"Veza bez obaveza"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#526 Re: "Veza bez obaveza"
Joj clo
haj molim te nauci da ti nisi svaka zena na svijetu
- Big Ang
#527 Re: "Veza bez obaveza"
cLo wrote:Sa psihološkog aspekta gledano, žena se može prazniti tako, od kompleksa, lošeg raspoloženja, frustracija i slično, ali to je ne opravdava, jer se od takvih stvari može prazniti i pišući pjesme, dižući tegove, brišući prašinu itd.jamiroquai wrote:
ja ti kazem da ima zena s tim motivom
Ti si frigidna. Jelde da jesi? Jeble te pjesme.
-
jamiroquai
#528 Re: "Veza bez obaveza"
ovo nije dno dna ovo je samo realno reklaladyblue18 wrote:Ima. Procitati ovakvo nesto od jednog zenska je dno dna. I samo se nadovezuje na tu temu.jamiroquai wrote: to je zasebna tema i nema nikakve veze sa ovim gore napisanim
i ovdje vise vidim pljuvanje po muskarcu nego po zeni u konkretnom slucaju po razi
- ladyblue18
#529 Re: "Veza bez obaveza"
Big Ang wrote:cLo wrote:
-
jamiroquai
#530 Re: "Veza bez obaveza"
a vi zenske generalno naucite da neki muskarac nije svaki muskarac na svijetuladyblue18 wrote:Joj clohaj molim te nauci da ti nisi svaka zena na svijetu
- cLo
#531 Re: "Veza bez obaveza"
E hajde da završimo s ovim. Fiziološki, samo se muškarac može prazniti sexom, psihički oboje. Je li sada jasnije? Znači, žena nema fiziološke predznake za ispunjavanje tih tvojih pretpostavki, jer ne proizvodi spermu. Psihički, naravno da može.jamiroquai wrote:
ako idemo tvojom logikom i muskarac ga ne mora "baciti" i "prazniti" se nego ode u teretanu ode okopavati bastu ili slicno
- ladyblue18
#532 Re: "Veza bez obaveza"
Respo pogresnoj se obracas.jamiroquai wrote:a vi zenske generalno naucite da neki muskarac nije svaki muskarac na svijetuladyblue18 wrote:Joj clohaj molim te nauci da ti nisi svaka zena na svijetu
-
jamiroquai
#533 Re: "Veza bez obaveza"
vidis da se ne odracam tebi nego generalnoladyblue18 wrote:Respo pogresnoj se obracas.jamiroquai wrote:a vi zenske generalno naucite da neki muskarac nije svaki muskarac na svijetuladyblue18 wrote:Joj clohaj molim te nauci da ti nisi svaka zena na svijetu
- cLo
#534 Re: "Veza bez obaveza"
Mislim, šta reći?Big Ang wrote:cLo wrote:Sa psihološkog aspekta gledano, žena se može prazniti tako, od kompleksa, lošeg raspoloženja, frustracija i slično, ali to je ne opravdava, jer se od takvih stvari može prazniti i pišući pjesme, dižući tegove, brišući prašinu itd.jamiroquai wrote:
ja ti kazem da ima zena s tim motivom
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#535 Re: "Veza bez obaveza"
cLo, nisi mi odgovorila!
- Big Ang
#536 Re: "Veza bez obaveza"
Znam dvije koje su u ranim pedestim. Nemaju nikoga. Vec nekih dvadestak godina nemaju nikoga. Za jagomira su obje kunem vam se. A ciste zene. Satrase se od ciscenja prasine.
-
jamiroquai
#537 Re: "Veza bez obaveza"
fizioloski se i vi mozete prazniti sexom jer kao sto rekoh nisu sve tekucine koje proizvodite u tijelu one koje izlaze iz vas tokom pms-a i ostalih stvaricLo wrote:E hajde da završimo s ovim. Fiziološki, samo se muškarac može prazniti sexom, psihički oboje. Je li sada jasnije? Znači, žena nema fiziološke predznake za ispunjavanje tih tvojih pretpostavki, jer ne proizvodi spermu. Psihički, naravno da može.jamiroquai wrote:
ako idemo tvojom logikom i muskarac ga ne mora "baciti" i "prazniti" se nego ode u teretanu ode okopavati bastu ili slicno
jbt ispade da bolje poznajem vasu fizionomiju i kako to radi nego ti a ne znam mnogo sto se tice bas tih stvari
-
REALISTA77
#538 Re: "Veza bez obaveza"
Clo nisu sve zene kao ti na svijetu,ali da su bogdo sve bi bilo puno ljepse,ali hvala bogu da takve kao ti jos postojecLo wrote:Pišem generalno. Možda neki budući koji sazna da je prije njega imala sex šemu, a to mu smeta, jer isto kao i ja zna da ženi treba malo više nego muškarcu da stupi u intiman odnos.Big Ang wrote:
Izvini a ko to zeni treba da OPROSTI vezu bez obaveze? Ti?
A mozda je i bolje da nisu jer na cemu bi se onda pojedinci imali izivljavati ,razvaljivati,i jebavati
- ladyblue18
#539 Re: "Veza bez obaveza"
Jesi ti ozbiljna?cLo wrote: E hajde da završimo s ovim. Fiziološki, samo se muškarac može prazniti sexom, psihički oboje. Je li sada jasnije? Znači, žena nema fiziološke predznake za ispunjavanje tih tvojih pretpostavki, jer ne proizvodi spermu. Psihički, naravno da može.
-
almir90
#540 Re: "Veza bez obaveza"
Djeco, samo da vam kažem, da ste svi zagorili.

