koji ti je paket u pitanju?
ELOB LOPOVI
Moderator: anex
- Reglan
- kokuz_sa
- Bourne
#528 Re: ELOB LOPOVI
Sta je ovo ba na DTV neJma PTC,Animal planeta,Eurosport 2...malopije pustise na A2 neki kanal nisam siguran da li je rijec o TV1 muzika neka bila ali nikakvog loga u budžaku nije bilo,i vrlo brzo ga ukinuse kao njeg' tako ostali kanali nestadose

- BSn
#529 Re: ELOB LOPOVI
Bourne wrote:Sta je ovo ba na DTV neJma PTC,Animal planeta,Eurosport 2...malopije pustise na A2 neki kanal nisam siguran da li je rijec o TV1 muzika neka bila ali nikakvog loga u budžaku nije bilo,i vrlo brzo ga ukinuse kao njeg' tako ostali kanali nestadose![]()
![]()
vjerovatno ubacuju tv1, a oni kad se igraju s kanalima, tj. kad ubacuju nove, naprave totalni dzumbus. prvo pola kanala nestaje, onda gledas kako se trudi, trazi frekvencije, sta li vec, prolazi kroz listu kanala koju oni imaju (koji nisu u ponudi). to ti dodje nesto k'o dani otvorenih vrata, tj. da korisnici vide kako se radi sta.
- Reglan
#530 Re: ELOB LOPOVI
Kod mene je kablovska al' nije nestajalo,nadam se da ce TV1 biti i na kablovskoj a ne samo na digitalnojBourne wrote:Sta je ovo ba na DTV neJma PTC,Animal planeta,Eurosport 2...malopije pustise na A2 neki kanal nisam siguran da li je rijec o TV1 muzika neka bila ali nikakvog loga u budžaku nije bilo,i vrlo brzo ga ukinuse kao njeg' tako ostali kanali nestadose![]()
![]()
- Bourne
#531 Re: ELOB LOPOVI
A znam vrlodobro koliko znaju i koliki im je domet...evo pustise taj TV1 ali ba koliki je to šklamperaj oni nisu u stanju promijeniti naziv kanala jos uvijek stoji A2 a ni Animal P,PTC jos uviek neJmaBSn wrote:vjerovatno ubacuju tv1, a oni kad se igraju s kanalima, tj. kad ubacuju nove, naprave totalni dzumbus. prvo pola kanala nestaje, onda gledas kako se trudi, trazi frekvencije, sta li vec, prolazi kroz listu kanala koju oni imaju (koji nisu u ponudi). to ti dodje nesto k'o dani otvorenih vrata, tj. da korisnici vide kako se radi sta.
-
evo mene
#532 Re: ELOB LOPOVI
Evo TV 1 ubacili na digitaluarshavin wrote:Kod mene je kablovska al' nije nestajalo,nadam se da ce TV1 biti i na kablovskoj a ne samo na digitalnojBourne wrote:Sta je ovo ba na DTV neJma PTC,Animal planeta,Eurosport 2...malopije pustise na A2 neki kanal nisam siguran da li je rijec o TV1 muzika neka bila ali nikakvog loga u budžaku nije bilo,i vrlo brzo ga ukinuse kao njeg' tako ostali kanali nestadose![]()
![]()
- dharma
#533 Re: ELOB LOPOVI
I na kablovskoj imaevo mene wrote:Evo TV 1 ubacili na digitaluarshavin wrote:Kod mene je kablovska al' nije nestajalo,nadam se da ce TV1 biti i na kablovskoj a ne samo na digitalnojBourne wrote:Sta je ovo ba na DTV neJma PTC,Animal planeta,Eurosport 2...malopije pustise na A2 neki kanal nisam siguran da li je rijec o TV1 muzika neka bila ali nikakvog loga u budžaku nije bilo,i vrlo brzo ga ukinuse kao njeg' tako ostali kanali nestadose![]()
![]()
- Irm@
#534 Re: ELOB LOPOVI
eh odoh da nadjem
ustvari treba li traziti ili su ubacili omjesto nekog kanala?
