne znam koji k.rac se ide sa tim nekakvim bhf sta oni predstavljaju i koji ce mi oni k.rac ovdje u sarajevu, ako treba nesto lomiti i paliti idite brate tamo palite po njemackoj i svici i sta ja znam, ima nas ovdje dovoljno
i tzv.dijaspora je dio nas !!Prošle sedmice Centralna banka je objavila da je dijaspora i ove godine poslala više od 3 milijarde KM u zemlju, a mimo financijskih ustanova, iz ruke u ruku, putem koverti, još dodatnih 3 do 4 milijarde su unesene. Pored direktnog slanja novca, ne smijemo zaboraviti ni činjenicu da svake godine u BiH dođe preko 200,000 turista iz dijaspore i njihov kapital koji se troši je značajan za ekonomiju BiH. Jednom riječju dijaspora čuva "socijalni mir".
Sto se tice protesta ja sam za to da se osnuje neki fond da mi malo uletimo tu ono ,mi dijasporci ovo ono uzelo se da ubacimo koju markicu da to dole krene pravim putem a ja mislim da je taj prokleti savez DOBAR pocetak...
Samo naprijed,gledamo vas mi nije problem kad zapne tu smo''
Pa jel ti vidis kako te papak gleda. Pa meni je ovo zivot, svakodnevnica, gdje god se okrenes svi gledaju kako da ti dusu uzmu kao i svima nama koji zivimo ovdje a ''njima'' je to exkurzija, zajebancija i jos mi soli pamet sta valja a sta ne valja ovdje gdje ja zivim a ne on. I jos mi spomenje nekakve fondove kao oni nesto da mi pomazu....stvarno kako su ovakvi u stanju u covjeku probuditi onog posljednjeg papka i đilkosa pa bih mu jebo sve po spisku
- homo_sapiens
#548 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
pa_sha wrote:molim vas da ne postavljate sliike na forumima bilo gdje.....
Ako ces ici na proteste zbog bilo kojeg razloga, a pri tom, plaseci se ev. posljedica i kriti lice - onda je bolje da i ne ides nigdje.
Sjedi kuci i posmatraj sa strane, navijaj . . . .
Sakriven nikad niko nista nece postici !
-
amarpitar
#549 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Protesti protiv Nogometnog saveza BiH, intervenirala policija - Sarajevo, 23.05.2008 - FTV
rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/f0523-01.rm (Ubaci u Real PLayer)
Portparol MUPa KS veli "oko 12 sati dogodio se nenajavljeni skup u blizini prostorija nsfbih. Mi smo ovaj skup osigurali iako nije bio najavljen...počinje bacanje kamenica, baklji na policajce...čime je bio ugrožen život policajaca..."
rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/f0523-01.rm (Ubaci u Real PLayer)
Portparol MUPa KS veli "oko 12 sati dogodio se nenajavljeni skup u blizini prostorija nsfbih. Mi smo ovaj skup osigurali iako nije bio najavljen...počinje bacanje kamenica, baklji na policajce...čime je bio ugrožen život policajaca..."
Last edited by amarpitar on 23/05/2008 17:37, edited 1 time in total.
-
pa_sha
#550 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
ko mi to kaze?homo_sapiens wrote:pa_sha wrote:molim vas da ne postavljate sliike na forumima bilo gdje.....
Ako ces ici na proteste zbog bilo kojeg razloga, a pri tom, plaseci se ev. posljedica i kriti lice - onda je bolje da i ne ides nigdje.
Sjedi kuci i posmatraj sa strane, navijaj . . . .
Sakriven nikad niko nista nece postici !
ovo je pravilo svih navijaca na svijetu, a ti postavljaj slike i pomozi policiji da uhapsi sve ljude koji su danas protestvovali protiv N/FSBiH.... pa kad nas pohapse onda cete vi forumasi da sredite cijelu stvar sa savezom mirnim protestima sa punooooo fotografija i video klipova
kako si samo smjesan
sto svoju sliku ne postavljate, ako ste tolko hrabri...