"Veza bez obaveza"

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#526 Re: "Veza bez obaveza"

Post by ladyblue18 »

Joj clo :-) haj molim te nauci da ti nisi svaka zena na svijetu
Big Ang

#527 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

cLo wrote:
jamiroquai wrote:
ja ti kazem da ima zena s tim motivom
Sa psihološkog aspekta gledano, žena se može prazniti tako, od kompleksa, lošeg raspoloženja, frustracija i slično, ali to je ne opravdava, jer se od takvih stvari može prazniti i pišući pjesme, dižući tegove, brišući prašinu itd.

Ti si frigidna. Jelde da jesi? Jeble te pjesme.
jamiroquai

#528 Re: "Veza bez obaveza"

Post by jamiroquai »

ladyblue18 wrote:
jamiroquai wrote: to je zasebna tema i nema nikakve veze sa ovim gore napisanim
Ima. Procitati ovakvo nesto od jednog zenska je dno dna. I samo se nadovezuje na tu temu.
ovo nije dno dna ovo je samo realno rekla
i ovdje vise vidim pljuvanje po muskarcu nego po zeni u konkretnom slucaju po razi
ladyblue18

#529 Re: "Veza bez obaveza"

Post by ladyblue18 »

Big Ang wrote:
cLo wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jamiroquai

#530 Re: "Veza bez obaveza"

Post by jamiroquai »

ladyblue18 wrote:Joj clo :-) haj molim te nauci da ti nisi svaka zena na svijetu
a vi zenske generalno naucite da neki muskarac nije svaki muskarac na svijetu
cLo

#531 Re: "Veza bez obaveza"

Post by cLo »

jamiroquai wrote:

ako idemo tvojom logikom i muskarac ga ne mora "baciti" i "prazniti" se nego ode u teretanu ode okopavati bastu ili slicno
E hajde da završimo s ovim. Fiziološki, samo se muškarac može prazniti sexom, psihički oboje. Je li sada jasnije? Znači, žena nema fiziološke predznake za ispunjavanje tih tvojih pretpostavki, jer ne proizvodi spermu. Psihički, naravno da može.
ladyblue18

#532 Re: "Veza bez obaveza"

Post by ladyblue18 »

jamiroquai wrote:
ladyblue18 wrote:Joj clo :-) haj molim te nauci da ti nisi svaka zena na svijetu
Respo pogresnoj se obracas.
jamiroquai

#533 Re: "Veza bez obaveza"

Post by jamiroquai »

ladyblue18 wrote:
jamiroquai wrote:
Respo pogresnoj se obracas.
vidis da se ne odracam tebi nego generalno
cLo

#534 Re: "Veza bez obaveza"

Post by cLo »

Big Ang wrote:
cLo wrote:
jamiroquai wrote:
ja ti kazem da ima zena s tim motivom
Sa psihološkog aspekta gledano, žena se može prazniti tako, od kompleksa, lošeg raspoloženja, frustracija i slično, ali to je ne opravdava, jer se od takvih stvari može prazniti i pišući pjesme, dižući tegove, brišući prašinu itd.

Mislim, šta reći? :-D Sve si sama rekla.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#535 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Velkoski »

cLo, nisi mi odgovorila!
Big Ang

#536 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

Znam dvije koje su u ranim pedestim. Nemaju nikoga. Vec nekih dvadestak godina nemaju nikoga. Za jagomira su obje kunem vam se. A ciste zene. Satrase se od ciscenja prasine.
jamiroquai

#537 Re: "Veza bez obaveza"

Post by jamiroquai »

cLo wrote:
jamiroquai wrote:

ako idemo tvojom logikom i muskarac ga ne mora "baciti" i "prazniti" se nego ode u teretanu ode okopavati bastu ili slicno
E hajde da završimo s ovim. Fiziološki, samo se muškarac može prazniti sexom, psihički oboje. Je li sada jasnije? Znači, žena nema fiziološke predznake za ispunjavanje tih tvojih pretpostavki, jer ne proizvodi spermu. Psihički, naravno da može.
fizioloski se i vi mozete prazniti sexom jer kao sto rekoh nisu sve tekucine koje proizvodite u tijelu one koje izlaze iz vas tokom pms-a i ostalih stvari

jbt ispade da bolje poznajem vasu fizionomiju i kako to radi nego ti a ne znam mnogo sto se tice bas tih stvari
REALISTA77

#538 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

cLo wrote:
Big Ang wrote:

Izvini a ko to zeni treba da OPROSTI vezu bez obaveze? Ti?
Pišem generalno. Možda neki budući koji sazna da je prije njega imala sex šemu, a to mu smeta, jer isto kao i ja zna da ženi treba malo više nego muškarcu da stupi u intiman odnos.
Clo nisu sve zene kao ti na svijetu,ali da su bogdo sve bi bilo puno ljepse,ali hvala bogu da takve kao ti jos postoje :kiss: :srce:
A mozda je i bolje da nisu jer na cemu bi se onda pojedinci imali izivljavati ,razvaljivati,i jebavati :izet:
ladyblue18

#539 Re: "Veza bez obaveza"

