Koga biste od forumasha natakarili

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
rikardoreis

Post by rikardoreis »

anais_nin wrote:
dawn_upon_dawn wrote:
hajd necu forumasice, znate i ti i anais da ste mi na listi, plus jos samo sam virtuelno biseksualna i kad su u pitanju tako doooobre cure :D :kiss:

nekako mi nezgodno sastaviti listu za takarenje :D Jer se radi o sexu, ja odmah zamisljam sirove forme :D a ovo kod mene je ZAISTA bolesno intelektualno :D uostalom, bila bih presretna imati u RL njih za "raju" samo takvu :D jesam pokvarila temu? jesam? super :D znaci:

ne posebnim redoslijedom: rikardoreis, black, StLouis, mi padaju na pamet :D ALI

pozivam se na peti amandman sto se tice jednog forumasa kojeg isto ne poznajem licno kao ni gorenavedene... a psiholozima ostavljam da prosude zasto :D:D:D:D
jedan od najkonkretnijih postova ove teme :D samo da udarim stembilj :D odobravam :D a psiholozi ce da prosude :oops: :D nego jadan rikardoreis, izmedju mene, tebe i lady midnight istopice se jadan :D :lol:
lady mi je, bona ne bila, rodica (ozbiljno :) ) tako da se ne nece protivit ako se zadeveram balonima... :D
a, vidim bilo burno nocas :D ...sve na nogama, neke maske pale, neke se jos mudro drze :P jedino ja i black snom pravednika spavali :D samo me zanima st ali bi @debela rekla na sve ovo...garant bi stalo u
dvije-tri rijeci :lol:

ovako:

@down, pocastvovan sam...ne zbog takarenja, neg' zbog onog da bi se voljela druziti sa mnom i ostalima...vjeruj da je uzajamno :) :) ...lopove, da se nisi umorila, ne bi ni priznala :D

ev, sad cu biti konacno ozbiljan :D pa reci da su ispovijedi i ova zezancija u vidu takarenja samo odraz simpatija koje raja ovdje ima medjusobno...
tako, ako dobro kontam, ovdje se i ne misli toliko na puko takarenje, nego na simpatije, koje su prvi korak ka prijateljstvu...a, bome, mozda se neko i laganini i bezopasno zaljubio ovako :D ...sta fali? moze i u vise osoba...ovdje ne vrijede pravila vanjskog svijeta :D :D
naravno, sve ovo se NE odnosi na @anais :P :D ona zna sta hoce :D ustrajni je to borac, koji nepokolebljivo jurisa na protivnicka koplja :D ...i uvijek pobijedi :D (salim se, S. :) )

@saiane,
de, ne prozivaj :D iz vise izvora cujem da si bas ti najtrazenija roba na forumu :oops: :D

@lady, blago tebi...sad, poslije zoomova ocitovanja, mozes svasta pisati, bez straha od bantanama :D

@black, de i ti koju kazi...znam da pazljivo citas :P :D

@danas..sam dobio svog novoga porshea i malko cu se voziti s njim :P :D

da iskoristim priliku da jednoj forumasici, s kojom i nisam u nekom odnosu narocitom, ali je rado procitam, uputim rukavicu takarenja :D
@nancy, mozemo li preci sa Vi na tebe? :? :D :D
Zhaba

Post by Zhaba »

uhhh sto se ti naprica :shock: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

@rikardoreis, ko bi rekao da si ti ovako za*Eban :oops: :D :lol: svasta se na ovoj temi nauci :D
_ambassador

Post by _ambassador »

anais_nin wrote:
_ambassador wrote: ako ne, ja odoh spavati, anais ce mi javnuti ako koja bude zagrijana jel tako? :D:D:D
ja cu drzat kolo na srednoj temperaturi dok ti ne dodjes :lol:
... a kad ja dodjem ima da se zagrijes, jesil to htjela reci? :D

ili da mi ih zagrijes :-) :-) de pojasni mi :D da dzaba ne mashtam :oops: :D
baustelac

Post by baustelac »

Zhaba wrote: :lol: :lol: pa vala nije smisao takarenja da svako zna :roll: :roll:
p.s. ne palim se na siledzije i krkane!!!!
pa ne mora svako znati, neka makar forumasi na ovoj temi znaju :D
legionarka

Post by legionarka »

vidi ovog diplomate....:) ali neka bar konkretno....

ja ti to vise volim uzajamno...:) nisam bas submisivno orjentisana, tako da jednostrano takarenje ne dolazi u obzir :D :D
rikardoreis

Post by rikardoreis »

Zhaba wrote:uhhh sto se ti naprica :shock: :D
:D

o jednom trosku :D sad mogu sutit par dana :D ...odsutit cu i anaisine provokacije :D
anais_nin

Post by anais_nin »

rikardoreis wrote:

o jednom trosku :D sad mogu sutit par dana :D ...odsutit cu i anaisine provokacije :D
:kiss: :kiss: :kiss: to je bio kompliment...pa ti vidi :D
BHG

Post by BHG »

baustelac wrote:
BHG wrote:
baustelac wrote: ukoliko nije istina molit cu dokaze :D. Uostalom koji je smisao takarenja ako niko ne zna?
odabi od zhabice da ti njusku nerazvalim :D
ako se pali na siledzije i krkane, evo odmah odabijam :D
pa nemogu svi bit picke i pederi :D
baustelac

Post by baustelac »

BHG wrote:
baustelac wrote:
BHG wrote: odabi od zhabice da ti njusku nerazvalim :D
ako se pali na siledzije i krkane, evo odmah odabijam :D
pa nemogu svi bit picke i pederi :D
Naravno, samo sto su sa krkanskog stanovista, svi ostali picke i pederi
Zhaba