- BSn
#535 Re: ELOB LOPOVI
evo mene wrote:Evo TV 1 ubacili na digitaluarshavin wrote:Kod mene je kablovska al' nije nestajalo,nadam se da ce TV1 biti i na kablovskoj a ne samo na digitalnojBourne wrote:Sta je ovo ba na DTV neJma PTC,Animal planeta,Eurosport 2...malopije pustise na A2 neki kanal nisam siguran da li je rijec o TV1 muzika neka bila ali nikakvog loga u budžaku nije bilo,i vrlo brzo ga ukinuse kao njeg' tako ostali kanali nestadose![]()
![]()
umjesto kojeg?
nas'o sam ga na kablu, al' na digitali nisam.
na kablu je umjesto nekog ubacen na s31.
- Bourne
#536 Re: ELOB LOPOVI
Slika mi TV1 nije dobra kao sto su najvljivali ili je meJbi do Elob-a 
- ratata
#537 Re: ELOB LOPOVI
@Bsn: Umjesto onog Makedonskog A2 kanala je na Digitalnoj
- BSn
#538 Re: ELOB LOPOVI
danke. 
- Reglan
#539 Re: ELOB LOPOVI
Meni je sve regularnoBourne wrote:Slika mi TV1 nije dobra kao sto su najvljivali ili je meJbi do Elob-a
- kokuz_sa
#540 Re: ELOB LOPOVI
nije ni meni nesto bajna vala slika na TV1..Bourne wrote:Slika mi TV1 nije dobra kao sto su najvljivali ili je meJbi do Elob-a
- Bourne
#541 Re: ELOB LOPOVI
Ja maloprije na drugoj temi napisah ovo "Na Elob-u DTV slika je ocajna ,tv OSM ima bolju sliku dva puta od TV1 NE znam do koga je do Elob-a ili TV1 ja tipujem na ove prve...sta je s TTX-(teletekst) imali ga uopce ili je jope' do Elob-a"??? Sinoc ljudi ukljucise TV1 zajebase 5 kanala PTC,AnimalP,RTL-de,VOX,Kabel1...Molba Elobu ak' mozete napravit' napravite ako pak NE nista vise NE dirajte sjebat ce i ovo malo sto je ostalo a moRe se gledat'

-
ira.m
#542 Re: ELOB LOPOVI
kokuz_sa wrote:nije ni meni nesto bajna vala slika na TV1..Bourne wrote:Slika mi TV1 nije dobra kao sto su najvljivali ili je meJbi do Elob-a
meni je slika TV1 odlicna....od jutros nemam nikakvih problema....
- dharma
#543 Re: ELOB LOPOVI
Evo da se i ja javim.
Meni je slika na tv1 dobra, doduse moze biti da nam percepcije nisu iste
Mogla bih je uporediti sa Novom TV, i po meni su iste 
Meni je slika na tv1 dobra, doduse moze biti da nam percepcije nisu iste
- Bourne
#544 Re: ELOB LOPOVI
BH Cabel Net, Elob i Global Net udruženi
u JEDINSTVENOJ ponudi digitalne TV, interneta i telefonije u BiH
USKORO CELOKUPNA OBJEDINJENA PONUDA
NA http://WWW.TELEMACH.BA Britanski investicioni fond Mid Europa Partners, koji je vlasnik brojnih telekomunikacionih kompanija širom Evrope (Aster u Poljskoj, Invitel u Mađarskoj, Orange u Austriji), te zajedno s Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) vlasnik Telemacha u Sloveniji i SBB-a u Srbiji, ušao je i na bosansko-hercegovačko tržište preuzimanjem kompanija BH Cabel Net, Elob i Global Net, koje posluju u istoj oblasti, objavljeno je danas u Londonu.
BH Cabel Net, Elob i Global Net su vodeći kablovski operateri u Bosni i Hercegovini, koji svoje usluge pružaju u Sarajevskom, Zeničko-dobojskom i Hercegovačko-neretvanskom kantonu, putem svoje široko razvijene mreže.