Post by ladyblue18 »

cLo wrote: E hajde da završimo s ovim. Fiziološki, samo se muškarac može prazniti sexom, psihički oboje. Je li sada jasnije? Znači, žena nema fiziološke predznake za ispunjavanje tih tvojih pretpostavki, jer ne proizvodi spermu. Psihički, naravno da može.
Jesi ti ozbiljna?
almir90

#540 Re: "Veza bez obaveza"

Post by almir90 »

Djeco, samo da vam kažem, da ste svi zagorili. :lol: :run:
Big Ang

#541 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

Sta sam ba rekla? Zeni je potreban sex i kapak. Kako ce ga naci njena stvar. Ko sam ja da za bilo koga kazem da je kurva? Ko je bilo ko od nas..Ako zena ne ugrozava nikog, ako ne vara, ako ne steti sta BILO KOGA na svijetu briga ko je u kakvoj vezi i s kim?
Big Ang

#542 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

ladyblue18 wrote:
cLo wrote: E hajde da završimo s ovim. Fiziološki, samo se muškarac može prazniti sexom, psihički oboje. Je li sada jasnije? Znači, žena nema fiziološke predznake za ispunjavanje tih tvojih pretpostavki, jer ne proizvodi spermu. Psihički, naravno da može.
Jesi ti ozbiljna?
A jastaje.
cLo

#543 Re: "Veza bez obaveza"

Post by cLo »

ladyblue18 wrote:
Jesi ti ozbiljna?
Pa daj me molim te ti prosvijetli, da ne živim u neznanju. Od čega se žena prazni? I želim konkretan odgovor, znači imenom. To što izađe iz nas nakon sexa mora imati ime. Inače ću te smatrati neozbiljnim sagovornikom od sada pa nadalje.
dale cooper

#544 Re: "Veza bez obaveza"

Post by dale cooper »

Big Ang wrote:Sta sam ba rekla? Zeni je potreban sex i kapak. Kako ce ga naci njena stvar. Ko sam ja da za bilo koga kazem da je kurva? Ko je bilo ko od nas..Ako zena ne ugrozava nikog, ako ne vara, ako ne steti sta BILO KOGA na svijetu briga ko je u kakvoj vezi i s kim?
Sindrom mahale. Nažalost neizlječiva bolest ljudi koji žive na ovom prostoru.
REALISTA77

#545 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

svako ima svoje misljenje i pravo na njega,ako ta zena to radi,isto tako ne moze ocekiati da svi misle pozitivno o njoj,i samim tim ako bude neprihvacena od drustva usljed SVOJIH postupaka,neka se ne zali posle,sama pala,sama se ubila... :D
Big Ang

#546 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

REALISTA77 wrote:
cLo wrote:
Big Ang wrote:

Izvini a ko to zeni treba da OPROSTI vezu bez obaveze? Ti?
Pišem generalno. Možda neki budući koji sazna da je prije njega imala sex šemu, a to mu smeta, jer isto kao i ja zna da ženi treba malo više nego muškarcu da stupi u intiman odnos.
Clo nisu sve zene kao ti na svijetu,ali da su bogdo sve bi bilo puno ljepse,ali hvala bogu da takve kao ti jos postoje :kiss: :srce:
A mozda je i bolje da nisu jer na cemu bi se onda pojedinci imali izivljavati ,razvaljivati,i jebavati :izet:

Aferim. Zvanicno je. Ti si NAJVECI PAPAK na forumu!!! :thumbup:
McMoy

#547 Re: "Veza bez obaveza"

Post by McMoy »

cLo wrote:
jamiroquai wrote:

Nije tačno!
Odavno je poznato, a odnedavno je i snimljen fiziološki aspekt orgazma kod žena.

Previše je da citiram sve

http://www.blogoye.net/orgazam/80376/Fi ... azma!.html
jamiroquai

#548 Re: "Veza bez obaveza"

Post by jamiroquai »

Big Ang wrote:Sta sam ba rekla? Zeni je potreban sex i kapak. Kako ce ga naci njena stvar. Ko sam ja da za bilo koga kazem da je kurva? Ko je bilo ko od nas..Ako zena ne ugrozava nikog, ako ne vara, ako ne steti sta BILO KOGA na svijetu briga ko je u kakvoj vezi i s kim?
to je potrebno samo nama jer se praznimo vi inace brisete prasinu idete u teretanu i pisete knjige o hari poteru

znaci ona jk rowling nije se sexala zadnjih 30 godina kad je napisala onakve bestsellere
Big Ang

#549 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

cLo wrote:
ladyblue18 wrote:
Jesi ti ozbiljna?
Pa daj me molim te ti prosvijetli, da ne živim u neznanju. Od čega se žena prazni? I želim konkretan odgovor, znači imenom. To što izađe iz nas nakon sexa mora imati ime. Inače ću te smatrati neozbiljnim sagovornikom od sada pa nadalje.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ladyblue18

#550 Re: "Veza bez obaveza"

Post by ladyblue18 »

cLo wrote: Pa daj me molim te ti prosvijetli, da ne živim u neznanju. Od čega se žena prazni? I želim konkretan odgovor, znači imenom. To što izađe iz nas nakon sexa mora imati ime. Inače ću te smatrati neozbiljnim sagovornikom od sada pa nadalje.
Jedini neozbiljan sagovornik ovdje si ti, ili trollas, treceg nema.
Post Reply