SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baby Jane

#526 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by Baby Jane »

Taman kad sam pomislila da me je sreca napustila...danas padose 4 poena....uh :D
eeeeeee

#527 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by eeeeeee »

srpanj wrote:
eeeeeee wrote:iiiiii dali ce to doci do promjene na vrhuuuuuuu 8) :dance:

pozuri pape pozuri :lol:
cek-cek...pa ti si onaj "diskutabilni" :D

dakle...nakon sto se uvazi moja zalba....ocekujem pomak za jos jednu poziciju :skoljka:
ko je bolan diskutabilan :lol: sve je po PS-u nema sta da brines, sud i pape kao predsjedavajuci je donio jednoglasno odluku da je zalba neosnovana :lol: jos davno davno :zzzz:

nego pade veceras jos +7, a moglo je +10 da onaj majmun pogodi za Svabe u posljednjoj minuti :evil:
srpanj

#528 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by srpanj »

eeeeeee wrote:
srpanj wrote:
eeeeeee wrote:iiiiii dali ce to doci do promjene na vrhuuuuuuu 8) :dance:

pozuri pape pozuri :lol:
cek-cek...pa ti si onaj "diskutabilni" :D

dakle...nakon sto se uvazi moja zalba....ocekujem pomak za jos jednu poziciju :skoljka:
ko je bolan diskutabilan :lol: sve je po PS-u nema sta da brines, sud i pape kao predsjedavajuci je donio jednoglasno odluku da je zalba neosnovana :lol: jos davno davno :zzzz:

nego pade veceras jos +7, a moglo je +10 da onaj majmun pogodi za Svabe u posljednjoj minuti :evil:
papee...ovaj me psuje i vrijedja preko PM...molim da ga se kazni sa jednim permanentnim banom..
(mislim da ga se treba kazniti na obostrano zadovoljstvo...siguran sam da je i tebe vrijedjao ....e, ako ovo ne upali..nista od mog/naseg/ pomaka za jednu poziciju...) :-)
Layne

#529 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by Layne »

I nakon dugog, dugog posta napokon upisana dva boda :D jupiiiiii :D :D
srpanj

#530 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by srpanj »

Layne wrote:I nakon dugog, dugog posta napokon upisana dva boda :D jupiiiiii :D :D
izvini molim te na mojoj nepismenosti...al' je li "upisana" ili "upishana" :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#531 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by pape »

srpanj wrote:papee...ovaj me psuje i vrijedja preko PM...molim da ga se kazni sa jednim permanentnim banom..
(mislim da ga se treba kazniti na obostrano zadovoljstvo...siguran sam da je i tebe vrijedjao ....e, ako ovo ne upali..nista od mog/naseg/ pomaka za jednu poziciju...) :-)
:roll: Pa u pravu si, ... pustis ga da uleti ko padobranac u 5 do 12 i sad ne`mres izdrzat kol`ko se razmah`o, ... :zzzz: ... haj`mo ga diskvalifikovati dok je vrijeme!? :oops:
srpanj

#532 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by srpanj »

pape wrote:
srpanj wrote:papee...ovaj me psuje i vrijedja preko PM...molim da ga se kazni sa jednim permanentnim banom..
:roll: Pa u pravu si, ... pustis ga da uleti ko padobranac u 5 do 12 i sad ne`mres izdrzat kol`ko se razmah`o, ... :zzzz: ... haj`mo ga diskvalifikovati dok je vrijeme!? :oops:
papee...brata mi, ja sam za :thumbup:
barem jedno s -40 bodica...pa nek' se onda vadi...ima jos tekmi do kraja...ali kakve je srece, cisto sumnjam da ce okititi fenjerom :D
campa_xxx

#533 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by campa_xxx »

Ma daj diskvalifikuj tih prvih 5-6 ne moze se to vise stici ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
van Basten

#534 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by van Basten »

nešto gledam prognoze naše i primjetih da je Turska jedna od 4 reprezentacije za koju niko nije dao glas da će biti prvak Evrope... :-)
campa_xxx

#535 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by campa_xxx »

Pape kad ce se zbrajati ovi bodovi za tacno prognoziran prolazak u cetvrtfinale i ovo 1. i 2. tim?

Sistem bodovanja:

- Tacno prognoziran pobjednik utakmice ili evt. nerijesen rezultat, ........... 2 poena.
- Tacno prognoziran rezultat utakmice (u regularnom toku) ................... +3 poena.
- Tacno prognoziran prolazak tima medju 8 najboljih (cetvrt finala) ......... +3 poena.
- Tacno prognoziran poredak 1. i 2. tima u grupnoj fazi ........................ +5 poena.
----------
Nakon grupne faze, - ponavlja se sistem bodovanja na isti nacin kao u grupnoj fazi, (za pobjednika i tacan rezultat) uz promjenu:
- Tacno prognoziran prolazak tima u polufinale ................................. +5 poena.
- Tacno prognoziran prolazak tima u finale ...................................... +7 poena.
- Tacno prognoziran europski sampion .......................................... +10 poena.
Layne

#536 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by Layne »

srpanj wrote:izvini molim te na mojoj nepismenosti...al' je li "upisana" ili "upishana" :D
To je apsolutno nebitno, bitno je da su dva boda :D
janje_

#537 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by janje_ »

van Basten wrote:nešto gledam prognoze naše i primjetih da je Turska jedna od 4 reprezentacije za koju niko nije dao glas da će biti prvak Evrope... :-)

a to ima neko realno uporiste?
to je jednako onom jednom koji je veceras glaso da ce austrijanci dobiti svabe.. koji entuzijazam.
pape

#538 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by pape »

campa_xxx wrote:Pape kad ce se zbrajati ovi bodovi za tacno prognoziran prolazak u cetvrtfinale i ovo 1. i 2. tim?