- Big Ang
#541 Re: "Veza bez obaveza"
Sta sam ba rekla? Zeni je potreban sex i kapak. Kako ce ga naci njena stvar. Ko sam ja da za bilo koga kazem da je kurva? Ko je bilo ko od nas..Ako zena ne ugrozava nikog, ako ne vara, ako ne steti sta BILO KOGA na svijetu briga ko je u kakvoj vezi i s kim?
- Big Ang
#542 Re: "Veza bez obaveza"
A jastaje.ladyblue18 wrote:Jesi ti ozbiljna?cLo wrote: E hajde da završimo s ovim. Fiziološki, samo se muškarac može prazniti sexom, psihički oboje. Je li sada jasnije? Znači, žena nema fiziološke predznake za ispunjavanje tih tvojih pretpostavki, jer ne proizvodi spermu. Psihički, naravno da može.
- cLo
#543 Re: "Veza bez obaveza"
Pa daj me molim te ti prosvijetli, da ne živim u neznanju. Od čega se žena prazni? I želim konkretan odgovor, znači imenom. To što izađe iz nas nakon sexa mora imati ime. Inače ću te smatrati neozbiljnim sagovornikom od sada pa nadalje.ladyblue18 wrote:Jesi ti ozbiljna?cLo wrote: E hajde da završimo s ovim. Fiziološki, samo se muškarac može prazniti sexom, psihički oboje. Je li sada jasnije? Znači, žena nema fiziološke predznake za ispunjavanje tih tvojih pretpostavki, jer ne proizvodi spermu. Psihički, naravno da može.
- dale cooper
#544 Re: "Veza bez obaveza"
Sindrom mahale. Nažalost neizlječiva bolest ljudi koji žive na ovom prostoru.Big Ang wrote:Sta sam ba rekla? Zeni je potreban sex i kapak. Kako ce ga naci njena stvar. Ko sam ja da za bilo koga kazem da je kurva? Ko je bilo ko od nas..Ako zena ne ugrozava nikog, ako ne vara, ako ne steti sta BILO KOGA na svijetu briga ko je u kakvoj vezi i s kim?
-
REALISTA77
#545 Re: "Veza bez obaveza"
svako ima svoje misljenje i pravo na njega,ako ta zena to radi,isto tako ne moze ocekiati da svi misle pozitivno o njoj,i samim tim ako bude neprihvacena od drustva usljed SVOJIH postupaka,neka se ne zali posle,sama pala,sama se ubila... 
- Big Ang
#546 Re: "Veza bez obaveza"
REALISTA77 wrote:Clo nisu sve zene kao ti na svijetu,ali da su bogdo sve bi bilo puno ljepse,ali hvala bogu da takve kao ti jos postojecLo wrote:Pišem generalno. Možda neki budući koji sazna da je prije njega imala sex šemu, a to mu smeta, jer isto kao i ja zna da ženi treba malo više nego muškarcu da stupi u intiman odnos.Big Ang wrote:
Izvini a ko to zeni treba da OPROSTI vezu bez obaveze? Ti?![]()
![]()
A mozda je i bolje da nisu jer na cemu bi se onda pojedinci imali izivljavati ,razvaljivati,i jebavati
Aferim. Zvanicno je. Ti si NAJVECI PAPAK na forumu!!!
- McMoy
#547 Re: "Veza bez obaveza"
cLo wrote:E hajde da završimo s ovim. Fiziološki, samo se muškarac može prazniti sexom, psihički oboje. Je li sada jasnije? Znači, žena nema fiziološke predznake za ispunjavanje tih tvojih pretpostavki, jer ne proizvodi spermu. Psihički, naravno da može.jamiroquai wrote:
Nije tačno!
Odavno je poznato, a odnedavno je i snimljen fiziološki aspekt orgazma kod žena.
Previše je da citiram sve
http://www.blogoye.net/orgazam/80376/Fi ... azma!.html
-
jamiroquai
#548 Re: "Veza bez obaveza"
to je potrebno samo nama jer se praznimo vi inace brisete prasinu idete u teretanu i pisete knjige o hari poteruBig Ang wrote:Sta sam ba rekla? Zeni je potreban sex i kapak. Kako ce ga naci njena stvar. Ko sam ja da za bilo koga kazem da je kurva? Ko je bilo ko od nas..Ako zena ne ugrozava nikog, ako ne vara, ako ne steti sta BILO KOGA na svijetu briga ko je u kakvoj vezi i s kim?
znaci ona jk rowling nije se sexala zadnjih 30 godina kad je napisala onakve bestsellere
- Big Ang
#549 Re: "Veza bez obaveza"
cLo wrote:Pa daj me molim te ti prosvijetli, da ne živim u neznanju. Od čega se žena prazni? I želim konkretan odgovor, znači imenom. To što izađe iz nas nakon sexa mora imati ime. Inače ću te smatrati neozbiljnim sagovornikom od sada pa nadalje.ladyblue18 wrote:Jesi ti ozbiljna?cLo wrote: E hajde da završimo s ovim. Fiziološki, samo se muškarac može prazniti sexom, psihički oboje. Je li sada jasnije? Znači, žena nema fiziološke predznake za ispunjavanje tih tvojih pretpostavki, jer ne proizvodi spermu. Psihički, naravno da može.
- ladyblue18
#550 Re: "Veza bez obaveza"
Jedini neozbiljan sagovornik ovdje si ti, ili trollas, treceg nema.cLo wrote: Pa daj me molim te ti prosvijetli, da ne živim u neznanju. Od čega se žena prazni? I želim konkretan odgovor, znači imenom. To što izađe iz nas nakon sexa mora imati ime. Inače ću te smatrati neozbiljnim sagovornikom od sada pa nadalje.