Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
internazionale wrote:iako moje fk sarajevo ima dosta sličnosti sa as romom
ovakve navijače kao romanista ne bi puštali na sjever
već bi ih stavljali u obližnju pionirsku
da bas su slicni, redovno se susrecu u ligi prvaka taj tvoj klub je jedino poznat u tvom gradu i nigdje vise a o vasim navijacima ne bih sad jer nije tema a i ne bih da kvarim tvoje raspolozenje, mislim da je dosta za veceras
da bas su slicni, redovno se susrecu u ligi prvaka taj tvoj klub je jedino poznat u tvom gradu i nigdje vise a o vasim navijacima ne bih sad jer nije tema a i ne bih da kvarim tvoje raspolozenje, mislim da je dosta za veceras
Nek je Roma zato strah i trepet!
svi ce da profitiraju na Benitezovom dolasku u Italiju, ali bukvalno svi, osim Intera
ratata wrote:
svi ce da profitiraju na Benitezovom dolasku u Italiju, ali bukvalno svi, osim Intera
Ma iskreno, nije meni stalo do Italije, ali ne mogu ove priche kada se pojedini klubovi izdizhu kao da su Bogom dani, i u svojim vitrinama imaju pehare od 12 Liga shampiona, 23 kupa UEFA-e i ko zna koliko domacih prvenstava i kupova.
AS Roma je simpatichan klubic, u danashnjim evropskim razmjerama, chija gornja granica je ravna 1/8 finala Lige shampiona, a chetvrtfinale je vec premija.
Point. wrote:Kakva ba roma, klub bez osvojenog evropskog trofeja a uzdizu se kao da su, eto, veliki klub. Merda!
jesi li malo dosao sebi jbg. znam nije lako, sigurno nisi mogao oka sklopiti sinoc jer vam izgubise prijatelji za koje navijate pored vaseg malog kluba, ali razumijem te jer ne mozes cekati 100 godina da izadjete u Evropu pa onda se morate uz nekoga kaciti...nego glavu gore, bice bolje drugi put!
Point. wrote:Kakva ba roma, klub bez osvojenog evropskog trofeja a uzdizu se kao da su, eto, veliki klub. Merda!
jesi li malo dosao sebi jbg. znam nije lako, sigurno nisi mogao oka sklopiti sinoc jer vam izgubise prijatelji za koje navijate pored vaseg malog kluba, ali razumijem te jer ne mozes cekati 100 godina da izadjete u Evropu pa onda se morate uz nekoga kaciti...nego glavu gore, bice bolje drugi put!
Jest vala, gdje me nadje, bas sam se nasikiro zbog sinocnjeg rezultata, sve sam jeco u snu. Da sam na tvom mjestu, ne bih spominjo Evropu, hem bez trijumfa i titula hem sto se redovno blamirate ( Cluj, 7-1)
internazionale wrote:iako moje fk sarajevo ima dosta sličnosti sa as romom
ovakve navijače kao romanista ne bi puštali na sjever
već bi ih stavljali u obližnju pionirsku
šta ti znaš šta je liga prvaka
idealan za pionirske
sta li ce Benitez veceras da postavi protiv Werdera?
nadam se da nece biti opet glupost tipa ulazi Muntari umjesto Milita. Jel igra uopste Milito veceras ?
extraordinary wrote:Rafa lagano nastavio sa rušenjem. Davno sam rekao da on Mourinhu ne može ni cipele obrisati, samo nastavlja to dokazivati.
Ma rafa nemože ništa a kamo li brisati cipele.Hladno sam juče igrao dvicu,i ibrahimović daje gol Moj moratti šta uradi,nakon 5(ili 6 ?)titula za redom idu još tri godine PATNJE sa cvikerašem iz španije.Ovaj rafa je koliko znam osvojio titulu u prvenstvu SAMO sa Valenciom.Izgleda da će tako biti i dalje,a benitezu preporučujem da uzme GOŠK iz gabele,možda sa njima uspije osvojiti "premier" ligu BiH
Ja ne znam kako dogura do ovdje, ali mislim da mu je ovo kraj ozbiljnijih angažmana. Sjebao je Liverpool, sad će i Inter kako stoje stvari, i neće mu biti lako da nađe idući posao.