Sistem bodovanja:

- Tacno prognoziran pobjednik utakmice ili evt. nerijesen rezultat, ........... 2 poena.
- Tacno prognoziran rezultat utakmice (u regularnom toku) ................... +3 poena.
- Tacno prognoziran prolazak tima medju 8 najboljih (cetvrt finala) ......... +3 poena.
- Tacno prognoziran poredak 1. i 2. tima u grupnoj fazi ........................ +5 poena.
----------
Nakon grupne faze, - ponavlja se sistem bodovanja na isti nacin kao u grupnoj fazi, (za pobjednika i tacan rezultat) uz promjenu:
- Tacno prognoziran prolazak tima u polufinale ................................. +5 poena.
- Tacno prognoziran prolazak tima u finale ...................................... +7 poena.
- Tacno prognoziran europski sampion .......................................... +10 poena.
Nakon zadnje utakmice u grupnoj fazi, ... dakleM, ... prekosutra, ... 18.06.`08. :-)
van Basten

#539 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by van Basten »

janje_ wrote:
van Basten wrote:nešto gledam prognoze naše i primjetih da je Turska jedna od 4 reprezentacije za koju niko nije dao glas da će biti prvak Evrope... :-)

a to ima neko realno uporiste?
to je jednako onom jednom koji je veceras glaso da ce austrijanci dobiti svabe.. koji entuzijazam.
ima realno uporište isto kao i prognoza da će prvak biti Austrija, Grčka, Švedska, Češka... a sve te ekipe su dobile barem po 1 glas, a Turska 0
eeeeeee

#540 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by eeeeeee »

srpanj wrote:
pape wrote:
papee...brata mi, ja sam za :thumbup:
barem jedno s -40 bodica...pa nek' se onda vadi...ima jos tekmi do kraja...ali kakve je srece, cisto sumnjam da ce okititi fenjerom :D
Haloooooooo pape i juli :D kakvi se ovo klanovi ovdje stvaraju, ja sam ugrozen moja ljudska prava su ugrozena :D, moj je moral sada na 0 doci ce do opadanja forme i mozda do gubitka prve pozicije :D,
aaaa vi znaci hocete da mi uzmete titulu za zelenim stolom, mislim stvarno nema smisla zalicu se visokom predstavniku Miroslavu Lajcaku :lol: :lol: :lol: (mozda da Muniba Usanovica pozovem on zna kako se dugoooo ostaje na poziciji :lol: :lol: )
nisam ja kriv svega mi sta ja mogu dodjem 7 do 12 (nije 5 do 12 pape) :D , i napravim dar mar :D, a dok je Vincenta Vege ne bojim se za fenjer :D
Ashrafieh

#541 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by Ashrafieh »

Nećete vjerovati, ali maloprije sam imala ukazanje da će u finalu Hrvatska pobijediti Holandiju sa 4:2 :shock:
elSaik

#542 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by elSaik »

Ashrafieh wrote:Nećete vjerovati, ali maloprije sam imala ukazanje da će u finalu Hrvatska pobijediti Holandiju sa 4:2 :shock:
:lol: :shock: :lol:
eeeeeee

#543 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by eeeeeee »

Ashrafieh wrote:Nećete vjerovati, ali maloprije sam imala ukazanje da će u finalu Hrvatska pobijediti Holandiju sa 4:2 :shock:
:lol: :lol: :lol:

uvidu cega ti se ukazalo

elSaik

#544 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by elSaik »

eeeeeee wrote:

uvidu cega ti se ukazalo

Pa u vidu rezultata jebote.. :mrgreen:
eeeeeee

#545 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by eeeeeee »

elSaik wrote:
eeeeeee wrote:

uvidu cega ti se ukazalo

Pa u vidu rezultata jebote.. :mrgreen:
Dobar dobar :lol: :lol:

Mora da joj se ukazo sony lcd ekran na stadionu na kome je pisalo 4:2 :lol: :lol: :lol:
pape

#546 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by pape »

Prognoze ucesnika za danasnje utakmice:

Image - Image
Holandija - Rumunija

- Pobjeda Holandije ......... 57 ucesnika
- Nerijeseno .................. 18 ucesnika
- Pobjeda Rumunije ........... 2 ucesnika

Image - Image
Francuska - Italija

- Pobjeda Francuske ......... 24 ucesnika
- Nerijeseno .................. 34 ucesnika
- Pobjeda Italije ............. 19 ucesnika
janje_

#547 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by janje_ »

Utakmica br. 21 ...... Holandija - Rumunija ..........3:1
Utakmica br. 22 ...... Francuska - Italija .............3:3

alaj bijah entuzijasta u ovoj grupi..
eeeeeee

#548 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by eeeeeee »

eee juli :D :D i veceras +7 :D :D :-) :zzzz: :skoljka: :run:
janje_

#549 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by janje_ »

eeeeeee wrote:eee juli :D :D i veceras +7 :D :D :-) :zzzz: :skoljka: :run:
pih.. ja samo 2.. i jos sam umjesto holandije poslo francusku na prvo mjesto.. sta mi bi..
campa_xxx

#550 Re: SAX - Soccer Pool EURO 2008 - tema 1. i tabela

Post by campa_xxx »

Danas 2 boda, sutra mozda 5 na Svede a fulit cu Spance 100% ... a ko zna mozda i necu :D

Utakmica br. 23 ...... Grcka - Spanija 1-1
Utakmica br. 24 ...... Rusija - Svedska 0-1
Post Reply