Najavljeno ujedinjenje, pod imenom Telemach, unaprijedit će servise ove tri kompanije, koje će uvođenjem najsuvremenijih tehnologija tržištu ponuditi kvalitetne servise digitalne televizije, interneta i telefonije. Krajnji cilj je poboljšanje kvaliteta usluga koje se pružaju dosadašnjim i novim korisnicima, uz uvođenje najviših standarda koji vladaju u svijetu telekomunikacija.
Više o:
•Mid Europa Partners: http://www.mideuropa.com
•Evropska banka za obnovu i razvoj: http://www.ebrd.com
klik na http://www.elob.ba i dobijes nakratko ovo gore zvanicno obavjestenje....ustvari WWW.TELEMACH.BA
u JEDINSTVENOJ ponudi digitalne TV, interneta i telefonije u BiH
USKORO CELOKUPNA OBJEDINJENA PONUDA
NA http://WWW.TELEMACH.BA Britanski investicioni fond Mid Europa Partners, koji je vlasnik brojnih telekomunikacionih kompanija širom Evrope (Aster u Poljskoj, Invitel u Mađarskoj, Orange u Austriji), te zajedno s Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) vlasnik Telemacha u Sloveniji i SBB-a u Srbiji, ušao je i na bosansko-hercegovačko tržište preuzimanjem kompanija BH Cabel Net, Elob i Global Net, koje posluju u istoj oblasti, objavljeno je danas u Londonu.
BH Cabel Net, Elob i Global Net su vodeći kablovski operateri u Bosni i Hercegovini, koji svoje usluge pružaju u Sarajevskom, Zeničko-dobojskom i Hercegovačko-neretvanskom kantonu, putem svoje široko razvijene mreže.
Najavljeno ujedinjenje, pod imenom Telemach, unaprijedit će servise ove tri kompanije, koje će uvođenjem najsuvremenijih tehnologija tržištu ponuditi kvalitetne servise digitalne televizije, interneta i telefonije. Krajnji cilj je poboljšanje kvaliteta usluga koje se pružaju dosadašnjim i novim korisnicima, uz uvođenje najviših standarda koji vladaju u svijetu telekomunikacija.
Više o:
•Mid Europa Partners: http://www.mideuropa.com
•Evropska banka za obnovu i razvoj: http://www.ebrd.com
klik na http://www.elob.ba i dobijes nakratko ovo gore zvanicno obavjestenje....ustvari WWW.TELEMACH.BA
- Johnny071
#545 Re: ELOB LOPOVI
Jesi brz svaka ti cast eto 
- Bourne
#546 Re: ELOB LOPOVI
Džontra ti bi upravu
aferim 
-
tacna
#547 Re: ELOB LOPOVI
Moze li mi neko odgovoriti da li kablovska elob moze na ch wili džemala bijedića, samo da se otarasim ovih HS GOVANA.
- kokuz_sa
#548 Re: ELOB LOPOVI
posto u svim ovim dosadasnjim postovima ovaj Joni i K tj burn
svasta nesto znaju
i svi naprdjuju od jeseni nesto novo..
de mi onda kazite kakva ce ponuda bit od jeseni..da cujem te nove brzine neta i kanale i tako..pa da znam dal da uvodim LOL ili ostajem na ovome
svasta nesto znaju
de mi onda kazite kakva ce ponuda bit od jeseni..da cujem te nove brzine neta i kanale i tako..pa da znam dal da uvodim LOL ili ostajem na ovome
- Bourne
#549 Re: ELOB LOPOVI
MoRe Digitalnatacna wrote:Moze li mi neko odgovoriti da li kablovska elob moze na ch wili džemala bijedića, samo da se otarasim ovih HS GOVANA.
Zezno si se za mene ja neJmam nikakvih insajhderskih informacijakokuz_sa wrote:posto u svim ovim dosadasnjim postovima ovaj Joni i K tj burn
svasta nesto znaju
-
tacna
#550 Re: ELOB LOPOVI
Znam da moze digitala, interesuje me kablovska ako neko koristi.