extraordinary wrote:Jok, šteti njegovom imidžu. Da ga vide raja sa pivom, ne bi mogao prodavati onu knjigu, Moj Hadžiluk, tako neštoultima_palabra wrote:extraordinary wrote:i od otvarača za oči Muhameda BikićaOtvaral' on i pive?
Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Moderator: anex
- ultima_palabra
#526 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
-
extraordinary
#527 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Previd, i to veliki. Hadžija, ako čitaš temu, halali mi 
- janje_
#528 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
upravo sam to sinoc zeni prico.. reko, ovaj tip ko da ne gleda tekmu.. casillas odbrani ono kad je gomis fulio prazan gol i bi korner, i reziser sad onim ultrausporenim snimkom pokaza da je lopta casillasa udarila u lakat.. i on veli, ja stvarno ne znam zasto je sudija dosudio penal, kad se na ponovoljenom snimku vidilo da casillas nije igrao tu loptu..extraordinary wrote:Meni su gori svi ostali od njeg, što dovoljno govori kakva mu je konkurencija. Sinoć se onaj Kemal Ahmetović isprovaljivao za dva života. Prva stvar, nije vidio i nije čuo stativu Cristiana Ronalda do ponovljenog snimka. Hajd što nije vidio, ali tako glasno se čulo da se lopta odbila od stativu da bi i gluhog trznulo, a onda je još rekao da je Pjanić asistirao Gomisu, što je stvarno apsurd i nepoznavanje osnovnih pravila fudbala.
stativu nije ni skuzio..
pjaniceva asistencija.. come on..
ostatak tekme je govorio ko je kome dodo.. i to..
od ahmeta mi je gori samo onaj sto nabraja, jos racuna i sta bi bilo kad bi bilo, pa to zvuci kao: ako ovu utakmicu golman liverpoola odbrani, bice to 17. utkamica za redom, u kojoj je igro torres, kuyt dao gol, a gerard prikazan 4 puta na snimku kako sjedi na tribinama i jede kospe.. a ako golman liverpooola kojim slucajem primi gol, bice to drugi put otkako je medju stativima liverpoola, a sedmi put u karijeri da primi jedan ili vise golova u prvoj hefti januara prestupne godine..
i zena se onda cudi sto ja redovno zaspim kad gledam prenos premier lige na domacim emiterima..
-
extraordinary
#529 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Interesantnija sahrana bude 
-
symbolstar
#530 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
vendetta87 wrote:Sinoć su se isprovaljivali isto kad su pričali o Liverpool-Benfica.Kad je Liverpool dao 2. ili 3. gol govori Vugda, sad će nam kolega Hadžić reći i strijelca.I ovaj mrtav hladan kaže Kajt(milsleći na Kuyt-a).Malo poslije se opet osvrće na rezultat tamo i kaže nakon pogotka KrojfaLiverpool vodi...
Vugdalic jeste smijesan, ponekad iritantan. Meni je zabavan, Hadzic jako dobro prenosi utakmicu i fakat ga Vugdalic sjebe kad mu upadne u rijec s nekim nesuvislim komentarom, ali meni iskustvo gledanja tekme kad njih dvojica rade ne predstavlja nikakvu tegobu, naprotiv
A za ovo gore nisam bas shvatio, da li mu spocitavas sto je Kuyt izgovorio Kajt? Pa da ti kazem, tako se nekako izgovara, nesto izmedju Kajt i Kaut, uglavnom puno prijatnije za uho nego Kujt
ja malo off topic, ne zamjerite...
- Van Halen
#531 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Zar nisu trebaali prenositi Porto-Sevilla sada ?