Post by Zhaba »

rikardoreis wrote:

:lol: :lol: :lol: nema sad sutiti :oops: samo ti nama pricaj :D
anais_nin

Post by anais_nin »

halo, kakav je to rijecnik? :oops: :roll:

ako cete takariti, takarite molim....ali bez vrijedjanja :roll: cak i tog okolokole :oops:
Raskosna plavusa

#538 plavusa

Post by Raskosna plavusa »

Raskosna plavusa -SVIMA

Cilj mi je bio da vas malo uznemirim i probudim .Uspjela sam .
Sve je bila igra ,sala ,

Cao RAJA
King Kikapu

#539 Re: plavusa

Post by King Kikapu »

Raskosna plavusa wrote:Raskosna plavusa -SVIMA

Sve je bila igra ,sala ,

Cao RAJA
nisi
SaraLe

#540 Re: plavusa

Post by SaraLe »

Raskosna plavusa wrote:Raskosna plavusa -SVIMA

Sve je bila igra ,sala ,

Cao RAJA
Vi ste najslabija karika :oops: Zbogom :D :-)
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Nije ovo igra, šala.....kamen gori val se pjeni :D :D vako nako......svega pod ovim kišnim svodom ima ...... :D :D arivederči i uživaj u vlastitim raskošima...... :D :D ......da ponovim šta je jednom na Primusu rekao davno ( za ove nadobudne puterčiće i margarinčiće :D to je bila emisija na Radio Sarajevu II koju je vodio i uređivao izuzetno dobro Boro Kontić , koji je i promovirao TLN :D preko radio talaščića .....PRIMUS- Priča i muzika subotom ......)pa su mu gosti bili ljudi vrlo šarolikih profesija , između ostalih - zadesio se i Milić Vukašinović zbog čije izjave zamalo nije ta emisija otišla u helać..... :D dakle pita njega Boro : Šta mislite ko vlada svijetom? :D :D kad Mićo : Svijetom vladaju Mafija, Jevreji i pederi ..... :D :D poslije toga išla je muzika :D :D pa čarobno izvlačenje Bore......i tako to ..... :D :D .....htio sam reći da pojedinci nisu svjesni jačine riječi kad imaju priliku da iznesu .....ono što misle :D :D ...... kažem ja da sam pametan :D :D
Zhaba

Post by Zhaba »

zivio govornik :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Pokušaj s glagolom ...... :D :D ohrabriti govornika :D :D
Zhaba

Post by Zhaba »

jok meni glagoli ne idu :D
legionarka

Post by legionarka »

moze li se dodati jos imena na listu za takerenje.....:):) ja nadjoh jos jednog kandidata na drugoj temi :):D voajer ko i ja
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

rikardoreis wrote:
anais_nin wrote:
dawn_upon_dawn wrote:
hajd necu forumasice, znate i ti i anais da ste mi na listi, plus jos samo sam virtuelno biseksualna i kad su u pitanju tako doooobre cure :D :kiss:

nekako mi nezgodno sastaviti listu za takarenje :D Jer se radi o sexu, ja odmah zamisljam sirove forme :D a ovo kod mene je ZAISTA bolesno intelektualno :D uostalom, bila bih presretna imati u RL njih za "raju" samo takvu :D jesam pokvarila temu? jesam? super :D znaci:

ne posebnim redoslijedom: rikardoreis, black, StLouis, mi padaju na pamet :D ALI

pozivam se na peti amandman sto se tice jednog forumasa kojeg isto ne poznajem licno kao ni gorenavedene... a psiholozima ostavljam da prosude zasto :D:D:D:D

jedan od najkonkretnijih postova ove teme :D samo da udarim stembilj :D odobravam :D a psiholozi ce da prosude :oops: :D nego jadan rikardoreis, izmedju mene, tebe i lady midnight istopice se jadan :D :lol:
lady mi je, bona ne bila, rodica (ozbiljno :) ) tako da se ne nece protivit ako se zadeveram balonima... :D
a, vidim bilo burno nocas :D ...sve na nogama, neke maske pale, neke se jos mudro drze :P jedino ja i black snom pravednika spavali :D samo me zanima st ali bi @debela rekla na sve ovo...garant bi stalo u
dvije-tri rijeci :lol:
:lol: super, pa bas vam je fina ta porodica :D :) :) :)
Saian

Post by Saian »

irfan2 wrote:
odlucili jarani da organizuju dernek, al dogovorili se da niko ne dodje "nasmijan" :D ..vlasnik stana u kojem ce se sve to odigrati nadje kesicu i rizlu ..konta on, ma steta da je baci, a ionako ce joj brzo istec rok :D :D ..medjutim, za svaki slucaj napisao na komad papira sta da napise kad mu dodju prijatelji, u slucaju da se izgubi..odjednom zazvoni interfon..
-ko je?
-to smo mi zarez tvoji prijatelji tacka otvaraj vrata uzvicnik .....
irfo dragi nije ovo "Smislio sam vic" :D :D :D
legionarka

Post by legionarka »

heh...pusti covjeka :) :) namcore jedan...
i sta ti opet radis ovdje...hoces opet da te neko natakari :D :D
Saian

Post by Saian »

legionarka wrote:heh...pusti covjeka :) :)
i sta ti opet radis ovdje...
cuj sta radim pa zezam irfu :D :D :D
legionarka wrote:hoces opet da te neko natakari :D :D
nikad robom :D :D :D
legionarka wrote:namcore jedan...
ovdje protestvujem :D :D :D
legionarka

Post by legionarka »

samo se ti kezi....:)
Post Reply