lady mi je, bona ne bila, rodica (ozbiljnoanais_nin wrote:jedan od najkonkretnijih postova ove temedawn_upon_dawn wrote:
hajd necu forumasice, znate i ti i anais da ste mi na listi, plus jos samo sam virtuelno biseksualna i kad su u pitanju tako doooobre cure![]()
nekako mi nezgodno sastaviti listu za takarenjeJer se radi o sexu, ja odmah zamisljam sirove forme
a ovo kod mene je ZAISTA bolesno intelektualno
uostalom, bila bih presretna imati u RL njih za "raju" samo takvu
jesam pokvarila temu? jesam? super
znaci:
ne posebnim redoslijedom: rikardoreis, black, StLouis, mi padaju na pametALI
pozivam se na peti amandman sto se tice jednog forumasa kojeg isto ne poznajem licno kao ni gorenavedene... a psiholozima ostavljam da prosude zasto:D:D:D
samo da udarim stembilj
odobravam
a psiholozi ce da prosude
![]()
nego jadan rikardoreis, izmedju mene, tebe i lady midnight istopice se jadan
![]()
a, vidim bilo burno nocas
dvije-tri rijeci
ovako:
@down, pocastvovan sam...ne zbog takarenja, neg' zbog onog da bi se voljela druziti sa mnom i ostalima...vjeruj da je uzajamno
ev, sad cu biti konacno ozbiljan
tako, ako dobro kontam, ovdje se i ne misli toliko na puko takarenje, nego na simpatije, koje su prvi korak ka prijateljstvu...a, bome, mozda se neko i laganini i bezopasno zaljubio ovako
naravno, sve ovo se NE odnosi na @anais
@saiane,
de, ne prozivaj
@lady, blago tebi...sad, poslije zoomova ocitovanja, mozes svasta pisati, bez straha od bantanama
@black, de i ti koju kazi...znam da pazljivo citas
@danas..sam dobio svog novoga porshea i malko cu se voziti s njim
da iskoristim priliku da jednoj forumasici, s kojom i nisam u nekom odnosu narocitom, ali je rado procitam, uputim rukavicu takarenja
@nancy, mozemo li preci sa Vi na tebe?