- Language
#532 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
ta će SevillaVan Halen wrote:Zar nisu trebaali prenositi Porto-Sevilla sada ?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#533 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
ovaj dvojac na OBN-u zna čak biti i duhovit, pa im oprostim kad neka izvale koju fulu, za razliku od komentaotra sa FTV i BHT koji su grozota.
lijepi CS i britanski komentatori, koji prvo znaju sve o fudbalu i na kraju se baš znaju zajebavat, mada i kod njih ima pristrasnosti kada engleski timovi igraju protiv drugih u evropskim takmičenjima, pa znaju srat...tad ih treba izbjegavati i gledati tekmu na nepoznatim jezicima ili prebacit ton na, koje li ljepote, samo sa tonom stadiona bez komentatora.
lijepi CS i britanski komentatori, koji prvo znaju sve o fudbalu i na kraju se baš znaju zajebavat, mada i kod njih ima pristrasnosti kada engleski timovi igraju protiv drugih u evropskim takmičenjima, pa znaju srat...tad ih treba izbjegavati i gledati tekmu na nepoznatim jezicima ili prebacit ton na, koje li ljepote, samo sa tonom stadiona bez komentatora.
-
Metefu
#534 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
-
SaPnA
#535 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Sad ce opet naš Saša sa Đeksonm

-
Eborg
#536 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Kad smo već kod legendarnog Vugde, je li on bio rukometni ili fudbalski golman?
- ultima_palabra
#537 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Fudbalski... http://en.wikipedia.org/wiki/Sabahudin_Vugdali%C4%87Eborg wrote:Kad smo već kod legendarnog Vugde, je li on bio rukometni ili fudbalski golman?
-
Eborg
#538 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Ma i ja sam to pročitao na Wikipediji ali svugdje dosad se spominjao kao rukometni golman pa me zato buni.
- dječak sa šibicama
#539 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
I jedno i drugoEborg wrote:Kad smo već kod legendarnog Vugde, je li on bio rukometni ili fudbalski golman?
Fudbalski profesionalno, Ciro ga je trenirao, zato su i jarani, mislim, Ciro mu je bio gost u studiju cesce nego Milenko Renovica kod Ilije Guzine.
- Ce-de-vi-ta
#540 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Treba mu reci da pozove tog Mirsu da prokomentarise malo sa njim
Inace, nema utakmice a da se the Mirao ne pomene 
- burekodsira
#541 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
da to nije onaj na kojeg mislim da jeste 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#542 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Kamera prikazuje Džeku na klupi... kaže Vugdalić: "Evo i našeg građanina!" 
- Richard Wagner
#543 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
genijalno!Entropio wrote:Kamera prikazuje Džeku na klupi... kaže Vugdalić: "Evo i našeg građanina!"
- drTooth
#544 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Entropio wrote:Kamera prikazuje Džeku na klupi... kaže Vugdalić: "Evo i našeg građanina!"
Ma dobar je Vugda, dosta stvari je on uradio za BH fudbal, kad je bilo najpotrebnije...
- Edin H.
#545 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Kaze danas Dzeko odmara za utakmicu sa Brazilom 
-
arminem
#546 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
ja se valjam od smijehaa kad nesto provali!!!I ZABORAVIM DA GLEDAM UTAKMICU,SAMO CEKAM KAD CE STA PROVALIT
LEGENDA -----NASMIJE LJUDE SVAKA MU CAST!
-
Korisničkoime
#547 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Saša jes to tiarminem wrote:ja se valjam od smijehaa kad nesto provali!!!I ZABORAVIM DA GLEDAM UTAKMICU,SAMO CEKAM KAD CE STA PROVALIT![]()
![]()
LEGENDA -----NASMIJE LJUDE SVAKA MU CAST!
Oprosti možda je sve ovo grubo ali kod tog lika mi svi osigurači pregore a i ti ga brate za OBN navijaš i to baš prozirno skroz.
- l1101100
#548 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Evo i od mene "2 feninga"... Radije gledam utakmicu sa arapskim
komentatorom, nego na OBN-u sa Sabahudinom.
- bingov buraz
#549 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Smarac nevidjeni!
- ekrem jevrić
#550 Re: Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Nisam siguran, Adis ili Sasa, jedan od njih govori umjesto Xabi Alonso (Cabi Aliso), Xavi Alonso (Cavi Alonso)