Ovo je revijalna utakmica i 15 000 je puno.savrseni krug wrote:sjever potpuno prazan
jel to nesto znaci?
Eto na primjer prosle hevte igro "World Allstars" u Rumuniji i jebo sve ako je vise bilo nek 5000 na stadionu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ovo je revijalna utakmica i 15 000 je puno.savrseni krug wrote:sjever potpuno prazan
jel to nesto znaci?
ovde bi i milion bilo malobijelo_dugme wrote:Ovo je revijalna utakmica i 15 000 je puno.savrseni krug wrote:sjever potpuno prazan
jel to nesto znaci?
Eto na primjer prosle hevte igro "World Allstars" u Rumuniji i jebo sve ako je vise bilo nek 5000 na stadionu.
savrseni krug wrote:ovde bi i milion bilo malobijelo_dugme wrote:Ovo je revijalna utakmica i 15 000 je puno.savrseni krug wrote:sjever potpuno prazan
jel to nesto znaci?
nije ovo revijalna utakmica,ovo je bitka za domovinu
ev u zenici oko stadiona gomila policajaca i nigdje vise nikog
vidjet cemo sta ce se pred utakmicu desavat
hadis wrote:to je ok al ipak je ovo utakmica koja se organizovala zbog svega sto se desava u BH nogometu, dakle ovo je bilo nesto kao protest al na nogometnom stadionu pa sam ocekivao veci odziv ako nikog onda Sarajlija al eto ocito vama svejedno sto je prvak drzave Modrica a ne Sarajevo ili Zeljo!
LJudi su stigli iz Krajine pa cak i iz zapadnoevropskih zemalja a sarajlije se nisu mogle potruditi da napune kosevo!Naravno nije selektor iz Sarajeva tako da im je svejedno!Mene bi bilo sramota da sam iz Sarajeva a da sam ovu utakmicu gledao na TV!
kakve veze ima što je Modriča prva a ne Sarajevo ili Željo..........ne brkaj lonce.A meni je izgledalo lijepo, baš onako kako bi i trebalo biti, i ima svoju poruku, bilo bi ljepše da je stadion bio prepun, al nije loše.Uopšte nije lošehadis wrote:to je ok al ipak je ovo utakmica koja se organizovala zbog svega sto se desava u BH nogometu, dakle ovo je bilo nesto kao protest al na nogometnom stadionu pa sam ocekivao veci odziv ako nikog onda Sarajlija al eto ocito vama svejedno sto je prvak drzave Modrica a ne Sarajevo ili Zeljo!
LJudi su stigli iz Krajine pa cak i iz zapadnoevropskih zemalja a sarajlije se nisu mogle potruditi da napune kosevo!Naravno nije selektor iz Sarajeva tako da im je svejedno!Mene bi bilo sramota da sam iz Sarajeva a da sam ovu utakmicu gledao na TV!
Nek pređu žandari na tribine i eto ,nek navijajusavrseni krug wrote:u zenici strasno puno policije
ne bi bush imao ovako obezbjedjenje
a ono sto je najsmjesnije osim policije nigdje nikog
ima veze prijateljupalermo wrote:kakve veze ima što je Modriča prva a ne Sarajevo ili Željo..........ne brkaj lonce.A meni je izgledalo lijepo, baš onako kako bi i trebalo biti, i ima svoju poruku, bilo bi ljepše da je stadion bio prepun, al nije loše.Uopšte nije lošehadis wrote:to je ok al ipak je ovo utakmica koja se organizovala zbog svega sto se desava u BH nogometu, dakle ovo je bilo nesto kao protest al na nogometnom stadionu pa sam ocekivao veci odziv ako nikog onda Sarajlija al eto ocito vama svejedno sto je prvak drzave Modrica a ne Sarajevo ili Zeljo!
Meni je jedino na živce išao Bakir Hadžiomerović.............( ovo za nas koji smo gledali preko tv)
u 20hNosferatu wrote:Kad se u Zenici igra utakmica?
Sjetices se ti ovog posta kad budes gledao CL kvali i blamazu Modrice iste onakve koju je dozivio i Zrinjski prije par godina.palermo wrote:kakve veze ima što je Modriča prva a ne Sarajevo ili Željo..........ne brkaj lonce.A meni je izgledalo lijepo, baš onako kako bi i trebalo biti, i ima svoju poruku, bilo bi ljepše da je stadion bio prepun, al nije loše.Uopšte nije loše
Meni je jedino na živce išao Bakir Hadžiomerović.............( ovo za nas koji smo gledali preko tv)
Zaboravio si spomenuti Litex i Bazelin kad već pričaš o blamažamahadis wrote:Sjetices se ti ovog posta kad budes gledao CL kvali i blamazu Modrice iste onakve koju je dozivio i Zrinjski prije par godina.palermo wrote:kakve veze ima što je Modriča prva a ne Sarajevo ili Željo..........ne brkaj lonce.A meni je izgledalo lijepo, baš onako kako bi i trebalo biti, i ima svoju poruku, bilo bi ljepše da je stadion bio prepun, al nije loše.Uopšte nije loše
A sto se tice Bakira Hadziomerovica kamo srece da imamo vise Bakira pa bi nam i drzava mozda bila bolja!!!
