Mah...neka tebi bude bolje, lako cemo za ostalo.Klotzina wrote: Bio sam danas prvi put na DTKMoram 10 odraditi,tako mi je doktor napisao.Ja se nadam da ce mi pomoci a tebi se ne mogu dovoljno zahvaliti,aBd cim prodje sve moram te castiti i to bas
![]()
![]()
Predlozili su mi uz DTK i struju za jacanje ledjnog misica.Pitao sam da li je to Tens kaze da nije,po tretmanu kosta 30 KM.Traje nekih pola sata,nisam danas to radio ali kontam da i to radim,kaze da mjenja vjezbe jacanja misica..
A struja - ma to je TENS ba. Mozda ga oni ne zovu tako, ali to je to. Inace, TENS ima razne modove rada, od lagane masaze, preko stimulacije krvotoka, pa do jacanja misica putem strujnih kontrakcija misica
Rekoh ti - imam kuci istu djidju kao i oni tamo, i super fercera. Zena i ja se spajamo redovno
Zastitini polozaj je svaki u kojem se osjecas ugodno i ne osjecas bol.eni83 wrote:Ee zaboravih pitati dozera posto me boli desna noga a citala sam od prije njegove postove osim na ledjima na kojoj je strani boku bolje lezati na lijevom ili upravo na ovom desnom naravno do granice boli? I jos nesto moze li sada kod ove ekstrizuje doci do pogorsanja mislim da predje u onaj zadnji stepan ili cula sam da kod nekih slucajeva ta masa sto je iscurila moze da "osusi" i da dodje do poboljsanja? Izvini dozer jos samo ovo pojasni i naravno slobodno opisi sto se tice poza u sexu jer to i ostale zanima a mozda im je nezgodno o tome pricati!
Ja sebi, recimo, uvijek sve vizualiziram (znam, ne znaju svi to, ali nebitno), i onda se stimam u skladu s tim. Eto gore slika kako fizicki DH izgleda.
I meni je na desnoj strani, pa logika kaze da je lezanje na ledjima ili na desnoj strani polozaj u kojem ce taj disk najmanje pritiskati nerv, jer se tada kicma izvija u lijevo i tako oslobadja desnu stranu.
Ali, meni je, recimo, najvise godio polozaj na ledjima i sa savijenim koljenima, mada ponekad i lezanje na desnoj strani, podbocene glave rukom i savijenih koljena. I tako se kicma isteze.
A sex poze... Pa nije ovo tema o tome. Pa da jos i kazu "vid' Dozera perverznjaka"