PA zar ti nisi primjetio da je recimo prije 2 god Siroki bio prvak, prosle god Sarajevo i ove god Modrica???Zar ti ovo nista ne govori???
Buraz u pitanju je nacionalni kljuc, a sport nebi trebao poznavati ko je koje nacije!!!
nema veze nikakve, meni je potpuno svejedno da li Real igra u Modriči ili Sarajevu, bitno je da igra protiv BH prvaka.........savrseni krug wrote:ima veze prijateljupalermo wrote:kakve veze ima što je Modriča prva a ne Sarajevo ili Željo..........ne brkaj lonce.A meni je izgledalo lijepo, baš onako kako bi i trebalo biti, i ima svoju poruku, bilo bi ljepše da je stadion bio prepun, al nije loše.Uopšte nije lošehadis wrote:to je ok al ipak je ovo utakmica koja se organizovala zbog svega sto se desava u BH nogometu, dakle ovo je bilo nesto kao protest al na nogometnom stadionu pa sam ocekivao veci odziv ako nikog onda Sarajlija al eto ocito vama svejedno sto je prvak drzave Modrica a ne Sarajevo ili Zeljo!
jer da u savezu ne sjede ovi koj sjede na kosevu bi gledao real,na grbavici bayern a modrica bi cekala orasje u drugoj republickoj ligi
mozda jesu bile blamazelaku noć wrote:Zaboravio si spomenuti Litex i Bazelin kad već pričaš o blamažamahadis wrote:Sjetices se ti ovog posta kad budes gledao CL kvali i blamazu Modrice iste onakve koju je dozivio i Zrinjski prije par godina.palermo wrote:kakve veze ima što je Modriča prva a ne Sarajevo ili Željo..........ne brkaj lonce.A meni je izgledalo lijepo, baš onako kako bi i trebalo biti, i ima svoju poruku, bilo bi ljepše da je stadion bio prepun, al nije loše.Uopšte nije loše
A sto se tice Bakira Hadziomerovica kamo srece da imamo vise Bakira pa bi nam i drzava mozda bila bolja!!!
PA zar ti nisi primjetio da je recimo prije 2 god Siroki bio prvak, prosle god Sarajevo i ove god Modrica???Zar ti ovo nista ne govori???
Buraz u pitanju je nacionalni kljuc, a sport nebi trebao poznavati ko je koje nacije!!!![]()
Ma bezveze ti priča, naravno da je sve ovo lopovluk, al to je NAŠ lopovluk (kad kažem naš, to znači i Modriče, i Sarajeva, i Veleža,i Širokog i sve one mafije koja se kreće oko fudbala), po čemu je to Sarajevo, Velež, ili bilo ko bolji ili gori od Modriče..................hadis wrote:Sjetices se ti ovog posta kad budes gledao CL kvali i blamazu Modrice iste onakve koju je dozivio i Zrinjski prije par godina.palermo wrote:kakve veze ima što je Modriča prva a ne Sarajevo ili Željo..........ne brkaj lonce.A meni je izgledalo lijepo, baš onako kako bi i trebalo biti, i ima svoju poruku, bilo bi ljepše da je stadion bio prepun, al nije loše.Uopšte nije loše
Buraz u pitanju je nacionalni kljuc, a sport nebi trebao poznavati ko je koje nacije!!!
koja bolan crna reprezentacijapalermo wrote:Ma bezveze ti priča, naravno da je sve ovo lopovluk, al to je NAŠ lopovluk (kad kažem naš, to znači i Modriče, i Sarajeva, i Veleža,i Širokog i sve one mafije koja se kreće oko fudbala), po čemu je to Sarajevo, Velež, ili bilo ko bolji ili gori od Modriče..................hadis wrote:Sjetices se ti ovog posta kad budes gledao CL kvali i blamazu Modrice iste onakve koju je dozivio i Zrinjski prije par godina.palermo wrote:kakve veze ima što je Modriča prva a ne Sarajevo ili Željo..........ne brkaj lonce.A meni je izgledalo lijepo, baš onako kako bi i trebalo biti, i ima svoju poruku, bilo bi ljepše da je stadion bio prepun, al nije loše.Uopšte nije loše
uostalom, ovo je pričao o BiH reprezentaciji..............